oyyy kıyamam ben paşanaaa ,kız havalar filan da çok soğuk ya narin hayvan o üşütmüştür bişey olmaz...ama kuşların ömrü en fazla 13-14 yıl kendini ona göre de hazırla canım... herşey olabilir onlar biziim kadar uzun yaşamıyolar,inşallah en uzun yaşına kadar seninle olur kıyamam size...canlarım görüşmeyeli nasılısnız işşallah iyisinirzdir beni sorarsanız paşayla ugraşıyuorım ishali geçti maşşallahta mantarı devam ediyo malesefveterinerin veridgi laçları kullanıyourz işşallah şifa olur rabbim yavrumu ban bagışlasın göbüşünde ve totosunda tüy hiç kalmadı olsun canı içinde olsunda razıyım tüysüz olmasına ben onada razıyım bugün holtör taktırdım kalbime yarın çıkarıcam vericem işşallah temiz çıkar çıkmazsada basadan bilicem çünkü ona kafayı çok takıyourm pazar gününden beri yerdemiyim göktemiyim belli degil vallahı rabbim paşamı bana bagışlasın işşallah sizler ne yapıyosunuz görüşmeyeli paşaya sıkıntımda giremiyorum buraya
bende seni öpüyorummmm ve bebişinniii:))slm kızlar :)))
canım umudunu kesme belki zamanı vardır kuzum üzülme inş. rabbim nasip edicek sağlıklı ve hayırlı evlatlar inş. belirtilere takılma desemde boş bu fikir beyninden gitmicek inş. tez zamandaolursun
yasemin canım duaların kabul olur inş. beklemediğin zamanda gelecek senin kuzun bak gür moralini yüksek tutmaya çalış canım olacaksın böyleinş. tez zamanda
hg canım bebiş nasıl özledi teyzeleri walllanasıl gidiyor hamilelik canım umarım herşey yolundadır
birsen kuzum çok öpüyorum seni
ketenhelva yı merak ettim esra nasılsın canım inş. güzel haberlerle dönersin kuzum
ayyyy ewetttt tubiş ve birsennn bebeklerimle birlikte şafak sayıyoruzzsizlerin duasına çok ihtiyacımız varrrr sen ne yaptın birsen en son yeni bi dr bulduğunu ve bi kez daha doğal yolla deniyceğini yazmışsın bence çok iyi düşün tatlım hiç bişeyi riske atma
ayyy esra yaaaa çok heyecanlıı 2 taneee kuzu geliyoo inşallah 5 martta ceeeeeee diceklerr :))
canım benim inşallah ikisi birden tutunur sana sıksıkı sonra değme mutluluğunuza:) yaa en son öyle karar vermiştim canım ama inan günlük değişiyo çok zor bi durum ne yapacağım valla çözemiyorum, inşallah en hayırlı kararı verebiliriz düşünmemeye çalışıyorum en azından bir sonraki adete kadar ama bakıcaz artık...ayyyy ewetttt tubiş ve birsennn bebeklerimle birlikte şafak sayıyoruzzsizlerin duasına çok ihtiyacımız varrrr sen ne yaptın birsen en son yeni bi dr bulduğunu ve bi kez daha doğal yolla deniyceğini yazmışsın bence çok iyi düşün tatlım hiç bişeyi riske atma
canım oda canımı acıtıyoya yaoyyy kıyamam ben paşanaaa ,kız havalar filan da çok soğuk ya narin hayvan o üşütmüştür bişey olmaz...ama kuşların ömrü en fazla 13-14 yıl kendini ona göre de hazırla canım... herşey olabilir onlar biziim kadar uzun yaşamıyolar,inşallah en uzun yaşına kadar seninle olur kıyamam size...
bende seni öpüyorummmm ve bebişinniii:))
aminnnnn canım ya işşallah bebişlerim bana sımsıkı tutunacaklardarısı başına artık canımmm
erken başlamış bulantıların canım yaa ama bulantı varsa bebeiş ordadır onu düşün ve güzel düşünmeye çalış....inş. canım dualarım seninle test yaptırdın mı ne zaman yaptıracan yeni testi merak ettim aklım sendeydi kuzum inş. rabbim sesini duyar sana ikiz bebişler nasip eder
kuzum bilmiyorum walla benimde aklım hep onda bulantım var( 1 hafta sonrada kalp atışı için doktor randevumuz var geçmiyor günler kuzum:31
geçmiş olsun semracımmm..kıslar gunaydın nasılsınız ben yıne grıp oldum cok fenayım yaaaaa
canım oda canımı acıtıyoya ya
kızlar nasılsıznı görüşmeyeli özledinizmi beni
canım çok iyi düşün ve kendin için en doğru kararı ver işşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebişin olurpaşammm ne oldun benim dualar bana dua ediyosun dimiiii:26:
aminnnnn canım ya işşallah bebişlerim bana sımsıkı tutunacaklardarısı başına artık canımmm
aminnnnn tuğbişim inan herkes için çok dua ediyorum ben dilerim rabbim tez zamanda herkese hayırlı ömürlü ewlatlar wersin kimseleri aratmasınewet birsencim genelde yatıyorum öyle iş falanda yapmıyorum heyecanla şafak sayıyorummm
canım iyi bakılırsa 16 sen yaşıyo dahada fazla yaşayanda var o benim evladım gibi oldu birlikte evi temizliyoz yemek vs yapıyorum an ogul gibi olduk 1 seneyi geçti bebegimin acısını rabbim bana göstermeisn işşallahpaşam benim yaaa yıpratma kendini allah daha uzun yaşamalarını istememiş onu çok seviyosun anlayabiliyorum seni ama yapacak bişi de yokki
canım çok iyi düşün ve kendin için en doğru kararı ver işşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebişin olurpaşammm ne oldun benim dualar bana dua ediyosun dimiiii:26:
inşallahhhh canımmmmcanım iyi bakılırsa 16 sen yaşıyo dahada fazla yaşayanda var o benim evladım gibi oldu birlikte evi temizliyoz yemek vs yapıyorum an ogul gibi olduk 1 seneyi geçti bebegimin acısını rabbim bana göstermeisn işşallah
canım her namazda hepimize ediyorum merak etme sen şimdide selevat ve tefficiyeler var çekilicek işşallah bitiririm :18::18:senin kesin ne zaman belli olucak annem evdemi gittimi
aminnnnn tuğbişim inan herkes için çok dua ediyorum ben dilerim rabbim tez zamanda herkese hayırlı ömürlü ewlatlar wersin kimseleri aratmasınewet birsencim genelde yatıyorum öyle iş falanda yapmıyorum heyecanla şafak sayıyorummm
iyi geceler canımcımmmben yatıyorum kızlarrr hadi iyi gecelerrrrr öptümm hepiniziii :)))
mirageeee sen böyle söyledikçe nedense beni bi heyecan kaplıyo eee ne zaman test yapmayı düşünüyosun merak ettim? hani kan testi olmasa bile ufacık bi idrar testi deneyebilirsinnnsemracım geçmiş olsun, dikkat et kendine...
ketenhelvam sen çalışmıyo muydun? yoksa rapor mu aldın?
tatlı rüyalar tuğbacım. bu saatte uyuycaana da inanmadım ama kurcalamıyorum artık :))
bu arada gecikmede 2. gün. ama hala göğüslerimde ve kasıklarımda regl sancısı var. anlayamıyorum. geçen ay da normalinden 4 gün önce regl olmuştum.
mirageeee sen böyle söyledikçe nedense beni bi heyecan kaplıyo eee ne zaman test yapmayı düşünüyosun merak ettim? hani kan testi olmasa bile ufacık bi idrar testi deneyebilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?