Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

oyyy kıyamam ben paşanaaa ,kız havalar filan da çok soğuk ya narin hayvan o üşütmüştür bişey olmaz...ama kuşların ömrü en fazla 13-14 yıl kendini ona göre de hazırla canım... herşey olabilir onlar biziim kadar uzun yaşamıyolar,inşallah en uzun yaşına kadar seninle olur kıyamam size...

bende seni öpüyorummmm ve bebişinniii:))

ayyy esra yaaaa çok heyecanlıı 2 taneee kuzu geliyoo inşallah 5 martta ceeeeeee diceklerr :))

canım benim inşallah ikisi birden tutunur sana sıksıkı sonra değme mutluluğunuza:) yaa en son öyle karar vermiştim canım ama inan günlük değişiyo çok zor bi durum ne yapacağım valla çözemiyorum, inşallah en hayırlı kararı verebiliriz düşünmemeye çalışıyorum en azından bir sonraki adete kadar ama bakıcaz artık...

canım oda canımı acıtıyoya ya
aminnnnn canım ya işşallah bebişlerim bana sımsıkı tutunacaklardarısı başına artık canımmm

kızlar nasılsıznı görüşmeyeli özledinizmi beni

erken başlamış bulantıların canım yaa ama bulantı varsa bebeiş ordadır onu düşün ve güzel düşünmeye çalış....

kıslar gunaydın nasılsınız ben yıne grıp oldum cok fenayım yaaaaa
geçmiş olsun semracımmm..

canım çok iyi düşün ve kendin için en doğru kararı ver işşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebişin olurpaşammm ne oldun benim dualar bana dua ediyosun dimiiii:26:

canım çok iyi düşün ve kendin için en doğru kararı ver işşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebişin olurpaşammm ne oldun benim dualar bana dua ediyosun dimiiii:26:

inşallah canıımmmmmm sen yatıyosun hala dimi? dikkat et gerekirse hiç kalkmaaa

aminnnnn canım ya işşallah bebişlerim bana sımsıkı tutunacaklardarısı başına artık canımmm

inşallah bitanemm valla dört gözle bekliyorum güzel haberlerini ayrıca benim bi arkadaşta seninle aynı gün tüp bebeği yaptırdı oda 5 martta kan testi yaptırcak onun tek ikinizdende güzel haberler duymak istiorum :))

aminnnnn tuğbişim inan herkes için çok dua ediyorum ben dilerim rabbim tez zamanda herkese hayırlı ömürlü ewlatlar wersin kimseleri aratmasınewet birsencim genelde yatıyorum öyle iş falanda yapmıyorum heyecanla şafak sayıyorummm

heeeehhh en güzelini yapıyosun keyfini sür vallaaaa ohhhh bebişler bi gelsin sonra kalkarsın yinee

paşam benim yaaa yıpratma kendini allah daha uzun yaşamalarını istememiş onu çok seviyosun anlayabiliyorum seni ama yapacak bişi de yokki
canım iyi bakılırsa 16 sen yaşıyo dahada fazla yaşayanda var o benim evladım gibi oldu birlikte evi temizliyoz yemek vs yapıyorum an ogul gibi olduk 1 seneyi geçti bebegimin acısını rabbim bana göstermeisn işşallah

canım her namazda hepimize ediyorum merak etme sen şimdide selevat ve tefficiyeler var çekilicek işşallah bitiririm :18::18:senin kesin ne zaman belli olucak annem evdemi gittimi

inşallahhhh canımmmm

aminnn bitanemm allahım tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah :))

ben yatıyorum kızlarrr hadi iyi gecelerrrrr öptümm hepiniziii :)))

semracım geçmiş olsun, dikkat et kendine...

ketenhelvam sen çalışmıyo muydun? yoksa rapor mu aldın?

tatlı rüyalar tuğbacım. bu saatte uyuycaana da inanmadım ama kurcalamıyorum artık :))

bu arada gecikmede 2. gün. ama hala göğüslerimde ve kasıklarımda regl sancısı var. anlayamıyorum. geçen ay da normalinden 4 gün önce regl olmuştum.

mirageeee sen böyle söyledikçe nedense beni bi heyecan kaplıyo eee ne zaman test yapmayı düşünüyosun merak ettim? hani kan testi olmasa bile ufacık bi idrar testi deneyebilirsinnn

mirageeee sen böyle söyledikçe nedense beni bi heyecan kaplıyo eee ne zaman test yapmayı düşünüyosun merak ettim? hani kan testi olmasa bile ufacık bi idrar testi deneyebilirsinnn

aslında test yapsam negatifi görsem sökülürüm yine hemen ama yapmıycam. dayanabildiğim kadar dayanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…