aslında test yapsam negatifi görsem sökülürüm yine hemen ama yapmıycam. dayanabildiğim kadar dayanıcam.
en doğru karar senin tabi, 2 gün gecikti sanırım kırmızılar gelmezse artık bikaç gün sonra inadını kırarsın
ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, anladın sen benim derdimi. bi de geçen sefer hiç belirti yoktu. bu defa farklı olabilir mi bilmiyorum ki.
anlıyorum tabikii test yapıp negatifi görmek çok daha kötü o yüzden en güzeli beklemek haklısın ama artık 5.6 günü geçince de yaparsın hani nereye kadarayrıca cnm lütfen bu konuda bana güven bak 3 kere oldu hepsinin belirtisi çok farklıydı hani bariz belli olan tek şey idrar rengiydi diğer herşey adet belirtileriyle aynı..kendini dinle sana mutlaka bişey farklı gelir psikolojik adet belirtileri yaşıyo bile olabilirsin...
evet gelsin bende dert yanmayım şimdi fena olurçok yoruldum dumanım...gelsin artık...
evet gelsin bende dert yanmayım şimdi fena olurçok bekledik biz ama değecek inşallah hep buna inanıyorum, sabretmeye devam edelim canım...
miragecim ben çıkıyım ütü yapıcammnefret ediyorum ütüden zaten beceremiyorum da ikna edebilirsem pantolunumu ütületmeye çalışayım bi eşime :) öpüyorum seni çağırma kırmızıları suan bebişin içerde bi savaş veriyo olabilirr pozitif düşün olurmuuuu
dumanım birbirimize kucağımızda bebeklerimizle resimlerimizi gönderelim tamam mı?? :)) hayali bile güzel...
semracım geçmiş olsun, dikkat et kendine...
ketenhelvam sen çalışmıyo muydun? yoksa rapor mu aldın?
tatlı rüyalar tuğbacım. bu saatte uyuycaana da inanmadım ama kurcalamıyorum artık :))
bu arada gecikmede 2. gün. ama hala göğüslerimde ve kasıklarımda regl sancısı var. anlayamıyorum. geçen ay da normalinden 4 gün önce regl olmuştum.
göndeririz tabiiii:) kocaman göbüşlerimizi bile yarıştırırız kim tosun gibi oldu diyee:) inşalllahhhhh
günaydınnn kızlarrrr karlı veee soğuk bir istanbul sabahındann :)) güyaaa bugün baharın ilk günü :))
bir ay daha geçti. kırmızı kart. 12 marta randevu aldım doktordan... denemede 7. aya giriyoruz.
bir ay daha geçti. kırmızı kart. 12 marta randevu aldım doktordan... denemede 7. aya giriyoruz.
S
allah yardimcin olsun mirage,insallah bidahaki aya olur.hicbirinizi tanımıyorum ama inanin hep dua ediyorum.allah bizim kucaklarimizi daha fazla bos bırakmasın inşallah. bu arada ben pztsini zor bekliyom hemen test yapacam inşallah.umarim bu ay olur.cunku ogluma martta hamile kalmistim.aralikta dogurmustum.sanki ayni donem olursa hep onu hatirlarim gibi geliyo.martta olsun istemiyom:2:
Allah hepimizin yardımcısı olsun elifcim. ben de geçen sene bebeğime martta hamile kalmıştım, üstelik sat'ım doğum günümdü. ama ben mart'ta yeniden hamile kalsam keşke diye düşünüyorum. sanki bebeğim bana geri dönmüş gibi. elif çok gönülden diliyorum ki herşey çok yolunda gitsin senin için de...istediğin zamanda hamile kalıp bir daha ayrılmamak üzere kavuşursun bebeğine inşallah. hep söylüyorum. hayallerim hiç böyle değildi. dünyanın en eğlenceli süreci olmalıydı hamileliğim. şimdi korku içinde geçecek. buna da şükür, bi kavuşabilelim de bebeklerimize hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?