Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

peki bu süre çok uzun bir süre mi? normalde insanlar daha hızlı mı hamile kalıyorlar? yani korkmaya mı başlamalıyım? kafam çok karıştı

hayır cnm saçmalama lütfenn eger 1 sene boyunca hamile kalamazsan sorun var demektir ama önünd daha koskoca bi 5 ay var korkmanı gerektiren bi durum yok herşey yolunda merak etme sen eger yapabiliyosan kafanı boşaltmanı öneririm spora gidebiliyosan yada seni uğraştırıcak aklını bebeği getirmeyecek kadar yorulacağın bi uğraş bulmanı tavsiye ediyorum çünkü biliyosun bu psikoloji ilede ilgili...

peki bu süre çok uzun bir süre mi? normalde insanlar daha hızlı mı hamile kalıyorlar? yani korkmaya mı başlamalıyım? kafam çok karıştı

canım keşke adetinin 3.gününe randevu alsaydın çünkü doktor yine seni o zamançaarcak ben herşeyi araştırıorum haziranda bende gitcem ve hemen aşılama isticem klomen iğne falan uğraşmak istemiorum 9 ay oldu normla yolla olmuyo sa yapcak bişi yok dimi hakımızda hayırlısı olsun kuzum üzme kendini demicem en az hasarla atlat ama

günaydın kızlarrr cumanız mubarek olsunn

kızlar günaydın herkese güzel bir gün diliyorum:))))

esracım inş 5 martta güzel haberler alırsın kuzum dualarım seninle

paşam sana huzur dolu bir gün diliyorum uzun süredir bişeyler yolunda gitmiyor inş. bundan sonra yaşayacağın güzel günlerin olur kuzum

müge canım seni çok iyi anlıyorum burdan uzaklaşıyorsun((( inş. güzel haberlerle dönersin canım

serap canım kırmızılar gelmiş yeni ay yeni umut inş. canım biliyorum elinde değil ama moralini yüksek tutmaya takmamaya çalış ben 3 ay korundum 2 ay tedavi klomen çatlatma iğnesi kullandım 3. ay tedaviyi bıraktım umudumu kesmiştim eşimle gidecektik doktora ama kuzum geldi doğum ayımda sende kalbini ferah tut kimisi ilk ay hamile kalır kimi bikaç ay sonra ama doktora git canım reglinin 3 günü git hormon testi yaptır durumuna bak klomen kullan biraz sters olursun ama iyi gelecektir doktor sana eminim.....

birsen canımtugba yasemin

penbetekir nasılsın canım?

şu mübarek cuma gününde rabbim sesimizi duysun dileyen ve isteyen herkese anneliği nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü kuzucuklar nasip etsin inş.

tubiş ılgımm kızlatr nabersiniz :):):)
iyiyim cnmm allaha şükür sen nasılsın ???? artık hiç gelmiyosun sendeee ??

günaydınnn cnmmm :)) nasılsın bakalım bugün ???

iyiyim cnmm allaha şükür sen nasılsın ???? artık hiç gelmiyosun sendeee ??

günaydınnn cnmmm :)) nasılsın bakalım bugün ???

iyiyim canım çok şükür, bulantım artık geceleride oluyor başağrımda başladı halsizlikte var bi uykum yok progestan iğne kulllandığımda sabah zorlanıyorum kalkmakta sadece benden böyle sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor???

ılgın derdin sadece bunlar olsun bebeem inşallahhh
tubi,şim napayım çok çalışıom kızz patron yok bugün ondan girebiliom olsa yine giremem valla

semroşş nasılsın bebeem oğluşun nasıll

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

hayırlı cumaalaar oo ekürimiz taam :)) taşkıır nasılsın kızın nasıl

kızlar hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınız umarım herşey yolundadır. okuyamıyorum pek geçmiş sayfaları.yeni hamişler var aramızda çok sevindim. allahım hem yeni hamişlerimize hem naza semraya hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin. kızlarrr içinizdeyken kıymetini bilin biliyorum bir an önce çıksınlar dünyaya gelsinler öpelim koklayalım göğsümüze bastıralım diye düşünüyorsunuz evet çok ama çok güzel bi duygu allahım herkese her isteyene nasip etsin ama içinizdeyken acele etmeyin kızlar güzelliklerin yanında o kadar çok zorluklarıda var ki. sizler benim canlarım kader arkadaşlarımsınız canı yürekten söylüyorum bunları bol bol uyuyun bol bol dinlenin yemek saatlerinizi uzun uzun tutarak keyifle yemek yiyin. ve en önemlisi duygusal anlamda hiç sıkılıp üzülmemeye çalışın çünkü lohusa olunca bunu yapmak mümkün olmuyormuş. hamileliğim çok sakin stressiz geçti ama lohusalığım çok sıkıntılı arkadaşlar. herşeye alınır herşeye ağlar herkesle kavga eder oldum. mümkünse sadece sizi en iyi anlayanlarla beraber olun. o çok anlayışlı çok sevdiğim kocam bile anlamıyor beni. sütüm kızıma yetmiyor hastaneden çıktığımızdan beri mama takviseyi yapıyoruz. her biberona mama koyuşumda ağlıyorum içime öyle bi acı çöküyorki anlatamam. kendimi suçluyorum kocaman göğüslerim var ama minicik midesi olan kızımı doyuramıyorum. herkes gelir sonradan gelir emdikçe gelir dedi 23 gün oldu artan süt yok sadece kızımın süte ihtiyacı arttı. ve ben onu doyuramıyorum.yavrum göğsümde meme emmeye çalışıyor ama bu kadar çabasına rağmen doymuyor kuzum açlıktan her ağlayışı içimi yakıyor mecbur hemen mama veriyoruz. işte o zamanlar kendimi o kadar boş önemsiz işe yaramaz hissediyorum ki. kızımın en çok anne sütüne ihtiyacı var onun dışında ben olmasamda bu yavru yaşar. herkes bakabilir ona.işte o zaman benim anne olarak farkım nerde diyorum. yemediğim yapmadığım şey kalmadı kızlar sıcak su torbası dediler onu koyucam diye göğüslerimi bile bilmeden yaktım. hep su topladılar üstleri ama nafile olmayınca olmuyor işte.. ne olur dua edin bize. benim için olmasada kızım için dua edin yüce rabbim onun rızkını versin onu anne sütünden mahrum etmesin ...

ayyy cnm bnm kıyamaam yaa ama öle düşünüpte daha çok strese sokma cnm kendini senin durumunda olan okdr çok anne warki şimdi çok gzl mamalar war takviyelerlede çok sağlıklı olur kızın işlhh bu zamndada sütün bol olur dualarım szinle milupanın çayı warmış süt arttırıcı onlardan al bide onu dene
sakın ağlayıpta strese girme bak sütüne geçer cnmm herşey allahtan böle düşün yeterki siz ii olun

saol canım benim.bende üzülmek istemiyorum var olan 2 damlada gidecek diye ama mama saati gelince dayanamıyorum işte. inşallah hormonlar düzelince bende düzelicem. ahhh nazım evet mamalar çok iyi bunu biliyorum ama insanların yanında mama vermek aaa sütün gelmiyormu onu ye bunu ye bak gelir üzülme daha gelir lafları çıldırtıyor. kaynanam benim sütüm o kadar çoktu ki sıkınca duvarlara fışkırırdı diye elli bin kere söylüyor görümcemin kızı efendim süt çok fazlaymış ememediği için çocuk geri kalanı sağıp lavobolara dökmüş anlayacagın insanlarda anlayış sıfır.... neyse oğluşun nasıll hareketlenmiştir iyice . allahım yavrularımızı korusunda gerisi hallolur..

ılgın derdin sadece bunlar olsun bebeem inşallahhh
tubi,şim napayım çok çalışıom kızz patron yok bugün ondan girebiliom olsa yine giremem valla

semroşş nasılsın bebeem oğluşun nasıll

inş. canım

gunaydın kızlar nasılsınız

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrr kalabalık gördüm sizi:))) nasılsınızzz?????

kızlar ben geldim ama siz gitmişsiniz

canım üzülme moralini bozma hassas bi dönemdesin onun için sana zor geliyor herşey inş. sütün çoğalır şimdi çok güzel mamalar var onlarla beslersin kuzunu kendini böyle hissettiğin içinde azalır sütün stres yapmamaya çalış bebeğinin sana her zaman ihtiyacı var inş. sütün çoğalır canım allah yardımcın olsun

sadece anlayışlı insanlara ihtiyacımız var onun bunun eltinin kaynanın lafı sadece can acıtmak için düşüncesiz anlayışsız insanlar ne anlayacaklar ki kırılırmı incinir mi diyecekler kalbini ferah tut canım takma üzülmemeye çalış rabbim sizi korusun inş.

tebessümle okudum yazını...şimdi işte tam anne olmuşsun :) hiç üzülme canım. nerdeyse etrafımdaki tüm anne olan arkadaşlarımdan dinledim bu söylediklerini. hepsinin çocukları maşallah sağlıkla büyüyorlar. anne sütü daha çok alsa en iyi ama mama vermek zorunda kalıyosun diye de kötü olan birşey yok. ne yapalım Allahın takdiri nasılsa öyle oluyor. Allahım sizleri korusun...:)) çok şeker anlatmışsın ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…