Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

oyyy kıyamam yaa niye bu kadar içlendin demiyorum hani ne olursa olsun o duyguyu anlayamam, ama bebeğin şimdi emip 3 ay içinde bırakabilirdide yani Allah ın takdiri senin suçun varmış gibi üzülme lütfen, kiminin çok olur kiminin olmaz önemli olan o bebişin bi şekilde doyması, sen yinede sürekli emzir hani karnı tokken mesela uyuturken emzirerek uyut aranızdaki bağ açısından o bile iyi gelir,biliyosundur zaten bunları... o bebişin süte olduğundan daha fazla sana ihtiyacı var dediğim gibi doyar bi şekilde ama kimse senin gibi sevip koklayamaz onu sakın öyle ben ne işe yarıyorum filan deme lütfen kendine haksızlık etme bitanemm... demekki bizde burdan ne çıkartıyoruuuz memişlerin kocaman olması içinde süt olacağı anlamına gelmez :) bak ben bunu bilmiyodum arada düşününce seviniyodum iyi bebek baya doyar diye ama şimdiden kendimi onada hazırlarım nolur nolmaz diye neyseee kızın nasııl? başladımı gülmeye ? en çok kime benziyo babasına mı annesinemi? bol bol dua et bebişin kucağındayken bizim için olurmuu bizimde öyle bebeklerimiz olsun diye... kocaman öpüyorum sizi canımm

saol canım benim. üzülmemeye çalışıcam ama keşke sadece anne sütü alsa demekten kendimi alamıyorum.ama yinede çok şükür yüce rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi evlat sahibi etti beni... şimdi sıra sizlerde. allahım hepinize tüm evlat istyenlere bu duyguyu tattırsın. bende sizleri lohusalığınızda teselli eder olayım inşallah.....

canımm evet memişlerin şekli şemali değil işlevselliği çok daha önemliymiş. bende hep derdim ki o bu göğüslerle kızım topaç gibi olur ... hatta annem dalga geçerdi hollanda ineği gibi olursun sen diye...ama işin gerçek yüzü o değilmiş :)) kızım çok iyi teyzesi maşallahı var öyle çok huysuzluğu yok acıkmadığı sürece.. acıkınca mama yapımını beklemesi onu kızdırıyor..bilinçli olarak gülmeler daha yok sadece 2 gündür altı temiz karnı tok olunca keyfi gelince kendi kendine sesler çıkarıyor... allahım benzeme konusunda çok adeletli davranmış gözler burun baba ağız çene ben , eller ayaklar baba kan grubu bennn :))) inşallah canımm inşallah hepinizin olacak hayırlısıylaa etmezmiyim her kucağıma alıp içim titrediğinde allahıma şükredip evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diyorum kimseleri bakıtmasın kimselere aratmasın herkese sağlıklı bebişler versin.. senin son durumlar ne canım neye karar verdin tekrar deneyecekmisin yoksa tedaviyemi başlayacaksınız..

sağol canım evet o anlayışlı insanları bazen bulmak o kadar zor oluyorki..herkes benden fazla lohusa olmuş durumda :)) allahım senide korusun canım yavrunuda ssağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn...

İnşallah, amin canım. bu arada çizelgeni değiştir. yanlış bir çizelge bu. anladığım kadarıyla prematüre bebek çizelgesi. çünkü bebeğin eve gelmesine 3 hafta kaldı diyor.

owww demek acıkınca psikopota bağlıyo yerim ben onu :) kıızzz ellerini ayaklarını nasıl benzettiniz:)) nasıl güzel anlatıyosun yaa valla nazar değmesin bizede nasip olur bu duyguyu yaşamak... ben henüz tam bi karar verebilmiş diilim cnm 1 adet dönemim daha var düşünmek için:) daha çok fikir değiştiririm gibi geliyo bana:)

miragee gece kuşu naber???

nolsun şekerim iyiyim bugün. dün kötüydüm ama. akşam çok ağladım yine düzeldim ama bugün. yarın akşama misafirim var. bugün işe gitmedim, bütün gün yemek yaptım. yemek yapmak benim için muhteşem bir terapi yöntemi. sen napıyosun? benim gece kuşu olduğumu takip edebildiğine göre sen de gece kuşusun demek ki. zaten nedense ben senin bana benzediğini düşünüyorum baştan beri. yani içimden bi ses bu kız benim gibi bişey dio :))) komik ama gerçekten öle.

kızlar nasılsınız?? herkes iyidir inşallah...ama yine kimsecikler yok..

ayyy akşam bende kötü oldum gene geçmişe döndüm okudum böyle hamileyim yazdığım günleri,kaybettiğim günleri filan hepsini buldum aklıma geldi eski günlerr.... arada bi olur böyle toparlamana sevindim cnm ne yemek yaptınki? bende akşama bişiler yapmak istiyorum ama aklımda hiç bişi yok sana benziyomuyum bilmem şöyle düşündüm de sanırım bazen yazdıklarından kendime çok pay çıkarıyorum bide yasemin var onlada benziyoruz:)

kızlar nasılsınız?? herkes iyidir inşallah...ama yine kimsecikler yok..
hoşgeldin canım gitmişsin ama nasılsın herşey yolundamı???? ben iyim tosuncuklarrr gibi uyudum bugün 12.30 da i uyandım canım kocicim kahvaltı hazırlamış çook mutlu oldum hem uykumu aldığım hemde kahvaltıyla uğraşmadığım içinnn ama şimdi gidip iş yapıcammmm

Son düzenleme:

iyiyim hayatım nolsun, pek giremiyorum biraz yoğunum. Bebekle ilgili bir belirtim yok. Sadece bir ultrason kağıdına dayanıp hamile olduğumu iddia ediyorum:) Göğüslerim aşırı sert ve ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Çarşamba kalp atışlarına gidiyorum inşallah. Bakaklım kaçar cm olcak bu hafta bizimkiler...

canım dur bakalım daha çok küçük meleğin zamanla herbişeyini hissediceksin sana tekmeler sawuracakrabbim seni ve mercimeğini korusun

tatlım ya sakın telaşlanma. başlarda bu sorunlar olur. zamanla duzelecektır. KEndine kızma sakın sen mükemmel bir annesin ki bu kadar endişelisin. O etrafında konuşanları da takma, bebeğin süte değil sana muhtaç...

dur sen duuurrr bi mide bulantıların başlasın anlarsın bebek ordamı diilmi:)))

canım dur bakalım daha çok küçük meleğin zamanla herbişeyini hissediceksin sana tekmeler sawuracakrabbim seni ve mercimeğini korusun

keteniiimmm senmi geldin hoşgeldin soooonn 2 güüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnn

kızlar ya benim bat 4 marttı.1 marttan beri cok cok az bi leke geldi 3 gundurde boyle artmıyo.benim hic böyle olmazdı.tam tersi aşırı olurum.acaba bi sorun var mı sizce doktora gitmelimiyim:18:

kızlar ya benim bat 4 marttı.1 marttan beri cok cok az bi leke geldi 3 gundurde boyle artmıyo.benim hic böyle olmazdı.tam tersi aşırı olurum.acaba bi sorun var mı sizce doktora gitmelimiyim:18:
cnm korunmuyosun dimi? hani yerleşme kanaması vs olabilirmi??

dur sen duuurrr bi mide bulantıların başlasın anlarsın bebek ordamı diilmi:)))

keteniiimmm senmi geldin hoşgeldin soooonn 2 güüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnn

ayyyyy hadi bakalım, olsun bişiler ya. tepkisiz durmaktan sıkıldım ama gerçi ben hep böyleyim, canım hiç tatlı değil. Bakalım çarş. bi kalbi duyabilsem daha da inancam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…