kızlar hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınız umarım herşey yolundadır. okuyamıyorum pek geçmiş sayfaları.yeni hamişler var aramızda çok sevindim. allahım hem yeni hamişlerimize hem naza semraya hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin. kızlarrr içinizdeyken kıymetini bilin biliyorum bir an önce çıksınlar dünyaya gelsinler öpelim koklayalım göğsümüze bastıralım diye düşünüyorsunuz evet çok ama çok güzel bi duygu allahım herkese her isteyene nasip etsin ama içinizdeyken acele etmeyin kızlar güzelliklerin yanında o kadar çok zorluklarıda var ki. sizler benim canlarım kader arkadaşlarımsınız canı yürekten söylüyorum bunları bol bol uyuyun bol bol dinlenin yemek saatlerinizi uzun uzun tutarak keyifle yemek yiyin. ve en önemlisi duygusal anlamda hiç sıkılıp üzülmemeye çalışın çünkü lohusa olunca bunu yapmak mümkün olmuyormuş. hamileliğim çok sakin stressiz geçti ama lohusalığım çok sıkıntılı arkadaşlar. herşeye alınır herşeye ağlar herkesle kavga eder oldum. mümkünse sadece sizi en iyi anlayanlarla beraber olun. o çok anlayışlı çok sevdiğim kocam bile anlamıyor beni. sütüm kızıma yetmiyor hastaneden çıktığımızdan beri mama takviseyi yapıyoruz. her biberona mama koyuşumda ağlıyorum içime öyle bi acı çöküyorki anlatamam. kendimi suçluyorum kocaman göğüslerim var ama minicik midesi olan kızımı doyuramıyorum. herkes gelir sonradan gelir emdikçe gelir dedi 23 gün oldu artan süt yok sadece kızımın süte ihtiyacı arttı. ve ben onu doyuramıyorum.yavrum göğsümde meme emmeye çalışıyor ama bu kadar çabasına rağmen doymuyor kuzum açlıktan her ağlayışı içimi yakıyor mecbur hemen mama veriyoruz. işte o zamanlar kendimi o kadar boş önemsiz işe yaramaz hissediyorum ki. kızımın en çok anne sütüne ihtiyacı var onun dışında ben olmasamda bu yavru yaşar. herkes bakabilir ona.işte o zaman benim anne olarak farkım nerde diyorum. yemediğim yapmadığım şey kalmadı kızlar sıcak su torbası dediler onu koyucam diye göğüslerimi bile bilmeden yaktım. hep su topladılar üstleri ama nafile olmayınca olmuyor işte.. ne olur dua edin bize. benim için olmasada kızım için dua edin yüce rabbim onun rızkını versin onu anne sütünden mahrum etmesin ...
semroşum canımmm Allahtan acil şifalar diliyorum senin için iyi bak kendine düzel artık yahuuuu...valla nazlım cok fenayım fena grıp oldum sen nasılsın
tebessümle okudum yazını...şimdi işte tam anne olmuşsun :) hiç üzülme canım. nerdeyse etrafımdaki tüm anne olan arkadaşlarımdan dinledim bu söylediklerini. hepsinin çocukları maşallah sağlıkla büyüyorlar. anne sütü daha çok alsa en iyi ama mama vermek zorunda kalıyosun diye de kötü olan birşey yok. ne yapalım Allahın takdiri nasılsa öyle oluyor. Allahım sizleri korusun...:)) çok şeker anlatmışsın ya...
oyyy kıyamam yaa niye bu kadar içlendin demiyorum hani ne olursa olsun o duyguyu anlayamam, ama bebeğin şimdi emip 3 ay içinde bırakabilirdide yani Allah ın takdiri senin suçun varmış gibi üzülme lütfen, kiminin çok olur kiminin olmaz önemli olan o bebişin bi şekilde doyması, sen yinede sürekli emzir hani karnı tokken mesela uyuturken emzirerek uyut aranızdaki bağ açısından o bile iyi gelir,biliyosundur zaten bunları... o bebişin süte olduğundan daha fazla sana ihtiyacı var dediğim gibi doyar bi şekilde ama kimse senin gibi sevip koklayamaz onu sakın öyle ben ne işe yarıyorum filan deme lütfen kendine haksızlık etme bitanemm... demekki bizde burdan ne çıkartıyoruuuz memişlerin kocaman olması içinde süt olacağı anlamına gelmez :) bak ben bunu bilmiyodum arada düşününce seviniyodum iyi bebek baya doyar diyeama şimdiden kendimi onada hazırlarım nolur nolmaz diye neyseee kızın nasııl? başladımı gülmeye ? en çok kime benziyo babasına mı annesinemi? bol bol dua et bebişin kucağındayken bizim için olurmuu bizimde öyle bebeklerimiz olsun diye... kocaman öpüyorum sizi canımm
sadece anlayışlı insanlara ihtiyacımız var onun bunun eltinin kaynanın lafı sadece can acıtmak için düşüncesiz anlayışsız insanlar ne anlayacaklar ki kırılırmı incinir mi diyecekler kalbini ferah tut canım takma üzülmemeye çalış rabbim sizi korusun inş.
saol canım benim. üzülmemeye çalışıcam ama keşke sadece anne sütü alsa demekten kendimi alamıyorum.ama yinede çok şükür yüce rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi evlat sahibi etti beni... şimdi sıra sizlerde. allahım hepinize tüm evlat istyenlere bu duyguyu tattırsın. bende sizleri lohusalığınızda teselli eder olayım inşallah.....
canımm evet memişlerin şekli şemali değil işlevselliği çok daha önemliymiş. bende hep derdim ki o bu göğüslerle kızım topaç gibi olur ... hatta annem dalga geçerdi hollanda ineği gibi olursun sen diye...ama işin gerçek yüzü o değilmiş :)) kızım çok iyi teyzesi maşallahı var öyle çok huysuzluğu yok acıkmadığı sürece.. acıkınca mama yapımını beklemesi onu kızdırıyor..bilinçli olarak gülmeler daha yok sadece 2 gündür altı temiz karnı tok olunca keyfi gelince kendi kendine sesler çıkarıyor... allahım benzeme konusunda çok adeletli davranmış gözler burun baba ağız çene ben , eller ayaklar baba kan grubu bennn :))) inşallah canımm inşallah hepinizin olacak hayırlısıylaa etmezmiyim her kucağıma alıp içim titrediğinde allahıma şükredip evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diyorum kimseleri bakıtmasın kimselere aratmasın herkese sağlıklı bebişler versin.. senin son durumlar ne canım neye karar verdin tekrar deneyecekmisin yoksa tedaviyemi başlayacaksınız..
miragee gece kuşu naber???
ayyy akşam bende kötü oldum gene geçmişe döndüm okudum böyle hamileyim yazdığım günleri,kaybettiğim günleri filan hepsini buldum aklıma geldi eski günlerr.... arada bi olur böyle toparlamana sevindim cnmnolsun şekerim iyiyim bugün. dün kötüydüm ama. akşam çok ağladım yinedüzeldim ama bugün. yarın akşama misafirim var. bugün işe gitmedim, bütün gün yemek yaptım. yemek yapmak benim için muhteşem bir terapi yöntemi. sen napıyosun? benim gece kuşu olduğumu takip edebildiğine göre sen de gece kuşusun demek ki. zaten nedense ben senin bana benzediğini düşünüyorum baştan beri. yani içimden bi ses bu kız benim gibi bişey dio :))) komik ama gerçekten öle.
hoşgeldin canım gitmişsin ama nasılsın herşey yolundamı???? ben iyim tosuncuklarrr gibi uyudum bugün 12.30 dakızlar nasılsınız?? herkes iyidir inşallah...ama yine kimsecikler yok..
kızlar günaydın herkese güzel bir gün diliyorum:))))
esracım inş 5 martta güzel haberler alırsın kuzum dualarım seninle
paşam sana huzur dolu bir gün diliyorum uzun süredir bişeyler yolunda gitmiyor inş. bundan sonra yaşayacağın güzel günlerin olur kuzum
müge canım seni çok iyi anlıyorum burdan uzaklaşıyorsun((( inş. güzel haberlerle dönersin canım
serap canım kırmızılar gelmiş yeni ay yeni umut inş. canım biliyorum elinde değil ama moralini yüksek tutmaya takmamaya çalış ben 3 ay korundum 2 ay tedavi klomen çatlatma iğnesi kullandım 3. ay tedaviyi bıraktım umudumu kesmiştim eşimle gidecektik doktora ama kuzum geldi doğum ayımda sende kalbini ferah tut kimisi ilk ay hamile kalır kimi bikaç ay sonra ama doktora git canım reglinin 3 günü git hormon testi yaptır durumuna bak klomen kullan biraz sters olursun ama iyi gelecektir doktor sana eminim.....
birsen canımtugba yasemin
penbetekir nasılsın canım?
şu mübarek cuma gününde rabbim sesimizi duysun dileyen ve isteyen herkese anneliği nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü kuzucuklar nasip etsin inş.
iyiyim hayatım nolsun, pek giremiyorum biraz yoğunum. Bebekle ilgili bir belirtim yok. Sadece bir ultrason kağıdına dayanıp hamile olduğumu iddia ediyorum:) Göğüslerim aşırı sert ve ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Çarşamba kalp atışlarına gidiyorum inşallah. Bakaklım kaçar cm olcak bu hafta bizimkiler...
kızlar hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınız umarım herşey yolundadır. okuyamıyorum pek geçmiş sayfaları.yeni hamişler var aramızda çok sevindim. allahım hem yeni hamişlerimize hem naza semraya hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin. kızlarrr içinizdeyken kıymetini bilin biliyorum bir an önce çıksınlar dünyaya gelsinler öpelim koklayalım göğsümüze bastıralım diye düşünüyorsunuz evet çok ama çok güzel bi duygu allahım herkese her isteyene nasip etsin ama içinizdeyken acele etmeyin kızlar güzelliklerin yanında o kadar çok zorluklarıda var ki. sizler benim canlarım kader arkadaşlarımsınız canı yürekten söylüyorum bunları bol bol uyuyun bol bol dinlenin yemek saatlerinizi uzun uzun tutarak keyifle yemek yiyin. ve en önemlisi duygusal anlamda hiç sıkılıp üzülmemeye çalışın çünkü lohusa olunca bunu yapmak mümkün olmuyormuş. hamileliğim çok sakin stressiz geçti ama lohusalığım çok sıkıntılı arkadaşlar. herşeye alınır herşeye ağlar herkesle kavga eder oldum. mümkünse sadece sizi en iyi anlayanlarla beraber olun. o çok anlayışlı çok sevdiğim kocam bile anlamıyor beni. sütüm kızıma yetmiyor hastaneden çıktığımızdan beri mama takviseyi yapıyoruz. her biberona mama koyuşumda ağlıyorum içime öyle bi acı çöküyorki anlatamam. kendimi suçluyorum kocaman göğüslerim var ama minicik midesi olan kızımı doyuramıyorum. herkes gelir sonradan gelir emdikçe gelir dedi 23 gün oldu artan süt yok sadece kızımın süte ihtiyacı arttı. ve ben onu doyuramıyorum.yavrum göğsümde meme emmeye çalışıyor ama bu kadar çabasına rağmen doymuyor kuzum açlıktan her ağlayışı içimi yakıyor mecbur hemen mama veriyoruz. işte o zamanlar kendimi o kadar boş önemsiz işe yaramaz hissediyorum ki. kızımın en çok anne sütüne ihtiyacı var onun dışında ben olmasamda bu yavru yaşar. herkes bakabilir ona.işte o zaman benim anne olarak farkım nerde diyorum. yemediğim yapmadığım şey kalmadı kızlar sıcak su torbası dediler onu koyucam diye göğüslerimi bile bilmeden yaktım. hep su topladılar üstleri ama nafile olmayınca olmuyor işte.. ne olur dua edin bize. benim için olmasada kızım için dua edin yüce rabbim onun rızkını versin onu anne sütünden mahrum etmesin ...
dur sen duuurrr bi mide bulantıların başlasın anlarsın bebek ordamı diilmi:)))iyiyim hayatım nolsun, pek giremiyorum biraz yoğunum. Bebekle ilgili bir belirtim yok. Sadece bir ultrason kağıdına dayanıp hamile olduğumu iddia ediyorum:) Göğüslerim aşırı sert ve ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Çarşamba kalp atışlarına gidiyorum inşallah. Bakaklım kaçar cm olcak bu hafta bizimkiler...
canım dur bakalım daha çok küçük meleğin zamanla herbişeyini hissediceksin sana tekmeler sawuracakrabbim seni ve mercimeğini korusun
cnm korunmuyosun dimi? hani yerleşme kanaması vs olabilirmi??kızlar ya benim bat 4 marttı.1 marttan beri cok cok az bi leke geldi 3 gundurde boyle artmıyo.benim hic böyle olmazdı.tam tersi aşırı olurum.acaba bi sorun var mı sizce doktora gitmelimiyim:18:
cnm korunmuyosun dimi? hani yerleşme kanaması vs olabilirmi??
canım dur bakalım daha çok küçük meleğin zamanla herbişeyini hissediceksin sana tekmeler sawuracakrabbim seni ve mercimeğini korusun
dur sen duuurrr bi mide bulantıların başlasın anlarsın bebek ordamı diilmi:)))
keteniiimmm senmi geldin hoşgeldin soooonn 2 güüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?