bende hiç yaşamadım cnm ama yaşayanları duydum, pembemsi yada kahvemsi bi kanama olurmuş az miktarda...evet korunmuyorum ama hiç oyle bişey duymamıştım.geçen hamileligimde de olmadı.oyle olma ihtimali varsa haftaya mı test yapsam çıkar acaba
ayyyyy hadi bakalım, olsun bişiler ya. tepkisiz durmaktan sıkıldım ama gerçi ben hep böyleyim, canım hiç tatlı değil. Bakalım çarş. bi kalbi duyabilsem daha da inancam:)
iyiyim hayatım nolsun, pek giremiyorum biraz yoğunum. Bebekle ilgili bir belirtim yok. Sadece bir ultrason kağıdına dayanıp hamile olduğumu iddia ediyorum:) Göğüslerim aşırı sert ve ağrıyor ama başka bir şikayetim yok. Çarşamba kalp atışlarına gidiyorum inşallah. Bakaklım kaçar cm olcak bu hafta bizimkiler...
kızlarrr günaydınnn :)))
çok kısa bi süre ateş ölçmüştüm hemen hamile kalmak istediğim için ama artık hiç bişey yapmamaya karar verdim bundan sonrası için kafamı boşaltıcam bebek bebek diye kendimi yıpratmıcam ki hiç bi faydası yok artık artık zamana bıraktım nezaman hayırlısı ise ozaman gelicektir zaten :)) biraz evime ve kendime zaman ayırcam :)) inşallah bunu başarabilirim :))
günaydınn cnmm inşallahhh hayırlısı hakkımda :)))canım benim belirtim de var ama yinede inanamıyorum dua ediyorum ama korkularım var kabus görüyorum bi de midemden rahatsız oldum hazımsızlığım var iki günden beri uyuyamadım sağa dönüyorum karnım ağrıyo sola dönüyorum ağrıyo bide yüz üstü yatarım hep deli oldumbi de dün misafirler vardı hiç oturmadım kimsede bilmiyo hamile olduğumu bende çarşamba gidicem canım inş. güzel haberler alırız
günaydın canım tubişim iyi yapmışsın kuzum bak sen gör inş. çabucak gelecek senin
esraaaaaa canım bugün inş. güzel haberler alırsın rabbim yüzüne baksın inş.
günaydın kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum:119::119::119:
günaydın hanımlar bir sorum olacaktı 3. düşüğümü geçene hafta yaptım araştırma aşamasına geçeceğiz kürtajdan sonra ne zaman başlanıyor araştırmaya bir bilginiz varmı??
hünaydın kızlarrr giremedim hiç topiğe iş güç ben yine adet olcam bugün 30.günüm yaklaşık 15.günden beri gögüs ağrım var adet belirtileri hat safhada geçen sene mart ayında haimle kalmıştım düşüğümün üzerinden tam 9 ay geçti ilk bebeğe 5 ayda hamile kalmıştım hesaplarr hesaplarrr düşünemmek için neler yapıorum bilseniz ruh hastası temizlik delisi bi karıoldum çıktım örgüler dersler iş iş iş ama velet kafamda sürekli bide bu ay acaip rüyalar gördüm herkese anlatılmaz denen cinsten rüyalar hayrolsun kızlar ben yoruldum galiba gücüm kalmadı bu ay çalışmaymış falan istemiorum kafamıdinlicem hem nisan başı sınavlarım var ona odaklanmam lazım herkes iyidir umarım hepinizi öpüyom kocMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
esrayı çokk merak ediorum numarası var bende öğlen arıcam inş güzel haberler veririm
kızlaaaar esranın değeri 451 hamileeeeeeeeee...hemdeee ikiz olma ihtimali yüksek..haber vermeye geldim
kızlaaaar esranın değeri 451 hamileeeeeeeeee...hemdeee ikiz olma ihtimali yüksek..haber vermeye geldim
sorular sorular sorular:)canım be tedaviye çok soğuk bakmıorum esra ketenhelva ilk bebeği doğla yolla oldu onun mesela sonra eşinde sorun çıktı normal yoldan hamile kalamadoı veee tüp bebekle ilk denemede inşallahhhh ikizleri geldiii canım son adet tarihim 23 şubattı benimde şimdi mal gibi geçen sene bu zamanlar bebeğim benimleydi falan demeye başladım bende hamile arkadaşlarıma gitmiorum ve hepsi bana küstü eşim benden korkmaya başladı huzursuz ettiğimde çok üzülüo ama bazen onun sesine bile tahammül edemiorum ama geçecek canım doktora git tedaviyse tedavi ilaçsa ilaç olmuyosa bi tarafımızı yırtmanın bi manası yok ben haziranı bekliorum sınavlarım var bi geçsin kapı kapı dolancam valla tedavyse tedavi ne isterlerse artık çok kasmamak lazım ama gelde yapma iştenazlım yine ben gibi konuşmuşsun o yüzden ben bişey yazmaya gerek görmüyorum üstüne. senin yazdıklarını bi daha okusun arkadaşlar, ben yazdım kabul etsinler :) ben de martta hamile kalmıştım, üstelik sat'ım doğum günümdü. 3 ayda tutmuştu, şimdi 6 aydır korunmuyorum ve tık yok. 14'ünde doktora gidcem demiştim ya, bi tedavi yöntemi mi istesem diye düşünüyorum. çünkü bu şekilde en çok kendim yıprandım, bir sürü insanla ilişkilerim bozuldu hamile oldukları için. annemi, kocamı, ailemi, tüm yakın arkadaşlarımı da üzüyorum bu halimle. bu kadar kasmaya gerek var mı? tedavi olaylarına mecbur kalmadan yapılmaması lazım diye bakıyordum ama daha fazla bu şekilde her Allahın gecesi ağlayarak nasıl devam edebilirim bilmiyorum. yani bu şekilde olacağı varsa da olmaz ki! böyle bir anne adayı psikolojisi olmaz bi kere. ay bilmiyorum imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.
esra kimdi canım ya??
tubişim yoldaşım, üşütmeden tırlatmadan başarıcaz mı acaba bu işi???
oy kuzum yaa nasıl sevindim ben konuştum az önce nasıl heycanlıtdı sei kurban olurum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bekleyen tüm yoldaşlara:)
sorular sorular sorular:)canım be tedaviye çok soğuk bakmıorum esra ketenhelva ilk bebeği doğla yolla oldu onun mesela sonra eşinde sorun çıktı normal yoldan hamile kalamadoı veee tüp bebekle ilk denemede inşallahhhh ikizleri geldiii canım son adet tarihim 23 şubattı benimde şimdi mal gibi geçen sene bu zamanlar bebeğim benimleydi falan demeye başladım bende hamile arkadaşlarıma gitmiorum ve hepsi bana küstü eşim benden korkmaya başladı huzursuz ettiğimde çok üzülüo ama bazen onun sesine bile tahammül edemiorum ama geçecek canım doktora git tedaviyse tedavi ilaçsa ilaç olmuyosa bi tarafımızı yırtmanın bi manası yok ben haziranı bekliorum sınavlarım var bi geçsin kapı kapı dolancam valla tedavyse tedavi ne isterlerse artık çok kasmamak lazım ama gelde yapma işte
bende bekleme asamasındayımm bebgımı kaybedelıı 1 ayy olduu bugunn dokotr 6 ayy dedı beklemme suremm ııcınnn
kızlarrr günaydınnn :)))
çok kısa bi süre ateş ölçmüştüm hemen hamile kalmak istediğim için ama artık hiç bişey yapmamaya karar verdim bundan sonrası için kafamı boşaltıcam bebek bebek diye kendimi yıpratmıcam ki hiç bi faydası yok artık artık zamana bıraktım nezaman hayırlısı ise ozaman gelicektir zaten :)) biraz evime ve kendime zaman ayırcam :)) inşallah bunu başarabilirim :))
bende bekleme asamasındayımm bebgımı kaybedelıı 1 ayy olduu bugunn dokotr 6 ayy dedı beklemme suremm ııcınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?