canım iyi olmana çoook seviniyorum , sıkıntılı başladı ama maşallah çok güzel gidiyo...kıslar nasılsınız bız bugun seker yuklememızı yaptırdık ıkı gun boyunca ugrastık ama degdı sonunda bısey cıkmadı allha sukurler olsun esra ıcın cokkk sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsss
bende bebekerimi kaybettim ücüz gebeydim redüksiyon yapdirdim ve digerleri düsdü bu konuyla ilgili forum takipe konu accmak istiyorum nsil yapabilirim
esraaaaaaaaaaa
efendim tatlımmmmm
esraaaaaaaaaaa
efendim tatlımmmmm
nasılsın :) eee hadi anlatmaya başla tepkileri filan ayrıntıları merak ediyorumm
nasılsın :) eee hadi anlatmaya başla tepkileri filan ayrıntıları merak ediyorumm
walla kocama telde söyledim yazık sewinçten ağladısonra sırasıyla tüm sewdiklerimi aradım telim akşama kadar hiç susmadı veee gidip kendime hemen bi hamiş buluzu aldımmmmmm hala şoktayım rabbim herkeslere nasip etsin kimseleri aratmasınnn
walla kocama telde söyledim yazık sewinçten ağladısonra sırasıyla tüm sewdiklerimi aradım telim akşama kadar hiç susmadı veee gidip kendime hemen bi hamiş buluzu aldımmmmmm hala şoktayım rabbim herkeslere nasip etsin kimseleri aratmasınnn
ayyy ne mutlu cnm allah bozmasın mutluluğunu artık ilk hamiş badinle göbeğin çıkınca resmini yollarsın bizeçok mutlu oldum haberini alıncaa inşallah hep böyle güzel gider herşey...
inşallah cnmm yaa biliyomusun ben inanıyorum herşeyi oluruna bırakınca olucak biliyorum... ki bu kadınlık hormonları psikolojiyi düzeltmek gerekiyo çünkü kafama taktığımız herşey direk rahimi etkiliyo... o yuzdennn bundan sonrası için artık herşey oluruna ve kısmettt :)) hakkımızda hayırlısını diliyorum :))
canim merhaba
ben de ayni fikirdeyim
ates olcuyordum biraktim bu ay
ve bebek bebek demiyorum
oluyor isteyince
tabiki aklima geliyor bebek dusuncesi ama kismet diyorum ve kendimi yipratmiycam olacgina akisina birakicam
calisma su bu demiycem ne zaman istersem o zaman gun bile takip etmiycem
resmen kafam dinlendi 7 gundur bunu yapiyoruminsallah hep boyle olurum.
istedigim seylerei yapiyorum simdi, korkudan en sevdigim kahvemi icemiyordum yaaa simdi iciyorum bol bol. geziyorum bol bol, marim bu akisina birakma sureci bize bebisimizi getirir canimmm
ayy cnmm yaaaa hadii bakalım sıra bizdee hayırlısı ilee dolsun bizimde göbüşlerimiz :))kızzzlaaarrrr nasılsınız bakalım??? bugün esranın haberi beni çok mutlu etti...sabah msj atmıştım haberi söyle diye, saat 3 gibi aradı o saate kadar aramayınca çok üzülmüştüm sanırım olmadı diye aramaya cesaret edememiştim ama artık topiğimizin üzerindeki kara bulutlar kalkıyo iyice kesinleşti hamişlerimiz arttı çok az kaldık biz bebek bekleyen olarakkahadi bakalım hamişler bol bol dua edin bizim için artık sıra bizde inşallllahhhhhhhhhhhh
cnm çok sevindimmm böle sorunsuz devam eder inşallah :))kıslar nasılsınız bız bugun seker yuklememızı yaptırdık ıkı gun boyunca ugrastık ama degdı sonunda bısey cıkmadı allha sukurler olsun esra ıcın cokkk sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsss
essssraaaaa canııııımmmmmmmmm çok sevindimgözün aydın rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sorunsuz sağlıklı 40 haftaları göstersin inş. esra canım ikiz olursa muhteşem olur
kıslar nasılsınız bız bugun seker yuklememızı yaptırdık ıkı gun boyunca ugrastık ama degdı sonunda bısey cıkmadı allha sukurler olsun esra ıcın cokkk sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsss
semra sağlıkla büyüsün oğlun inş. daha güzel günler görürsünüz umarım çok sevindim canım
kızlarrrrr günaydıınnn herkezeee güzellll bir gün diliyorummm
günaydın canım:))) sanada
kızzzlaaarrrr nasılsınız bakalım??? bugün esranın haberi beni çok mutlu etti...sabah msj atmıştım haberi söyle diye, saat 3 gibi aradı o saate kadar aramayınca çok üzülmüştüm sanırım olmadı diye aramaya cesaret edememiştim ama artık topiğimizin üzerindeki kara bulutlar kalkıyo iyice kesinleşti hamişlerimiz arttı çok az kaldık biz bebek bekleyen olarakkahadi bakalım hamişler bol bol dua edin bizim için artık sıra bizde inşallllahhhhhhhhhhhh
inş. canım hepimiz tek tek böyle olcazsonrada gelecek inş.
kızlaaaar esranın değeri 451 hamileeeeeeeeee...hemdeee ikiz olma ihtimali yüksek..haber vermeye geldim
inş.canım
yeni gelen arkadaşlar malesef hg çok çok geçmiş olsun( sağlıklı rabbim yeniden nasip etsin inş.
ketenhelvam çok sevindim canım. İnşallah kolay bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın bebişini veya bebişlerini :))
kızlarrrrr günaydıınnn herkezeee güzellll bir gün diliyorummm
günaydın tubiş...
herkese günaydınnn. Bugün bana daha aydınn. Çünkü bugün benim doğum günümm :))
ketenhelvam çok sevindim canım. İnşallah kolay bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın bebişini veya bebişlerini :))
günaydın tubiş...
herkese günaydınnn. Bugün bana daha aydınn. Çünkü bugün benim doğum günümm :))
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...h63SCQ&usg=AFQjCNFvyPZtcX09n4xMkSUp1Jxt6IKWGQ
canımmm huzur sağlıklı bebeli aşklı meşkli ömrün olsun inşallahhh yeni yaşın sana ne istiyosan vrsin
günaydın kızlarrrrrrrrr benim ateşim düşük adet olcam bugün ayrın yine bana hüsran yine bana hasret var :)hayırlısı hakkımızda 5-6 damla gözyaşı biraz kalp kırıklığı üzüntü falan bi kaç güne geçer acısı yeni umut yeni ay yeni heycan yeni çalışmalar ömür geçiyo bee
hiç üzülme kuzum vardır RABBİMİN bir bildiği..yasemin senin eşin hiç gittimi?? doktora..
kızlar size yazacağım şey biraz tuhaf gelebilir ama gerçek..benim eltim birinci çocuğu 5 yaşına geldikten sonra ikinci çocuğa karar verdi neyse denemelere başladılar ama her ay sonuç hüsrandı..doktora defalarca gitti hiç bir sorun yoktu..sonrasında bazı aile büyüklerimiz göbeğin kaymış olmasın dediler..ve gerçektende kaymış kayınvalidem bu işlerden anlıyormuş meğer 3 gün sabahları aç karnına çektirdi yani yerine getirmiş göbeği ve eltimin zaten adetide bitmişti bunu yaptırdığında o ay hamile kaldı..
yani demek istediğim önce doktora gidin eşinizde gitsin eğer hiç bir sorun yoksa bunu bilen birilerine yaptırın...göbeğinizin kaydığını anlamanızın yoluda sırtüstü uzandığınızda elinizi göbek deliğinize koyuyormuşsunuz eğer orda değilde başka biryerde atıyorsa kaymış demekmiş...
ne bileyim aklınızda olsun diye size söylemek istedim..
herkese günaaydınn..nasılsınız?? kızlar,beni soracak olursanız ben aynıyım..
ESRAAA canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..
MİRAGE iyiki doğdun canım mutlu yıllar....
hiç üzülme kuzum vardır RABBİMİN bir bildiği..yasemin senin eşin hiç gittimi?? doktora..
dileğim guzum benim ben çok giremiom artık işler çok yoğun allah eksik etmesin napıosun canım iyimisin rahatsızlıkların ne durumda bunu bende duymuştum doktorlar ille bi sene dolsun diolar bende sınavlarım var canım zaten haziranı bekliorum o yüzden hakkımızda hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bi haziran gelsin neler yapcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?