Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kıslar nasılsınız bız bugun seker yuklememızı yaptırdık ıkı gun boyunca ugrastık ama degdı sonunda bısey cıkmadı allha sukurler olsun esra ıcın cokkk sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsss

bende bebekerimi kaybettim ücüz gebeydim redüksiyon yapdirdim ve digerleri düsdü bu konuyla ilgili forum takipe konu accmak istiyorum nsil yapabilirim

canım iyi olmana çoook seviniyorum , sıkıntılı başladı ama maşallah çok güzel gidiyo...

bende bebekerimi kaybettim ücüz gebeydim redüksiyon yapdirdim ve digerleri düsdü bu konuyla ilgili forum takipe konu accmak istiyorum nsil yapabilirim

geçmiş olsun cnm, redüksiyon zayıf olan 1 tanesini aldırmak filanmı? doğal yollamı üçüzlere hamile kalmıştın? inşallah yeniden hamile kalır sağlıklı bebeğini alırsın kucağına... hani bölümde konu açmak istiyosan oraya giriyosun cnm konu aramadan,sonra üstte yeni konu aç diye bi yer var solda ona tıklayıp açıyosun konunu.

inşallah cnmm yaa biliyomusun ben inanıyorum herşeyi oluruna bırakınca olucak biliyorum... ki bu kadınlık hormonları psikolojiyi düzeltmek gerekiyo çünkü kafama taktığımız herşey direk rahimi etkiliyo... o yuzdennn bundan sonrası için artık herşey oluruna ve kısmettt :)) hakkımızda hayırlısını diliyorum :))
ayy cnmm yaaaa hadii bakalım sıra bizdee hayırlısı ilee dolsun bizimde göbüşlerimiz :))
cnm çok sevindimmm böle sorunsuz devam eder inşallah :))

EESSSRRRAAAAAAA bitanemm çok sevindimmm allah sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin inşallahh göbüşün kocaman olsunnnn :)))
aminn bitanem allahım isteyen herkeze nasip etsin kollarını boş bırakmasın inşallah

kızlarrrrr günaydıınnn herkezeee güzellll bir gün diliyorummm

herkese günaaydınn..nasılsınız?? kızlar,beni soracak olursanız ben aynıyım..

ESRAAA canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..

MİRAGE iyiki doğdun canım mutlu yıllar....

kızlar size yazacağım şey biraz tuhaf gelebilir ama gerçek..benim eltim birinci çocuğu 5 yaşına geldikten sonra ikinci çocuğa karar verdi neyse denemelere başladılar ama her ay sonuç hüsrandı..doktora defalarca gitti hiç bir sorun yoktu..sonrasında bazı aile büyüklerimiz göbeğin kaymış olmasın dediler..ve gerçektende kaymış kayınvalidem bu işlerden anlıyormuş meğer 3 gün sabahları aç karnına çektirdi yani yerine getirmiş göbeği ve eltimin zaten adetide bitmişti bunu yaptırdığında o ay hamile kaldı..
yani demek istediğim önce doktora gidin eşinizde gitsin eğer hiç bir sorun yoksa bunu bilen birilerine yaptırın...göbeğinizin kaydığını anlamanızın yoluda sırtüstü uzandığınızda elinizi göbek deliğinize koyuyormuşsunuz eğer orda değilde başka biryerde atıyorsa kaymış demekmiş...
ne bileyim aklınızda olsun diye size söylemek istedim..

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...h63SCQ&usg=AFQjCNFvyPZtcX09n4xMkSUp1Jxt6IKWGQ

canımmm huzur sağlıklı bebeli aşklı meşkli ömrün olsun inşallahhh yeni yaşın sana ne istiyosan vrsin

günaydın kızlarrrrrrrrr benim ateşim düşük adet olcam bugün ayrın yine bana hüsran yine bana hasret var :)hayırlısı hakkımızda 5-6 damla gözyaşı biraz kalp kırıklığı üzüntü falan bi kaç güne geçer acısı yeni umut yeni ay yeni heycan yeni çalışmalar ömür geçiyo bee

Son düzenleme:

dileğim guzum benim ben çok giremiom artık işler çok yoğun allah eksik etmesin napıosun canım iyimisin rahatsızlıkların ne durumda bunu bende duymuştum doktorlar ille bi sene dolsun diolar bende sınavlarım var canım zaten haziranı bekliorum o yüzden hakkımızda hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bi haziran gelsin neler yapcam :)

herkese günaaydınn..nasılsınız?? kızlar,beni soracak olursanız ben aynıyım..

ESRAAA canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..

MİRAGE iyiki doğdun canım mutlu yıllar....

çok teşekkürler beydağlı...iyicene kayboldun, hiç uğramıyosun. nasıl gidiyo hayat?

hiç üzülme kuzum vardır RABBİMİN bir bildiği..yasemin senin eşin hiç gittimi?? doktora..

canım doktorlar hep gerek yok dedi eşim için ama o bu ay gitcekti hep bi aksilik çıktı şimdi adet olayım gitcek deli kocamın umudu varmış belki olmazmışım
:)

ne olsun canım ya rahatsızlıklarım devam ediyor..fıtıkları manuel tedaviyle düzeltiyolarmış onu yaptıracam galiba..bakalım hayırlısı zaten boynumdaki fıtık tamamen strese bağlı olmuş ben kürtaj haberini aldığımda birden bonumdaki bir damarın resmen pörtlediğini hissettim..kürtajdan sonrada doğrulamadım..işlerinde ALLAH kolaylık versin canım yokluğun belli zaten ama diğer kızlarda pek girmiyo sanki..
ne sınavları kuzum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…