dileğim guzum benim ben çok giremiom artık işler çok yoğun allah eksik etmesin napıosun canım iyimisin rahatsızlıkların ne durumda bunu bende duymuştum doktorlar ille bi sene dolsun diolar bende sınavlarım var canım zaten haziranı bekliorum o yüzden hakkımızda hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bi haziran gelsin neler yapcam :)
çok teşekkürler beydağlı...iyicene kayboldun, hiç uğramıyosun. nasıl gidiyo hayat?
canım doktorlar hep gerek yok dedi eşim için ama o bu ay gitcekti hep bi aksilik çıktı şimdi adet olayım gitcek deli kocamın umudu varmış belki olmazmışım
:)
ne olsun canım ya rahatsızlıklarım devam ediyor..fıtıkları manuel tedaviyle düzeltiyolarmış onu yaptıracam galiba..bakalım hayırlısı zaten boynumdaki fıtık tamamen strese bağlı olmuş ben kürtaj haberini aldığımda birden bonumdaki bir damarın resmen pörtlediğini hissettim..kürtajdan sonrada doğrulamadım..işlerinde ALLAH kolaylık versin canım yokluğun belli zaten ama diğer kızlarda pek girmiyo sanki..
ne sınavları kuzum??
rabbim bi sürü şifa versin kuzumm sana bi dua etmiştim hatırlıonmu yine sölüırum içtiğin su aldığın nefes şifan olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kız aöf okuyos biz eşimle 2.sınıftayız beni babam okutmadı ah ah oda koca kafalığından okumadı evlenince yazıldık işte 2.sınıftayız şimdi onlara çalışıoruz vakit geçio be dilek ömür geçiyo valla keşke hep güzel anılarımız olsa ama bugünlerimize şükür rabbim çok büyük inancımız sonsuz dua etmesek nasıl nefes alcaz dimi canım dikkat et kendine halamdada öyle olmuştu kız aklıma geldi bak babannemin ölüm haberini aldıımız gün halamın boynunda bişi oldu hala çekio kadın ondan
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...h63SCQ&usg=AFQjCNFvyPZtcX09n4xMkSUp1Jxt6IKWGQ
canımmm huzur sağlıklı bebeli aşklı meşkli ömrün olsun inşallahhh yeni yaşın sana ne istiyosan vrsin
günaydın kızlarrrrrrrrr benim ateşim düşük adet olcam bugün ayrın yine bana hüsran yine bana hasret var :)hayırlısı hakkımızda 5-6 damla gözyaşı biraz kalp kırıklığı üzüntü falan bi kaç güne geçer acısı yeni umut yeni ay yeni heycan yeni çalışmalar ömür geçiyo bee
mirage şarkıyı beğendinmi kuzum:)
herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim canlarım iyki varsınızsemroşum walla ben zayıf olunca göbüş çıktı bile o yüzden hemen giydim badimi small beden almıştım zaten süpper oldu inanın herkes için dua ediyorum dilerim rabbim herkese hayırlı sağlıklı nasip eder
süpersin canım benım cok dıkkat et tamam cok dolanma ıkızler dahada zor bılıosun maydonoz kekık o tarz seylerden uzak dur sıcak banyo yapma sureklı ayakalrının altına yastık koy yat tamam canım
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım... miragecim canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah bebesiz geçen son yaşın olsun inşalllahhhh artık bu seneyi anne olarak kapatırsınnbeydağlı sen nslsn canım düzelmemişsin hala çok uzun sürmedimi bu durum?? esraaa demek göbüş çıktı hemen kızz daha erken diilmi gaz olmasın o dicem ama olsun gaz da olsa bahanen var bebiş dersin
yaa ben bugün çok kötü bi rüya gördüm yine hamileydim ve düşük oluyoduçok üzgün uyandım inşallah tersine çıkar...tüm günde işim aksi gitti diyebilirim,dişim çok ağrıyo dünden beri akşamdan beride bacağımın baldır kısmında bi sızı başladı,korkuyorum pıhtılaşmadan dolayı bacağım şişecek diye tuhaf bi ağrı oluyo tabi bütün bu huysuzluklarımın asıl nedeni başka, biliyorum ben mutsuz olduğumdan işlerim hep böyle ters gidiyo ve herşey olumsuz oluyo, ben bebek istiyorum artık kızlar çok korkuyorum yine aynısı olacak diye içim kararıyo gittikçe
nazlım nasılsın
bilmiom kuzum mal gibiyim hissetme duygumu yitirdim şuan sadece bel ağrımı hissediorum yarın bi arkadaşımın bebeğinin doğum günü var ona gitces akşam alışveriş merkezine gidip ona hediye alcas nasıl sabır isteyen şeyler bunlar boşver beni kız 2 gün bunalım takılırım ben sen nasılsn kuzum bebeiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?