Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ne olsun canım ya rahatsızlıklarım devam ediyor..fıtıkları manuel tedaviyle düzeltiyolarmış onu yaptıracam galiba..bakalım hayırlısı zaten boynumdaki fıtık tamamen strese bağlı olmuş ben kürtaj haberini aldığımda birden bonumdaki bir damarın resmen pörtlediğini hissettim..kürtajdan sonrada doğrulamadım..işlerinde ALLAH kolaylık versin canım yokluğun belli zaten ama diğer kızlarda pek girmiyo sanki..
ne sınavları kuzum??

çok teşekkürler beydağlı...iyicene kayboldun, hiç uğramıyosun. nasıl gidiyo hayat?

nasıl gitsin kuzum fıtıklarla boğuşuyorum ya onlar beni yenecek yadaa ben onları..

canım doktorlar hep gerek yok dedi eşim için ama o bu ay gitcekti hep bi aksilik çıktı şimdi adet olayım gitcek deli kocamın umudu varmış belki olmazmışım
:)

erkeklerin herzaman hazırda bir bahaneleri vardır sen sakın vazgeçme ama inşallah eşin haklı çıkar canım:)

rabbim bi sürü şifa versin kuzumm sana bi dua etmiştim hatırlıonmu yine sölüırum içtiğin su aldığın nefes şifan olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kız aöf okuyos biz eşimle 2.sınıftayız beni babam okutmadı ah ah oda koca kafalığından okumadı evlenince yazıldık işte 2.sınıftayız şimdi onlara çalışıoruz vakit geçio be dilek ömür geçiyo valla keşke hep güzel anılarımız olsa ama bugünlerimize şükür rabbim çok büyük inancımız sonsuz dua etmesek nasıl nefes alcaz dimi canım dikkat et kendine halamdada öyle olmuştu kız aklıma geldi bak babannemin ölüm haberini aldıımız gün halamın boynunda bişi oldu hala çekio kadın ondan

AMİN canım ne güzel bir dua ewet sen bana daha öncede yazmıştın..walla haklısın ömür geçiyo bende kendi kendime diyorum inancım olmasa ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum..
ah yaseminim ya, benide babam okutmadı içimde kalan en büyük istekti bu sonrada imkan olmadı ne bileyim işte ah aahh.. ne güzel canım senin adına sevindim karı koca başarılı olursunuz inşallah..

mirage şarkıyı beğendinmi kuzum:)

muhteşemmm :))) çok teşekkür ederim nazlımcımm iyi dileklerin için... regl olursan da az üzül üzüleceksen. elbet önümüzdeki aylardan birinde feraha ereceğiz.

kıslar ıı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım seker testımızde sorunlu basladı ama suan ıı cok sukur kayınpeder mısafır getırdı yemek yap dedı sabah berı ayaktayım sızladı ayaklarım daha bulasıklar duruo evın altı ustune geldı banyoda bırı tuvaletını yapmıs klozet delıgını zor tutturmus heryerı pisletmıs delı olmak uzereyım karısına kıyamıo bız hızmetcıyız ya yapmak zorundayız neyse az ayaklarımı dınlendırıp ıslerıme baslayacagım sızler nasılsınız ketenhelvamm yuzumuzu guldurdun ıns hayırlısı olur bende hemen gıdıp hamıle badısı almsıtım uc tane bırden cok sukur suan gıyebılıyorum rabım sanada nasıp etsın ıns duman senın ısler nasıl gıdıo nazlımmm nerdesin

herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim canlarım iyki varsınızsemroşum walla ben zayıf olunca göbüş çıktı bileo yüzden hemen giydim badimi small beden almıştım zaten süpper olduinanın herkes için dua ediyorum dilerim rabbim herkese hayırlı sağlıklınasip eder

süpersin canım benım cok dıkkat et tamam cok dolanma ıkızler dahada zor bılıosun maydonoz kekık o tarz seylerden uzak dur sıcak banyo yapma sureklı ayakalrının altına yastık koy yat tamam canım

süpersin canım benım cok dıkkat et tamam cok dolanma ıkızler dahada zor bılıosun maydonoz kekık o tarz seylerden uzak dur sıcak banyo yapma sureklı ayakalrının altına yastık koy yat tamam canım

sağol tatlımzaten dikkat ediyorum kendimi yormuyorum maydonoz yemiyorum ama kekiği ilk senden duydum kuru kekiktemi zararlı:26:

sseeerrrraaaapppp cnmmmm doğumgünün kutlu olsunn yeni yaşın sana hep güzelşeyler getirsin inşallahve en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebiş diliyorum :)))

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım... miragecim canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah bebesiz geçen son yaşın olsun inşalllahhhh artık bu seneyi anne olarak kapatırsınn beydağlı sen nslsn canım düzelmemişsin hala çok uzun sürmedimi bu durum?? esraaa demek göbüş çıktı hemen kızz daha erken diilmi gaz olmasın o dicem ama olsun gaz da olsa bahanen var bebiş dersin

yaa ben bugün çok kötü bi rüya gördüm yine hamileydim ve düşük oluyodu çok üzgün uyandım inşallah tersine çıkar...tüm günde işim aksi gitti diyebilirim,dişim çok ağrıyo dünden beri akşamdan beride bacağımın baldır kısmında bi sızı başladı,korkuyorum pıhtılaşmadan dolayı bacağım şişecek diye tuhaf bi ağrı oluyo tabi bütün bu huysuzluklarımın asıl nedeni başka, biliyorum ben mutsuz olduğumdan işlerim hep böyle ters gidiyo ve herşey olumsuz oluyo, ben bebek istiyorum artık kızlar çok korkuyorum yine aynısı olacak diye içim kararıyo gittikçe

dumancım canım bende sabaha kadar ruyalar gordum hayırlısı olur ınsss herkezz ıcın bu kadar mutsuz olma ne olur bu zamnalar bır daha gerı gelmeyecek esınıde uzmeee kım bılır oda neler dusunuodur edavınne ve doktoruna guven duanı eksık etme yeter canım benım

selam kızlarrr
ben adet oldum artık ruhumda bedenimde tepki vermiyo lavoboda kırmızları görünce gülmeye başladım bide küfür ettim onu yazamam:)hakkımızda hayırlısı inşallahh vardır bi hikmeti bu acı günlerinde bu kötü gecelerinde bi sabahı vardır bu huzursuzluğun bekleyişin bi sonu vardır bebek kokusunu ne zaman çekicem içime ne zaman annemmmm diyebilcem bilmiorum zaman geçtikçe insanın umudu azalıyo galiba bu ay uğraşamıcam bebek için falan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhhhh

nazlım nasılsın

bilmiom kuzum mal gibiyim hissetme duygumu yitirdim şuan sadece bel ağrımı hissediorum yarın bi arkadaşımın bebeğinin doğum günü var ona gitces akşam alışveriş merkezine gidip ona hediye alcas nasıl sabır isteyen şeyler bunlar boşver beni kız 2 gün bunalım takılırım ben sen nasılsn kuzum bebeiş nasıl

hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç birşeyi istemedim seni istediğim kadar................

senın ne dusundugunu neler hıssettıgını gercekten cok ıı anlıyorum aynı seylerı bende yasadım bebek kelımesı bıle cok zor gelıodu bana artık cok mutsuzdum umutsuzdum ama rabbım guldurdu ıns senı de guldurecek ben ıyıyım canım cok kılo aldım doktorum normal dedı aama 10 kılo aldım ama ıyıyım cok sukur

Allah tamamına erdirsin gözün aydın tatlım. 40. haftanı görürsünüz sağlıcakla inşallah.

canım hayırlara çıksın rüyaların, canını sıkma nolur, herşey olacağına varır tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…