- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
benim bugün randevum vardı kalp atışları için. büyük bir umutla gittim, doktor geldi, hadi bakalım kalbe dedi ve karşımıza 15mm lik bir BOŞ kese çıktı. Büyük ihtimal boş gebelik dedi. 1 hfta bekleyip sonlandırcaz dedi. %50 ihtimal veriyor. kese 20mm olunca genelde bebek görünürmüş ama benim kese zaten 2 haftada 10mm büyümüş. yani geriden geliyor. bir ihtimal geç döllenme olabilir diye beklioz 1 hafta. ilk anda çok ağladım, şimdi iyiyim, Allah büyüktür. kürtaj, düşük deneyimimden sonra boş gebeliğide yaşıyorum. ama bi gün doğumu da yaşayacağım biliyorum. Allahım sen ol dersen olacak.
cnm benimm üzülme nolur hiç bişey belli diil daha yaa bi doktorla kalma nolur başka doktor varmı vajinal baksınlar bazen üstten görünmüyo senin için allahtan en hayırlısını diliyorum :))benim bugün randevum vardı kalp atışları için. büyük bir umutla gittim, doktor geldi, hadi bakalım kalbe dedi ve karşımıza 15mm lik bir BOŞ kese çıktı. Büyük ihtimal boş gebelik dedi. 1 hfta bekleyip sonlandırcaz dedi. %50 ihtimal veriyor. kese 20mm olunca genelde bebek görünürmüş ama benim kese zaten 2 haftada 10mm büyümüş. yani geriden geliyor. bir ihtimal geç döllenme olabilir diye beklioz 1 hafta. ilk anda çok ağladım, şimdi iyiyim, Allah büyüktür. kürtaj, düşük deneyimimden sonra boş gebeliğide yaşıyorum. ama bi gün doğumu da yaşayacağım biliyorum. Allahım sen ol dersen olacak.
canım benim çok üzüldüm( inş. öyle değildir 1 hafta sonra görürsünüz bebişi inş. dualarım seninle kuzum kalbini ferah tut biliyorum şimdi ne haldesin ( yinede hayırlısı olsun inş. demekten vazgeçmeyelim ((
canım yaa bence gec dollenmedır ben kaç gun hastanede yattım dıs gebelık dedıler sonra keseyı gorduk kornual gebelık dedıler sonra kalbı attı yavas atıo normalden daha yavas her an durabılır dedıler sonra rahımde boloncuklar var dedıler sonra sol yumurtalıkta buyuk kıst var sorun olabılır dedıler sonra on gun boyunca kanamam oldu sonra bebek asagıda erken dogum olabılır dedıler halada ıgne oluyorum sonra sekerde sorun cıktı yapamadılar degerlerım uygun cıkmadı seker yuklemesı ıcın derken derken buı zamana kadar geldık benı ornek alll ve umutlarını yıtırme hıc bır vakıtttbenim bugün randevum vardı kalp atışları için. büyük bir umutla gittim, doktor geldi, hadi bakalım kalbe dedi ve karşımıza 15mm lik bir BOŞ kese çıktı. Büyük ihtimal boş gebelik dedi. 1 hfta bekleyip sonlandırcaz dedi. %50 ihtimal veriyor. kese 20mm olunca genelde bebek görünürmüş ama benim kese zaten 2 haftada 10mm büyümüş. yani geriden geliyor. bir ihtimal geç döllenme olabilir diye beklioz 1 hafta. ilk anda çok ağladım, şimdi iyiyim, Allah büyüktür. kürtaj, düşük deneyimimden sonra boş gebeliğide yaşıyorum. ama bi gün doğumu da yaşayacağım biliyorum. Allahım sen ol dersen olacak.
canım sureklı evde dınlen yat ayaklarını uzat kendını yorma sıcak dus alma maydonoz ada cayı felan kullanma tavsıye edeceklerım bunlar kesede kanama olmadıgı surece sorun yok kanama gorunuosa yakında kanaman baslayacaktır uzulme hıc gelsın kanaman ıcın bosalsın hepsı gıtsın ayakalrını havaya dıkme dıkersen kan bosalamıo bırden gelıo o zaman ınsan korkuo enınde sonunda akacaksa durmaz zaten o bırden gelınce ınsanın moralı bozuluo kırmızı kan olmadıgı surecede cok sorun olmuo uzulme tamamcanım benim çok üzüldüm( inş. öyle değildir 1 hafta sonra görürsünüz bebişi inş. dualarım seninle kuzum kalbini ferah tut biliyorum şimdi ne haldesin ( yinede hayırlısı olsun inş. demekten vazgeçmeyelim ((
canım bende bugün doktora gittim çok şükür duydum kalp atışlarını, inş. sende duyarsın canım geç döllenmedir inş.
kesenin etrafında değilde keseye yakın bir yerde kanama var dedi doktorum düşük tehlikem var(( tahliller yapıldı temiz çıktı progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam bilmiyorum canım ya inan eşimle ben daha inanabilmiş değiliz kimseyede bsöylemedik bunun için şimdi bu kadar ilaç kullanıcam naparım bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun hepimiz için (
mirage canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk sağlık ve bebiş getirsin inş.
birsen canım rüyan hayrolsun inş.
nazlım kuzum yeni ay yeni umut bebişsiz geçen son ayın olsun inş.
semra canım sana sorunsuz ve sağlıklı ve mutlu haftalar diliyorum kilolarda doktor normal dediğine göre canım
selam kızlarrr
ben adet oldum artık ruhumda bedenimde tepki vermiyo lavoboda kırmızları görünce gülmeye başladım bide küfür ettim onu yazamam:)hakkımızda hayırlısı inşallahh vardır bi hikmeti bu acı günlerinde bu kötü gecelerinde bi sabahı vardır bu huzursuzluğun bekleyişin bi sonu vardır bebek kokusunu ne zaman çekicem içime ne zaman annemmmm diyebilcem bilmiorum zaman geçtikçe insanın umudu azalıyo galiba bu ay uğraşamıcam bebek için falan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhhhh
canım yaa çok üzüldüm moralim bozuldu şu yazdıklarını okuyunca, ama geç döllenmeyse ve daha 7 haftalık diilse gözükmemesi normal, biraz daha büyüsün kese kalp atışıda duyulur inşallah...son ana kadar umudunu yitirme sakın, zor bi bekleme süreci olacak çok iyi anlıyorum senibenim bugün randevum vardı kalp atışları için. büyük bir umutla gittim, doktor geldi, hadi bakalım kalbe dedi ve karşımıza 15mm lik bir BOŞ kese çıktı. Büyük ihtimal boş gebelik dedi. 1 hfta bekleyip sonlandırcaz dedi. %50 ihtimal veriyor. kese 20mm olunca genelde bebek görünürmüş ama benim kese zaten 2 haftada 10mm büyümüş. yani geriden geliyor. bir ihtimal geç döllenme olabilir diye beklioz 1 hafta. ilk anda çok ağladım, şimdi iyiyim, Allah büyüktür. kürtaj, düşük deneyimimden sonra boş gebeliğide yaşıyorum. ama bi gün doğumu da yaşayacağım biliyorum. Allahım sen ol dersen olacak.
canım benim çok üzüldüm( inş. öyle değildir 1 hafta sonra görürsünüz bebişi inş. dualarım seninle kuzum kalbini ferah tut biliyorum şimdi ne haldesin ( yinede hayırlısı olsun inş. demekten vazgeçmeyelim ((
canım bende bugün doktora gittim çok şükür duydum kalp atışlarını, inş. sende duyarsın canım geç döllenmedir inş.
kesenin etrafında değilde keseye yakın bir yerde kanama var dedi doktorum düşük tehlikem var(( tahliller yapıldı temiz çıktı progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam bilmiyorum canım ya inan eşimle ben daha inanabilmiş değiliz kimseyede bsöylemedik bunun için şimdi bu kadar ilaç kullanıcam naparım bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun hepimiz için (
canım yaşadığım herşeye rağmen toparlamak için elimden geleni yapıyorum ama mutsuz olduğum gerçeğini değiştirmiyo, çok merak ediyorum geleceğin neler getireceğini...herşeyin hayırlısı olsun ama artık yüzüm gülsün istiyorum sadece...dumancım canım bende sabaha kadar ruyalar gordum hayırlısı olur ınsss herkezz ıcın bu kadar mutsuz olma ne olur bu zamnalar bır daha gerı gelmeyecek esınıde uzmeee kım bılır oda neler dusunuodur edavınne ve doktoruna guven duanı eksık etme yeter canım benım
canım içimden tahmin etmeye çalışıyorum o anki küfürünü sanırım buldumselam kızlarrr
ben adet oldum artık ruhumda bedenimde tepki vermiyo lavoboda kırmızları görünce gülmeye başladım bide küfür ettim onu yazamam:)hakkımızda hayırlısı inşallahh vardır bi hikmeti bu acı günlerinde bu kötü gecelerinde bi sabahı vardır bu huzursuzluğun bekleyişin bi sonu vardır bebek kokusunu ne zaman çekicem içime ne zaman annemmmm diyebilcem bilmiorum zaman geçtikçe insanın umudu azalıyo galiba bu ay uğraşamıcam bebek için falan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhhhh
öyle tatlım herşeyin hayırlısı dicek başka bi sözüm yokcanım hayırlara çıksın rüyaların, canını sıkma nolur, herşey olacağına varır tatlım.
canım benim bende öyle ümit ediyorum bu rüya tersine çıksın mümkünseeePENPETEKİR
canım sakın sıkma canını eğer geç döllenme ise oluyor böyle doktorlarda korkutmayı çok sever zaten..inşallah bebeğin sağlıkla büyür içerde..
BİRSENCİM
rüyanın tersi çıkar bu sefer bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallah..
YASEMİNCİM
canım benim sakın üzülme sen inanaçlı ve güçlü bir annesin herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım YARADAN OL demeden olmuyor işte..
SEMRAA
bebişin sağlıklı olmasına çok sewindim..
ILGIMCIM
ne güzel hayırlı haberler almışsın inşallah sonuna kadar böyle dewam eder canım çok sewindim gözünaydın..
TUĞBA,ESRA,MİRAGE sizlerde iyisinizdir umarım ve ismini unuttuğumwarsa diğer kızlar..
bu arada PAŞAM ve NAZ nerdeler hiç gözükmüyolar inşallah iyilerdir..
sseeerrrraaaapppp cnmmmm doğumgünün kutlu olsunn yeni yaşın sana hep güzelşeyler getirsin inşallahve en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebiş diliyorum :)))
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım... miragecim canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah bebesiz geçen son yaşın olsun inşalllahhhh artık bu seneyi anne olarak kapatırsınnbeydağlı sen nslsn canım düzelmemişsin hala çok uzun sürmedimi bu durum?? esraaa demek göbüş çıktı hemen kızz daha erken diilmi gaz olmasın o dicem ama olsun gaz da olsa bahanen var bebiş dersin
yaa ben bugün çok kötü bi rüya gördüm yine hamileydim ve düşük oluyoduçok üzgün uyandım inşallah tersine çıkar...tüm günde işim aksi gitti diyebilirim,dişim çok ağrıyo dünden beri akşamdan beride bacağımın baldır kısmında bi sızı başladı,korkuyorum pıhtılaşmadan dolayı bacağım şişecek diye tuhaf bi ağrı oluyo tabi bütün bu huysuzluklarımın asıl nedeni başka, biliyorum ben mutsuz olduğumdan işlerim hep böyle ters gidiyo ve herşey olumsuz oluyo, ben bebek istiyorum artık kızlar çok korkuyorum yine aynısı olacak diye içim kararıyo gittikçe
selam kızlarrr
geçmiş doğumgünün kutlu olsun son bebeksiz yaşın olsun inşallah amiiiiiin.
benim bugün randevum vardı kalp atışları için. büyük bir umutla gittim, doktor geldi, hadi bakalım kalbe dedi ve karşımıza 15mm lik bir BOŞ kese çıktı. Büyük ihtimal boş gebelik dedi. 1 hfta bekleyip sonlandırcaz dedi. %50 ihtimal veriyor. kese 20mm olunca genelde bebek görünürmüş ama benim kese zaten 2 haftada 10mm büyümüş. yani geriden geliyor. bir ihtimal geç döllenme olabilir diye beklioz 1 hafta. ilk anda çok ağladım, şimdi iyiyim, Allah büyüktür. kürtaj, düşük deneyimimden sonra boş gebeliğide yaşıyorum. ama bi gün doğumu da yaşayacağım biliyorum. Allahım sen ol dersen olacak.
geçmiş olsunn herkes de hasta yaaa niye dikkat etmiyosunuz kendinizeekızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. penpetekir hayırlısının olması için dua et tatlım, Allah beraberinde olsun.
nazlım ya sabır diycez canım yaa, ya sabııırrr...
ben de grip oldum çok feba burun akıntısı, öksürük öylee gidiyo yani...
canım yaa bence gec dollenmedır ben kaç gun hastanede yattım dıs gebelık dedıler sonra keseyı gorduk kornual gebelık dedıler sonra kalbı attı yavas atıo normalden daha yavas her an durabılır dedıler sonra rahımde boloncuklar var dedıler sonra sol yumurtalıkta buyuk kıst var sorun olabılır dedıler sonra on gun boyunca kanamam oldu sonra bebek asagıda erken dogum olabılır dedıler halada ıgne oluyorum sonra sekerde sorun cıktı yapamadılar degerlerım uygun cıkmadı seker yuklemesı ıcın derken derken buı zamana kadar geldık benı ornek alll ve umutlarını yıtırme hıc bır vakıttt
canım sureklı evde dınlen yat ayaklarını uzat kendını yorma sıcak dus alma maydonoz ada cayı felan kullanma tavsıye edeceklerım bunlar kesede kanama olmadıgı surece sorun yok kanama gorunuosa yakında kanaman baslayacaktır uzulme hıc gelsın kanaman ıcın bosalsın hepsı gıtsın ayakalrını havaya dıkme dıkersen kan bosalamıo bırden gelıo o zaman ınsan korkuo enınde sonunda akacaksa durmaz zaten o bırden gelınce ınsanın moralı bozuluo kırmızı kan olmadıgı surecede cok sorun olmuo uzulme tamam
doktor ayda ıkı kılo normal dedı ben 4ay kılo almadım ama sımdı ıctıgım vıtamınler bırden kılo aldırdı bana bıde evden dısarı cıkmıyorum sureklı ballar borekler beslıyorum kendımı bole gıderse 30 kılo ıle gıderım sanırım ben
PENPETEKİR
canım sakın sıkma canını eğer geç döllenme ise oluyor böyle doktorlarda korkutmayı çok sever zaten..inşallah bebeğin sağlıkla büyür içerde..
BİRSENCİM
rüyanın tersi çıkar bu sefer bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallah..
YASEMİNCİM
canım benim sakın üzülme sen inanaçlı ve güçlü bir annesin herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım YARADAN OL demeden olmuyor işte..
SEMRAA
bebişin sağlıklı olmasına çok sewindim..
ILGIMCIM
ne güzel hayırlı haberler almışsın inşallah sonuna kadar böyle dewam eder canım çok sewindim gözünaydın..
TUĞBA,ESRA,MİRAGE sizlerde iyisinizdir umarım ve ismini unuttuğumwarsa diğer kızlar..
bu arada PAŞAM ve NAZ nerdeler hiç gözükmüyolar inşallah iyilerdir..
bugün ne kötü bigün olmuş böyle yaa...valla canım sıkıldı verdiğiniz habere, ama kesede kanama yoksa içini rahat tut cnm bişey olmaz bebeğine progestan da kullanıcaksın hiç kalkmadan dinlen olurmu bişicik olmaz inşallah..bak en güzel örneği semra maşallah doğurcak yakında seninde öyle olacak tatlım... pempetekirdende senden de güzel haberler bekliyorum yapmayın böylee
kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?