- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayyy çok sevindimmmm aminn cnmm :))kızlaaaaaar size çok gzl bi hbrim waaar mayamııız dünyaya geldiiiii hande doğum yaptıı çok çok tatlı pembe minicik bi kızı olduu çok şükkür allah işlh bzlerede nasip etsiiiin amiiiiin
herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım
günaydın cnm yanen öle çok mutlu oldum :))canım çalışıyorum işim yorucu değil ama yinede dikkat edicem artık kendimi kötü hissedersem rapor alıcam zaten tavsiyelerini dikkate alıcam canım. kanama olacağını düşünmemiştim şimdiden moralim bozuldu ama doğru söylüyorsun hayırlısı olsun inş. 1 hafta sonra başka bi doktora gidicem bakalım o ne diyecek
dilek canım inş. eşim dünden beri çok üzüldü morali çok bozuldu inş. herşey güzel olur canım bana doktor progestan hap 200 mg bide 50 ml/mg iğne verdi iğne 3 günde bir hapta sabah akşam canım progestan miktarı çok olmuş olmuyo mu böyle ???
inş. canım semra zor zamanlardan geçti sağlıkla alır inş. bebeğini.dün gece hiç uyuyamadım canım yinede hayırlısı olsun benim umudum var inş. bu sefer rabbim kucağıma almayı nasip eder
günaydın seninde canım çok güzel bi jest olmuş
canlarım günaydın :))
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:)))) tüm kadınlar için bundan sonra huzurlu ve güvenli bi hayat olsun umarım boşanmalar yüzünden ölümler son bulsun, kadınlar korunsun hakları savunulsun, hiç bir çocuk annesiniz kalmasın, hiç bir kadın boş yere hayatından olmasın inş. kadınlar gününün olmadığı günlere umarım
canım benim çok üzüldüm( inş. öyle değildir 1 hafta sonra görürsünüz bebişi inş. dualarım seninle kuzum kalbini ferah tut biliyorum şimdi ne haldesin ( yinede hayırlısı olsun inş. demekten vazgeçmeyelim ((
canım bende bugün doktora gittim çok şükür duydum kalp atışlarını, inş. sende duyarsın canım geç döllenmedir inş.
kesenin etrafında değilde keseye yakın bir yerde kanama var dedi doktorum düşük tehlikem var(( tahliller yapıldı temiz çıktı progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam bilmiyorum canım ya inan eşimle ben daha inanabilmiş değiliz kimseyede bsöylemedik bunun için şimdi bu kadar ilaç kullanıcam naparım bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun hepimiz için (
cnm benimm üzülme nolur hiç bişey belli diil daha yaa bi doktorla kalma nolur başka doktor varmı vajinal baksınlar bazen üstten görünmüyo senin için allahtan en hayırlısını diliyorum :))
canım benim çok üzüldüm( inş. öyle değildir 1 hafta sonra görürsünüz bebişi inş. dualarım seninle kuzum kalbini ferah tut biliyorum şimdi ne haldesin ( yinede hayırlısı olsun inş. demekten vazgeçmeyelim ((
canım yaa bence gec dollenmedır ben kaç gun hastanede yattım dıs gebelık dedıler sonra keseyı gorduk kornual gebelık dedıler sonra kalbı attı yavas atıo normalden daha yavas her an durabılır dedıler sonra rahımde boloncuklar var dedıler sonra sol yumurtalıkta buyuk kıst var sorun olabılır dedıler sonra on gun boyunca kanamam oldu sonra bebek asagıda erken dogum olabılır dedıler halada ıgne oluyorum sonra sekerde sorun cıktı yapamadılar degerlerım uygun cıkmadı seker yuklemesı ıcın derken derken buı zamana kadar geldık benı ornek alll ve umutlarını yıtırme hıc bır vakıttt
canım sureklı evde dınlen yat ayaklarını uzat kendını yorma sıcak dus alma maydonoz ada cayı felan kullanma tavsıye edeceklerım bunlar kesede kanama olmadıgı surece sorun yok kanama gorunuosa yakında kanaman baslayacaktır uzulme hıc gelsın kanaman ıcın bosalsın hepsı gıtsın ayakalrını havaya dıkme dıkersen kan bosalamıo bırden gelıo o zaman ınsan korkuo enınde sonunda akacaksa durmaz zaten o bırden gelınce ınsanın moralı bozuluo kırmızı kan olmadıgı surecede cok sorun olmuo uzulme tamam
doktor ayda ıkı kılo normal dedı ben 4ay kılo almadım ama sımdı ıctıgım vıtamınler bırden kılo aldırdı bana bıde evden dısarı cıkmıyorum sureklı ballar borekler beslıyorum kendımı bole gıderse 30 kılo ıle gıderım sanırım ben
PENPETEKİR
canım sakın sıkma canını eğer geç döllenme ise oluyor böyle doktorlarda korkutmayı çok sever zaten..inşallah bebeğin sağlıkla büyür içerde..
BİRSENCİM
rüyanın tersi çıkar bu sefer bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallah..
YASEMİNCİM
canım benim sakın üzülme sen inanaçlı ve güçlü bir annesin herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım YARADAN OL demeden olmuyor işte..
SEMRAA
bebişin sağlıklı olmasına çok sewindim..
ILGIMCIM
ne güzel hayırlı haberler almışsın inşallah sonuna kadar böyle dewam eder canım çok sewindim gözünaydın..
TUĞBA,ESRA,MİRAGE sizlerde iyisinizdir umarım ve ismini unuttuğumwarsa diğer kızlar..
bu arada PAŞAM ve NAZ nerdeler hiç gözükmüyolar inşallah iyilerdir..
canım yaa çok üzüldüm moralim bozuldu şu yazdıklarını okuyunca, ama geç döllenmeyse ve daha 7 haftalık diilse gözükmemesi normal, biraz daha büyüsün kese kalp atışıda duyulur inşallah...son ana kadar umudunu yitirme sakın, zor bi bekleme süreci olacak çok iyi anlıyorum seniama lütfen moralini bozmamaya çalış iyi düşün inşallah birdahaki sefere kıpır kıpır kalp atışını görürsün dualarım seninle..
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. penpetekir hayırlısının olması için dua et tatlım, Allah beraberinde olsun.
nazlım ya sabır diycez canım yaa, ya sabııırrr...
ben de grip oldum çok feba burun akıntısı, öksürük öylee gidiyo yani...
canım arkadaşlarım desteğiniz ve yüreğiniz için sonsuz teşekkürler.
şimdi beni iyi dinleyin ve kesinlikle ama kesinlikle teknoloji ve doktorlara güvenmeyin.
dün malum boş gebelik %100 olmasa da teşhis edildi ve 1 hafta bekleyelim belki görürüz dedi doktor. Çok üzüldüğüm artıık herkesin canını sıktı. Müdürmün eşi doktor ve durumu öğrenince şunu demiş: Bu zamanda 7 haftalık bir gebelik için 1 hafta daha beklemek mantıksız hemen ayrıntılı utrasonla baktırsın ve kalp atışı yoksa sonlandırılsın demiş. Ben de gittim beylikdüzü medilife taki doktoruma. Hatun daha aleti yani bildiğimz ultrasonu karnıma koydu ve ben bile kalbini gördüm, dinletti. Dünkü durumu anlattım olamaz görünmesi lazımdı bebek çok sağlıklı dedi. Ve geç döllenme falan değilmiş.
Düşünün yaşaşdıklarımı, çıkmayacak candan umut kesilmezmiş.
İstanbuldaki arkadaşlar beylikdüzü kolan hastanesinin önünden dahi geçmeyin.
canım arkadaşlarım desteğiniz ve yüreğiniz için sonsuz teşekkürler.
şimdi beni iyi dinleyin ve kesinlikle ama kesinlikle teknoloji ve doktorlara güvenmeyin.
dün malum boş gebelik %100 olmasa da teşhis edildi ve 1 hafta bekleyelim belki görürüz dedi doktor. Çok üzüldüğüm artıık herkesin canını sıktı. Müdürmün eşi doktor ve durumu öğrenince şunu demiş: Bu zamanda 7 haftalık bir gebelik için 1 hafta daha beklemek mantıksız hemen ayrıntılı utrasonla baktırsın ve kalp atışı yoksa sonlandırılsın demiş. Ben de gittim beylikdüzü medilife taki doktoruma. Hatun daha aleti yani bildiğimz ultrasonu karnıma koydu ve ben bile kalbini gördüm, dinletti. Dünkü durumu anlattım olamaz görünmesi lazımdı bebek çok sağlıklı dedi. Ve geç döllenme falan değilmiş.
Topiğinizi takip ediyorum ara sıra.Bende Kürtajdan sonra hamile kalma şansı nedir topiğindeyim.
Sizlerde biizim gibi evlatlarınızı kaybetmişsiniz ve çareler arıyorsunuz görüyorum.
Penpetwkir arkadaşımızın dün yazdıkları benide çok üzmüştü.Dua etmiştim sizin için.Ama mucizeniz sizinleymiş ne güzel.Bir doktora bağlı kalmamak en güzeli.Bende bebeğimin kalbinin durduğunu söyleyen doktora inanmayıp bir başka doktora daha gitmiştim ve oda onayladığında kürtaja müsade vermiştim.
Sizin adınıza çok sevindim.Bu gebelik süresince tek sıkıntınız olarak kalır umarım.Rabbim hayırlı hamilelikler versin
ahhh cnmm yaa nasıl sevindimm bilemezsinnn bidaha böle sorunlar yaşama inşallah :)) bende avcılarda oturuyorum bahçelievler medicalpark taki emine ergül e gidiyorum çok memnunum istersen dene :))
sağol tuğbacım komsuyuz desene ben de beylikdüzündeyim ama ambarlı limanına daha yakınım. b.evler medical park aklımda hep gidicem zaten. o zaman gidersem senin doktora gideyim.çok sağol tatlım ilgine...
wuwwww ne kadar duyarlı patronlar onlar öyleee... hepimizin kadınlar günü kutlu olsun kızlaar... tuğbaaa kızarmışsın seeeeennn hadi hayırlı olsun :)kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
dinlen tabiki bitanem gerekirse al raporu senin en doğal hakkın bebeğin herşeyden önemli unutmaa..canım çalışıyorum işim yorucu değil ama yinede dikkat edicem artık kendimi kötü hissedersem rapor alıcam zaten tavsiyelerini dikkate alıcam canım. kanama olacağını düşünmemiştim şimdiden moralim bozuldu ama doğru söylüyorsun hayırlısı olsun inş. 1 hafta sonra başka bi doktora gidicem bakalım o ne diyecekdilek canım inş. eşim dünden beri çok üzüldü morali çok bozuldu inş. herşey güzel olur canım bana doktor progestan hap 200 mg bide 50 ml/mg iğne verdi iğne 3 günde bir hapta sabah akşam canım progestan miktarı çok olmuş olmuyo mu böyle ???
inş. canım semra zor zamanlardan geçti sağlıkla alır inş. bebeğini.dün gece hiç uyuyamadım canım yinede hayırlısı olsun benim umudum var inş. bu sefer rabbim kucağıma almayı nasip eder
günaydın seninde canım çok güzel bi jest olmuş
sağol tatlım iyiki kadınız dimii karnımızda bebek taşıyabiliyoruz:)canlarım günaydın :))dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:)))) tüm kadınlar için bundan sonra huzurlu ve güvenli bi hayat olsun umarım boşanmalar yüzünden ölümler son bulsun, kadınlar korunsun hakları savunulsun, hiç bir çocuk annesiniz kalmasın, hiç bir kadın boş yere hayatından olmasın inş. kadınlar gününün olmadığı günlere umarım
yaseminim canım yaa valla ben engel olamadım gözyaşlarıma o resimleri görünce zaman ne çabuk geçiyo dimi, Maya Zeyenp çoook güzelll Ömrü uzun ve bahtı açık olsun çok tatlı tombiş yanakları varr... Allah ım bizede nasip eder inşallahhh...günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh
nazzzzzzzzzzzzzzz hande doğummu yaptııı resmini görcem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ağlıcam bak fena duygulandım ya ilk hamilemiyim değilmiyim dediği günleri testinin pozitif çıktığı günü falan hatırlıorum zaman ne çabuk geçio çok duygulandım çokkkkkkkkk
ne güzel bi haber bu çok sevindim canım yaaaaa, şikayet etmene sevindim nasıl da moral bozmuşlardı... nasılda mutlu oldun dimii:) inşallah hep böyle güzel gider canım inan çook sevindim..canım arkadaşlarım desteğiniz ve yüreğiniz için sonsuz teşekkürler.
wuwwww ne kadar duyarlı patronlar onlar öyleee... hepimizin kadınlar günü kutlu olsun kızlaar... tuğbaaa kızarmışsın seeeeennn hadi hayırlı olsun :)
dinlen tabiki bitanem gerekirse al raporu senin en doğal hakkın bebeğin herşeyden önemli unutmaa..
sağol tatlım iyiki kadınız dimii karnımızda bebek taşıyabiliyoruz:)
yaseminim canım yaa valla ben engel olamadım gözyaşlarıma o resimleri görünce zaman ne çabuk geçiyo dimi, Maya Zeyenp çoook güzelll Ömrü uzun ve bahtı açık olsun çok tatlı tombiş yanakları varr... Allah ım bizede nasip eder inşallahhh...
ne güzel bi haber bu çok sevindim canım yaaaaa, şikayet etmene sevindim nasıl da moral bozmuşlardı... nasılda mutlu oldun dimii:) inşallah hep böyle güzel gider canım inan çook sevindim..
dumanımmmmm nabberrr cnmm :))
iyim tatlım senden nbr???? özledim sizi yaaaa artık gündüz giremiyorum hiç hedef manyağı yaptılar bizii:2::2:
patronlar kandırmış sizi kadınlar gününde bi kadın bu kadar çalıştırılırmııı:) klasik bankacı hedefleri işte canım satış-pazarlama vs:)) kıızzz ödül olmazmııı çalışırmıyız yoksa hiç tutturucaz diyeee:))iii valla cnm napim toplantı vardı yarım saatönce falan geldim bendee :)) aaaa ne hedefi sonunda bişi varmı barii ödüll falann ???
patronlar kandırmış sizi kadınlar gününde bi kadın bu kadar çalıştırılırmııı:) klasik bankacı hedefleri işte canım satış-pazarlama vs:)) kıızzz ödül olmazmııı çalışırmıyız yoksa hiç tutturucaz diyeee:))
valla bu saatte eve geliyosun ne kadar eğlenceli olur düşünmek istemiyorum mesaiyi sevmiyorum beeennneeee öleyse süpermiş :)) cnm bu bizim yılda bir yapılan bi toplantı genel müdürümüzle şirket hakkında şikayet ve önerileri falan konuşuyoz sıkıcı diildi yani süpperdi ama pazarteside var o departman müdürü ilee o çok sıkıcııı((
birsen sen hangi bankadaydın ??
valla bu saatte eve geliyosun ne kadar eğlenceli olur düşünmek istemiyorum mesaiyi sevmiyorum beeennnkuşum reklam yapmayım şimdi burda mail atarım sana :)
tuğbacım msj yazamıyorum 10 dk dolmadığı için..konut sa eğer farkeder kapatırken ama diğer türlerde farketmemesi lazım aslında..anladın sen??? bi sor derim ne faizi eklemişler üstüne..
konut olsa anlardım cnm erken kapama faizi filan ama bireyselde saçma olmuş... farklı bi uygulamaları var sanırım, belki sigorta parası filan almışlardır... neyse tatlım ben çıkıyorum iyi geceler öptüm seni....yok cnm ya konut diil bireysel çektim 2 senelik bide 7 ayda bitirmiş oluyorum ayy bilemedim nisanda kapatıcam gidince bi konuşucam ama olmaması lazım dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?