Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayyy çok sevindimmmm aminn cnmm :))
günaydın cnm yanen öle çok mutlu oldum :))

inşallah cnmm inşallah

günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh

nazzzzzzzzzzzzzzz hande doğummu yaptııı resmini görcem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ağlıcam bak fena duygulandım ya ilk hamilemiyim değilmiyim dediği günleri testinin pozitif çıktığı günü falan hatırlıorum zaman ne çabuk geçio çok duygulandım çokkkkkkkkk

Topiğinizi takip ediyorum ara sıra.Bende Kürtajdan sonra hamile kalma şansı nedir topiğindeyim.

Sizlerde biizim gibi evlatlarınızı kaybetmişsiniz ve çareler arıyorsunuz görüyorum.

Penpetwkir arkadaşımızın dün yazdıkları benide çok üzmüştü.Dua etmiştim sizin için.Ama mucizeniz sizinleymiş ne güzel.Bir doktora bağlı kalmamak en güzeli.Bende bebeğimin kalbinin durduğunu söyleyen doktora inanmayıp bir başka doktora daha gitmiştim ve oda onayladığında kürtaja müsade vermiştim.

Sizin adınıza çok sevindim.Bu gebelik süresince tek sıkıntınız olarak kalır umarım.Rabbim hayırlı hamilelikler versin

ahhh cnmm yaa nasıl sevindimm bilemezsinnn bidaha böle sorunlar yaşama inşallah :)) bende avcılarda oturuyorum bahçelievler medicalpark taki emine ergül e gidiyorum çok memnunum istersen dene :))

çok çok teşekkür ederim arkadaşım. dua kaderi değiştirirmiş. o güzel yürekleriniz belki kaderimi değiştirdi. belki de dün görünmedi ve bugün bana mucize yaşattırdı. ama yine de çok öfkeliyim o doktora ve hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim.
bu arada kürtajın emin ellerde olduğu sürece sonraki gebeliğe engel olmadığını biliyorum. ben 2 kürtaj sonrası 2 gebelik yasadım yani. canınızı sıkmayın.
Allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun,bi daha üzülmeyin inşallah...

ahhh cnmm yaa nasıl sevindimm bilemezsinnn bidaha böle sorunlar yaşama inşallah :)) bende avcılarda oturuyorum bahçelievler medicalpark taki emine ergül e gidiyorum çok memnunum istersen dene :))

sağol tuğbacım komsuyuz desene ben de beylikdüzündeyim ama ambarlı limanına daha yakınım. b.evler medical park aklımda hep gidicem zaten. o zaman gidersem senin doktora gideyim.çok sağol tatlım ilgine...

sağol tuğbacım komsuyuz desene ben de beylikdüzündeyim ama ambarlı limanına daha yakınım. b.evler medical park aklımda hep gidicem zaten. o zaman gidersem senin doktora gideyim.çok sağol tatlım ilgine...

aşk olsun cnm nedemek :)) bende igs nin oradayım biliyosundur valla ben birsürü doktor gezdim bu sürede emine hanımı çok çok beğendim okadar ilğili bi doktorki hiç bıkmadan sıkılmadan bütün saçma sorularımı bile cevapladı :)) insanın içini rahatlatıyo :)) ben her gittiğimde çok istiyorum bebek diyorum kızıyo öle deme sağlıklısını istiyorum de diyo :))

wuwwww ne kadar duyarlı patronlar onlar öyleee... hepimizin kadınlar günü kutlu olsun kızlaar... tuğbaaa kızarmışsın seeeeennn hadi hayırlı olsun :)

dinlen tabiki bitanem gerekirse al raporu senin en doğal hakkın bebeğin herşeyden önemli unutmaa..
sağol tatlım iyiki kadınız dimii karnımızda bebek taşıyabiliyoruz:)

yaseminim canım yaa valla ben engel olamadım gözyaşlarıma o resimleri görünce zaman ne çabuk geçiyo dimi, Maya Zeyenp çoook güzelll Ömrü uzun ve bahtı açık olsun çok tatlı tombiş yanakları varr... Allah ım bizede nasip eder inşallahhh...

yaa öleler saolsunlarrr şimdi anneler günü var sıradaaa :)) evet cnmm kızardım çok saoll :))

iyim tatlım senden nbr???? özledim sizi yaaaa artık gündüz giremiyorum hiç hedef manyağı yaptılar bizii:2::2:

iii valla cnm napim toplantı vardı yarım saatönce falan geldim bendee :)) aaaa ne hedefi sonunda bişi varmı barii ödüll falann ???

iii valla cnm napim toplantı vardı yarım saatönce falan geldim bendee :)) aaaa ne hedefi sonunda bişi varmı barii ödüll falann ???
patronlar kandırmış sizi kadınlar gününde bi kadın bu kadar çalıştırılırmııı:) klasik bankacı hedefleri işte canım satış-pazarlama vs:)) kıızzz ödül olmazmııı çalışırmıyız yoksa hiç tutturucaz diyeee:))

eeee öleyse süpermiş :)) cnm bu bizim yılda bir yapılan bi toplantı genel müdürümüzle şirket hakkında şikayet ve önerileri falan konuşuyoz sıkıcı diildi yani süpperdi ama pazarteside var o departman müdürü ilee o çok sıkıcııı ((
birsen sen hangi bankadaydın ??

Son düzenleme:
valla bu saatte eve geliyosun ne kadar eğlenceli olur düşünmek istemiyorum mesaiyi sevmiyorum beeennn kuşum reklam yapmayım şimdi burda mail atarım sana :)

valla bu saatte eve geliyosun ne kadar eğlenceli olur düşünmek istemiyorum mesaiyi sevmiyorum beeennn kuşum reklam yapmayım şimdi burda mail atarım sana :)

yaaaa cnm mesai diilki toplantı bütün şikayetlerimizi söledik genel müdüre fransız oyuzden tercuman aracılığı ile konuşuyoz ama olsun çok eğlenceliydii :))

tuğbacım msj yazamıyorum 10 dk dolmadığı için..konut sa eğer farkeder kapatırken ama diğer türlerde farketmemesi lazım aslında..anladın sen??? bi sor derim ne faizi eklemişler üstüne..

tuğbacım msj yazamıyorum 10 dk dolmadığı için..konut sa eğer farkeder kapatırken ama diğer türlerde farketmemesi lazım aslında..anladın sen??? bi sor derim ne faizi eklemişler üstüne..

yok cnm ya konut diil bireysel çektim 2 senelik bide 7 ayda bitirmiş oluyorum ayy bilemedim nisanda kapatıcam gidince bi konuşucam ama olmaması lazım dimi ?

yok cnm ya konut diil bireysel çektim 2 senelik bide 7 ayda bitirmiş oluyorum ayy bilemedim nisanda kapatıcam gidince bi konuşucam ama olmaması lazım dimi ?
konut olsa anlardım cnm erken kapama faizi filan ama bireyselde saçma olmuş... farklı bi uygulamaları var sanırım, belki sigorta parası filan almışlardır... neyse tatlım ben çıkıyorum iyi geceler öptüm seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…