Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok saol cnmmm :))) hadii iyi gecelerr bende öptüm seni :))

hepinize güzel bir gün diliyorum.
şehirler padişahı canım İstanbul'dan tüm güzel ülkemdeki topik arkadaşlarımıza selamlar...Nazar

sağol tuğbacım komsuyuz desene ben de beylikdüzündeyim ama ambarlı limanına daha yakınım. b.evler medical park aklımda hep gidicem zaten. o zaman gidersem senin doktora gideyim.çok sağol tatlım ilgine...

Amin kardeşim..Allah evladını sağlıkla kucaına almak nasip etsin İnşallah..

kızlarrrr günaydınnnnnnn hepiniziiiiiii öpüyorummmmm

hepinize güzel bir gün diliyorum.
şehirler padişahı canım İstanbul'dan tüm güzel ülkemdeki topik arkadaşlarımıza selamlar...Nazar

günaydın :)))canım çok çok sevindim rabbim devamını getirsin inş. yaşadığın son sorun olsun inş. allah o doktoru bildiği gibi yapsın şikayet etmekle iyi yapmışsın canım, çok mutlu oldum canım

günaydın bebişim bende seni

Amin kardeşim..Allah evladını sağlıkla kucaına almak nasip etsin İnşallah..

amin arkadaşım. çok sağol iyi dileklerin için. mübarek cuma günü Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun...

günaydın tatlım...

he ya mal mıdır nedir bunlar yahu? bu zamanda böle bişey olabilir mi?siz kimsiniz beni tüm gece ağlatıosunuz. ya makinenerini ya doktorlarını değiştirecekler,beklemedeyim, bu işi uzatacağım.
senin bebiş nasıl. bu arada benim ufaklık Allahım kız mıdır nedir pek nazlı. ilk ultrasonda da kese geç görünmüştü bende, şimdide 9mm. yani1 mm ufak. 7+0 haftalık verio ultrason ama benim hesaba göre 7+2 olması lazım. ben de ultrasonu baz alıyorum şimdilik. doğumu ekim 26 verdi. senin genç kaç cm idi canım?

canım allah bizi iyi doktorlara rast getirsin bir annenin böyle yüreğini sızlatıyo kürtaj ol diyo ya bu doktorları meslekten atmak lazım ki başka yürekleri yakmasın...canım çok şükür umarım iyidir kuzum sabah bulantılarım var sabah öldüm bi öğürdüm içim dışıma çıktı canım ben walla unuttum hiç kalp sesini duyunca kaç mm olduğunu sormayı ama usg kağıdında 10mm yazıyo düşük tehlikem olduğu için korkuyorum kesenin etrafında değilde yakın bir yerde kanama var dedi doktorum progestan hap ve iğne kullanıyorum haftaya doktora gidicem asıl doktoruma umarım memnun kalırım bana güzel haberler verir canım biz hamile olduğumu yakın akrabalar söyledik belki duaları bize yardımcı olur diye inş.
canım heyecanlımısın sen umarım daha iyisindir?

amiiiin. dün doktor bulantıların, tiksinmen, başdönmen ne alemde dedi, hiç biri yok dedim, aaa dedi,göğüs ağrısıda mı yok dedi haaaah o var hem de fena dedim.iyi en azından o var dedi güldü:) ben sanırım şanslıyım bu konuda ama şunu söyleyim, ben kendimi bildim bileli kusarım, gece kalkar kusarım, araçta, evde, yatarken farketmez en azından öğürürüm. galiba vücudum bu duruma artık tepkisiz olduğu için bulantım yok. sana tavsiyem, bulantıyı hissettiğin an yok say,gerçekten geçio.tabi yapabilirsen.ooo senin bebiş haftasına göre tam uygun boyunda o zaman annesi.
kanamaya gelince, biliosun gebelikte hoş karşılanmıo ama inan bana çevremde tüm gebelerde o ya da bu şekilde kanama oldu. eğer rahimde bişi yoksa hiiiiç korkma.heray adet olup bebeğine bişi olmayanları düşün. rahim de ne halt edeceğini ayırt edemeyip ulan 2 aydır kan atmadım dur bi deneyim diyo galiba ama beyni kandırmaıo işte.
içini serin tut.
ben iyiym ya, moralliyim. ama o kalp yok mu o atış sesi yok mu o an çıldırmak istedim ama yapamadım, güçlüyüm ya:) pirinç tanesi boyutunda bir varlık ve kalbi var. Hey alemlerin rabbi, herşey nasıl programlanmış, açıklamak doktorlara da zor. 5 hafta sonra gideceğim bakalım neler olacak.
sen de güzel haberlerle gel annesi...

canım şanslısın kıymetini bil ama olmadığında da bebeğinin sağlıksız olduğunu göstermez

canım kanamam olacakmış semra söyledi dedi eğer kanama gözüküyosa olcaktır(( hayırlısı olsun kuzum inş. canım

mucize ve o bizimle kalacak inş. canım benim doktor bi ay sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam zaten hem küçücük daha sık kontrole gitmeliyiz bence walla ben bu kontrolde 15

günü zor doldurdum geçmedi günler benim için inş. canım şu düşük tehlikem geçse bi rahat edicem günde 400 mg progestan hap bi de 3 günde bir iğne yani dün yaptırdım yine

uyuyamadım valla kafaya takmaktan elim hep karnımda dua ediyorum

günaydın kızlarr...

penpetekir çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna. O doktora da hıyar demek istiyorum. Başka şeyler de demek istiyorum tabi.

Doktora boş rahmimi görmeye gitmeme 3 gün kaldı Hamile kızlar bi dua edin benim için nolur. Sizinki tutar...Benim de bebişim olsun artık...

e tabi insan takmadan edemiyor. progestanı ben ilk ay 15 gün kullandım. çok kullanan var. umarım sana da iyi gelir. ama içini serin tut. Allahın izniyle hiç bişi olmayacak kuzularımıza. bol bol dua etmeye devam edeceğiz canım.

hg canım dualarım seninle sağlıklı hayırlı bebeişlerin olur inş. tez zamanda. umarım yumuşların seni bekliyordur canım

inş. canım darısı bütün arkadaşların başına umarım

canım benim Allah sana en kısa sürede bi bebek versin, hiç belli olmaz belki de vardır ama yoksa da hayırlı oladığı için yoktur üzülme. bahar sana da gelecek ve çiçek açacak. er ya da geç...

canım benim Allah sana en kısa sürede bi bebek versin, hiç belli olmaz belki de vardır ama yoksa da hayırlı oladığı için yoktur üzülme. bahar sana da gelecek ve çiçek açacak. er ya da geç...

inşallah çok saol canım. yok şu anda olamaz, çünkü daha bu ayki çalışmalara başlamadık grip olduğum için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…