Selam canlarım.... Nasılsınız bakalım??? En taze annelerimiz pempetekir ve dirmit başlamış gebelik muhabbetleri ne mutlu size:) dirmitcim bulantıların başlamış yaa cnm tuzlu kraker mutlaka söyleyen olmuştur ama çok iyi geliyo bulantın başladığı anda at ağzına 1 tane iyi gelir... Pempetekircim sen nslsn kendine geldin dimi dr şokundan sonra:) mirageee canım sen nsl oldun???
Kızlar ben yarın yine dr a gidiyorum :)) bakalım 3.bi görüş neler söyleyecek:)
iyi olmana sevindim cnm.... evet yarınkine ilk defa gideceğim..hani bir dr illa tüp bir dr illa doğal diyo ya ortasını bulmak adına 3.bi görüş alalım dedik:) kokruyorum artık gitmeye nedenseselam dumanım. bugün daha iyiydim, geçio gribim. Yarın gideceğin doktor yeni bir doktor mu? Yani daha önce gitmediğin bir dr mu?
Selam canlarım.... Nasılsınız bakalım??? En taze annelerimiz pempetekir ve dirmit başlamış gebelik muhabbetleri ne mutlu size:) dirmitcim bulantıların başlamış yaa cnm tuzlu kraker mutlaka söyleyen olmuştur ama çok iyi geliyo bulantın başladığı anda at ağzına 1 tane iyi gelir... Pempetekircim sen nslsn kendine geldin dimi dr şokundan sonra:) mirageee canım sen nsl oldun???
Kızlar ben yarın yine dr a gidiyorum :)) bakalım 3.bi görüş neler söyleyecek:)
slm benıde arANIZA ALIRMISINZ allah herkesn evladını sag salim gucagına almayı nasıp etsın
günaydın kızlarrr...iyi hafta sonları...
selam kızlaaar nasılsınız bakalım iyice ıssızlaştı burasıııkimse yok ama yinede anlatayım bugünkü dr maceramı bu dr da doğal yolu önerdi ve kesinlikle kullandığın iğnenin dozu az dedi... yani inşallah önümüzdeki adetten sonra başlıyorum çalışmalaraaaa ayrıca 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı o testlerimi gösterdim erkek bebek dedi 2.bebeğim erkekmiş bi tuhaf oldum bebekdi ama hiçbirinde cinsiyet bilmiyodum ilk defa öğrendim çok garip bi duygu sürekli aklıma geldi bugün oğlum nsl olurdu diye düşünüyorumm:26::26: kızım olsun diye geçirirdim hep içimden ama anladımki oğlumda olsa çook sevinirim 2.düşük demiyorum da oğlum diyorum kocişlr konuşurken filan nasıl hoşuma gitti bu kelime anlatamam yaaaa...neysee bu dr moralmi yerine getirdi iyice diyebilirim, eşimden ve benden kromozom analizi istedi onlar içinde kan verdimmm...hayırlısı olsun inşallahhh bu kez olacak inanıyorum....
canım benim yaaa evet artık yeter bu kez sağlıklı bi bebiş istiyorummmcanım hadi hayırlısı bakalımama drunu sıkı sıkı tembihle yumurta takibi ypsın sana kaliteli bi yumurta varmı diye baksın malum senin asıl sorunun buydu tatlım sperm kalitesiz bi yumurtayla birleştiği için düşük oluyordu iğnelerini sakın aksatma güzel beslen ve en önemlisi herşeyin çok güzel olucağına önce sen inan bitanem:103:bu dünya bi dolu kadın var ve hepsi sorunsuz bi gebelik yaşayıp evlatlarına kavuşuyor bizde onlardan biri olucaz seni çoookkk öpüyoruzzzzzzz
slm benıde arANIZA ALIRMISINZ allah herkesn evladını sag salim gucagına almayı nasıp etsın
selam kızlaaar nasılsınız bakalım iyice ıssızlaştı burasıııkimse yok ama yinede anlatayım bugünkü dr maceramı bu dr da doğal yolu önerdi ve kesinlikle kullandığın iğnenin dozu az dedi... yani inşallah önümüzdeki adetten sonra başlıyorum çalışmalaraaaa ayrıca 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı o testlerimi gösterdim erkek bebek dedi 2.bebeğim erkekmiş bi tuhaf oldum bebekdi ama hiçbirinde cinsiyet bilmiyodum ilk defa öğrendim çok garip bi duygu sürekli aklıma geldi bugün oğlum nsl olurdu diye düşünüyorumm:26::26: kızım olsun diye geçirirdim hep içimden ama anladımki oğlumda olsa çook sevinirim 2.düşük demiyorum da oğlum diyorum kocişlr konuşurken filan nasıl hoşuma gitti bu kelime anlatamam yaaaa...neysee bu dr moralmi yerine getirdi iyice diyebilirim, eşimden ve benden kromozom analizi istedi onlar içinde kan verdimmm...hayırlısı olsun inşallahhh bu kez olacak inanıyorum....
amin canımslm benıde arANIZA ALIRMISINZ allah herkesn evladını sag salim gucagına almayı nasıp etsın
tabiki hoşgeldin aramıza canım...
duman canım ben iyiyim, atlattım o şoku herşey yolunda. bizim iş arkadaşlarından bir çift var, yaklaşık 4 yıldır bebek istiolardı, annede yumurta tembelliği babada da aşırı sigara ve alkol tüketimi kaynaklı bi başarısızlık oluyordu. gittikleri doktorlar hep tüp demişler. en son gittikleri ne tüpü olur, sadece anne genital bölgeyi fazla temiz tutmak adına tüm florasını bozmuş takıntılı olma dedmiş. bak işe, 4 yıldır bebekleri olmuyo sebebi ne komik:) neyse, hadi bakalım biraz daha deneyelim diolar ve ilk ay hamile kalıo doğal yoldan, benimle arasında 10 gün var yok.
bence de senin doğal yoldan hamile kalmaman için sebep yok, tek sorun kaliteli olması işte o da elbet denk gelir. üzme kendini, oluruna bırak lütfen. belki bi oğluşun olur annesi gene...
canım hadi hayırlısı bakalımama drunu sıkı sıkı tembihle yumurta takibi ypsın sana kaliteli bi yumurta varmı diye baksın malum senin asıl sorunun buydu tatlım sperm kalitesiz bi yumurtayla birleştiği için düşük oluyordu iğnelerini sakın aksatma güzel beslen ve en önemlisi herşeyin çok güzel olucağına önce sen inan bitanem:103:bu dünya bi dolu kadın var ve hepsi sorunsuz bi gebelik yaşayıp evlatlarına kavuşuyor bizde onlardan biri olucaz seni çoookkk öpüyoruzzzzzzz
birsenimm çok sevindim tekrar doğal yolla denicenee eminimm ilk aydandaselam kızlaaar nasılsınız bakalım iyice ıssızlaştı burasıııkimse yok ama yinede anlatayım bugünkü dr maceramı bu dr da doğal yolu önerdi ve kesinlikle kullandığın iğnenin dozu az dedi... yani inşallah önümüzdeki adetten sonra başlıyorum çalışmalaraaaa ayrıca 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı o testlerimi gösterdim erkek bebek dedi 2.bebeğim erkekmiş bi tuhaf oldum bebekdi ama hiçbirinde cinsiyet bilmiyodum ilk defa öğrendim çok garip bi duygu sürekli aklıma geldi bugün oğlum nsl olurdu diye düşünüyorumm:26::26: kızım olsun diye geçirirdim hep içimden ama anladımki oğlumda olsa çook sevinirim 2.düşük demiyorum da oğlum diyorum kocişlr konuşurken filan nasıl hoşuma gitti bu kelime anlatamam yaaaa...neysee bu dr moralmi yerine getirdi iyice diyebilirim, eşimden ve benden kromozom analizi istedi onlar içinde kan verdimmm...hayırlısı olsun inşallahhh bu kez olacak inanıyorum....
bak dedim ben sana. doğal yoldan devam arkadaşım...ben gerginim. yarın 4'de randevum. gelince anlatırım dr'un ne söylediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?