Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm kısslar artık eskisi girmiyorum topiğe malum eski tadı tuzu kalmadı buraların pek bi sessizleştik:26:ne zaman gelsem kimseler olmuyorbirsencim umarım herşey çok güzel olucak senin için serpçım hiç germe kendini gelicek bebişinılgımcım biz çok iyiyiz henüz bulantım falan yok şimdilik sürekli acıkıp uyuyorumcumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez gelişmeleri yazarım size.penbetekir sen nasılsın bebiş nasıl yaseminnnnnn çok özledim seni yaaaaaaapaşammmmmm semra yonca kocaman öpüldünüzzz

inşallah canım ya,, doğal olarak olur seni üzmez bu aşamalar tatlım...

günaydın :))) herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum

günaydın taze anne, size de:) sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun inşallah.Nazar

kızlar gunaydın nasılsınız cok yagmur var buralarda havada karanlık ıcım karardı valla canım sıkıldı duman canım benım ıns hersey yolunda gıderr

sorma canım ya içim karardı benim de, bu arada paylaştığın ileti çok güzeldi yüreğine sağlık, Allah sabredenlerden etsin bizi inşallah...

ben iyiyim canım, sanki yavaştan bulantı var gibi ama sabah değil de gün içinde bi gelio bir daha uğramıo:) inşallah kesecikleri görürsün güzelce canım ya merakla bekliyoruz...

hg canım, tamam canım inş. cumartesi güzel haberlerle dönersin doktordan

iyiyz canım ya, hafiften bulantı bi gelio ama geçio, başlıo herhal artık, başım ağrıo daha çok. onun dışında çok iyiyz siz nasılsın annesi...

canım bizde iyiyiz çok şükür cumaya randevu aldım yeni doktoruma gidicem benimde bulantılar güne yayıldı bide istifra da eklendi mide yanmasıda var progestan dolayı oldu oda ne yesem bi dk sonra yeniden başlıyo sende dikkat et canım baş ağrısına hiç dayanamam ben dinlen elinden geldiğince

bak dedim ben sana. doğal yoldan devam arkadaşım...ben gerginim. yarın 4'de randevum. gelince anlatırım dr'un ne söylediğini.
hadi bakalım cnm senden de olumlu sonuçlar bekliyoruz...

dirmitcim canımm aşk bebeğide yaptık çalışma bebeğide ama bişey değişmedi, aradan çook uzun zaman geçmiş gibi geliyo sanki kafam daha rahatladı inşallah bu kez olurr...
siz nasılsınız???
evet canım eskiye bi sünger çekiyorumm ve sabırsızlıkla yeni adetimi bekliyorum :) sende durumlar nsl bakalım

kızlar gunaydın nasılsınız cok yagmur var buralarda havada karanlık ıcım karardı valla canım sıkıldı duman canım benım ıns hersey yolunda gıderr
burası da kapkaranlıktı canım yaaa kar bitti yağmur başlıyo galibaa... oğlun nsl bakalım? iyileştinmi sen???

oyyyy keseleri diyooo yaaa kız bi gidiyomuşssun üçüzz:) bizim bi müşteri anlattı kuzeni tüp bebek yaptırmış 2 embriyo transfer etmişler sonra bitanesi kendi içinde bölünmüş kadının 3 tane bebişi olmuş 2 kız 1 erkek :) şaka gibi yaaa ama 2 tane yeter sana bi kız bi erkek dimeee :) canım yaaa beklediğine değdi vallaa maşallahhh size...

canım valla herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi hatta olumsuza daha çok alıştırıyorum çok kaptırmamak için eğer sağlıklı olursa büyük sürpriz olacak benim için...

dumancım burasıda aksama kadar karanlıktı ve yagmurlu tabı ıcım bayıldı valla oglan nasıl olsun paso tekmelıo eksık olmasın :)

selam kızlar,
bugün doktora gittim. bu ay doktor takibinde ilişki olacak. buna rağmen yine tutmazsa önümüzdeki ay beni rahim filmi, eşimi de sperm testi bekliomuş. zor günler bizi bekler, umarım bunlara gerek kalmaz. sonuç güzel olsun da dayanırım napıyım. mutlaka her gün yürü dedi. öğünlerine ve uyku düzenine de dikkat et dedi. bi de 3 kilo ver dedi :) insaflı davrandı yani kilo konusunda.

valla birsencim bende durumlar saldım çayıra mevlam kayıraa modunda kafamı boşaltmaya çalışıyorum hakkımda hayırlısı diyorum o kadar onun dışında ekstra bi çabam yok artık kısmet bakalımm ama senden kısa zamanda güzel haberler bekliyorum :))

slm cnmm yumurta takibimi yapılcak yanee olsun bence süperr en azında ay kaçırdımmı derdin olmicak hadi bakalım cnm umarım diğerlerine hiç gerek kalmaz ve bu ay müjdeli haberi paylaşırsın bizimle :)) beslenme çok önemli ona çok dikkatet ve azıcık kafanı boşalt 3 kiloda bili diil her hafta 1 kilo kadar versen 1 ayda sölediği kiloya inersin :))

canım stresten uzak dur takma yumurta takibi ile şansın artıyo umarım bu ay güzel heberler verirsin bize başka bişeye gerek kalmaz allah rast getirsin canım yumoşlar ne durumda onu yazmamışsın

birsenim canım inş. fazla bekletmez kuzuların seni gelir hemen sağlıcakla canım ben iyiyim diyorum hep ama bugünlerde bulantı baş ağrısı mide yanması istifra bütün enerjimi alıp götürüyo cuma kontrolümüz var zaman geçmiyor bekliyorum kuzum

kızlarrrr günaydınnnn :)))))

günaydın canım:)

canım stresten uzak dur takma yumurta takibi ile şansın artıyo umarım bu ay güzel heberler verirsin bize başka bişeye gerek kalmaz allah rast getirsin canım yumoşlar ne durumda onu yazmamışsın

günaydın kızlarrr...

dirmitim yumurtalara bakınca dedi ki oh oh oh yumurtalara bak :))) ben de gördüm ekranda gayet iyi gözüküyolardı. adet miktarımda bi azalma olup olmadığını sordu. zannediyorum ki rahimde yapışıklık, asherman sendromu mu ne diolar ya onunla ilgili bişey var mı die anlamaya çalıştı ama bende çok şükür öyle adette azalma falan gibi şeyler yok. düzenli de aderim. tüplere bakıcak işte rahim filmiyle, kürtajdan sonra bi tıkanıklık oldu mu die -ki inşallah gerek kalmaz. ama dün çok kötüydüm. acayip stres olmuştum. bugün daha iyiyim.

slm kızlaaaar herkes iidir umarrıım bzde şükür iyiyz mrk edenler çin girim dediim ama kmseleer yook

dumancım burasıda aksama kadar karanlıktı ve yagmurlu tabı ıcım bayıldı valla oglan nasıl olsun paso tekmelıo eksık olmasın :)
bırak tekmelesin onun küçücük ayaklarını yerimm :)

canım benim dr da el attığına göre inşallahilk aydan tutar diyorum... yumurtalar da görünmüş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın çok sevindim senin adına moralin düzelmiş:)
bazen doğal haline bırakmak gerekir canım belkide herşey daha iyi olur bu sayede en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın sende biliyosun dimi

CANIM YAAAA SEN BÖYLE KUZULARIN DİYOSUN YAA SANKİ İKİZİM OLACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENDE :) BULANTILARIN ARTMIŞ ÇALIŞIYOSUN SEND İMİ CNM? ASLINDA EVDE OLUP YATIP DİNLENSEN NE GÜZEL OLURDU...

slm kızlaaaar herkes iidir umarrıım bzde şükür iyiyz mrk edenler çin girim dediim ama kmseleer yook
HOŞGELDİN TATLIM SEVİNDİM İYİ OLMANIZA

merhaba bende yeni katıldım foruma 4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...kürtaj sonrası 3 ay korunmak gerekiyor sanırsam...onca acıya rağmen hemen yeniden hamile kalmak istiyorum((

herkesler nasıl iyisinizdir umarım..ne oldu bu topiğe ya kimsecikler gelmiyo artık..

yeniden denemeye karar wermene çok sewindim kuzum inşallah bu kez yüzün güler...

merhaba bende yeni katıldım foruma 4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...kürtaj sonrası 3 ay korunmak gerekiyor sanırsam...onca acıya rağmen hemen yeniden hamile kalmak istiyorum((

çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın bu acıyı..inşallah bundan sonrası güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…