arkadaşın adına çok sevindim öncelikle kafanın rahat olması lazım canım onu bir kez daha görmüş olduk o zaman :) inşallah kısmet olursa 1 kere daha deneyeceğim canım yaa olacak artık inanmak istiyorum hayırlısııı
günaydın :))) herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum
kızlar gunaydın nasılsınız cok yagmur var buralarda havada karanlık ıcım karardı valla canım sıkıldı duman canım benım ıns hersey yolunda gıderr
slm kısslar artık eskisi girmiyorum topiğe malum eski tadı tuzu kalmadı buraların pek bi sessizleştik:26:ne zaman gelsem kimseler olmuyorbirsencim umarım herşey çok güzel olucak senin için serpçım hiç germe kendini gelicek bebişin ılgımcım biz çok iyiyiz henüz bulantım falan yok şimdilik sürekli acıkıp uyuyorum cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez gelişmeleri yazarım size.penbetekir sen nasılsın bebiş nasıl yaseminnnnnn çok özledim seni yaaaaaaa paşammmmmm semra yonca kocaman öpüldünüzzz
slm kısslar artık eskisi girmiyorum topiğe malum eski tadı tuzu kalmadı buraların pek bi sessizleştik:26:ne zaman gelsem kimseler olmuyorbirsencim umarım herşey çok güzel olucak senin için serpçım hiç germe kendini gelicek bebişin ılgımcım biz çok iyiyiz henüz bulantım falan yok şimdilik sürekli acıkıp uyuyorum cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez gelişmeleri yazarım size.penbetekir sen nasılsın bebiş nasıl yaseminnnnnn çok özledim seni yaaaaaaa paşammmmmm semra yonca kocaman öpüldünüzzz
penbetekir hg canımnasılsınız?
iyiyz canım ya, hafiften bulantı bi gelio ama geçio, başlıo herhal artık, başım ağrıo daha çok. onun dışında çok iyiyz siz nasılsın annesi...
hadi bakalım cnm senden de olumlu sonuçlar bekliyoruz...bak dedim ben sana. doğal yoldan devam arkadaşım...ben gerginim. yarın 4'de randevum. gelince anlatırım dr'un ne söylediğini.
dirmitcim canımm aşk bebeğide yaptık çalışma bebeğide ama bişey değişmedi, aradan çook uzun zaman geçmiş gibi geliyo sanki kafam daha rahatladı inşallah bu kez olurr...canım doğal yolla inş. rabbim tez zamanda sana sağlıklı bebişler nasip eder inş. eşinde sende kendinize iyi bakın takmamaya çalış kuzum aşk bebeği olsun bu sefer
esra canım sen nasılsın hiç kendinden bahsetmemişsin merak ettim seni herşey yolunda mı? inş. bebeğin yada bebeklerin sana sımsıkı tutunurgelişmeleri yazsana bize kuzum
evet canım eskiye bi sünger çekiyorumm ve sabırsızlıkla yeni adetimi bekliyorum :) sende durumlar nsl bakalımbirsenimm çok sevindim tekrar doğal yolla denicenee eminimm ilk aydandaböle olcenn :)) kafanı eskilere takma nolur herşey oldu bitti artık yapcak pek bişey yok bundan sonrası içinn sana sağlıklı sıhatli bi bebiş diliyorum :)) allah gönlüne göre versin bitanemmm hatta ikiz olsun inşallah hem oğlun hem kızın olsun inşallah :)):))
burası da kapkaranlıktı canım yaaa kar bitti yağmur başlıyo galibaa... oğlun nsl bakalım? iyileştinmi sen???kızlar gunaydın nasılsınız cok yagmur var buralarda havada karanlık ıcım karardı valla canım sıkıldı duman canım benım ıns hersey yolunda gıderr
oyyyy keseleri diyooo yaaa kız bi gidiyomuşssun üçüzz:) bizim bi müşteri anlattı kuzeni tüp bebek yaptırmış 2 embriyo transfer etmişler sonra bitanesi kendi içinde bölünmüş kadının 3 tane bebişi olmuş 2 kız 1 erkek :) şaka gibi yaaa ama 2 tane yeter sana bi kız bi erkek dimeee :) canım yaaa beklediğine değdi vallaa maşallahhh size...slm kısslar artık eskisi girmiyorum topiğe malum eski tadı tuzu kalmadı buraların pek bi sessizleştik:26:ne zaman gelsem kimseler olmuyorbirsencim umarım herşey çok güzel olucak senin için serpçım hiç germe kendini gelicek bebişin ılgımcım biz çok iyiyiz henüz bulantım falan yok şimdilik sürekli acıkıp uyuyorum cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez gelişmeleri yazarım size.penbetekir sen nasılsın bebiş nasıl yaseminnnnnn çok özledim seni yaaaaaaa paşammmmmm semra yonca kocaman öpüldünüzzz
canım valla herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi hatta olumsuza daha çok alıştırıyorum çok kaptırmamak için eğer sağlıklı olursa büyük sürpriz olacak benim için...inşallah canım ya,, doğal olarak olur seni üzmez bu aşamalar tatlım...
ben iyiyim canım, sanki yavaştan bulantı var gibi ama sabah değil de gün içinde bi gelio bir daha uğramıo:) inşallah kesecikleri görürsün güzelce canım ya merakla bekliyoruz...
valla birsencim bende durumlar saldım çayıra mevlam kayıraa modunda kafamı boşaltmaya çalışıyorum hakkımda hayırlısı diyorum o kadar onun dışında ekstra bi çabam yok artık kısmet bakalımm ama senden kısa zamanda güzel haberler bekliyorum :))hadi bakalım cnm senden de olumlu sonuçlar bekliyoruz...
dirmitcim canımm aşk bebeğide yaptık çalışma bebeğide ama bişey değişmedi, aradan çook uzun zaman geçmiş gibi geliyo sanki kafam daha rahatladı inşallah bu kez olurr...
siz nasılsınız???
evet canım eskiye bi sünger çekiyorumm ve sabırsızlıkla yeni adetimi bekliyorum :) sende durumlar nsl bakalım
burası da kapkaranlıktı canım yaaa kar bitti yağmur başlıyo galibaa... oğlun nsl bakalım? iyileştinmi sen???
oyyyy keseleri diyooo yaaa kız bi gidiyomuşssun üçüzz:) bizim bi müşteri anlattı kuzeni tüp bebek yaptırmış 2 embriyo transfer etmişler sonra bitanesi kendi içinde bölünmüş kadının 3 tane bebişi olmuş 2 kız 1 erkek :) şaka gibi yaaa ama 2 tane yeter sana bi kız bi erkek dimeee :) canım yaaa beklediğine değdi vallaa maşallahhh size...
canım valla herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi hatta olumsuza daha çok alıştırıyorum çok kaptırmamak için eğer sağlıklı olursa büyük sürpriz olacak benim için...
selam kızlar,
bugün doktora gittim. bu ay doktor takibinde ilişki olacak. buna rağmen yine tutmazsa önümüzdeki ay beni rahim filmi, eşimi de sperm testi bekliomuş. zor günler bizi bekler, umarım bunlara gerek kalmaz. sonuç güzel olsun da dayanırım napıyım. mutlaka her gün yürü dedi. öğünlerine ve uyku düzenine de dikkat et dedi. bi de 3 kilo ver dedi :) insaflı davrandı yani kilo konusunda.
selam kızlar,
bugün doktora gittim. bu ay doktor takibinde ilişki olacak. buna rağmen yine tutmazsa önümüzdeki ay beni rahim filmi, eşimi de sperm testi bekliomuş. zor günler bizi bekler, umarım bunlara gerek kalmaz. sonuç güzel olsun da dayanırım napıyım. mutlaka her gün yürü dedi. öğünlerine ve uyku düzenine de dikkat et dedi. bi de 3 kilo ver dedi :) insaflı davrandı yani kilo konusunda.
hadi bakalım cnm senden de olumlu sonuçlar bekliyoruz...
dirmitcim canımm aşk bebeğide yaptık çalışma bebeğide ama bişey değişmedi, aradan çook uzun zaman geçmiş gibi geliyo sanki kafam daha rahatladı inşallah bu kez olurr...
siz nasılsınız???
evet canım eskiye bi sünger çekiyorumm ve sabırsızlıkla yeni adetimi bekliyorum :) sende durumlar nsl bakalım
burası da kapkaranlıktı canım yaaa kar bitti yağmur başlıyo galibaa... oğlun nsl bakalım? iyileştinmi sen???
oyyyy keseleri diyooo yaaa kız bi gidiyomuşssun üçüzz:) bizim bi müşteri anlattı kuzeni tüp bebek yaptırmış 2 embriyo transfer etmişler sonra bitanesi kendi içinde bölünmüş kadının 3 tane bebişi olmuş 2 kız 1 erkek :) şaka gibi yaaa ama 2 tane yeter sana bi kız bi erkek dimeee :) canım yaaa beklediğine değdi vallaa maşallahhh size...
canım valla herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi hatta olumsuza daha çok alıştırıyorum çok kaptırmamak için eğer sağlıklı olursa büyük sürpriz olacak benim için...
kızlarrrr günaydınnnn :)))))
canım stresten uzak dur takma yumurta takibi ile şansın artıyo umarım bu ay güzel heberler verirsin bize başka bişeye gerek kalmaz allah rast getirsin canım yumoşlar ne durumda onu yazmamışsın
bırak tekmelesin onun küçücük ayaklarını yerimm :)dumancım burasıda aksama kadar karanlıktı ve yagmurlu tabı ıcım bayıldı valla oglan nasıl olsun paso tekmelıo eksık olmasın :)
canım benim dr da el attığına göre inşallahilk aydan tutar diyorum... yumurtalar da görünmüş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın çok sevindim senin adına moralin düzelmiş:)selam kızlar,
bazen doğal haline bırakmak gerekir canım belkide herşey daha iyi olur bu sayedevalla birsencim bende durumlar saldım çayıra mevlam kayıraa modunda kafamı boşaltmaya çalışıyorum hakkımda hayırlısı diyorum o kadar onun dışında ekstra bi çabam yok artık kısmet bakalımm ama senden kısa zamanda güzel haberler bekliyorum :))
CANIM YAAAA SEN BÖYLE KUZULARIN DİYOSUN YAA SANKİ İKİZİM OLACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENDE :) BULANTILARIN ARTMIŞ ÇALIŞIYOSUN SEND İMİ CNM? ASLINDA EVDE OLUP YATIP DİNLENSEN NE GÜZEL OLURDU...birsenim canım inş. fazla bekletmez kuzuların seni gelir hemen sağlıcakla canım ben iyiyim diyorum hep ama bugünlerde bulantı baş ağrısı mide yanması istifra bütün enerjimi alıp götürüyo cuma kontrolümüz var zaman geçmiyor bekliyorum kuzum
günaydın canım:)
HOŞGELDİN TATLIM SEVİNDİM İYİ OLMANIZAslm kızlaaaar herkes iidir umarrıım bzde şükür iyiyz mrk edenler çin girim dediim ama kmseleer yook
merhaba bende yeni katıldım foruma 4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...kürtaj sonrası 3 ay korunmak gerekiyor sanırsam...onca acıya rağmen hemen yeniden hamile kalmak istiyorum((
slm kızlaaaar herkes iidir umarrıım bzde şükür iyiyz mrk edenler çin girim dediim ama kmseleer yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?