inşallah cnmm biliyorum ilki süpriz gibi gelmişti yine öle olsun istiyorumm :)) inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız :))bırak tekmelesin onun küçücük ayaklarını yerimm :)
canım benim dr da el attığına göre inşallahilk aydan tutar diyorum... yumurtalar da görünmüş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın çok sevindim senin adına moralin düzelmiş:)
bazen doğal haline bırakmak gerekir canım belkide herşey daha iyi olur bu sayedeen kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın sende biliyosun dimi
CANIM YAAAA SEN BÖYLE KUZULARIN DİYOSUN YAA SANKİ İKİZİM OLACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENDE :) BULANTILARIN ARTMIŞ ÇALIŞIYOSUN SEND İMİ CNM? ASLINDA EVDE OLUP YATIP DİNLENSEN NE GÜZEL OLURDU...
HOŞGELDİN TATLIM SEVİNDİM İYİ OLMANIZA
çok çok geçmiş olsun cnmm hepimiz aynıyız düştük ve hemen ayaga kalkmak istiyoruz ve kalkıyoruzz 3 ay bi korunma süren olucaktır sonrası için sağlıklı sıhatli bebekler diliyorum sana :)))merhaba bende yeni katıldım foruma 4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...kürtaj sonrası 3 ay korunmak gerekiyor sanırsam...onca acıya rağmen hemen yeniden hamile kalmak istiyorum((
herkesler nasıl iyisinizdir umarım..ne oldu bu topiğe ya kimsecikler gelmiyo artık..
inşallah cnmm biliyorum ilki süpriz gibi gelmişti yine öle olsun istiyorumm :)) inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız :))
çok çok geçmiş olsun cnmm hepimiz aynıyız düştük ve hemen ayaga kalkmak istiyoruz ve kalkıyoruzz 3 ay bi korunma süren olucaktır sonrası için sağlıklı sıhatli bebekler diliyorum sana :)))
cnmm hoşgeldinnn nasılsınn aynen öle artık kimse gelmiyo maseleff özledim buranın o dolu hallerini(
canımmm hoşgeldin nasıl oldun düzeldinmi??? bakalım canım 1 kez daha normal yol diyoruz hayırlısı olsun inşallah...yeniden denemeye karar wermene çok sewindim kuzum inşallah bu kez yüzün güler...
hb.canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum,ya ewet ne güzel cıvıl,cıvıldı burası ne oldu böyle..ee sen nasılsın tatlım..
canım hoşgeldin aramıza..umutlu olman çok güzell aradan aylarda geçse sonunda isteyeceksin bebeişi zaten emin olmerhaba bende yeni katıldım foruma 4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...kürtaj sonrası 3 ay korunmak gerekiyor sanırsam...onca acıya rağmen hemen yeniden hamile kalmak istiyorum((
canımmm hoşgeldin nasıl oldun düzeldinmi??? bakalım canım 1 kez daha normal yol diyoruz hayırlısı olsun inşallah...
ya kimse kalmadı naz nazlım paşammm artık gelmiolar aslında paşam bayadır yok merak ediyom inşallah bişi yoktur...
iiiyim cnm bende aynı kafamı boşaltmaya çalışıyorum hayırlısı diyorum bol bol :)) sen neler yapıyosun ??
anladım canım benim inşallah bu işe yarar ameliyattan önce güzel bi seçenek...balgatı bende tam bilmiyorum ama otobüsle geliyosanız eğer otogara yakın diye biliyorum tatlım...tam değil be tatlım manuel terapiyi duydunmu onu denicem bakalım elle tedawi yani bunun için haftasonu nasipse ankaraya gitmeyi düşünüyorum erkan mirzaoğlu diye biri warmış tek seans ta hallediyomuş..bakalım artık kararımız değişmezse giddecez..birsencim sen ankaradaydın dimi balgat diye bir semt warmış ankara dışıymış bir bilgin varmı kuzum..
ay çok heyecanlandım inan senin adına hadi hayırlısı bu kez yüzün gülecek inşallah tatlım..
dilek canımm ben tam çıkıyodum diğer topikte seni gördüm koştum hemen buraya :) çok sevindim seni gördüğüme,inşallah bu tedavi işe yarar canım..... ben şimdi çıkıyorum gitmeden yine gel konuşalım, ben bu haftasonu istanbula eğitime gidiyorum c.tesi akşam çok isterdim aslında seninle tanışmayı:26::26: ama sende eşinle geliyosun ve müsait olmazdın diye düşünüyorum:26: neyse cnm topiğe gelmeye çalış olurmu gitmeden ayrıntıları konuşalım...yada dur ben sana mailimi yazayım özelden yarın gündüz nete girersen filan yaz bana olmazmı??
tubişim canımmm öpüyorum seni kendine iyi bakkk görüşürüüüzzzz
selam kızlarrr
bayadır girmiyorum ama yazmadan duramadım kendimi biraz uzaklaştırmak istedikçe kendimi burda buluyorum
cumartesi günü yaşadıım olayı yazmak istiyorum szie lütfen sinirleriniz bozulmasın eşimin arkadaşının karısı geldi bize allahım insanların arkasaından konuştuum için afet diyerek anltıyorum kız bildiğiniz deli yani ben artık öyle düşünüorum 2 yaşında oğlu var eşim onun eşiyle dışarı çıktı adam kadından kaçmak için sürekli fırsat kollyo bende annemle kız kardeşimi çaardım kızlar kadın bildiğiniz hiççççççççççççççççç susmadı ama ne konuşmak ne laflar ne sözler sürekli oğlunu anlattı ağzında hep hamilelik o doğurmuş bu hamileymiş bana gelir gelmez dedi ay eşim arabada tembihledi ama sormadan edemicem sen düşükmü yaptın kürtajmı olsun geçmiş olsun dicektim falan dedi kız evimde olmasa allahımm ben ona neler yapardım da neyse benim oğlumu dededi çok seviyo ben onlara erkek torun verdim hemde sağlıklı doğurdum insanların bunu kendi meziyeti gibi söylemesi ne acı dimi allah izin vermese sen napardın ey kul diyesim geldi kızlar sustum sustum sustum misafirimdir diyerekten annemle kız kardeşim çenesine dayanamayıp kalktılar neyse eşi geldi saat 1.30 da kalktılar eşi saat 12.30 da hadi kalkalım demeye başladı ama kadın susmuyo sürekli anlatıyo adam olayı çözmüş kadınla muhattap olmuyo neyse bunlar gitti ben sinir krizi geçirdim ağla ağla mahvoldum kendimi çok çaresiz hissettim ve bu bebek konusunda düşünmek istemiorum dedim buraya da girmicem diye kendime söz verdim ama sözümü tutmadım tutamadım canım çok yandı kızlar kendimi pek bi ezik çaresiz hiiseetmtim ve o kadın o kadar sinirlerimi bozmuş ki 1 saat ağladım eşimde benle birlikte sonra biz karar verdik bu ay doktora gidicez ve bütün testlerimizi yaptırca düşünsenize tüp bebeğe kadar konuştuk eşimle sen ağlama yeterki diye sonra dudaklarımda 2 tane uçuk çıktı çok üzüldüm sinirlerim boşaldı fena halde herkesi öpüyorum yarın yine gelirim
tabikii canım ne demek hoşgeldin..teşekkürler arkadaşlar benide alırmısınız aranıza..öyle morale ihtiyacım varki..belki sanal da olsun teselli bulurum
gunaydın kızlar nasılsınızzz bakalımmmm
burda muhabbet etmek çok ii geliyo gerçi eskisi gibi diil topiğimiz çook sessizleşti ama elimizden geldiğince hepimiz destek oluruz sana canım....teşekkürler arkadaşlar benide alırmısınız aranıza..öyle morale ihtiyacım varki..belki sanal da olsun teselli bulurum
gunaydın kızlar nasılsınızzz bakalımmmm
canımmm bitanem o kadın bu hayatta o çocuğu doğurmak daha iyi bişey yapamaz biliyomusun, hani doğurmak da bi yere kadar o çocuğu yetiştirmek de önemli ama bu zihniyette bi insan ne kadar başarılı olur bilemiyorum yazık o çocuğa... lütfen böyle lüzumsuzlara takılma cahil o, canını yakmış lafları ama değmez Allah görüyo boşverrr ağzı olan konuşuyo üzülme sen...selam kızlarrr
bayadır girmiyorum ama yazmadan duramadım kendimi biraz uzaklaştırmak istedikçe kendimi burda buluyorum
cumartesi günü yaşadıım olayı yazmak istiyorum szie lütfen sinirleriniz bozulmasın eşimin arkadaşının karısı geldi bize allahım insanların arkasaından konuştuum için afet diyerek anltıyorum kız bildiğiniz deli yani ben artık öyle düşünüorum 2 yaşında oğlu var eşim onun eşiyle dışarı çıktı adam kadından kaçmak için sürekli fırsat kollyo bende annemle kız kardeşimi çaardım kızlar kadın bildiğiniz hiççççççççççççççççç susmadı ama ne konuşmak ne laflar ne sözler sürekli oğlunu anlattı ağzında hep hamilelik o doğurmuş bu hamileymiş bana gelir gelmez dedi ay eşim arabada tembihledi ama sormadan edemicem sen düşükmü yaptın kürtajmı olsun geçmiş olsun dicektim falan dedi kız evimde olmasa allahımm ben ona neler yapardım da neyse benim oğlumu dededi çok seviyo ben onlara erkek torun verdim hemde sağlıklı doğurdum insanların bunu kendi meziyeti gibi söylemesi ne acı dimi allah izin vermese sen napardın ey kul diyesim geldi kızlar sustum sustum sustum misafirimdir diyerekten annemle kız kardeşim çenesine dayanamayıp kalktılar neyse eşi geldi saat 1.30 da kalktılar eşi saat 12.30 da hadi kalkalım demeye başladı ama kadın susmuyo sürekli anlatıyo adam olayı çözmüş kadınla muhattap olmuyo neyse bunlar gitti ben sinir krizi geçirdim ağla ağla mahvoldum kendimi çok çaresiz hissettim ve bu bebek konusunda düşünmek istemiorum dedim buraya da girmicem diye kendime söz verdim ama sözümü tutmadım tutamadım canım çok yandı kızlar kendimi pek bi ezik çaresiz hiiseetmtim ve o kadın o kadar sinirlerimi bozmuş ki 1 saat ağladım eşimde benle birlikte sonra biz karar verdik bu ay doktora gidicez ve bütün testlerimizi yaptırca düşünsenize tüp bebeğe kadar konuştuk eşimle sen ağlama yeterki diye sonra dudaklarımda 2 tane uçuk çıktı çok üzüldüm sinirlerim boşaldı fena halde herkesi öpüyorum yarın yine gelirim
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?