ya inanmıorummm beydağlım dumanın miragem hepinizre tek tek yazmıştım ama net gitti geldi ayy sinir oldum allah razı olsun hepinizden çok saolun kızlar benim burda hint bülbüllerim vardı sabah bi geldim yumurtlamış 2 haftada filan hayvnalar boş durmuyo darısı başımıza:)
bu arada günaydın herkese:)
umarım hepiniz iyisinizdir,
biz de iyiyiz işte, pek bi değişiklik yok, öyle takılıyoruz. yani ultrason görüntüsü olmasa halen hamile olduğma inanasım yok:)
ay allahım ne aptalca yazık cok uzuldum sadece ve sadece bunu dıyeyımselam kızlarrr
bayadır girmiyorum ama yazmadan duramadım kendimi biraz uzaklaştırmak istedikçe kendimi burda buluyorum
cumartesi günü yaşadıım olayı yazmak istiyorum szie lütfen sinirleriniz bozulmasın eşimin arkadaşının karısı geldi bize allahım insanların arkasaından konuştuum için afet diyerek anltıyorum kız bildiğiniz deli yani ben artık öyle düşünüorum 2 yaşında oğlu var eşim onun eşiyle dışarı çıktı adam kadından kaçmak için sürekli fırsat kollyo bende annemle kız kardeşimi çaardım kızlar kadın bildiğiniz hiççççççççççççççççç susmadı ama ne konuşmak ne laflar ne sözler sürekli oğlunu anlattı ağzında hep hamilelik o doğurmuş bu hamileymiş bana gelir gelmez dedi ay eşim arabada tembihledi ama sormadan edemicem sen düşükmü yaptın kürtajmı olsun geçmiş olsun dicektim falan dedi kız evimde olmasa allahımm ben ona neler yapardım da neyse benim oğlumu dededi çok seviyo ben onlara erkek torun verdim hemde sağlıklı doğurdum insanların bunu kendi meziyeti gibi söylemesi ne acı dimi allah izin vermese sen napardın ey kul diyesim geldi kızlar sustum sustum sustum misafirimdir diyerekten annemle kız kardeşim çenesine dayanamayıp kalktılar neyse eşi geldi saat 1.30 da kalktılar eşi saat 12.30 da hadi kalkalım demeye başladı ama kadın susmuyo sürekli anlatıyo adam olayı çözmüş kadınla muhattap olmuyo neyse bunlar gitti ben sinir krizi geçirdim ağla ağla mahvoldum kendimi çok çaresiz hissettim ve bu bebek konusunda düşünmek istemiorum dedim buraya da girmicem diye kendime söz verdim ama sözümü tutmadım tutamadım canım çok yandı kızlar kendimi pek bi ezik çaresiz hiiseetmtim ve o kadın o kadar sinirlerimi bozmuş ki 1 saat ağladım eşimde benle birlikte sonra biz karar verdik bu ay doktora gidicez ve bütün testlerimizi yaptırca düşünsenize tüp bebeğe kadar konuştuk eşimle sen ağlama yeterki diye sonra dudaklarımda 2 tane uçuk çıktı çok üzüldüm sinirlerim boşaldı fena halde herkesi öpüyorum yarın yine gelirim
tabikii canım ne demek hoşgeldin..
semracım nasılsın??
burda muhabbet etmek çok ii geliyo gerçi eskisi gibi diil topiğimiz çook sessizleşti ama elimizden geldiğince hepimiz destek oluruz sana canım....
semroşş canım ben iyim siz nasılsınız bakalım???
ya inanmıorummm beydağlım dumanın miragem hepinizre tek tek yazmıştım ama net gitti geldi ayy sinir oldum allah razı olsun hepinizden çok saolun kızlar benim burda hint bülbüllerim vardı sabah bi geldim yumurtlamış 2 haftada filan hayvnalar boş durmuyo darısı başımıza:)
biz de iyiyiz işte, pek bi değişiklik yok, öyle takılıyoruz. yani ultrason görüntüsü olmasa halen hamile olduğma inanasım yok:)
günaydın kızlarrr...
dirmitim yumurtalara bakınca dedi ki oh oh oh yumurtalara bak :))) ben de gördüm ekranda gayet iyi gözüküyolardı. adet miktarımda bi azalma olup olmadığını sordu. zannediyorum ki rahimde yapışıklık, asherman sendromu mu ne diolar ya onunla ilgili bişey var mı die anlamaya çalıştı ama bende çok şükür öyle adette azalma falan gibi şeyler yok. düzenli de aderim. tüplere bakıcak işte rahim filmiyle, kürtajdan sonra bi tıkanıklık oldu mu die -ki inşallah gerek kalmaz. ama dün çok kötüydüm. acayip stres olmuştum. bugün daha iyiyim.
hint bülbülü ne leeeen :) hadi hayırı olsun torun geliyo desenee:))ya inanmıorummm beydağlım dumanın miragem hepinizre tek tek yazmıştım ama net gitti geldi ayy sinir oldum allah razı olsun hepinizden çok saolun kızlar benim burda hint bülbüllerim vardı sabah bi geldim yumurtlamış 2 haftada filan hayvnalar boş durmuyo darısı başımıza:)
ayyy semra sinir oluyorum söyle düşüncesizlere yaaa sende artık uğraşma bırak ver çayı gönder haketmiyolarki öyle düşün...onlar seni hiç düşünmüyo sen neden takılıyosun, 2-3 sefer çayla gönderirsen artık anlarlar herhalde... bak hiç düşünmüyosun sen kendini valla kızıyorum sürekli aynı şeyi yaşıyosun senin dinlenmen lazım yorulmaman lazım hamileliğin sıkıntılı geçiyooo...ay allahım ne aptalca yazık cok uzuldum sadece ve sadece bunu dıyeyım
ıı sayılırım canım her gun bısey cıkıo ınsanlar cok anlayıssız dun komsular aradı bana geleceklermıs delı oluyorum dururmumu bılıolar ama sureklı cıkan gelıo bende yok dıyemıyorum desem de bız bısey ıstemıos dıolar e bos bos gonderılıomu olmuo ıste dun ıkı kere aradılar acmadım baktım tel susmöuo actım komsuya akrabaları gelmıs bana gezdırmeye getırıomuss bıde kendı mısafırını getıırıo dusunun yanı gece hıc uyuyamıyorum bıde bu eklendı ne yapayım yapayım derken sabah ettım bırazdan baslıcam hazırlıklara off yaaa
geçmiş olsun tatlım yaaa dikakt et kendineecanım günaydın hoşgeldinboşver moralini bozma elinden geldiğince ne dediğini bilmeyen insanlar için bi damla göz yaşın bile fazla kuzum herşey allahtan gelir şu hayatta kimse kendi kendine bişey yapamaz ya kaderde vardır kısmet nasip imtihan ... işidir bu hayat allah o çocuğun yardımcı olsun birsen demiş o kadın doğurmuş ama eminim bende diyorum anne olmaz...
inş. rabbim yüzüne baksın sesini duysun canım senin velet çok nazlı çıktı ama dayanamaz inş. gelir tedaviyle hani bi video yüklemiştin ya yumuş ve bebek vardı onun gibi :))
canımiyi olmana sevindim ben de senin gibi olsam keşke benim bulantılar geçti biraz şükür ama grip oldum:26: yarın yeni bir kadın doğumcuya gidicem
canım allah rast getirsin inş sağlıklı bir gebelik olur başka bişey gerek kalmaz
serap, ilişki günlerinde doktorun sana göre farklı günler önermiş bak eğer öyleyse boşuna beklemişsin diyicem inş. sana:))
günaydın kızlar:))) ben grip oldum dünden beri kötüyümyarın izinliyim yeni bir doktora gidicem grip için ilaç verir mi bana acaba semra sen bilirsin kuzum en çok hasta olan sensin ay hamile iken de hasta olmak berbat bişeymiş :26::26::26:
bu arada günaydın herkese:)[/QUOTE
nazlım bugün daha iyi gördüm seni :)) sevindimm...
dirmitim doktor günlerle ilgili bana öyle dedi de, sonra ben burdaki 29 günlük çizelgeme baktım ovulasyonum onda da yarın gözüküyo zaten, yani birbirimizden çok farklı birşey söylememişiz sanki. aman neyse ben bıraktım kendimi onun ellerine, onun hesabına uyucam işte. olmazsa rahim filmi çekcek ya, dio ki bazen rahim filminde püskürttüğümüz şey bile hamile kalmayı kolaylaştırıyo dio. acısı da umrumda değil inanın. hedefe giden yolda herşey mübah :))
semroşum, canım, madem senin bu etrafındakiler düzene giremeyecek sen evine şu kibariyenin reklamını yaptığı hazır kekten al bol bol tatlım. demle çayını, yanında da o kekten, sonra hadi eyvallah dersin :)) sonra canları arkandan konuşmak isterse hazır kek ikram etti die bırak konuşsunlar. zaten bu kadar düşüncesiz insanlara izzeti ikram yaptığında da arkandan konuşmadıklarının garantisi yok. çekemeyen bir tayfa demek ki.
herkese selam bu arada...
wuuuwwwwww beğen yeniden gelmişşşşş:))selamlar hepinize keyifler yerindedir inşallah...
MİRAGE yeni yolunda başarılar kuzum hem moralinde düzelmiş sewindim,
SEMRA kız ne bitmez misafirlerin warmış anacım..dikkat et kendine..
DİRMİT çim geçmiş olsun canım c witamini al doğal yollardan bol,bol
PENPETEKİR iyi olmana sewindim kuzum
NAZLIM DUMANIM yakalayamadım sizi iyimisiniz fıstıklar..
bu arada günaydın herkese:)[/QUOTE
nazlım bugün daha iyi gördüm seni :)) sevindimm...
dirmitim doktor günlerle ilgili bana öyle dedi de, sonra ben burdaki 29 günlük çizelgeme baktım ovulasyonum onda da yarın gözüküyo zaten, yani birbirimizden çok farklı birşey söylememişiz sanki. aman neyse ben bıraktım kendimi onun ellerine, onun hesabına uyucam işte. olmazsa rahim filmi çekcek ya, dio ki bazen rahim filminde püskürttüğümüz şey bile hamile kalmayı kolaylaştırıyo dio. acısı da umrumda değil inanın. hedefe giden yolda herşey mübah :))
semroşum, canım, madem senin bu etrafındakiler düzene giremeyecek sen evine şu kibariyenin reklamını yaptığı hazır kekten al bol bol tatlım. demle çayını, yanında da o kekten, sonra hadi eyvallah dersin :)) sonra canları arkandan konuşmak isterse hazır kek ikram etti die bırak konuşsunlar. zaten bu kadar düşüncesiz insanlara izzeti ikram yaptığında da arkandan konuşmadıklarının garantisi yok. çekemeyen bir tayfa demek ki.
herkese selam bu arada...
günaydın canımm inan artık inan bebein sneinle kocaman olcak bakmışın doğacak of zaman ne çabuk geçiyo nasılsın
semroşş altta seni gördüm bebeem napıon
canım günaydın hoşgeldinboşver moralini bozma elinden geldiğince ne dediğini bilmeyen insanlar için bi damla göz yaşın bile fazla kuzum herşey allahtan gelir şu hayatta kimse kendi kendine bişey yapamaz ya kaderde vardır kısmet nasip imtihan ... işidir bu hayat allah o çocuğun yardımcı olsun birsen demiş o kadın doğurmuş ama eminim bende diyorum anne olmaz...
inş. rabbim yüzüne baksın sesini duysun canım senin velet çok nazlı çıktı ama dayanamaz inş. gelir tedaviyle hani bi video yüklemiştin ya yumuş ve bebek vardı onun gibi :))
canımiyi olmana sevindim ben de senin gibi olsam keşke benim bulantılar geçti biraz şükür ama grip oldum:26: yarın yeni bir kadın doğumcuya gidicem
canım allah rast getirsin inş sağlıklı bir gebelik olur başka bişey gerek kalmaz
serap, ilişki günlerinde doktorun sana göre farklı günler önermiş bak eğer öyleyse boşuna beklemişsin diyicem inş. sana:))
günaydın kızlar:))) ben grip oldum dünden beri kötüyümyarın izinliyim yeni bir doktora gidicem grip için ilaç verir mi bana acaba semra sen bilirsin kuzum en çok hasta olan sensin ay hamile iken de hasta olmak berbat bişeymiş :26::26::26:
ayyy semra sinir oluyorum söyle düşüncesizlere yaaa sende artık uğraşma bırak ver çayı gönder haketmiyolarki öyle düşün...onlar seni hiç düşünmüyo sen neden takılıyosun, 2-3 sefer çayla gönderirsen artık anlarlar herhalde... bak hiç düşünmüyosun sen kendini valla kızıyorum sürekli aynı şeyi yaşıyosun senin dinlenmen lazım yorulmaman lazım hamileliğin sıkıntılı geçiyooo...
ya kızlar hepınız haklısınız tabıkı ama olmuo ıste yapamıosun kac kezde gerı cevırdım cogu kısıyı hatta bana kusmusler tamda mısafırler gelırken karsılasmıslar semra bızı kac kere gerı cevırdı bak sızı kabul etmıss bzı de cagırabılırdı demiş sınır oldum sankı onları ben cagırdım gerı cevırıyorum bı kac gun gecıo yıne arıolar e onlerıne bısey koymasan coluk cocukları var ıllakı bıseyler ıstıolar bıde gırıp karıstırıo cocuklar mutfagı her seferınde sınır oluorum zorunda kalıosun yanı bırde geldıler altı bucukta gıttıler benı duusnun yanı yemeklerını sabahtan yaıolar baslıolar gezmyee hıc dusunce yok bazıları dıo sen kalkma semra kaynana eltı aman kalksın ne olcak dıolar gercekten sınırlerlenıorum daha cok yapıom bende sonra oturuom uzuluyorum bebegıme ve kendıme zarar verıyorum dıe dogsa da artık su korkularım son bulsa demekten baska carem yok artık gercekten
çok teşekkür ederim beydağlım. sen nasılsın, daha iyi mi fıtıkların falan?
kıslar nasılsınız benım yarın mısafırım gelecek bu sefer benım akrabalarım gelecekler ıns bende hazırlıklara basladımmmm :)sizler nasılsınız
günaydın canımm inan artık inan bebein sneinle kocaman olcak bakmışın doğacak of zaman ne çabuk geçiyo nasılsın
şu bebek bi ben burdayım desin de gör sen gününü sabırsızlıkla bekliycem midem bulandı dediğin günü derrrmişim :) hani sırf sen inan diyee
selamlar hepinize keyifler yerindedir inşallah...
PENPETEKİR iyi olmana sewindim kuzum
kıslar nasılsınız benım yarın mısafırım gelecek bu sefer benım akrabalarım gelecekler ıns bende hazırlıklara basladımmmm :)sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?