Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya inanmıorummm beydağlım dumanın miragem hepinizre tek tek yazmıştım ama net gitti geldi ayy sinir oldum allah razı olsun hepinizden çok saolun kızlar benim burda hint bülbüllerim vardı sabah bi geldim yumurtlamış 2 haftada filan hayvnalar boş durmuyo darısı başımıza:)
bu arada günaydın herkese:)

Son düzenleme:

günaydın canım, hadi inşallah:)

umarım hepiniz iyisinizdir,
biz de iyiyiz işte, pek bi değişiklik yok, öyle takılıyoruz. yani ultrason görüntüsü olmasa halen hamile olduğma inanasım yok:)

biz de iyiyiz işte, pek bi değişiklik yok, öyle takılıyoruz. yani ultrason görüntüsü olmasa halen hamile olduğma inanasım yok:)

günaydın canımm inan artık inan bebein sneinle kocaman olcak bakmışın doğacak of zaman ne çabuk geçiyo nasılsın

semroşş altta seni gördüm bebeem napıon

ay allahım ne aptalca yazık cok uzuldum sadece ve sadece bunu dıyeyım
tabikii canım ne demek hoşgeldin..

semracım nasılsın??

burda muhabbet etmek çok ii geliyo gerçi eskisi gibi diil topiğimiz çook sessizleşti ama elimizden geldiğince hepimiz destek oluruz sana canım....

semroşş canım ben iyim siz nasılsınız bakalım???

ıı sayılırım canım her gun bısey cıkıo ınsanlar cok anlayıssız dun komsular aradı bana geleceklermıs delı oluyorum dururmumu bılıolar ama sureklı cıkan gelıo bende yok dıyemıyorum desem de bız bısey ıstemıos dıolar e bos bos gonderılıomu olmuo ıste dun ıkı kere aradılar acmadım baktım tel susmöuo actım komsuya akrabaları gelmıs bana gezdırmeye getırıomuss bıde kendı mısafırını getıırıo dusunun yanı gece hıc uyuyamıyorum bıde bu eklendı ne yapayım yapayım derken sabah ettım bırazdan baslıcam hazırlıklara off yaaa

canım günaydın hoşgeldin boşver moralini bozma elinden geldiğince ne dediğini bilmeyen insanlar için bi damla göz yaşın bile fazla kuzum herşey allahtan gelir şu hayatta kimse kendi kendine bişey yapamaz ya kaderde vardır kısmet nasip imtihan ... işidir bu hayat allah o çocuğun yardımcı olsun birsen demiş o kadın doğurmuş ama eminim bende diyorum anne olmaz...
inş. rabbim yüzüne baksın sesini duysun canım senin velet çok nazlı çıktı ama dayanamaz inş. gelir tedaviyle hani bi video yüklemiştin ya yumuş ve bebek vardı onun gibi :))

canım iyi olmana sevindim ben de senin gibi olsam keşke benim bulantılar geçti biraz şükür ama grip oldum:26: yarın yeni bir kadın doğumcuya gidicem

canım allah rast getirsin inş sağlıklı bir gebelik olur başka bişey gerek kalmaz
serap, ilişki günlerinde doktorun sana göre farklı günler önermiş bak eğer öyleyse boşuna beklemişsin diyicem inş. sana:))

günaydın kızlar:)))
ben grip oldum dünden beri kötüyüm yarın izinliyim yeni bir doktora gidicem grip için ilaç verir mi bana acaba semra sen bilirsin kuzum en çok hasta olan sensin ay hamile iken de hasta olmak berbat bişeymiş :26::26::26:

hint bülbülü ne leeeen :) hadi hayırı olsun torun geliyo desenee:))

şu bebek bi ben burdayım desin de gör sen gününü sabırsızlıkla bekliycem midem bulandı dediğin günü derrrmişim :) hani sırf sen inan diyee

ayyy semra sinir oluyorum söyle düşüncesizlere yaaa sende artık uğraşma bırak ver çayı gönder haketmiyolarki öyle düşün...onlar seni hiç düşünmüyo sen neden takılıyosun, 2-3 sefer çayla gönderirsen artık anlarlar herhalde... bak hiç düşünmüyosun sen kendini valla kızıyorum sürekli aynı şeyi yaşıyosun senin dinlenmen lazım yorulmaman lazım hamileliğin sıkıntılı geçiyooo...

geçmiş olsun tatlım yaaa dikakt et kendinee

selamlar hepinize keyifler yerindedir inşallah...
MİRAGE yeni yolunda başarılar kuzum hem moralinde düzelmiş sewindim,

SEMRA kız ne bitmez misafirlerin warmış anacım..dikkat et kendine..

DİRMİT çim geçmiş olsun canım c witamini al doğal yollardan bol,bol

PENPETEKİR iyi olmana sewindim kuzum

NAZLIM DUMANIM yakalayamadım sizi iyimisiniz fıstıklar..

Son düzenleme:
wuuuwwwwww beğen yeniden gelmişşşşş:))

canım ben iyim sen nasılsın???? ütü yapıyorum evin bi odası kanepelerrr sepetlerrr çamaşır askısı filan ütü doldu gidene kadar ancak bitiririm herhaldeee:))

kıslar nasılsınız benım yarın mısafırım gelecek bu sefer benım akrabalarım gelecekler ıns bende hazırlıklara basladımmmm :)sizler nasılsınız

çok teşekkür ederim beydağlım. sen nasılsın, daha iyi mi fıtıkların falan?

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum fıtıklar beni fıtık ettimanuel tedaviyi duydunmu bilmiyorum elle tedavi yani işte onu yaptımayı düşünüyorum tabiki eğitimli birine..sende iyisindir umarım..

kıslar nasılsınız benım yarın mısafırım gelecek bu sefer benım akrabalarım gelecekler ıns bende hazırlıklara basladımmmm :)sizler nasılsınız

maaşallah yokmu arttıran,semra dikkaat et kendine..neler hazırlıcaksın bakalım...

günaydın canımm inan artık inan bebein sneinle kocaman olcak bakmışın doğacak of zaman ne çabuk geçiyo nasılsın

öyledir herhal canım ya. ne bileyim hala belirti yok sadece aşırı göğüs ağrım var o kadar. ben iyiym galiba, sanki bunalımdayım. bazen acaba bebek istiyorum mi dediğim oluyr. ona bişey olacağı fikri de ödümü koparıyor.ne bileyim galiba bunlımdayım:)

şu bebek bi ben burdayım desin de gör sen gününü sabırsızlıkla bekliycem midem bulandı dediğin günü derrrmişim :) hani sırf sen inan diyee

valla tatlım ya, geçen 3 gün günde 1 kere öğürdüm, hep diyorumya vücudum bulantı ve kusmaya aşırı alışkın heralde ondan rahatım.bu arada senin eğitim istanbul'da nerede?

selamlar hepinize keyifler yerindedir inşallah...

PENPETEKİR iyi olmana sewindim kuzum

sağol tatlım. iyiym ya biraz mahsun ve garibanım o kadar...

canikom ya ağırla tabi akrabalarını ama yorma kendini çok nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…