- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
öyledir herhal canım ya. ne bileyim hala belirti yok sadece aşırı göğüs ağrım var o kadar. ben iyiym galiba, sanki bunalımdayım. bazen acaba bebek istiyorum mi dediğim oluyr. ona bişey olacağı fikri de ödümü koparıyor.ne bileyim galiba bunlımdayım:)
valla tatlım ya, geçen 3 gün günde 1 kere öğürdüm, hep diyorumya vücudum bulantı ve kusmaya aşırı alışkın heralde ondan rahatım.bu arada senin eğitim istanbul'da nerede?
sağol tatlım. iyiym ya biraz mahsun ve garibanım o kadar...
canikom ya ağırla tabi akrabalarını ama yorma kendini çok nolur...
ya kızlar hepınız haklısınız tabıkı ama olmuo ıste yapamıosun kac kezde gerı cevırdım cogu kısıyı hatta bana kusmusler tamda mısafırler gelırken karsılasmıslar semra bızı kac kere gerı cevırdı bak sızı kabul etmıss bzı de cagırabılırdı demiş sınır oldum sankı onları ben cagırdım gerı cevırıyorum bı kac gun gecıo yıne arıolar e onlerıne bısey koymasan coluk cocukları var ıllakı bıseyler ıstıolar bıde gırıp karıstırıo cocuklar mutfagı her seferınde sınır oluorum zorunda kalıosun yanı bırde geldıler altı bucukta gıttıler benı duusnun yanı yemeklerını sabahtan yaıolar baslıolar gezmyee hıc dusunce yok bazıları dıo sen kalkma semra kaynana eltı aman kalksın ne olcak dıolar gercekten sınırlerlenıorum daha cok yapıom bende sonra oturuom uzuluyorum bebegıme ve kendıme zarar verıyorum dıe dogsa da artık su korkularım son bulsa demekten baska carem yok artık gercekten
üsttekine yorum yapacaktım ama alttakini görünce vazgeçtim :)) semracım artık sana Allah yardımcı olsun demekten başka bişey diyemiyorum canımmmkıslar nasılsınız benım yarın mısafırım gelecek bu sefer benım akrabalarım gelecekler ıns bende hazırlıklara basladımmmm :)sizler nasılsınız
öyledir herhal canım ya. ne bileyim hala belirti yok sadece aşırı göğüs ağrım var o kadar. ben iyiym galiba, sanki bunalımdayım. bazen acaba bebek istiyorum mi dediğim oluyr. ona bişey olacağı fikri de ödümü koparıyor.ne bileyim galiba bunlımdayım:)
valla tatlım ya, geçen 3 gün günde 1 kere öğürdüm, hep diyorumya vücudum bulantı ve kusmaya aşırı alışkın heralde ondan rahatım.bu arada senin eğitim istanbul'da nerede?
sağol tatlım. iyiym ya biraz mahsun ve garibanım o kadar...
canikom ya ağırla tabi akrabalarını ama yorma kendini çok nolur...
ayyy o bebek istenmezmiiii.... bende her hamile kaldığımda bi tuhaf oluyorum daha erkenmiydiki yaaaa diyodum :) ama her seferinde daha çok istediğimi farkediyorum Allah yokluğunu aratmasınnnn...istanbulda gebze de canım pek istanbul sayılmaz aslında dime:))
sağol canım sen nasılsın??merhaba yeniden...nasılsınız arkadaşlar
slm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
kızlarrrr günaydınnnn ketenhelvaa ve beydağlı nasılsınızzzz ????
sanada günaydın tuğbacım sağol kuzum sen nasılsın ??
iyi olmaya çalışıyorum cnmmm allaha şükür iyiyim ama artık sağlıklı bi bebişim olsun kocaman göbüşüm olsun istiyorum :))
canımmm içini ferah tut kanama kesede olmadığı sürece sorun olmadığını biliyoruzslm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
ay unuttum ya herkese günaydın bu arada
canımmm içini ferah tut kanama kesede olmadığı sürece sorun olmadığını biliyoruzbu dr un ilgili olması da çok güzel ama yinede aklında hiçbir şüpheye yer bırakma olurmu,ilkinde bi talihsizlik yaşadın bu tekrar etmeyecek maşallah baksana kocaman oldu bebeğin bi sorun olsaydı en başlarda olurdu canım büyük ihtimalle biliyosun işte bizi suan o ne olduğu belli olmayan ama zararsız olan kanama haricinde bi sorun yok o da geçecek rahat ol negatif enerjiyi çekme üzerine olurmu canım....
tünaydııınnnn...nasılsın canım? ne zaman geliyosun ankaraya??? ben bu akşam gidiyorum istanbula ve ankara çoook güzel güneşli sıcak hiç gitmek istemiyorummm
sanada tünaydın tatlım.. kısmetse pazar sabahı çıkacaz yola çünkü randevum saat 2 de demek sende bu akşam gidiyosun hayırlı yolculuklar kuzum..ay çok sevindi havanın güzel olduğuna bizde düşünüyorduk havalar nasıl diye..
evet canım valla bugün içim açıldı görünce şimdide erkenden hazırlanıp dışarı çıkmayı düşünüyorum özlemişim ankaranın bu halini:)) ama yinede burası belli olmaz sen sıkı giyin gelirken oksonra deme hasta etti bu kız beniii
cnm şimdi gördüm :) iyim sağol sen nslsn?dumancım gunaydın nasılsın
cnm aslında bebeği ne kadarlıkken kaybettiğine de bağlı.küçük olanlara drlar genelde bekleme diyo, ben hiç korunmamıştım ama bu kez korunuyorum 3.ayımdayım. bu ayın sonunda bırakıcam folik asit mutlaka kullan korunmayı bırakmayı düşünüyosan,diğer ilaçlar için dr tavsiyesi önemli...buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?