Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

DİRMİT, taze anne nasılsınız bakiiiiiiiiiiiiim?

MIRAGE79, ya gene kopardın beni o reklamı hatırladım da birden kiboşun?

KETEHELVA, hadi güzel haberler yok mu?

kıyamam niye mahsun ve garibansın kuzum...

slm kızlar:))

dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için

kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep 15 gün sonra

kontrole gidicem yeniden

dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı

buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok

sevimsiz buldu(

griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın

merhaba yeniden...nasılsınız arkadaşlar
sağol canım sen nasılsın??

bebeğinin kalp atışı olduğuna ve iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın..inşallah kanama riskinide dinlenerek ve ilaçlarla atlatırsın kuzum dikkat et kendine hem bu doktorun temkinli davranıyor ne güzel geçmişi düşünme boşver karnındaki miniğini düşün..

kızlarrrr günaydınnnn ketenhelvaa ve beydağlı nasılsınızzzz ????

canımmm içini ferah tut kanama kesede olmadığı sürece sorun olmadığını biliyoruz bu dr un ilgili olması da çok güzel ama yinede aklında hiçbir şüpheye yer bırakma olurmu,ilkinde bi talihsizlik yaşadın bu tekrar etmeyecek maşallah baksana kocaman oldu bebeğin bi sorun olsaydı en başlarda olurdu canım büyük ihtimalle biliyosun işte bizi suan o ne olduğu belli olmayan ama zararsız olan kanama haricinde bi sorun yok o da geçecek rahat ol negatif enerjiyi çekme üzerine olurmu canım....

ay unuttum ya herkese günaydın bu arada

tünaydııınnnn...nasılsın canım? ne zaman geliyosun ankaraya??? ben bu akşam gidiyorum istanbula ve ankara çoook güzel güneşli sıcak hiç gitmek istemiyorummm

sanada tünaydın tatlım.. kısmetse pazar sabahı çıkacaz yola çünkü randevum saat 2 de demek sende bu akşam gidiyosun hayırlı yolculuklar kuzum..ay çok sevindi havanın güzel olduğuna bizde düşünüyorduk havalar nasıl diye..

evet canım valla bugün içim açıldı görünce şimdide erkenden hazırlanıp dışarı çıkmayı düşünüyorum özlemişim ankaranın bu halini:)) ama yinede burası belli olmaz sen sıkı giyin gelirken ok sonra deme hasta etti bu kız beniii

oh ne güzel çık gez bakalım..tamam giyinirim datlum..

buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?

dumancım gunaydın nasılsın
cnm şimdi gördüm :) iyim sağol sen nslsn?

buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?
cnm aslında bebeği ne kadarlıkken kaybettiğine de bağlı.küçük olanlara drlar genelde bekleme diyo, ben hiç korunmamıştım ama bu kez korunuyorum 3.ayımdayım. bu ayın sonunda bırakıcam folik asit mutlaka kullan korunmayı bırakmayı düşünüyosan,diğer ilaçlar için dr tavsiyesi önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…