canım genelde kürtajdan sonra 3 ay veriyolar korunmak için eğer tabi hemen ardından gebelik düşünüyorsan folikasite başlamalısın..buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?
gidebildiniz mi erkan mirzaoğluna? sonucu yazabilirseniz cok iyi olur.
selam kıssslar biz bugün dra gittik veeeeeeeeeeee keselerimizi gördükkkkkbenim ikizlerim oluyorrrr birinin pıt pıtları başlamış bile 10gün sonra bidaha gidiyoruz hepinizi çok seviyorummmm rabbim herkeze hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin amin.
selam kıssslar biz bugün dra gittik veeeeeeeeeeee keselerimizi gördükkkkkbenim ikizlerim oluyorrrr birinin pıt pıtları başlamış bile 10gün sonra bidaha gidiyoruz hepinizi çok seviyorummmm rabbim herkeze hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin amin.
kıyamam niye mahsun ve garibansın kuzum...
ayyy o bebek istenmezmiiii.... bende her hamile kaldığımda bi tuhaf oluyorum daha erkenmiydiki yaaaa diyodum :) ama her seferinde daha çok istediğimi farkediyorum Allah yokluğunu aratmasınnnn...istanbulda gebze de canım pek istanbul sayılmaz aslında dime:))
buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?
rabbim hayırlı kıdemli etsin kardeşim yeminle kendime sevinir gibi oldum yeminle bak ay tutmayın aglıcem şimdi sevinçyenrabbim 40 haftaalrı göstersin işşallah rabbime emanet ol bu arada ben eskisi gibi giremiyorum kusura bakmayın ne olur annemi evime getirdim biraz bazı şeylerden uzuk durmams lazım kardeşimin karısı dogum yapıcak ona koşuşturuyorm kıyafetleri aldım yıkadım ütüledim vs anam agladı rabbim giydirmeyi nasip etsin annem pazartesi gidicek evine rabbinm nasip ederse salıdan sonraki gün sizinim benim testlerim temzi çıktı anlşıcagınız hiç birşeyim yokmuş sadece rahim agzı açıklıgı var dedi doktor onada 24 adet oluyum gidicem abdeslendikten sonra işşallah bakalım doktor ne dicem sonra görüşmek üzüre yatmam lazım erken kalkıcam işşallah kızlar sizde iyisiniz inanın geçmişi okuyamadın eşim bagırıyo hadi diye yarın erken kalmak olmasa yazıcemde malesef :18::18:aeo
Allah tamamına erdirsin paşam. testlerin temiz çıkmasına sevindim. İnşallah herşey istediğin gibi olur kardeşim...
kızlarrr günaydın herkeslere ben kaçak oldum yine muhabsebedeyim patronun hemen yan odası sürekli dibizmide ve 2 tane erkek var muhasebede kk da sütyenler hamile kadın resimleri falan olduundan bi de işler çok açamıorum ama okuyom hep dualarım sizinle esra ben o ikizleri yirim kızz mutluluğun mutluluğumdur canım kardeşim rabbim kucağına almanı nasib etsin tüm hamilelerin bizlerede nasib etsin inşallahhhhhh öptüm herkesiii
canımm ne kadar sevindiğimi biliyosunn zaten belliydi ikiz olacağıselam kıssslar biz bugün dra gittik veeeeeeeeeeee keselerimizi gördükkkkkbenim ikizlerim oluyorrrr birinin pıt pıtları başlamış bile 10gün sonra bidaha gidiyoruz hepinizi çok seviyorummmm rabbim herkeze hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin amin.
sen nerdesin kızzzz valla özledim seniirabbim hayırlı kıdemli etsin kardeşim yeminle kendime sevinir gibi oldum yeminle bak ay tutmayın aglıcem şimdi sevinçyenrabbim 40 haftaalrı göstersin işşallah rabbime emanet ol bu arada ben eskisi gibi giremiyorum kusura bakmayın ne olur annemi evime getirdim biraz bazı şeylerden uzuk durmams lazım kardeşimin karısı dogum yapıcak ona koşuşturuyorm kıyafetleri aldım yıkadım ütüledim vs anam agladı rabbim giydirmeyi nasip etsin annem pazartesi gidicek evine rabbinm nasip ederse salıdan sonraki gün sizinim benim testlerim temzi çıktı anlşıcagınız hiç birşeyim yokmuş sadece rahim agzı açıklıgı var dedi doktor onada 24 adet oluyum gidicem abdeslendikten sonra işşallah bakalım doktor ne dicem sonra görüşmek üzüre yatmam lazım erken kalkıcam işşallah kızlar sizde iyisiniz inanın geçmişi okuyamadın eşim bagırıyo hadi diye yarın erken kalmak olmasa yazıcemde malesef :18::18:aeo
cnm güzel bi eğitimde bu akşam döndüm oralar çook sıcaktı birde deniz kenarı tatil havasını yaşadım resmenn deniz çokkkk güzel yaaaaaaaaaaa.....ne bileyim canım ya, heralde hormonlar beni değiştirdi biraz...
evet ya ben de kaybedince anlıyorum ne kadar çok istediğimi.canım ya gebze pek istanbul sayılmz valla dediğin gibi, İzmit sayılır. Olsun, umarım iyi geçer eğitimin:)
canım ben doktor gerek yok dese de 1 ay korundum. folik asidi zaten 8 aydır içiyorum gebelik planladığım için. başka bişey içmedim.
selam kızlaaaar,
ketenhelvam süper haberler vermişsin. Allah sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin inşallah canım :) gözün aydın...
ben de doktordan geldim. yumurta çatlamış. doğru günlerde çalışma da yapmış olduk. şimdi regl olmamayı bekliyorum. olursam rahim filminden kaçış yok napalım. dediğim gibi bebişe giden yolda herşey mübah :)
canım hayırlı ugurlu olsun okadar sevındımki anlatamamselam kıssslar biz bugün dra gittik veeeeeeeeeeee keselerimizi gördükkkkkbenim ikizlerim oluyorrrr birinin pıt pıtları başlamış bile 10gün sonra bidaha gidiyoruz hepinizi çok seviyorummmm rabbim herkeze hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin amin.
buralardayım canım ya gelinin dogumu yaklaştı onunla ugraşıyorum :111::111::111:inan o dogurucak ama ben strese girdim okadar imreniyorumki ona bir bilsen yolunu gözlüyorum oglumun kucagıma alıcagım günü iple çekiyorum ben alamadım kendi yabrumu bari onu alıyım evlatlarımın yerini tutumaz ama ne biliyim gene sözün bittigi yerdeyimmcanımm ne kadar sevindiğimi biliyosunn zaten belliydi ikiz olacağıama yinede kesinleşmesi çok güzel haber oldu... Seviyorum seni:) hep böyle mutlu olursun inşallah...
Sen nerdesin kızzzz valla özledim senii
Cnm güzel bi eğitimde bu akşam döndüm oralar çook sıcaktı birde deniz kenarı tatil havasını yaşadım resmenn deniz çokkkk güzel yaaaaaaaaaaa.....
Selam kızlaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli???
canım ya sen nerelerdesin bakıyım olmuyo böle hecanım hayırlı ugurlu olsun okadar sevındımki anlatamamRabbim tamamına erdirsin insallah..
Sanki kendim hamıle kalmıs gibi çok sevındım canımDiikat kendini yormamaya calıs.. öpüyorumm
Slm dumancım aslında senın için gelmıstım topiğe birazcıkta kolaçan edince ketenhelvamı gordum çok ama çok sevındımDarısı bana ve isteyen herkese insallah
En son senın bi yorumunu okumustum orda yumurtam kalitesiz demıssın.. Işte yumurtanın kalitesini arttırmak için keçiboynuzu pekmezini içmen gerekıyor gunde 1 çorba kasıgı enazından içmelisin canım.. Eger içemiyorsan sulandırıp iç olurmu.. Gerci hamılemısın onuda bılmıyorum ya olsun ben yınede yazayım dedim
birde ben hala daha genetık(kromozom) analızı yaptıramadım onu siz kaça yaptırdınız bide özelemi gittiniz..birde cinsiyeti belli demıssın gerci senınkısı kaç haftalıktı bılmıyorum onun tahlılını nasıl yaptırdınız ,erkek oldugunu nasıl bildiniz canım.. Benımde hep aklımın bi kosesınde cunku acaba kızmıydı erkekmıydı dıye dusunuyor işte insan bazen.. Gerci ben ogrenemem sanırım cunku suan baska bi ildeyız yani bebegımde tıbbi atık olarak çöpe atmıslardı ozamanlarsanırım benım bu istegım ımkansız gibi..
Semracım çok opuyorum senı ve oğlusunu kolay gelsın dıyorum misafirlerin gelecekmıs... Benımde haftasonu kaynanam gelecek tabı tek basına gelmeye yuzu yok o yazın buyuk kavgadan sonra kardesıyle bırlıkte gelecekmıs iyi dedim buyursun gelsın.. Okadar korkmasına gerek yok benden, evime gelmıs misafire bişey yapacak değilim sonucta
paşam sen de iyisindir insallah... öpüyorum kendıne iyi bak canım..
buralardayım canım ya gelinin dogumu yaklaştı onunla ugraşıyorum :111::111::111:inan o dogurucak ama ben strese girdim okadar imreniyorumki ona bir bilsen yolunu gözlüyorum oglumun kucagıma alıcagım günü iple çekiyorum ben alamadım kendi yabrumu bari onu alıyım evlatlarımın yerini tutumaz ama ne biliyim gene sözün bittigi yerdeyimmahmet kayanın bir şarkısı varya siz benim çektigimi nerden bileceksizniz benimkide o hesap offki ne offfffffff
canım ya sen nerelerdesin bakıyım olmuyo böle hedevamlı bekliyorum annemler gitti bugün evi temizledim topladım vs yarında ogluma gidim çarşamba günü babacıgıma haıyr yapıcem perşembe kalp hastanesine gidicem cuma pazara gidicem :111::111::111:anlıcagım bu hafta doluyum inan beni bana bıraksalar varya ama nerde beni bana bırakmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?