Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?
canım genelde kürtajdan sonra 3 ay veriyolar korunmak için eğer tabi hemen ardından gebelik düşünüyorsan folikasite başlamalısın..

gidebildiniz mi erkan mirzaoğluna? sonucu yazabilirseniz cok iyi olur.

canım heralde bu soruyu bana sormuşsun kısmetse bu sabah yola çıkacam bakalım inşallah işe yarar..

selam kıssslar biz bugün dra gittik veeeeeeeeeeee keselerimizi gördükkkkkbenim ikizlerim oluyorrrrbirinin pıt pıtları başlamış bile10gün sonra bidaha gidiyoruz hepinizi çok seviyorummmmrabbim herkeze hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin amin.

rabbim hayırlı kıdemli etsin kardeşim yeminle kendime sevinir gibi oldum yeminle bak ay tutmayın aglıcem şimdi sevinçyen rabbim 40 haftaalrı göstersin işşallah rabbime emanet ol bu arada ben eskisi gibi giremiyorum kusura bakmayın ne olur annemi evime getirdim biraz bazı şeylerden uzuk durmams lazım kardeşimin karısı dogum yapıcak ona koşuşturuyorm kıyafetleri aldım yıkadım ütüledim vs anam agladı rabbim giydirmeyi nasip etsin annem pazartesi gidicek evine rabbinm nasip ederse salıdan sonraki gün sizinim benim testlerim temzi çıktı anlşıcagınız hiç birşeyim yokmuş sadece rahim agzı açıklıgı var dedi doktor onada 24 adet oluyum gidicem abdeslendikten sonra işşallah bakalım doktor ne dicem sonra görüşmek üzüre yatmam lazım erken kalkıcam işşallah kızlar sizde iyisiniz inanın geçmişi okuyamadın eşim bagırıyo hadi diye yarın erken kalmak olmasa yazıcemde malesef :18::18:aeo

cnnm çok çoksevindim allah hep güzel günler nasip etsin 40 lı haftalarıda sağlıklı sıhati görürsün inşallah :))

kıyamam niye mahsun ve garibansın kuzum...

ne bileyim canım ya, heralde hormonlar beni değiştirdi biraz...

evet ya ben de kaybedince anlıyorum ne kadar çok istediğimi.canım ya gebze pek istanbul sayılmz valla dediğin gibi, İzmit sayılır. Olsun, umarım iyi geçer eğitimin:)

buradaki arkadaşlar kürtajdan sonra ne kadar korundunuz acaba ve bu süreçte neler yaptınız folik asit kan ilacı v.s. ilaçlar kullandınızmı?

canım ben doktor gerek yok dese de 1 ay korundum. folik asidi zaten 8 aydır içiyorum gebelik planladığım için. başka bişey içmedim.

ay canım Allah tamamına kavuştursun. yerim o pıtpıtları ben. çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın tatlım

canım içini rahat tut, Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak. mümkün olduğunca yat.sıkıntılı ama geçecek işte bugünlerde. bebek iyiyse hiiiiiiç takılma tatlım...

Allah tamamına erdirsin paşam. testlerin temiz çıkmasına sevindim. İnşallah herşey istediğin gibi olur kardeşim...

kızlarrr günaydın herkeslere ben kaçak oldum yine muhabsebedeyim patronun hemen yan odası sürekli dibizmide ve 2 tane erkek var muhasebede kk da sütyenler hamile kadın resimleri falan olduundan bi de işler çok açamıorum ama okuyom hep dualarım sizinle esra ben o ikizleri yirim kızz mutluluğun mutluluğumdur canım kardeşim rabbim kucağına almanı nasib etsin tüm hamilelerin bizlerede nasib etsin inşallahhhhhh öptüm herkesiii

esraa çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek nasip eder inşallah..

biraz geç oldu ama sanada günaydın kuzum nirelerdesin kız kaçak nasılsın bakalım..

canım cokkk sevındımmm rabbım 40 haftaları gostersın ınsss hersey gonlunce olsun

selam kızlaaaar,

ketenhelvam süper haberler vermişsin. Allah sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin inşallah canım :) gözün aydın...

ben de doktordan geldim. yumurta çatlamış. doğru günlerde çalışma da yapmış olduk. şimdi regl olmamayı bekliyorum. olursam rahim filminden kaçış yok napalım. dediğim gibi bebişe giden yolda herşey mübah :)

canımm ne kadar sevindiğimi biliyosunn zaten belliydi ikiz olacağı ama yinede kesinleşmesi çok güzel haber oldu... seviyorum seni:) hep böyle mutlu olursun inşallah...
sen nerdesin kızzzz valla özledim senii

cnm güzel bi eğitimde bu akşam döndüm oralar çook sıcaktı birde deniz kenarı tatil havasını yaşadım resmenn deniz çokkkk güzel yaaaaaaaaaaa.....

selam kızlaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli???

regl olmayı beklemiyorum demek istedin sen dimi hayırlısı canım inşallah hemen bu ay tutar ve filme filan gerek kalmaz..

canım hayırlı ugurlu olsun okadar sevındımki anlatamam Rabbim tamamına erdirsin insallah..
sanki kendim hamıle kalmıs gibi çok sevındım canım diikat kendini yormamaya calıs.. öpüyorumm

slm dumancım aslında senın için gelmıstım topiğe birazcıkta kolaçan edince ketenhelvamı gordum çok ama çok sevındım darısı bana ve isteyen herkese insallah

en son senın bi yorumunu okumustum orda yumurtam kalitesiz demıssın.. işte yumurtanın kalitesini arttırmak için keçiboynuzu pekmezini içmen gerekıyor gunde 1 çorba kasıgı enazından içmelisin canım.. eger içemiyorsan sulandırıp iç olurmu.. gerci hamılemısın onuda bılmıyorum ya olsun ben yınede yazayım dedim

birde ben hala daha genetık(kromozom) analızı yaptıramadım onu siz kaça yaptırdınız bide özelemi gittiniz..birde cinsiyeti belli demıssın gerci senınkısı kaç haftalıktı bılmıyorum onun tahlılını nasıl yaptırdınız ,erkek oldugunu nasıl bildiniz canım.. benımde hep aklımın bi kosesınde cunku acaba kızmıydı erkekmıydı dıye dusunuyor işte insan bazen.. gerci ben ogrenemem sanırım cunku suan baska bi ildeyız yani bebegımde tıbbi atık olarak çöpe atmıslardı ozamanlar sanırım benım bu istegım ımkansız gibi..

semracım çok opuyorum senı ve oğlusunu kolay gelsın dıyorum misafirlerin gelecekmıs... benımde haftasonu kaynanam gelecek tabı tek basına gelmeye yuzu yok o yazın buyuk kavgadan sonra kardesıyle bırlıkte gelecekmıs iyi dedim buyursun gelsın.. okadar korkmasına gerek yok benden, evime gelmıs misafire bişey yapacak değilim sonucta

paşam sen de iyisindir insallah... öpüyorum kendıne iyi bak canım..

buralardayım canım ya gelinin dogumu yaklaştı onunla ugraşıyorum :111::111::111:inan o dogurucak ama ben strese girdim okadar imreniyorumki ona bir bilsen yolunu gözlüyorum oglumun kucagıma alıcagım günü iple çekiyorum ben alamadım kendi yabrumu bari onu alıyım evlatlarımın yerini tutumaz ama ne biliyim gene sözün bittigi yerdeyimmahmet kayanın bir şarkısı varya siz benim çektigimi nerden bileceksizniz benimkide o hesap offki ne offfffffff
canım ya sen nerelerdesin bakıyım olmuyo böle hedevamlı bekliyorum annemler gitti bugün evi temizledim topladım vs yarında ogluma gidim çarşamba günü babacıgıma haıyr yapıcem perşembe kalp hastanesine gidicem cuma pazara gidicem :111::111::111:anlıcagım bu hafta doluyum inan beni bana bıraksalar varya ama nerde beni bana bırakmıyolar

kpssye hazırlanıyorum canım yaaa maalesef ugramıyorum buraya insallah kazanırım yoksa evde fıttırıcam en sonunda bebiş çalısmlarına bı turlu baslayamıyoruz cunku ya benden kaynaklı yada esımden kaynaklı hep bi engelleri surusu oluyoır artık bu duruma canım sıkılmaya basladı fena halde hemde.. şuan hem kpsden oturu hemde saframı aldırlar doktor 6ay korunacaksınız dedi ben böle kalakaldım yani sonbahar eder bu... bizim bu bebıs olayına baslamamız ancak ve ancak yıne ocagı bulur 2013u yani..
bi kuzenım vardı akrandık aramızda gızlıden gızlıye bı cekısme vardı tabıkı teyzemlede..benden 2.5yıl sonra evlendi gecenlerde duyduk hamıleymıs Allah mutlu mesut etsın gozum yok Allah var..ama hemen laf sokusturmaya calısıyorlar.. sinirimi bozmasalar olmaz sanki...
sonra ablamlada kavga ettık bana senın cocukları yok dıye kıskanıyorsun beni dedi,benım evliliğimi kocamın bana aldıklarını cekemıyorsun huzurumu bozmak ıstıyorsun dedi benı çok ağlattı kalbımı kırdı konuda suydu..önce calısmak istedıgını soyledi bende arastırma yaptım ve abla su su sırketlerde calısabılırsın dedım tek dediğim bu yani ..hanfendı bırden parladı yok ben onu sırf cocugum yokmus dıye cekemıyormusum lafa bakyaa sanki tedavimi goruyomda olmuyo sabırr sadece doktor korun deidği için korunuyoruz bu arada yasmına basladım ben mecburen eşime guvenemedım cunku... (eşim artık bebek istiyor ama doktor 6ay koruncaksınız dedi diyede korunmak istemıyordu )

bu arada paşam gecen ablamın kızını 5aylık daha aldım kucagıma sevdım ,severken aklıma geldi ..dedımkı içimden sımdı benım bebegımde doğsaydı bukadar olcaktı ,kollarımda ablamın kızı değilde kendı evladım olcaktı diye dusunurken basladım ağlamaya bu arada kucagımda sallıyorum uyusun dıye ama ben ağladıkca yavrucakta hıssettı sanırım oda basladı ağlamaya kendıme çok zor hakım oldum bebegi susturmaya caslıstım ama nafile ıkı katı basladı ağlamaya kucagımda bebıs ağladıkca bende ağladım ve senı işte ozaman anladım gercekten dayanması çok zormus insanların acıyarak bakması vs laf sokusturmaya calısmaları çok sınır bozucu bişi.. yegenımı kokusunu bolbol ıcıme cektım optum heryerını doyamadım tabıkı ,bebek kokusuna doyulurmu hiç sonrada 7saatlık evime gelmek için otobuse bındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…