regl olmayı beklemiyorum demek istedin sen dimihayırlısı canım inşallah hemen bu ay tutar ve filme filan gerek kalmaz..
canım heralde bu soruyu bana sormuşsun kısmetse bu sabah yola çıkacam bakalım inşallah işe yarar..
kpssye hazırlanıyorum canım yaaa maalesef ugramıyorum burayainsallah kazanırım yoksa evde fıttırıcam en sonunda bebiş çalısmlarına bı turlu baslayamıyoruz cunku ya benden kaynaklı yada esımden kaynaklı hep bi engelleri surusu oluyoır artık bu duruma canım sıkılmaya basladı fena halde hemde.. şuan hem kpsden oturu hemde saframı aldırlar doktor 6ay korunacaksınız dedi ben böle kalakaldım yani sonbahar eder bu... bizim bu bebıs olayına baslamamız ancak ve ancak yıne ocagı bulur 2013u yani..
bi kuzenım vardı akrandık aramızda gızlıden gızlıye bı cekısme vardı tabıkı teyzemlede..benden 2.5yıl sonra evlendi gecenlerde duyduk hamıleymıs Allah mutlu mesut etsın gozum yok Allah var..ama hemen laf sokusturmaya calısıyorlar.. sinirimi bozmasalar olmaz sanki...
sonra ablamlada kavga ettık bana senın cocukları yok dıye kıskanıyorsun beni dedi,benım evliliğimi kocamın bana aldıklarını cekemıyorsun huzurumu bozmak ıstıyorsun dedi benı çok ağlattı kalbımı kırdı konuda suydu..önce calısmak istedıgını soyledi bende arastırma yaptım ve abla su su sırketlerde calısabılırsın dedım tek dediğim bu yani ..hanfendı bırden parladı yok ben onu sırf cocugum yokmus dıye cekemıyormusum lafa bakyaa sanki tedavimi goruyomda olmuyo sabırr sadece doktor korun deidği için korunuyoruz bu arada yasmına basladım ben mecburen eşime guvenemedım cunku... (eşim artık bebek istiyor ama doktor 6ay koruncaksınız dedi diyede korunmak istemıyordu )
bu arada paşam gecen ablamın kızını 5aylık dahaaldım kucagıma sevdım ,severken aklıma geldi ..dedımkı içimden sımdı benım bebegımde doğsaydı bukadar olcaktı ,kollarımda ablamın kızı değilde kendı evladım olcaktı diye dusunurken basladım ağlamaya bu arada kucagımda sallıyorum uyusun dıye ama ben ağladıkca yavrucakta hıssettı sanırım oda basladı ağlamaya kendıme çok zor hakım oldum bebegi susturmaya caslıstım ama nafile ıkı katı basladı ağlamaya kucagımda bebıs ağladıkca bende ağladım ve senı işte ozaman anladım gercekten dayanması çok zormus insanların acıyarak bakması vs laf sokusturmaya calısmaları çok sınır bozucu bişi.. yegenımı kokusunu bolbol ıcıme cektım optum heryerını doyamadım tabıkı ,bebek kokusuna doyulurmu hiç sonrada 7saatlık evime gelmek için otobuse bındım
canım okadar iyi anlıyorumki seni ama elden birşey gelmiyo malesef rabbim işşallah birdahaki evlatlarıımza ömür versin işşallah inan bugün ablama gittim oglunu hastaneye götürdük kan kan almak için götürdü ablam sonra bana verdi başladı beni görünce aglamaya teyzecim uf yaptılar bana acıyo dedi öptüm dedim geçtimi evet teyzecim geçti dedi annesi olmasa bile aramıyo benim yanımda olunca dedimki bugün allah affetsin keşke benim olsanda seni evime götürsem ama nerde çocukların kanını aldılar onlar aglıyo ben dışarda aglıyorum ablam dedi gene neden gzöelrin dolmuş dedim yigit için gelirsen bir bdaha beni çagırma senin için gelirim dedim ay ne kötü oldum o çocukları agflarken görünce inek şabam hesabı bende başladım aglamaya sen dengesiz insanlardan uzak dur canım seni gömren yaradan onu görmüyomu annem derki herzaman grurlanma padişahım senden büyük allah var der her zaman ben rabbime havale ettim öylelerini sende öle yap inan canım daha az yanar bu arada evimden çıkmıyourm kimseyi gördügümde yok kafam rahat sefam olsun boşver milletle haşır neşir oluyozda ne oluyo eşim kızıyo sosoyalleşemiyomuşum ben umrumdada degil birini görsem hemen bebeg işini soruya ne oldu ne yapıcan diye aman boşverdim gitti vallahi herkezi agrısız aşım kaygısız başım demişler biz yeteriz birbirimize kardeşim gerisi boş vallahi
canım hoşgeldin :) nerelerdesin yazından anladığım kadarıyla hamile diilsincanım hayırlı ugurlu olsun okadar sevındımki anlatamamRabbim tamamına erdirsin insallah..
sanki kendim hamıle kalmıs gibi çok sevındım canımdiikat kendini yormamaya calıs.. öpüyorumm
slm dumancım aslında senın için gelmıstım topiğe birazcıkta kolaçan edince ketenhelvamı gordum çok ama çok sevındımdarısı bana ve isteyen herkese insallah
en son senın bi yorumunu okumustum orda yumurtam kalitesiz demıssın.. işte yumurtanın kalitesini arttırmak için keçiboynuzu pekmezini içmen gerekıyor gunde 1 çorba kasıgı enazından içmelisin canım.. eger içemiyorsan sulandırıp iç olurmu.. gerci hamılemısın onuda bılmıyorum ya olsun ben yınede yazayım dedim
birde ben hala daha genetık(kromozom) analızı yaptıramadım onu siz kaça yaptırdınız bide özelemi gittiniz..birde cinsiyeti belli demıssın gerci senınkısı kaç haftalıktı bılmıyorum onun tahlılını nasıl yaptırdınız ,erkek oldugunu nasıl bildiniz canım.. benımde hep aklımın bi kosesınde cunku acaba kızmıydı erkekmıydı dıye dusunuyor işte insan bazen.. gerci ben ogrenemem sanırım cunku suan baska bi ildeyız yani bebegımde tıbbi atık olarak çöpe atmıslardı ozamanlarsanırım benım bu istegım ımkansız gibi..
semracım çok opuyorum senı ve oğlusunu kolay gelsın dıyorum misafirlerin gelecekmıs... benımde haftasonu kaynanam gelecek tabı tek basına gelmeye yuzu yok o yazın buyuk kavgadan sonra kardesıyle bırlıkte gelecekmıs iyi dedim buyursun gelsın.. okadar korkmasına gerek yok benden, evime gelmıs misafire bişey yapacak değilim sonucta
paşam sen de iyisindir insallah... öpüyorum kendıne iyi bak canım..
sende o günleri yaşarsın inşallahh paşammmm yerim seni ben biliriz neler çektiğini merak etmeburalardayım canım ya gelinin dogumu yaklaştı onunla ugraşıyorum :111::111::111:inan o dogurucak ama ben strese girdim okadar imreniyorumki ona bir bilsen yolunu gözlüyorum oglumun kucagıma alıcagım günü iple çekiyorum ben alamadım kendi yabrumu bari onu alıyım evlatlarımın yerini tutumaz ama ne biliyim gene sözün bittigi yerdeyimmahmet kayanın bir şarkısı varya siz benim çektigimi nerden bileceksizniz benimkide o hesap offki ne offfffffff
canım ya sen nerelerdesin bakıyım olmuyo böle hedevamlı bekliyorum annemler gitti bugün evi temizledim topladım vs yarında ogluma gidim çarşamba günü babacıgıma haıyr yapıcem perşembe kalp hastanesine gidicem cuma pazara gidicem :111::111::111:anlıcagım bu hafta doluyum inan beni bana bıraksalar varya ama nerde beni bana bırakmıyolar
canımmm döndünmü? nasıldı tedavi???günaydın hepinize hayırlarla dolu güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
dumanım dikkatli okumamışsın yazdığımı :)) regl olmamayı bekliyorum dedim olmamayı :)))) yapar mıyım ben öyle bi laf hatası bu zamanımda :)))) İnşallah tutar dumanım, ama ne biliyim kaderde biraz uğraşmak var gibi hissediyorum. Eltimler pazar günü bizdeydi kocamın dogum günü vesilesiyle. göbek olmuş kocaman. gerçi artık onun durumlarını takmıyorum. o konuyla ilgili tek taktığım doğumunda ne yapacağım. o zamana kadar hamile kalabilsem, kafam rahat güzel güzel göz aydına gidebilsemm, ahh bi bebeğim olsa benim de, bi olsaa...Bu yeni doktoruma da bayılıyorum, o kadar pozitif bi adam ki kırılan ümidimi ayaklandırdı birden. korkmuyorum artık o kadar.
bu arada günaydın arkadaşlar...
canım hoşgeldin :) nerelerdesin yazından anladığım kadarıyla hamile diilsinhayırlısı... yumurta kalitesi için arısütü ve polen kullandım, dhea diye bi hormon ilacı var o da bugün bitti daha 1 aydır filan kullanıyodum, bikaç gün sonra adet olunca gidicem tekrar dr a o zaman başka ne yapılabilir bakıcaz artık..keçiboynuzu pekmezi nerde satılırki?onuda denerim... kromozom analizini özelde yaptırdım ben cnm eşimin ve benim 800 tl tuttu..benimkini sigorta karşıladı 150 filan ödedik.eşimde araştırma hastanesine gitti sonra orda yaptırdı,80 tl filan ödedi oda... yani toplan 150+80 işte toplayamadım :)) benim 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı,ilk dr um ruhsuz tabi söylememişti belliymiş aslında. en son bi dr a gittik adam sesli okurken erkek bebek 8 haftalık dedi bende orda öğrendim işte genetik inceleme yapılmasaydı çıkmazdı ortaya
sende o günleri yaşarsın inşallahh paşammmm yerim seni ben biliriz neler çektiğini merak etmeyani tam olarak aynısını yaşamasakda tahmin edebiliyoruz (
canımmm döndünmü? nasıldı tedavi???
oyyy özür yaa yanlış okumuşumbekleme tabeee beklemeee:) eltininde salla gitsin suan önemli olan sensin bakarsın doğumuna hamile girersin cnm bellimi olur???
canım okadar iyi anlıyorumki seni ama elden birşey gelmiyo malesef rabbim işşallah birdahaki evlatlarıımza ömür versin işşallah inan bugün ablama gittim oglunu hastaneye götürdük kan kan almak için götürdü ablam sonra bana verdi başladı beni görünce aglamaya teyzecim uf yaptılar bana acıyo dedi öptüm dedim geçtimi evet teyzecim geçti dedi annesi olmasa bile aramıyo benim yanımda olunca dedimki bugün allah affetsin keşke benim olsanda seni evime götürsem ama nerde çocukların kanını aldılar onlar aglıyo ben dışarda aglıyorum ablam dedi gene neden gzöelrin dolmuş dedim yigit için gelirsen bir bdaha beni çagırma senin için gelirim dedim ay ne kötü oldum o çocukları agflarken görünce inek şabam hesabı bende başladım aglamaya sen dengesiz insanlardan uzak dur canım seni gömren yaradan onu görmüyomu annem derki herzaman grurlanma padişahım senden büyük allah var der her zaman ben rabbime havale ettim öylelerini sende öle yap inan canım daha az yanar bu arada evimden çıkmıyourm kimseyi gördügümde yok kafam rahat sefam olsun boşver milletle haşır neşir oluyozda ne oluyo eşim kızıyo sosoyalleşemiyomuşum ben umrumdada degil birini görsem hemen bebeg işini soruya ne oldu ne yapıcan diye aman boşverdim gitti vallahi herkezi agrısız aşım kaygısız başım demişler biz yeteriz birbirimize kardeşim gerisi boş vallahi
geçmiş olsun canım ..bende de bel ve boyun fıtığı var,ewet gittim anlık rahatladım ama tekrar başladı ağrılarım maalesef ama belki size yarar onun için engellemek istemem..karar sizin ben şimdi bizim buralarda araştıracam bakalım..canım bizimde başımızda bel fıtığı var.Gittiyseniz sonucu yazarsanız çok makbule geçer. İnşallah işe yaramıştır.
kıslar nasılsınız bakıyorum bakıyorum kımseler yokk
selam kızlaaaar,
ketenhelvam süper haberler vermişsin. Allah sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin inşallah canım :) gözün aydın...
ben de doktordan geldim. yumurta çatlamış. doğru günlerde çalışma da yapmış olduk. şimdi regl olmamayı bekliyorum. olursam rahim filminden kaçış yok napalım. dediğim gibi bebişe giden yolda herşey mübah :)
canım hoşgeldin :) nerelerdesin yazından anladığım kadarıyla hamile diilsinhayırlısı... yumurta kalitesi için arısütü ve polen kullandım, dhea diye bi hormon ilacı var o da bugün bitti daha 1 aydır filan kullanıyodum, bikaç gün sonra adet olunca gidicem tekrar dr a o zaman başka ne yapılabilir bakıcaz artık..keçiboynuzu pekmezi nerde satılırki?onuda denerim... kromozom analizini özelde yaptırdım ben cnm eşimin ve benim 800 tl tuttu..benimkini sigorta karşıladı 150 filan ödedik.eşimde araştırma hastanesine gitti sonra orda yaptırdı,80 tl filan ödedi oda... yani toplan 150+80 işte toplayamadım :)) benim 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı,ilk dr um ruhsuz tabi söylememişti belliymiş aslında. en son bi dr a gittik adam sesli okurken erkek bebek 8 haftalık dedi bende orda öğrendim işte genetik inceleme yapılmasaydı çıkmazdı ortaya
döndüm kuzum aynıgün döndüm ama maalesef tekrar başladı ağrılarım yaptığı anda anlık rahatladım,ama daha sonra ağrılarım tekrar başladı..o kadar yolu boşuna gittim yani koca bir balon çıktı.. bende o kadar ümitlenmiştimki ve yaptığı anda rahatlayıncada sevindim,ne yapalım şimdi bizim buralarda araştırıyorum bakalım artık.. senden ne haber??
hoşbuldum tatlım benim :) kızz kpssye hazırlanıyorum inanki sıkılmaya bile basladım ders calısmaktan ama mecburum iştesözleşmelide olsa gitmeye kafayı koydum acıkcası evde cok bunaldım ,bebıste yok haliyle oyalanmak zor oluyor gecen kedi alayım dedim sonra vazgectım çok tuy döker bu dedim..kuş alayım dedim aman bide cikcikcik yapacak basım goturmez onu dedim vazgectım :))
bebıs çalısmaları sonbahar-kışa kaldı bakalım saframı aldılar ya doktor 6ay koruncaksınız dedi ben böleebakakaldım.. nişanlılık zamanında eşim benımle dalga gecıyordu evliliğimizin 3-4yılında ancak yaparız dıyordu..dedım gozunaydın allah duanı kabul etti ne bileyim böyle olcagını diye savunmaya gecıyor bende bu işlerin şakası olmaz yawrum dedim bak goruyosun halimizi millet ıkıncıye hamıle kaldı daha bızde tık yok yasmine başladım bende canım mecburen 6ay sonra hapı bırakınca hemen olursa bebek amennaaa yok olmazsa sanırım evliliğizin 5 ve 6.yılında artık bir bebek sahibi oluruz kımbılır nasip kısmet bu işler...
canım keçiboynuzu marketlerde aktarlarda satılır..dur bendekının markasına bakıp geleyım bi..baktım geldim :) koska alırsan daha iyi olur zaten fiyattanda anlarsın en pahalısı koska :) üzerinde yazıyor zaten keçiboynuzu pekmezi diye aklında olsun..
yumurtayı kaliteleştiyormus sen bunu sabah aksam iç birer corba kasıgı.. bende korunmayı bırakmadan 2oncesınden içmeye baslıcam nolur nolmaz hani hapı bırakınca hemen hamıle kalmak adına haa bide sey duydum baska topıktekı arakdas yazmıstı onu soyleyeyım sana.. devedili eti yiyen kimse hemen hamıle kalıyormus öyke çok bi parca hem kocası hemde kendısının yemesi gerekıyormus.. hoş devedili etının nerden bulabilirizz onu bilmiyorum işte :)) keçibynuzu pekmezi daha garantı bosver
hmm anladım canım genetık incelemeyle ortaya cıkıyor yani cinsiyeti tmmuzuluyor insan elbet ama en azındna cınsıyetını bılıyorsun ;ay nasıl bi teselliyse benımkısı böyle bende yazın gideyim bari ege unıve eşim hiç arkamda değil bu konuda maalesef herseyı tek basıma yapmakta zorlanmaya basladım istiyorumki destek çıksın bana ama nerdeee 80tl iyiymiş benim gozumde daha buyuk rakamlar vardı acıkcası... bu kromozom için sadece kan alıyorlar demi.. baska ilaç filan verıyorlarmı .. kan aldıklarından aç karnına gittiniz demi.. ay çok soru sordum k.bakma ama merak edıyorum işte .. bide ben eşimi nasıl ikna edıcem bılmıyorum önce bi kendımı ahlledeyım sonra eşimi ikna cabalarına girerim olmazsa.. hiç yanasmıyor böyle şeylere benıde gıcık edıooo kendineee
safranı yenimi aldılarki canım? geçmiş olsun yaa sağlığın daha önemli geç olsunda olsun önemli diil, bu arada yerleşirsin biyerlere işine alışırsın Allah herşeyi planlıyo varyaa mutlaka vardır bi hayır bundada... her şerde olumlu bişey görüyoruz vardır bi bildiğikeçiboynuzu pekmezini de alırım ama ben 2 haftaya en geç bırakıcam korunmayı bu kadar kısa sürede işie yararmıki??? hemen gidip alayım en pahalısı hangisiyse:))) genetik inceleme için aç karınla gitmene filan gerek yok tatlım sadece kan alıyolar, eşine bunun sizin yararınıza olduğunu ekstra bişey olmadığını söyle ama sen bunu neden yaptırmak istiyosun?? benim 2.bebeğimde genetik problem vardı o yüzden dr bunu istedi böyle bi sorun yaşamadıysanız da gerek varmıki????
canım çok şaşırarak okudum yazdıklarını, yani annen sana hamileykenmi böyle bi teşhiş konulmuş... kısaca okudum 3x kromozonunu, dünyada biçok kadın böyle olduğunu bilmezmiş bile.demekki çok sorun yaratacak bi durum diil..ayrıca sen hamile kalabiliyosun bilmiyorum yani varmı yokmu siz daha iyi bilirsiniz ama olsa bile senin hayatını olumsuz etkilemediği ortada... bunların artık normal şeyler olduğu ortada, benimde aklıma gelmezdi bebeğimin sakat olma ihtimalinin olduğu mesela ama Allah bana heran başımıza herşeyin gelebileceğini gösterdi... siz her ihtimale karşı tedbir amaçlı yaptırın bencede için rahat olsun, bi zararı olmaz canım... bebeğini inceletseydiniz aslında çoook daha iyi olurdu ama yapacak bişey yok...yok canım 1ay daha yenı gectı çok sukur :) sağol dumancım yaa soyle bi soz var bılırsın ;ınsanlar plan yapar kaderde kıskıs gülermıs diye bızımkısıde o hesap anlasılan :)) yarar canım benım sen içmeye basla şimdiden miktarunı çoğalt istersen mesela 4ögün -sabah,oğle,aksam ve gece yatmadan önce- 1er çorba kasıgı içmeye basla canımyaa sormaaa benım bebegım dusunce annem pimpiriklendi..vaktınde bi doktor bana 3x sendromu koymus kromozomıumda şimdiki kadın dogumcularda bunun ımkansız oldugunu soyluyorlar .öyle olabilmem için benim kısa boylu hem erkek hem kadın uzuvlarımın olması ve zekada gerilik oluyormus.. bende sadece kadın ozellıkleri var sonucta ve zeka testim 97 cıktı doktor imkansız desede annem ozaman bu bebek nıye dustu dıyor..doktorlarda hadi içiniz rahat etsın gidin bi baktırın dıyorlar hepsi bu..
1.84 civarı boyum var kadın ozellıklerı olmasaydı kızlık zarım olmazdı ve hamıle kalamazdım rahmım var sonucta bebek olusmazdı ,adetlerım duzenlidir benım hatta dusuk yaptıktan sonra aranızda en erken benım adetım gelmıstı hatırlarsan eskısı gibi gunu gunune.. zekam desen herkesınkisi gibi.. gerizekalı olsam maliyeyi bitirip suan kpssye hazırlanıyor olmazdım sonucta diilmi yani.
ben ergenlik döneminde yasıtlarıma göre çok fazla uzadım annemde noluyooooo bu kıza dedi ve bı arastırma hastanesine gittik orda yapılan tahlıller doğrultusunda hangi kaçık doktorsa o artık benı 3x kromozomlu olarak damgaladı.. benim için okadar önemli değil yaklaşık eşimle 9 doktor gezdık alanında iyi un yapmıs hepsıde aynı seyı soyledi ama annemin bu pimpiriği yuzunden artık yenıden kromozom analızı yapmaya karar verdım ama eşim şimdi doktorlarda onay aldıya ne gerek var havalarında .haklıda olsa annem her aradıgında soylenip duruyor..yaptırdım desem hani goster tahlıl sonuclaına bende bakıcam dıcek..oyuzden yani canım yaptırtmak istiyorum bende
canım çok şaşırarak okudum yazdıklarını, yani annen sana hamileykenmi böyle bi teşhiş konulmuş... kısaca okudum 3x kromozonunu, dünyada biçok kadın böyle olduğunu bilmezmiş bile.demekki çok sorun yaratacak bi durum diil..ayrıca sen hamile kalabiliyosun bilmiyorum yani varmı yokmu siz daha iyi bilirsiniz ama olsa bile senin hayatını olumsuz etkilemediği ortada... bunların artık normal şeyler olduğu ortada, benimde aklıma gelmezdi bebeğimin sakat olma ihtimalinin olduğu mesela ama Allah bana heran başımıza herşeyin gelebileceğini gösterdi... siz her ihtimale karşı tedbir amaçlı yaptırın bencede için rahat olsun, bi zararı olmaz canım... bebeğini inceletseydiniz aslında çoook daha iyi olurdu ama yapacak bişey yok...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaçak göçek yazmaya çalışıorum dün akşam doktora gittim adetimin 15.günüydü ilk önce yumurta takibi yaptı durum hiç iç açıcı diil 3-4 tane yumurta vardı ama bi tanesi bile işe yarar cnsten diildi en büyüğü 11 mm diğerleri zaten çok çok küçüklerdi şükür kist miyom başka bişi yoktu bu yumurtadan hayır gelmez dedi herşey güzel olacak yaza kadar hamile kalcaksın elimizden geleni yapıcas sen bi hamile kalsan çocuunu alsan kucaana nasıl rahatlıcam anlatamam dedi:)yani bacılar yumurtlayamıorum bile
adetin 3.günü yaptırmam gereken testleri yazdı
testestoran
fsh
e2
lh
prolaktin
dhea-s
eşimde salı günü gitti doktora muayne etmiş sperm testi ve yumurtalık ultrasonu vermiş cuma günü oda yaptırcak onları muhtemeln bu ay rahim filmide isteyebilir doktor bakıcas artık hayırlısı hakkımızda hepinizi öpüyorum kızlar haber vereyim dedim herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?