günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaçak göçek yazmaya çalışıorum dün akşam doktora gittim adetimin 15.günüydü ilk önce yumurta takibi yaptı durum hiç iç açıcı diil 3-4 tane yumurta vardı ama bi tanesi bile işe yarar cnsten diildi en büyüğü 11 mm diğerleri zaten çok çok küçüklerdi şükür kist miyom başka bişi yoktu bu yumurtadan hayır gelmez dedi herşey güzel olacak yaza kadar hamile kalcaksın elimizden geleni yapıcas sen bi hamile kalsan çocuunu alsan kucaana nasıl rahatlıcam anlatamam dedi:)yani bacılar yumurtlayamıorum bile
adetin 3.günü yaptırmam gereken testleri yazdı
testestoran
fsh
e2
lh
prolaktin
dhea-s
eşimde salı günü gitti doktora muayne etmiş sperm testi ve yumurtalık ultrasonu vermiş cuma günü oda yaptırcak onları muhtemeln bu ay rahim filmide isteyebilir doktor bakıcas artık hayırlısı hakkımızda hepinizi öpüyorum kızlar haber vereyim dedim herkes iyimi
ayy yapma yaaa kötü olmuş boş yere onca yol teptin ama olsun en azından tüm imkanları deniyosun içinde hiçbişey kalmasın tatlım...
hadi hayırlısı nazlım. seninle ikinci yarıya beraber başladık anlaşılan. benim bu ayki mesaim bitti. yani görev için yapılan çalışma kısmından bahsediyorum :) bu ayki tam tamına görevdi, şu gün yapcan bugün yapmıycan bekliycen falan şeklinde :))) rezalet... yine regl belirtilerim ufaktan başladı tabi. bana da regl olursan 3. günü ara rahim filmi ile ilgili gün belirleyelim dedi. kocamdan da spermiogram istiycekmiş. adam o kadar pozitif bi adam ki hakkaten kendimi geçen aya göre çok daha umutlu hissediyorum. sen de doktora gittiğin için daha çok rahatladın mı canım?
hadi hayırlısı nazlım. seninle ikinci yarıya beraber başladık anlaşılan. benim bu ayki mesaim bitti. yani görev için yapılan çalışma kısmından bahsediyorum :) bu ayki tam tamına görevdi, şu gün yapcan bugün yapmıycan bekliycen falan şeklinde :))) rezalet... yine regl belirtilerim ufaktan başladı tabi. bana da regl olursan 3. günü ara rahim filmi ile ilgili gün belirleyelim dedi. kocamdan da spermiogram istiycekmiş. adam o kadar pozitif bi adam ki hakkaten kendimi geçen aya göre çok daha umutlu hissediyorum. sen de doktora gittiğin için daha çok rahatladın mı canım?
canım ziya beyden başka bi doktora gitmiştim ama yine ziya beye devam ediorum içime huzur verio o adam benim başka doktora gitmem artık sen nasılsın kuzum iyimisinsanada günaydın kuzum hadi hayırlısı inşallah fazla geç kalmıcak bebişin..sen doktorunu değiştirdin mi??
canım valla mayısta ikimizinda senesi dolcak bakalım birinci kim olcak :)inşallah ikimizde aynı anda kalırız inşallah gerek kalmaz rahim filmine falan bebeğin seninledir ama insan kendini bilio dimi ufacık bi değişiklik olsa heh oldu bu sefer dices ama sinyaller hep aynı hayırlısı bebeem doktora gidince daha huzurlu hissediorum kendimi şükür
canım ziya beyden başka bi doktora gitmiştim ama yine ziya beye devam ediorum içime huzur verio o adam benim başka doktora gitmem artık sen nasılsın kuzum iyimisin
geçmiş olsun canım ..bende de bel ve boyun fıtığı var,ewet gittim anlık rahatladım ama tekrar başladı ağrılarım maalesef ama belki size yarar onun için engellemek istemem..karar sizin ben şimdi bizim buralarda araştıracam bakalım..
ewet dumanım hiç sorma onca yol para boşa gitti faydasını görseydim paraya yanmazdım ama zoruma gitti walla..neyse sağlık olsun
Bizde ankaraya erkan mirzaoğluna gittik. kardeşim beter oldu daha yeni yeni eski haline geliyor banada hiç bir faydası olmadı. Olumsuz birsey yazmadan önce sizinde durumunuzu öğrenmek istedim. Birde her girene ilaç satmak istemeleri insanı iyice çileden çıkartıyor ama....... Madem 29 yıldır bu tedaviyi yapıyorum diyorsun 29 yıl öncede bu ilaçtan yoktuya. Her girene birer ikişer ilaç yazıyordu sizede yazdımı bilmiyorum.
Ben zaman gazetesinde stv de gün ışığı programında gördükten sonra inanmaya başlamıştım ama buraya kadarmış.
Faydası olmadığına üzüldüm keşke size faydası olsaymış.
çok geçmiş olsun canım keşke daha önce yazsaydın gittiğini belkide gitmezdim bende...ewet bende canlı yayınlarını falan görünce çok ümitlenmiştim ama koca bir balon çıktı,benimde dikkatimi çekti herkese o bitkisel ilaçları yazıyor yoksa adamlar niye orda ona yer versinlerki maalesef ben almak istemedim ama eşim belki işe yarar alalım dedi..ben geldikten sonra hemen yazdım ona hiç bir işe yaramadı faydasını görmedim diye bana cevap yazmış birdaha gel sana ücretsiz bakayım diyor ama gidemem tabiki ben adanadayım şimdi bizim buralarda birini çok övüyolar..faydasını gören kişiyle yüzyüze görüştüm kadın sapasağlam geziyor ayakta bakalım şimdi düşünme aşamasındayım..
Size öncelikle sunu söylemek istiyorum,rabbim icin zor hic birsey yoktur o ol dedimi hersey olur,Insallah rabbim kimin gönlünde hangi dilek yatiyosa onu en hayirli sekilde nasip etsin.
Bizim yapabilecegimiz tek bisey var positif düsünce ne kadar zor olursa olsun.Unutmayalimki gün dogmadan neler dogar
ayyy o neydi öyle yaaa içim bi hoş oldu seni uyanıkkenmi kürtaj yaptılaracıkcası annem bana hamıleyken karnından yanı bebegın suyundan bi sırınga dolusu su cekmısler ,annemde ona baglıyor benım bu durumumu kesın ondan oldu dıyor ..anne neden karnından su cektıler dıyorum soylemıyor bana doktorlara bahane buluyor.. dusunuyorum ama ozamanki kosullar teknolojı bukadar yoktuki benım sakat olma ihtimalimi (ki sakat değilim çok sukur) bilsinler çözemedim ve bi tek bende yapmıslar diğer kardeslerımde böyle bişey olmamıs yani.. biz 3kardesiz ve 3.cocuktan sonra doktor kesınlıkle hamıle kalma yoksa bebek şekerli dogacak demiş (ben ortancıyım).zaten ben 52cm doğmusum yasıtlarımdan hep uzundum yani.. ortaokuldayken de birden uzayınca annemin şüphesi uzerine hastaneye gidip test vs yapıldı..
bebegimin dusmesine kadar şu zaman dilimine kadar hiç bi sıkıntım yoktu cidden bende bazen acaba dıyorum..sormaa beni kendim doktorum yoktu baska bi doktor yatırdı o çatala ben şoklar içerisindeyken hersey oldu bittiye geldi ,hemsire ıkı parnmagıyla ezdi basını aa tamam bu bebek beynı dıyerek ,ben ağlamayı bırak dondum kaldım ne diyo bunlar yaa dıyerek haliyle insanın ınanası gelmıyor iştehemsire elime peçete uzattı hani ağlarsam diye ben hala daha şoklarda ,nasıl..hayır..olamaz diyordum en son ancak eve gelınce basladım ağlamaya ancak eve geldıgımde anladım artık melegım yok Rabbim bizlere cok acı bir hadise yasatsada işte dıyoruz vardır herseyde bir hayırr... inan hiç aklıma bile gelmedi genetik test yapılması ,tıbbi çöpe giden yavrumu gozumle gormeme ragmen benden çıt yok ölece donup kaldım o çatalda sanki ordaki ben diilmişim bi baskasıymıs gibi.. rüyaymıs kabusmus gibi... senesi geldi nerdeyse ama hala 5dk önceymıs gibi hersey hafızamda aklımda ancak doktor sunu soylemıstı ıyıkı dusmus üzülme tmm mı dedi Allahın takdiri boylemıs kafası bedenine göre çok buyukmus yani sadece kafası gelısmıs bedeni kucuk kalmıs dedi yada beni öyle teselli etti bilmiyorum .. her ne olursa olsun sakatta olsa o benım yavrumdu işte nasıl kıyabılırımki.. ve eşim herkese amannn dustugu daha iyi oldu dogsa sakat olcakmıs diyerek çok dusuncesızdi bebegımın yasını tutarkende eşimdende nefret etmek geldi o anda.. amannn neyse Takdiri ilahi böyle uygun görmus napalım Rabbim saglıklı uzun omurlü evlatlara insallah herbirimize...
artık bende burdaki arastırma hast gidecegım şu sınavı bi atlatayım dıyorum işte nasılsa bana zaman cok bebek calısmlarına ancak kışa baslarız biz
canımmmm hoşgeldin demek sonunda gittin dr a güzel olacak bak mirageyle sen aynı anda patlatacaksınız inşallahgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaçak göçek yazmaya çalışıorum dün akşam doktora gittim adetimin 15.günüydü ilk önce yumurta takibi yaptı durum hiç iç açıcı diil 3-4 tane yumurta vardı ama bi tanesi bile işe yarar cnsten diildi en büyüğü 11 mm diğerleri zaten çok çok küçüklerdi şükür kist miyom başka bişi yoktu bu yumurtadan hayır gelmez dedi herşey güzel olacak yaza kadar hamile kalcaksın elimizden geleni yapıcas sen bi hamile kalsan çocuunu alsan kucaana nasıl rahatlıcam anlatamam dedi:)yani bacılar yumurtlayamıorum bile
adetin 3.günü yaptırmam gereken testleri yazdı
testestoran
fsh
e2
lh
prolaktin
dhea-s
eşimde salı günü gitti doktora muayne etmiş sperm testi ve yumurtalık ultrasonu vermiş cuma günü oda yaptırcak onları muhtemeln bu ay rahim filmide isteyebilir doktor bakıcas artık hayırlısı hakkımızda hepinizi öpüyorum kızlar haber vereyim dedim herkes iyimi
miragecimm seni böyle olumlu konuşurken görmek beni sevindiriyoooo... öncee moralimizi düzeltmeliyiz bebiş içinhadi hayırlısı nazlım. seninle ikinci yarıya beraber başladık anlaşılan. benim bu ayki mesaim bitti. yani görev için yapılan çalışma kısmından bahsediyorum :) bu ayki tam tamına görevdi, şu gün yapcan bugün yapmıycan bekliycen falan şeklinde :))) rezalet... yine regl belirtilerim ufaktan başladı tabi. bana da regl olursan 3. günü ara rahim filmi ile ilgili gün belirleyelim dedi. kocamdan da spermiogram istiycekmiş. adam o kadar pozitif bi adam ki hakkaten kendimi geçen aya göre çok daha umutlu hissediyorum. sen de doktora gittiğin için daha çok rahatladın mı canım?
rabbim hepinize versin inşallah benim de zor oldu bebeğim hatta paşamı tanıyorum baska bir topikten
kızlar bir dua var onu yapın derim hatta paşa cok kez söylemek istedim ama tepkisinden cekindim söyleyemedim diğer topikten dolayı bana kırgın olabilir diye
bende o duayla ve RABBİMİN izniyle bebeğimi aldım kucağıma dualarım sizlerle benimde 3 düşüğüm olmuştu
ewet dumanım hiç sorma onca yol para boşa gitti faydasını görseydim paraya yanmazdım ama zoruma gitti walla..neyse sağlık olsun sen neler yapıyosun kuzum??
aaaaaaaaaaaaaaaaa :84:herkesler nerde ama yaaaaaaaa çıldıricimne oldu bu topiğe hele ev sahibesi hiç uğramaz oldu naaaaazzzz nerdesin bakalım sen??
cnm hangi dua o peki? inşallah bizede nasip olur senin yaşadığın gibi...rabbim hepinize versin inşallah benim de zor oldu bebeğim hatta paşamı tanıyorum baska bir topikten
kızlar bir dua var onu yapın derim hatta paşa cok kez söylemek istedim ama tepkisinden cekindim söyleyemedim diğer topikten dolayı bana kırgın olabilir diye
bende o duayla ve RABBİMİN izniyle bebeğimi aldım kucağıma dualarım sizlerle benimde 3 düşüğüm olmuştu
hamileyken günler geçmek bilmiyo bian önce büyüsün kesinleşsin istiyosun ama sonraa bikaç saatte bebeğinden ayırıyolar işte seniBende bebegimi 13 haftalikken kaybettim,hic untmuyorum amelyata girdigim son ani ve uyandigim ilk ani.Bir insan bunca yogun duygulari birkac saniye icerisinde yasiyabilirmi,yasiyormus,ama her zaman vardir bundana bir hayir dedim kendi kendime,tabi bunu tamamen atlatabilmem 1,5 senemi aldi.Ve hala korkuyu,ama Rabbine güveni ve bircok baska duygulari birarada yasiyorum.Nasipse korunmayi önümüzdeki senenin basinda birakicam
hayirlisi artik.günler gecmek bilmiyo birseyi bekledinmi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?