Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sanada günaydın kuzum hadi hayırlısı inşallah fazla geç kalmıcak bebişin..sen doktorunu değiştirdin mi??

ayy yapma yaaa kötü olmuş boş yere onca yol teptin ama olsun en azından tüm imkanları deniyosun içinde hiçbişey kalmasın tatlım...

ewet dumanım hiç sorma onca yol para boşa gitti faydasını görseydim paraya yanmazdım ama zoruma gitti walla..neyse sağlık olsun sen neler yapıyosun kuzum??

mirage hiç belli olmaz tatlım bazen adet belirtileriyle başlıyor hamilelikler ama en önemlisi senin pozitif olman sende de bunu gördüm bu doktora gittikten sonra sewindim senin adına..görevlerinide yerine getirmişsin aferin yiwrum gözümü kaparım vazifemi yaparım gibişaka bitarafa inşallah hayırlısıyla çabuk gelir bebişin..

aaaaaaaaaaaaaaaaa :84:herkesler nerde ama yaaaaaaaa çıldıricim ne oldu bu topiğe hele ev sahibesi hiç uğramaz oldu naaaaazzzz nerdesin bakalım sen??

canım valla mayısta ikimizinda senesi dolcak bakalım birinci kim olcak :)inşallah ikimizde aynı anda kalırız inşallah gerek kalmaz rahim filmine falan bebeğin seninledir ama insan kendini bilio dimi ufacık bi değişiklik olsa heh oldu bu sefer dices ama sinyaller hep aynı hayırlısı bebeem doktora gidince daha huzurlu hissediorum kendimi şükür

sanada günaydın kuzum hadi hayırlısı inşallah fazla geç kalmıcak bebişin..sen doktorunu değiştirdin mi??
canım ziya beyden başka bi doktora gitmiştim ama yine ziya beye devam ediorum içime huzur verio o adam benim başka doktora gitmem artık sen nasılsın kuzum iyimisin

doktorun insana huzur,güven vermesi ve rahatlatması çok önemli madem ki sende doktorundan memnunsun dewam et kuzum...ben inanıyorum ki senin çok güzel çocukların olacak...
bende çok şükür iyi olmaya çalışıyorum...

Bizde ankaraya erkan mirzaoğluna gittik. kardeşim beter oldu daha yeni yeni eski haline geliyor banada hiç bir faydası olmadı. Olumsuz birsey yazmadan önce sizinde durumunuzu öğrenmek istedim. Birde her girene ilaç satmak istemeleri insanı iyice çileden çıkartıyor ama....... Madem 29 yıldır bu tedaviyi yapıyorum diyorsun 29 yıl öncede bu ilaçtan yoktuya. Her girene birer ikişer ilaç yazıyordu sizede yazdımı bilmiyorum.
Ben zaman gazetesinde stv de gün ışığı programında gördükten sonra inanmaya başlamıştım ama buraya kadarmış.
Faydası olmadığına üzüldüm keşke size faydası olsaymış.
ewet dumanım hiç sorma onca yol para boşa gitti faydasını görseydim paraya yanmazdım ama zoruma gitti walla..neyse sağlık olsun

çok geçmiş olsun canım keşke daha önce yazsaydın gittiğini belkide gitmezdim bende...ewet bende canlı yayınlarını falan görünce çok ümitlenmiştim ama koca bir balon çıktı,benimde dikkatimi çekti herkese o bitkisel ilaçları yazıyor yoksa adamlar niye orda ona yer versinlerki maalesef ben almak istemedim ama eşim belki işe yarar alalım dedi..ben geldikten sonra hemen yazdım ona hiç bir işe yaramadı faydasını görmedim diye bana cevap yazmış birdaha gel sana ücretsiz bakayım diyor ama gidemem tabiki ben adanadayım şimdi bizim buralarda birini çok övüyolar..faydasını gören kişiyle yüzyüze görüştüm kadın sapasağlam geziyor ayakta bakalım şimdi düşünme aşamasındayım..

rabbim hepinize versin inşallah benim de zor oldu bebeğim hatta paşamı tanıyorum baska bir topikten
kızlar bir dua var onu yapın derim hatta paşa cok kez söylemek istedim ama tepkisinden cekindim söyleyemedim diğer topikten dolayı bana kırgın olabilir diye
bende o duayla ve RABBİMİN izniyle bebeğimi aldım kucağıma dualarım sizlerle benimde 3 düşüğüm olmuştu

Öyle övülen 3 kişiye daha gittik ama balon. (Kayseride bir adam var para almadan eşe dosta bakıyor o beni %60 iyileştirdi parad almadı. Bu işler parayla yapımaz diyor zaten. ama hatıra baktığı için kardeşimi bile götüremiyorum.)
Sivasta bir adam vardı yatarak giden kardeşim ayağa kalktı 2 yılda birrsey olmamıştı ama adam ölmüş(Allah rahmet eylesin).

Size öncelikle sunu söylemek istiyorum,rabbim icin zor hic birsey yoktur o ol dedimi hersey olur,Insallah rabbim kimin gönlünde hangi dilek yatiyosa onu en hayirli sekilde nasip etsin.
Bizim yapabilecegimiz tek bisey var positif düsünce ne kadar zor olursa olsun.Unutmayalimki gün dogmadan neler dogar

Bende bebegimi 13 haftalikken kaybettim,hic untmuyorum amelyata girdigim son ani ve uyandigim ilk ani.Bir insan bunca yogun duygulari birkac saniye icerisinde yasiyabilirmi,yasiyormus,ama her zaman vardir bundana bir hayir dedim kendi kendime,tabi bunu tamamen atlatabilmem 1,5 senemi aldi.Ve hala korkuyu,ama Rabbine güveni ve bircok baska duygulari birarada yasiyorum.Nasipse korunmayi önümüzdeki senenin basinda birakicam
hayirlisi artik.günler gecmek bilmiyo birseyi bekledinmi.....

ayyy o neydi öyle yaaa içim bi hoş oldu seni uyanıkkenmi kürtaj yaptılar neyse geçti artık o günler düşünme getirme aklına bişey, bebeğin kafası büyükde olsa bu herkesin başına gelebilecek bi genetik bozukluk... öyle düşün..birdaha olmaz inşallah cnm...

canımmmm hoşgeldin demek sonunda gittin dr a güzel olacak bak mirageyle sen aynı anda patlatacaksınız inşallah yumurtalar küçükse bu ay önümüzdeki ay madem büyültecek bişiler versin dr senden istediği testler yumurtalık rezerviyle alakalı testler canım... sevindim onların yapılmasına doğrusu, benimde fsh baktırmam gerekiyo 2.3 gün ama halaa adet olmadım ve haftasonu da ankara dışında olucam baktıramıycam sanırım ççok üzülüyorum canım moralini düzeltmek için söylüyorum hamileler için yazlık kıyafetler çok güzel yaaa biz yazın keyfini çıkarıcaz hamiş hamiş:))

miragecimm seni böyle olumlu konuşurken görmek beni sevindiriyoooo... öncee moralimizi düzeltmeliyiz bebiş için

hangi dua canım ya paylaşırmısın birde hamile kalınca kimsee söylemiycem bu defa nazar değdiğine inanıyorum

ewet dumanım hiç sorma onca yol para boşa gitti faydasını görseydim paraya yanmazdım ama zoruma gitti walla..neyse sağlık olsun sen neler yapıyosun kuzum??

neyse cnm ankarayı görmüş oldun fırsat buldunmu gezebildinmi?? bende iyim tatlım yaaa işyerinde yine gerginiz bu aralar birde adet olamadım biraz asabiyim bu günlerdee sadece:)

aaaaaaaaaaaaaaaaa :84:herkesler nerde ama yaaaaaaaa çıldıricim ne oldu bu topiğe hele ev sahibesi hiç uğramaz oldu naaaaazzzz nerdesin bakalım sen??

delirttiniz kızı sonundaaaaaaaaaa kendine gelll dileeeeeekkkk kendine gelll ben olsaydım sakinleştirridim senii naz kayboldu valla yaaa o şimdi kocaman olduysa uyuyodur süreklii

cnm hangi dua o peki? inşallah bizede nasip olur senin yaşadığın gibi...

hamileyken günler geçmek bilmiyo bian önce büyüsün kesinleşsin istiyosun ama sonraa bikaç saatte bebeğinden ayırıyolar işte seni aklıma getirmek istemiyorum o günleri birdaha yaşamak istemiyorum yaşadığım en büyük acıları yaşadım resmen baya ara vermişsin cnm inşallah kararını verdiğin zaman hemen gelir bebeğin Allah hiçbirimize yaşatmaz o günleri birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…