hamileyken günler geçmek bilmiyo bian önce büyüsün kesinleşsin istiyosun ama sonraa bikaç saatte bebeğinden ayırıyolar işte seniaklıma getirmek istemiyorum o günleri birdaha yaşamak istemiyorum yaşadığım en büyük acıları yaşadım resmen baya ara vermişsin cnm inşallah kararını verdiğin zaman hemen gelir bebeğin Allah hiçbirimize yaşatmaz o günleri birdaha
Bende bebegimi 13 haftalikken kaybettim,hic untmuyorum amelyata girdigim son ani ve uyandigim ilk ani.Bir insan bunca yogun duygulari birkac saniye icerisinde yasiyabilirmi,yasiyormus,ama her zaman vardir bundana bir hayir dedim kendi kendime,tabi bunu tamamen atlatabilmem 1,5 senemi aldi.Ve hala korkuyu,ama Rabbine güveni ve bircok baska duygulari birarada yasiyorum.Nasipse korunmayi önümüzdeki senenin basinda birakicam
hayirlisi artik.günler gecmek bilmiyo birseyi bekledinmi.....
neyse cnm ankarayı görmüş oldunfırsat buldunmu gezebildinmi?? bende iyim tatlım yaaa işyerinde yine gerginiz bu aralar birde adet olamadım biraz asabiyim bu günlerdee sadece:)
delirttiniz kızı sonundaaaaaaaaaakendine gelll dileeeeeekkkk kendine gelll ben olsaydım sakinleştirridim senii naz kayboldu valla yaaa o şimdi kocaman olduysa uyuyodur süreklii
ALLAH analı babalı büyütsün gözünüzaydın..rabbim hepinize versin inşallah benim de zor oldu bebeğim hatta paşamı tanıyorum baska bir topikten
kızlar bir dua var onu yapın derim hatta paşa cok kez söylemek istedim ama tepkisinden cekindim söyleyemedim diğer topikten dolayı bana kırgın olabilir diye
bende o duayla ve RABBİMİN izniyle bebeğimi aldım kucağıma dualarım sizlerle benimde 3 düşüğüm olmuştu
Öyle övülen 3 kişiye daha gittik ama balon. (Kayseride bir adam var para almadan eşe dosta bakıyor o beni %60 iyileştirdi parad almadı. Bu işler parayla yapımaz diyor zaten. ama hatıra baktığı için kardeşimi bile götüremiyorum.)
Sivasta bir adam vardı yatarak giden kardeşim ayağa kalktı 2 yılda birrsey olmamıştı ama adam ölmüş(Allah rahmet eylesin).
ayyy o neydi öyle yaaa içim bi hoş oldu seni uyanıkkenmi kürtaj yaptılarneyse geçti artık o günler düşünme getirme aklına bişey, bebeğin kafası büyükde olsa bu herkesin başına gelebilecek bi genetik bozukluk... öyle düşün..birdaha olmaz inşallah cnm...
allah seni şarkı babbında dedim kız o lafıcanım hoşgeldin :) nerelerdesin yazından anladığım kadarıyla hamile diilsinhayırlısı... Yumurta kalitesi için arısütü ve polen kullandım, dhea diye bi hormon ilacı var o da bugün bitti daha 1 aydır filan kullanıyodum, bikaç gün sonra adet olunca gidicem tekrar dr a o zaman başka ne yapılabilir bakıcaz artık..keçiboynuzu pekmezi nerde satılırki?onuda denerim... Kromozom analizini özelde yaptırdım ben cnm eşimin ve benim 800 tl tuttu..benimkini sigorta karşıladı 150 filan ödedik.eşimde araştırma hastanesine gitti sonra orda yaptırdı,80 tl filan ödedi oda... Yani toplan 150+80 işte toplayamadım :)) benim 2.bebeğime genetik inceleme yapılmıştı,ilk dr um ruhsuz tabi söylememişti belliymiş aslında. En son bi dr a gittik adam sesli okurken erkek bebek 8 haftalık dedi bende orda öğrendim işte genetik inceleme yapılmasaydı çıkmazdı ortaya
sende o günleri yaşarsın inşallahh paşammmm yerim seni ben biliriz neler çektiğini merak etmeyani tam olarak aynısını yaşamasakda tahmin edebiliyoruz (
canımmm döndünmü? Nasıldı tedavi???
Oyyy özür yaa yanlış okumuşumbekleme tabeee beklemeee:) eltininde salla gitsin suan önemli olan sensin bakarsın doğumuna hamile girersin cnm bellimi olur???
KARDEŞİM KALPLERİMİZ BİR İNAN BUNA :)))kuzucum nasılsın?? Ben eminimki senin çok güzel çocukların olacak ve inşallah bu günlerini unutacaksın..
ben hiç kimseye küs degilim tek canımı yakan sanki o topige hiç emek vermemişim gibi kalbimin kırılması herkezi rabbime havale ettim benrabbim hepinize versin inşallah benim de zor oldu bebeğim hatta paşamı tanıyorum baska bir topikten
Kızlar bir dua var onu yapın derim hatta paşa cok kez söylemek istedim ama tepkisinden cekindim söyleyemedim diğer topikten dolayı bana kırgın olabilir diye
bende o duayla ve rabbimin izniyle bebeğimi aldım kucağıma dualarım sizlerle benimde 3 düşüğüm olmuştu
selam kızlarr eşimin test sonuçları çıktı şükürler olsun ki herşey süper doktorumuda aradım söledim süper sonuçlar dedi allaha şükür bunu atlattık sıra bende şimdi
selam kızlarr eşimin test sonuçları çıktı şükürler olsun ki herşey süper doktorumuda aradım söledim süper sonuçlar dedi allaha şükür bunu atlattık sıra bende şimdi
allah seni şarkı babbında dedim kız o lafıbne ondan dedim siz bilmiceksinizde kim bilicek kız
KARDEŞİM KALPLERİMİZ BİR İNAN BUNA :)))
ben hiç kimseye küs degilim tek canımı yakan sanki o topige hiç emek vermemişim gibi kalbimin kırılması herkezi rabbime havale ettim benbu arada oglum epey büyümüş canım 5 aylık olmuşun senin kim oldugunuda biliyorum haberin ola gruba girmesemde arada takip ediyorum sizleri beni kaybedenler utansın ben degil
canım gelsin bebelr işşallah haydi bismillah diyelim bari rabbim emeklerini boşa çıkarmasın işşallah kusun ne alemde kız benimkinin tüyleri çıkıyo işşallah sonrada eş alıcam yanına ama önce gelin hanımı elime alıp muayene etmem lazımben beyeniyimde gelinimi oglum ban güvenir o beyenir sonra gelsin bebeler
paşaaaamm seni buralarda görmek ne güzel....nasılsın yoğunluğun bittimi??
[QUOTE=niday;23729473]hangi dua canım ya paylaşırmısın birde hamile kalınca kimsee söylemiycem bu defa nazar değdiğine inanıyorum
bencede söleme cnm yunus duassı sabah namazdan ssonra 40 40 kere okucakssın ben bunu okurken yarısında hamile kaldım öğrendiğimde bırakmadım bitirdim sonra bir daha
niyetlendim ve düşmesin diye bir kez daha yaptım duayı bende gebeliğimi annem ve eşimden başka kimseye 5 ay sölemedik artık anlasılınca mecburen söledim [/B][/B][/B]
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlediiimmmm sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya gerçi geldim gene aynıyım offff offff nolcak bu halim yaaaaaa...
dün adet oldum nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayımyarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu (( çok sıkıldım artık yaaa böyle sürekli sürekli dr a gidip elim boş dönmekten umutsuzum yine bugün nedense, garip garip rüyalar gördüm şubedeki erkek bebeğe hamile olan bayan kız bebek doğuruyodu,abimin eşi hamile filan diil o da hamileydi doğum yapacaktı filan... gene bana afakanlar basmaya başladı rüyalarımda filan bebek görüyorum ((( korunmayı bırakmama az kaldı bi yandan çok heyecanlanıyorum ve istiyorum bi yandan da istemiyorum (
herkes nerde bu arada? dirmit,tuğba,semra,yasemin( artık başla canım girmeye yaaaa), mirage , beydağlı( senin hakkını yemeyim canımm sen sürekli yazıyosun) ayyy birsürü kızdık biz şuna bakın yaa kimse kalmadı noluyooooo böyle
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlediiimmmm sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya gerçi geldim gene aynıyım offff offff nolcak bu halim yaaaaaa...
dün adet oldum nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayımyarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu (( çok sıkıldım artık yaaa böyle sürekli sürekli dr a gidip elim boş dönmekten umutsuzum yine bugün nedense, garip garip rüyalar gördüm şubedeki erkek bebeğe hamile olan bayan kız bebek doğuruyodu,abimin eşi hamile filan diil o da hamileydi doğum yapacaktı filan... gene bana afakanlar basmaya başladı rüyalarımda filan bebek görüyorum ((( korunmayı bırakmama az kaldı bi yandan çok heyecanlanıyorum ve istiyorum bi yandan da istemiyorum (
herkes nerde bu arada? dirmit,tuğba,semra,yasemin( artık başla canım girmeye yaaaa), mirage , beydağlı( senin hakkını yemeyim canımm sen sürekli yazıyosun) ayyy birsürü kızdık biz şuna bakın yaa kimse kalmadı noluyooooo böyle
ohhh,ne güzel gezmişsin canım sefan olsun..selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlediiimmmm sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya gerçi geldim gene aynıyım offff offff nolcak bu halim yaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?