Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Insallah Allah tüm isteyenlere versin hayirlisiyla,burada ayni derdi paylasan insanlari görünce insan en azindan tek olmadigini anliyo...
Tabi herseyin basi positif düsünce ve sabir,haydi hayirlisi bakalim insallah yakinda herkesin güzel haberlerini burdan aliriz:))))))

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha hiçbirimize hiçkikimseye yaşatmasın bu acıyı..inşallaah bu günlerini unutturacak güzel günler görürsün..bebeğini alırsın kucağına..

neyse cnm ankarayı görmüş oldun fırsat buldunmu gezebildinmi?? bende iyim tatlım yaaa işyerinde yine gerginiz bu aralar birde adet olamadım biraz asabiyim bu günlerdee sadece:)

yok be kuzum maalesef gezemedim zaman ve imkan yoktu yani ama çok isterdim görmeyi..gerginlikten gecikmiş olabir canım fazla girme strese ALLAH yardımcın olsun..

delirttiniz kızı sonundaaaaaaaaaa kendine gelll dileeeeeekkkk kendine gelll ben olsaydım sakinleştirridim senii naz kayboldu valla yaaa o şimdi kocaman olduysa uyuyodur süreklii

ya haksızmıyım ama hiç kimseler gelmiyo bak ben bu halimle yine uğruyorum,merak ediyorum şimdi yine kimsecikler yok..gelde sakinleştir beni kuzum..

ALLAH analı babalı büyütsün gözünüzaydın..

canım madem ALLAH rızası için yapıyor sende bir kez daha rica et ne yapacaksın..demek düzeldikten sonra tekrarlıyormu?? bende tamamen yok oluyo sandım..

işte benım doktorum olsa benı bayıltırdı buyuk ihtimal ama baska bi doktor vardı o an hastanede o yaptı bide kanamam çok vardı hemen müdahale etmesi gerekti doktorun bilmiyorum ondan ben herseyı gordum işte ((
insallah canım bidaha boyle bişey olsa ilki gibi kaldırabılırmıyım bılmıyorum Allah kımseye yasatmasın tekrarını..çok zor gercekten..

şu ege unıve bi gidem yaptırayım su tahlılı artık annemde bende kurtulayım bakalım ne cıkacak..bende merak edıyorum..

[QUOTE=niday;23729473]hangi dua canım ya paylaşırmısın birde hamile kalınca kimsee söylemiycem bu defa nazar değdiğine inanıyorum[/QUOTE]

bencede söleme cnm yunus duassı sabah namazdan ssonra 40 40 kere okucakssın ben bunu okurken yarısında hamile kaldım öğrendiğimde bırakmadım bitirdim sonra bir daha
niyetlendim ve düşmesin diye bir kez daha yaptım duayı bende gebeliğimi annem ve eşimden başka kimseye 5 ay sölemedik artık anlasılınca mecburen söledim
[/B][/B]

selam kızlarr eşimin test sonuçları çıktı şükürler olsun ki herşey süper doktorumuda aradım söledim süper sonuçlar dedi allaha şükür bunu atlattık sıra bende şimdi

allah seni şarkı babbında dedim kız o lafı bne ondan dedim siz bilmiceksinizde kim bilicek kız
kuzucum nasılsın?? Ben eminimki senin çok güzel çocukların olacak ve inşallah bu günlerini unutacaksın..
KARDEŞİM KALPLERİMİZ BİR İNAN BUNA :)))
ben hiç kimseye küs degilim tek canımı yakan sanki o topige hiç emek vermemişim gibi kalbimin kırılması herkezi rabbime havale ettim ben bu arada oglum epey büyümüş canım 5 aylık olmuşun senin kim oldugunuda biliyorum haberin ola gruba girmesemde arada takip ediyorum sizleribeni kaybedenler utansın ben degil
selam kızlarr eşimin test sonuçları çıktı şükürler olsun ki herşey süper doktorumuda aradım söledim süper sonuçlar dedi allaha şükür bunu atlattık sıra bende şimdi

canım gelsin bebelr işşallah haydi bismillah diyelim bari rabbim emeklerini boşa çıkarmasın işşallah kusun ne alemde kız benimkinin tüyleri çıkıyo işşallah sonrada eş alıcam yanına ama önce gelin hanımı elime alıp muayene etmem lazım ben beyeniyimde gelinimi oglum ban güvenir o beyenir sonra gelsin bebeler

Son düzenleme:

ay çok sewindim kuzum hadi bakalım inşallah seninkilerde de sorun çıkmaz...

paşaaaamm seni buralarda görmek ne güzel....nasılsın yoğunluğun bittimi??

[QUOTE=niday;23729473]hangi dua canım ya paylaşırmısın birde hamile kalınca kimsee söylemiycem bu defa nazar değdiğine inanıyorum

bencede söleme cnm yunus duassı sabah namazdan ssonra 40 40 kere okucakssın ben bunu okurken yarısında hamile kaldım öğrendiğimde bırakmadım bitirdim sonra bir daha
niyetlendim ve düşmesin diye bir kez daha yaptım duayı bende gebeliğimi annem ve eşimden başka kimseye 5 ay sölemedik artık anlasılınca mecburen söledim
[/B][/B][/QUOTE]

canım tşk ederim yalnız biraz daha açık yazarmısın kaç gün süreyle okunuyor yunus aleyhisselamın "La ilahe ila ente sübhaneke inni küntü minezzalimin duasınımı okuycaz ...benimde düşüklerim oldu bir çocuğum var çok şükür mucize olarak verdi Rabbim şimdi ikinciyi istiyorum ... yardım edersen sevinirim

canım bu duayı her sabah namazından sonramı 4040 kez okuycaz yoksa hamileliğin sonuna kadar toplamdamı 4040 okunacak?

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlediiimmmm sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya gerçi geldim gene aynıyım offff offff nolcak bu halim yaaaaaa...
dün adet oldum nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayım yarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu(( çok sıkıldım artık yaaa böyle sürekli sürekli dr a gidip elim boş dönmekten umutsuzum yine bugün nedense, garip garip rüyalar gördüm şubedeki erkek bebeğe hamile olan bayan kız bebek doğuruyodu,abimin eşi hamile filan diil o da hamileydi doğum yapacaktı filan... gene bana afakanlar basmaya başladı rüyalarımda filan bebek görüyorum ((( korunmayı bırakmama az kaldı bi yandan çok heyecanlanıyorum ve istiyorum bi yandan da istemiyorum (

herkes nerde bu arada? dirmit,tuğba,semra,yasemin( artık başla canım girmeye yaaaa), mirage , beydağlı( senin hakkını yemeyim canımm sen sürekli yazıyosun ) ayyy birsürü kızdık biz şuna bakın yaa kimse kalmadı noluyooooo böyle

canım umudunu hıc bı zaamn yitirme nıce ınsanlaar var senden daha kotu durumda ıns bu sefer hersey daha guzl olacak dualarımdasın

dumanım merhaba,
ben de bu ara yine çok kötüyüm. yumurta takibim yapılmıştı biliyosun, yine regl olcam belirtiler geldi. rahim filmi çekilcem yani. ben de her gece rüyamda eltimle uğraşıyorum bu ara. hiç görüşmediğim halde kafayı ona taktım ben de. kurup kurup duruyorum. doğumuna gitmezsem dünya laf dolaşacak ortalıkta. gidersem ne hissedeceğimi hayal etmeye çalışıyorum. bu düşüncelerle ağlaya ağlaya uykuya dalınca da uykumda onunla uğraşıyorum tabi. yani kız bilse kendi durumunun beni bu derece etkilediğini, bu hallere soktuğunu o da şaşırırdı herhalde. töbe diyyim ben yine. kötü düşüncem yok, sağlıkla doğursun. yeter ki benden uzak olsunlar. duman yaaa gel sarılalım arkadaşım...bu arada ben artık başka topiclere yönelmeye başladım mecburen. burdakiler kayboldu iyice. bi de ne güzel onlar hamile kaldılar, biz 3-5 kişi böyle gezinioruz topicin altında. benim durumumdakilerin topiclerine yöneliyorum ben de napiim. tugba nerelerde ya?

ohhh,ne güzel gezmişsin canım sefan olsun..
kuzucum seni çok iyi anlıyorum bunları yaşamış birisi olarak ama lütfen umudunu kaybetme ,insan çoğu zaman yaşadıklarından dolayı bu tür duygulara kappılıyor ama o çok istediğin güzellik için değecek bu yaptıklarına,yaşadıklarına ve inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına..
topik konusunda da haklısın ya kimsecikler gelmiyo artık her gün bakıyorum ne gelen var,ne giden...bari haber werseler,artık gelmiceklerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…