dumanım merhaba,
ben de bu ara yine çok kötüyüm. yumurta takibim yapılmıştı biliyosun, yine regl olcam belirtiler geldi. rahim filmi çekilcem yani. ben de her gece rüyamda eltimle uğraşıyorum bu ara. hiç görüşmediğim halde kafayı ona taktım ben de. kurup kurup duruyorum. doğumuna gitmezsem dünya laf dolaşacak ortalıkta. gidersem ne hissedeceğimi hayal etmeye çalışıyorum. bu düşüncelerle ağlaya ağlaya uykuya dalınca da uykumda onunla uğraşıyorum tabi. yani kız bilse kendi durumunun beni bu derece etkilediğini, bu hallere soktuğunu o da şaşırırdı herhalde. töbe diyyim ben yine. kötü düşüncem yok, sağlıkla doğursun. yeter ki benden uzak olsunlar. duman yaaa gel sarılalım arkadaşım...bu arada ben artık başka topiclere yönelmeye başladım mecburen. burdakiler kayboldu iyice. bi de ne güzel onlar hamile kaldılar, biz 3-5 kişi böyle gezinioruz topicin altında. benim durumumdakilerin topiclerine yöneliyorum ben de napiim. tugba nerelerde ya?
canım iyi olacak herşey üzme kendini ve sakın moralini bozma...bende bütün eltilerimin doğumuna acımı içime gömerek yüzümde hep zoraki bir gülümsemeyle bulundum çok zor biliyorum ama bence benim gibi yapıp gitmelisin çünkü gitmezsen hem kafandaki hem etraftaki söylentilerden kurtulursun...
MİRAGE ayrıca bu sana kaçıncı döşediğim yazı ama hiç birine cewap yazmadın,aşşşkolsuunn..
slm kısslar b iz bugün dra gittik ve kalp atışlarımızı gördükkkkrabbime bin şükür bebişlerim gayet iyi hepinizi çok özledim fazla giremiyorum artık ama dualarım sizinle hepinizi çoooook öp6tümmm
beydağlım sağolasın desteğin için :)) ne zaman yazdın kız? görmedim ben. ya da çok bunalım bi zamanımda okuduysam ondan cevap yazmamışımdır. bazen en bunalım zamanımda okuyorum, biri bişey yazmış oluo benim cvp vericek takatim olmuo, sonra yazarım deyip kapatıyorum sonra unutuyorum. özür dilerim şekerim...beydağlım senin bu fıtık tedavin ne zaman bitcek bu arada?
slm kısslar b iz bugün dra gittik ve kalp atışlarımızı gördükkkkrabbime bin şükür bebişlerim gayet iyi hepinizi çok özledim fazla giremiyorum artık ama dualarım sizinle hepinizi çoooook öp6tümmm
beni unutmuşsun sayarken olmuyo böle amaselam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlediiimmmm sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya gerçi geldim gene aynıyım offff offff nolcak bu halim yaaaaaa...
dün adet oldum nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayımyarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu (( çok sıkıldım artık yaaa böyle sürekli sürekli dr a gidip elim boş dönmekten umutsuzum yine bugün nedense, garip garip rüyalar gördüm şubedeki erkek bebeğe hamile olan bayan kız bebek doğuruyodu,abimin eşi hamile filan diil o da hamileydi doğum yapacaktı filan... gene bana afakanlar basmaya başladı rüyalarımda filan bebek görüyorum ((( korunmayı bırakmama az kaldı bi yandan çok heyecanlanıyorum ve istiyorum bi yandan da istemiyorum (
herkes nerde bu arada? dirmit,tuğba,semra,yasemin( artık başla canım girmeye yaaaa), mirage , beydağlı( senin hakkını yemeyim canımm sen sürekli yazıyosun) ayyy birsürü kızdık biz şuna bakın yaa kimse kalmadı noluyooooo böyle
sanada günaydın bebemherkese kimseler yok ama ben yinede güzel bir gün diliyorum herkese
dualarınıza ihtiyacım vaarrrrr hepimizin var unutmayın bizi sizin karnınızda bebişleriniz var dualarınız kabul olurcanım umudunu hıc bı zaamn yitirme nıce ınsanlaar var senden daha kotu durumda ıns bu sefer hersey daha guzl olacak dualarımdasın
dumanım merhaba,
ben de bu ara yine çok kötüyüm. yumurta takibim yapılmıştı biliyosun, yine regl olcam belirtiler geldi. rahim filmi çekilcem yani. ben de her gece rüyamda eltimle uğraşıyorum bu ara. hiç görüşmediğim halde kafayı ona taktım ben de. kurup kurup duruyorum. doğumuna gitmezsem dünya laf dolaşacak ortalıkta. gidersem ne hissedeceğimi hayal etmeye çalışıyorum. bu düşüncelerle ağlaya ağlaya uykuya dalınca da uykumda onunla uğraşıyorum tabi. yani kız bilse kendi durumunun beni bu derece etkilediğini, bu hallere soktuğunu o da şaşırırdı herhalde. töbe diyyim ben yine. kötü düşüncem yok, sağlıkla doğursun. yeter ki benden uzak olsunlar. duman yaaa gel sarılalım arkadaşım...bu arada ben artık başka topiclere yönelmeye başladım mecburen. burdakiler kayboldu iyice. bi de ne güzel onlar hamile kaldılar, biz 3-5 kişi böyle gezinioruz topicin altında. benim durumumdakilerin topiclerine yöneliyorum ben de napiim. tugba nerelerde ya?
canım bakma sen bana ben 1 gün çok mutsuz oluyorum bir gün deli gibi bebek istiyorum :) elimden geleni yapıcam canım menopoza girene kadar yolu var biliyosun ne olursa olsun biz insanlar için bu senin içinde geçerli inşallah toplayınca sende yeniden isteyeceksin denemeyi, Allah yeterki ol desin daha yaşımız çok genç bigün bizde yaşıycaz o duyguları...ohhh,ne güzel gezmişsin canım sefan olsun..
kuzucum seni çok iyi anlıyorum bunları yaşamış birisi olarak ama lütfen umudunu kaybetme ,insan çoğu zaman yaşadıklarından dolayı bu tür duygulara kappılıyor ama o çok istediğin güzellik için değecek bu yaptıklarına,yaşadıklarına ve inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına..
topik konusunda da haklısın ya kimsecikler gelmiyo artık her gün bakıyorum ne gelen var,ne giden...bari haber werseler,artık gelmiceklerse..
unuturmuyum seni kıııız aşkolsun seninle daha geçen konuştuk diye öyle sitem ettiklerimi içine yazmadımbeni unutmuşsun sayarken olmuyo böle amacanını sıkmaya deymez bebem sakın umudunu yitirme canım yaradanın bildigi vardır canım bunu unutma öyle bir an gelirki birbakmışsın hamile kalmışsın şaşarda kalırsın böle
sanada günaydın bebem
ay çok sevindim yeminle yazını okurken gözlerimin sevinçini görsenişşallah saglıklı bir gebelik geçirisin bebem aman diyim dikkat et kızlar begeldim nerdesiniz yaw hade benim hastane işlerim var siz nerdesiniz yaw benim testtim kaldı yaw devlette yapılımıyomuş özele giriyomuş o test en ucuzu 250 tl doktora gidicem banyo yapıyımda işşallah gelişmeleri yazarım işşallah bu arada oglumun dogmasına birşey kalmadı heyecan bastı kucagıma alıcagım günü dört gözle bekliyorum
ayyy valla hepimizin var bi takıntısı ama hiç düşünme sen normal şeyler bunlarama aile bütünlüğünüz için gitmen gerekiyo biliyosun yani doğuma gitmesen de illaki o bebeği görmeye gitmen gerekicek en güzeli en baştan bu olayı bitirmen olabilir... rahim filmi çokmu kötü bişey? sen nerelerde takılıyosun bakim? bende başka yerlere kaymaya başladım valla napim ama gözüm hep burdaaaa:) ihmal etme sen yinede bizi tuğbayı bende merak ettim sanırım nete sık giremiyo artık öyle yazmış.
dumanım rahim filmi için her kafadan bir ses çıkıyo. kimisi hiç acımadı diyor, kimisi acıdan bayıldım diyor. benim doktor da dio ki eğer ufak bi tıkanıklık varsa tüpte, rahim filmi çekilirken püskürttükleri sıvıyla açılabiliyomuş ve hamileliği kolaylaştırabiliyomuş. inşallah bi sorun çıkmaz du bakalım. renkliatlasın yeni bir topici var bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla diye, oraya takılıyorum dumanım. gel sen de...burası çok yavaşladı. oraya el atarsak hızlanır orası. sonra hep beraber hamile topicine geçeriz. :))
selam kızlaar:) ben geldim dr a gidicektim bugün hemen size dr maceramı anlatayım :) sabah erkenden gittik adam işte muayene edecekti birde simir testi istemiştim önce onun için örnek aldı,sonra bu dr yaşlı ya bi baktım anaaa elle muayene edecek beni hemen son verdim o muayene işlemine >:)) rahminin içini anlamam lazım filan dedi dedim yok ben 1 sene vajinusmusla uğpraştım olmaz istemiyorum neyse kamerayla baktı bu kez herşey güzel dedi, genetik sonucum henüz çıkmamış... sonra birsürü test istedi ama bize bi masraf çıkardılar 600 küsür tl yuhh dedim noluyo eski gittiğim hastanede özeldi siz resmen soyuyosunuz insanı ben bu kadar para ödemedim hiç bi yere..tüm bu olumsuzlukların verdiği etkiyle işe geri dönerken kendi dr umdan( eskiden yani) randevu aldım akşama :))) o da adetin 2 .günü gel demişti,neyse akşam ona gittim sağ tarafta yumurtaların çok sağlam dedi ve 1 kez daha normal yolla deneyebileceğimin onayını verdi o da... karar kendinizin ben elimden geldiğince destek olurum dedi, hamile kalır kalmaz hematologa gidicem iğnemi filan o belli edicek... diğer gittiğim başka bi dr daha vardı kendi asıl dr umdan sonra onlardan birini daha seçip 2 dr la devam edicem gerekirse,,, ayy hayırlısı işte böyle koşturmacalı bi gün yaşadımmmm ne mutlu yeniden başladı dr maceram inşallah yakında yeniden hamile kalırım :) neyse öpüyorum hepiniziiii kendinize iyi bakın...
canım bakma sen bana ben 1 gün çok mutsuz oluyorum bir gün deli gibi bebek istiyorum :) elimden geleni yapıcam canım menopoza girene kadar yolu var biliyosun ne olursa olsun biz insanlar için bu senin içinde geçerli inşallah toplayınca sende yeniden isteyeceksin denemeyi, Allah yeterki ol desin daha yaşımız çok genç bigün bizde yaşıycaz o duyguları...
selam kızlaar:) ben geldim dr a gidicektim bugün hemen size dr maceramı anlatayım :) sabah erkenden gittik adam işte muayene edecekti birde simir testi istemiştim önce onun için örnek aldı,sonra bu dr yaşlı ya bi baktım anaaa elle muayene edecek beni hemen son verdim o muayene işlemine >:)) rahminin içini anlamam lazım filan dedi dedim yok ben 1 sene vajinusmusla uğpraştım olmaz istemiyorum neyse kamerayla baktı bu kez herşey güzel dedi, genetik sonucum henüz çıkmamış... Sonra birsürü test istedi ama bize bi masraf çıkardılar 600 küsür tl yuhh dedim noluyo eski gittiğim hastanede özeldi siz resmen soyuyosunuz insanı ben bu kadar para ödemedim hiç bi yere..tüm bu olumsuzlukların verdiği etkiyle işe geri dönerken kendi dr umdan( eskiden yani) randevu aldım akşama :))) o da adetin 2 .günü gel demişti,neyse akşam ona gittim sağ tarafta yumurtaların çok sağlam dedi ve 1 kez daha normal yolla deneyebileceğimin onayını verdi o da... Karar kendinizin ben elimden geldiğince destek olurum dedi, hamile kalır kalmaz hematologa gidicem iğnemi filan o belli edicek... Diğer gittiğim başka bi dr daha vardı kendi asıl dr umdan sonra onlardan birini daha seçip 2 dr la devam edicem gerekirse,,, ayy hayırlısı işte böyle koşturmacalı bi gün yaşadımmmm ne mutlu yeniden başladı dr maceram inşallah yakında yeniden hamile kalırım :) neyse öpüyorum hepiniziiii kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?