Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

herkese kimseler yok ama ben yinede güzel bir gün diliyorum herkese

canım iyi olacak herşey üzme kendini ve sakın moralini bozma...bende bütün eltilerimin doğumuna acımı içime gömerek yüzümde hep zoraki bir gülümsemeyle bulundum çok zor biliyorum ama bence benim gibi yapıp gitmelisin çünkü gitmezsen hem kafandaki hem etraftaki söylentilerden kurtulursun...
MİRAGE ayrıca bu sana kaçıncı döşediğim yazı ama hiç birine cewap yazmadın,aşşşkolsuunn..

beydağlım sağolasın desteğin için :)) ne zaman yazdın kız? görmedim ben. ya da çok bunalım bi zamanımda okuduysam ondan cevap yazmamışımdır. bazen en bunalım zamanımda okuyorum, biri bişey yazmış oluo benim cvp vericek takatim olmuo, sonra yazarım deyip kapatıyorum sonra unutuyorum. özür dilerim şekerim...beydağlım senin bu fıtık tedavin ne zaman bitcek bu arada?

slm kısslar b iz bugün dra gittik ve kalp atışlarımızı gördükkkkrabbime bin şükür bebişlerim gayet iyihepinizi çok özledim fazla giremiyorum artık ama dualarım sizinle hepinizi çoooook öp6tümmm

süperrr ayy inşallah bir kız bir erkek olur ketenhelvaaaa. maşallah diyelim tu tu tu :)))

rica ederim kuzum ne dimek..neyse affettim seni:13: hade bakalım,canım fıtıklarımın tedavisi bitti şimdilik,ama işte elle tedavi yani tıp dilinde manuel tedavi diyorlar onu araştırıyorum ama eskisinden daha iyiyim şükürler olsun..

ay çok sewindim kuzum inşallah hep böyle güzel haberler alırsın

beni unutmuşsun sayarken olmuyo böle ama canını sıkmaya deymez bebem sakın umudunu yitirme canım yaradanın bildigi vardır canım bunu unutma öyle bir an gelirki birbakmışsın hamile kalmışsın şaşarda kalırsın böle
herkese kimseler yok ama ben yinede güzel bir gün diliyorum herkese
sanada günaydın bebem

ay çok sevindim yeminle yazını okurken gözlerimin sevinçini görsen işşallah saglıklı bir gebelik geçirisin bebem aman diyim dikkat et kızlar begeldim nerdesiniz yaw hade benim hastane işlerim var siz nerdesiniz yaw benim testtim kaldı yaw devlette yapılımıyomuş özele giriyomuş o test en ucuzu 250 tl doktora gidicem banyo yapıyımda işşallah gelişmeleri yazarım işşallah bu arada oglumun dogmasına birşey kalmadı heyecan bastı kucagıma alıcagım günü dört gözle bekliyorum

canım umudunu hıc bı zaamn yitirme nıce ınsanlaar var senden daha kotu durumda ıns bu sefer hersey daha guzl olacak dualarımdasın
dualarınıza ihtiyacım vaarrrrr hepimizin var unutmayın bizi sizin karnınızda bebişleriniz var dualarınız kabul olur herşeye rağmen halime şükrediyorum canım allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş, mutlaka vardır bunda da hayır diyorum yaaa kısmet

ayyy valla hepimizin var bi takıntısı ama hiç düşünme sen normal şeyler bunlar ama aile bütünlüğünüz için gitmen gerekiyo biliyosun yani doğuma gitmesen de illaki o bebeği görmeye gitmen gerekicek en güzeli en baştan bu olayı bitirmen olabilir... rahim filmi çokmu kötü bişey? sen nerelerde takılıyosun bakim? bende başka yerlere kaymaya başladım valla napim ama gözüm hep burdaaaa:) ihmal etme sen yinede bizi tuğbayı bende merak ettim sanırım nete sık giremiyo artık öyle yazmış.

canım bakma sen bana ben 1 gün çok mutsuz oluyorum bir gün deli gibi bebek istiyorum :) elimden geleni yapıcam canım menopoza girene kadar yolu var biliyosun ne olursa olsun biz insanlar için bu senin içinde geçerli inşallah toplayınca sende yeniden isteyeceksin denemeyi, Allah yeterki ol desin daha yaşımız çok genç bigün bizde yaşıycaz o duyguları...

senin bebişlerini yerim yaaaaa :)) yüzümü güldürüyosun canım valla o kadar beklemeye değdi maşallah size...

unuturmuyum seni kıııız aşkolsun seninle daha geçen konuştuk diye öyle sitem ettiklerimi içine yazmadım beklenen geün gelecekse çekilen çi,le kutsaldır canıım biz çok zor elde edicez belki bebişimizi ama buna değecek eminim...

yasemiiiinnnnnnnnnnnn mesajlarıma da cevap vermiyosun özledim senii

dumanım rahim filmi için her kafadan bir ses çıkıyo. kimisi hiç acımadı diyor, kimisi acıdan bayıldım diyor. benim doktor da dio ki eğer ufak bi tıkanıklık varsa tüpte, rahim filmi çekilirken püskürttükleri sıvıyla açılabiliyomuş ve hamileliği kolaylaştırabiliyomuş. inşallah bi sorun çıkmaz du bakalım. renkliatlasın yeni bir topici var bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla diye, oraya takılıyorum dumanım. gel sen de...burası çok yavaşladı. oraya el atarsak hızlanır orası. sonra hep beraber hamile topicine geçeriz. :))

selam kızlaar:) ben geldim dr a gidicektim bugün hemen size dr maceramı anlatayım :) sabah erkenden gittik adam işte muayene edecekti birde simir testi istemiştim önce onun için örnek aldı,sonra bu dr yaşlı ya bi baktım anaaa elle muayene edecek beni hemen son verdim o muayene işlemine >:)) rahminin içini anlamam lazım filan dedi dedim yok ben 1 sene vajinusmusla uğpraştım olmaz istemiyorum neyse kamerayla baktı bu kez herşey güzel dedi, genetik sonucum henüz çıkmamış... sonra birsürü test istedi ama bize bi masraf çıkardılar 600 küsür tl yuhh dedim noluyo eski gittiğim hastanede özeldi siz resmen soyuyosunuz insanı ben bu kadar para ödemedim hiç bi yere..tüm bu olumsuzlukların verdiği etkiyle işe geri dönerken kendi dr umdan( eskiden yani) randevu aldım akşama :))) o da adetin 2 .günü gel demişti,neyse akşam ona gittim sağ tarafta yumurtaların çok sağlam dedi ve 1 kez daha normal yolla deneyebileceğimin onayını verdi o da... karar kendinizin ben elimden geldiğince destek olurum dedi, hamile kalır kalmaz hematologa gidicem iğnemi filan o belli edicek... diğer gittiğim başka bi dr daha vardı kendi asıl dr umdan sonra onlardan birini daha seçip 2 dr la devam edicem gerekirse,,, ayy hayırlısı işte böyle koşturmacalı bi gün yaşadımmmm ne mutlu yeniden başladı dr maceram inşallah yakında yeniden hamile kalırım :) neyse öpüyorum hepiniziiii kendinize iyi bakın...

sen olumsuzları duymamazlıktan gel bişey olmaz öldürmez ya:) acısa da o anlık acır sonra geçer cnm... kız bende neşeyle hamile kalacağız topiğindeyim valla çok cıvıl cıvıl kızlar kafam baya dağılıyo arada gelirim renkliatlasın topikinede:)

yeniden doktora gitmek bile umut oluyo de mi insana? hadi bakalım. yeniden iyi şanslar dumanım...

hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır dert ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor rabbine bizim için de dua edermisin?
hz musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak.
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimindir diyo.çift ya musa bu bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER.
onlar o Allahın peygemberi doğruyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demedier hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.

canım benim inşallah RABBİM bu kez yüzünü güldürür..ben şimdilik hiç düşünmüyorum ama tabiki RABBİM bilir hem yaşım 33 öle küçükde değilim ..

kız adam yaşlı ya ondandır eskiden elle muayene ederlermiş demek adam hala aynı yöntemi uyguluyo,hem seni çok iyi anlıyorum bende yaşamıştım vajinusmusu..bu hastaneler doktorlar warya resmen soyguncu ah bizde ne kadar borca girip ne paralar ödemiştik..
Ama hadi hayırlısı sewindim doğal yoldan deniceksin diye..artık sen çalişmalara başlarsın bidenem..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…