Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım ben unutulmucek kadınım vesselamcanım bu aralar çok sıkkın

böyle şeyleri duymak moral oluyo bize.... sağol canım paylaşımın için....

canım benim inşallah RABBİM bu kez yüzünü güldürür..ben şimdilik hiç düşünmüyorum ama tabiki RABBİM bilir hem yaşım 33 öle küçükde değilim ..
ayyy pek yaşlısınnn.... farkındamısın cnm artık insanlar senin suanki yaşında evleniyooo, gençsin sen gennççççç

valla ilk evlendim vajinusmus belası sonra bebek olayı her bi işimiz zor oldu bizim yaaaa sizinde öyle olmuş demek cnmm neyse sonu güzel olsun gerçi su son 1 yılda alıştım artık vajinal muayeneye filan hiiç aklıma gelmezdi bu kadar rahat olacağım, yinede manuel muayene ye karşıyımmmm

yumurtalama günümde bırakıcam korunmayı inş. tatlım, çok heyecanlıyım sanki sıfırdan başlıyo gibi hissediyorum bu kez, tedavi yöntemim değişti ya farklı olacak gibi hissediyorum inşallah öyle olurrr

öylesin sen unutulurmusun hiç hıııııı yaa neden canın sıkkın paşam noldu sanaaa
unutmayın döverin he sizleri
paşam nolduuu???

ayrıca tuğba nerde?? merak ediyorum...

canım bir testim vardıya AMH testi onu yaptıramıyorum ya özele giriyo diye malesef ona canım sıkkın cumartesi abdesleniyim hafta içine daha belli degil doktora gidicem arda beye bakalım o ne dicek hemde bedenen hem ruhen bebege hazır degilim ben ya hem maddiyattan hemde kilo vermek yüüznden bebegi eylüle attım devamlı yatıcagımdan kısa gelmesi benim için daha iyi galiba arkadaşın biri bana geçen dediki paşa sen bu kadar karnındakine üzülüyosun ya arkadaşım ne yapsın 3 yaşında oglu vardı arkadaşımın demiş ölmüş kalp hastasıymış doguştan yavrum ameliyat olmuş tansiyonunu düzenleyememişler ve vefat etmiş ay çok üzüldüm dediki ban o yıkadı koynuna aldı uyuttu büyüdügünü gördü vs helede bir laf etti bu yüregim parçalandı oglu kadının demişki ameliyata grince annecim su veririmisin demiş kadında ne yapsın ameliyata giricek diye vermemiş vefat edincede kadın ahıt yakmış ah oglum benden su istedide ben son suyunu veremedim o gün o lafa ne agladım kendimi onun yerine koydum ya bende onun durumuda olsaydım ne yapardım dedigim gibi insan küçükte büyükte olsa üzülüyo can çünkü o insanın bir parçasıdedim neden öle dedin şuan gözlerimin yaşını görsen dedim bilerek dedim artık sirkelen kendine gel dedi bana dediki rahim boyum kısa korkuyorum üüzlüyorum vs deme dedi denemeden nerden anlıcaksın dedi hadi oldu hamilelik rahimin tuttu dogum ettin sonra bebegini kaybettin ozaman ne yapıcan dedi onun için dedi allaha inanıyosun secde ediyosun dedi onun için rabbimden ne geliyosa boyun egiceksinki dedi ozaman yaradan bak sana ne güzellikler yapıyo dedi sabret kardeşim sabret dedi mükafatın çok büyük helede 3 evladını cennete göndermişsin ne mutlu sana ve eşine dedi aklım başıma geldi işşallah geri gitmezben artık korkmucam tevekkülü yaradana bırakıcam şansımı bir daha denicem sanki hiç rahimimi diktirmemiş hiç hamile kalmamışım gibi davranıcam tabi davranabilirsem bu arada karar aldım kimseye demeyi düşünmüyorum hamileligi sadece eşim benim ailem ve sadece kaynanama dicem mecburum demeye eşim kızıyo yoksa kendimi kaştarırırm rabbim hepimizin yardımcısı olsun işşallah üüzlmeyelim hamile olan arkadaşlar saglıklıca dogursun bebegi olmasını bekleyenlere tez zamanda versin işşallah eylüle kadar düşünmüyorum gebeligi işşallahta bir kazayya kurban gitmem hem kıs olursa ddim kendimce kalırsam hamile stresede girmem yazın zor oluyo yatması gönül isterki yazın kalıyım geziyim tozuyum ama nerde bunada şükür deyim istanbulda gibi güzel bir memleketten günaydın diyorum

paşam itiraf ediyorum yazının yarısından sonrasını okumadım, okuyamadım. imdaat diye bağırıcam şimdi. sen etrafında beterin beteri hikayeleri anlatanları bir sustursana. izin verme içini karartmalarına. unutma, senin de benim de umuda ihtiyacımız var. mutlu hikayelere mutlu olmaya ihtiyacımız var. ancak bu şekilde başarı sağlayabiliriz. bir de lütfen doğacak olan yeğenine oğlum demekten vazgeç. senin kendi çocuğun olacak. anlıyo musun beni??? inan buna. yeğenin senin yeğenin olarak kalacak. sanki kendi çocuğun olmıycakmış gibi etrafındaki çocukları çocuğun yerine koymaya çalışma. OLACAK!!!! demek vakti değil daha.

paşam itiraf ediyorum yazının yarısından sonrasını okumadım, okuyamadım. imdaat diye bağırıcam şimdi. sen etrafında beterin beteri hikayeleri anlatanları bir sustursana. izin verme içini karartmalarına. unutma, senin de benim de umuda ihtiyacımız var. mutlu hikayelere mutlu olmaya ihtiyacımız var. ancak bu şekilde başarı sağlayabiliriz. bir de lütfen doğacak olan yeğenine oğlum demekten vazgeç. senin kendi çocuğun olacak. anlıyo musun beni??? inan buna. yeğenin senin yeğenin olarak kalacak. sanki kendi çocuğun olmıycakmış gibi etrafındaki çocukları çocuğun yerine koymaya çalışma. OLACAK!!!! demek vakti değil daha.

dogru söz ne denir dogru o benim oglum degil yegenim ablamda yaptıgım hatayı yapmayı düşünmüyorum ben canım ölede o arkadaş dediki sen şanslısın kendini suçlamada sinir olmaya başladım dedi zaten pabnik atagım var psikolojim bozuk söyledikçe söylüyolar sinirlerim oynuyobu arada mesajı 2 kere yazmışsın

panik atak annemde de var. bilirim ne korkunç olduğunu. ama sen daha iyi biliosundur ki panik atağı olanlar böyle sıkıntılı şeylere gelmemelidir. sana böyle bi hikayeler analatanlar olursa sustur. konuyu değiştirmelerini rica et. sana iyi hissettirecek, seni neşelendirecek kişileri tut yanında. o senin oğlun değil derken seni üzmek için söylemedim anladın sen de mi? sen öyle dediğin zaman sanki ümidini kesmişsin kendinden onla avunacakmışsın gibi konuşuyosun, sinir oluyorum. Allahtan umut kesilmez. mesaj gitmedi bi türlü diye bastım bikaç kere, neyse iki kere çıkmış :))

kuzum işler yoğun çok sınavlarım var ondan fazla giremiorum bu ara sen nasılsın bat bugünmüş ne alemdesin adet oldunmu

nazlım kolay gele...bat'ım bugün değil canım. o tabloyu geçen ayın başında başlatmıştım. sonra yumurta takibim yapıldı ya, o yüzden biliyorum 31 mart bat'ım. daha 2 gün var. reglim garanti...vücudum balon gibi şişti. göğüslerim deli gibi ağrıyo, dokunamıyorum bile. kasıklarım da arada ağrıyo. yani rahim filmi de kaçınılmaz oldu bu ay.

rahim filminden sonra hamile kalan bi sürü insan var o basınçla bi sıvı enjekte ediolarmış içeri sanırım 2 arkadaşım yaptırdı anesteziyle hiç korkulcak bişi yok diolar benimde bu ay adetin 3.günü hormon testlerim yapılcak ve ardından muhtemelen rahim filmi hakkımızda hayırlısı kuzum inşallah uğraştırdı bizi veletler sağlıkla gelsinlerde bekleriz bakalım allahım aklımıza sahip çıksın inşallahhh

rahim filminden sonra hamile kalan bi sürü insan var o basınçla bi sıvı enjekte ediolarmış içeri sanırım 2 arkadaşım yaptırdı anesteziyle hiç korkulcak bişi yok diolar benimde bu ay adetin 3.günü hormon testlerim yapılcak ve ardından muhtemelen rahim filmi hakkımızda hayırlısı kuzum inşallah uğraştırdı bizi veletler sağlıkla gelsinlerde bekleriz bakalım allahım aklımıza sahip çıksın inşallahhh

yine tutukluk var forumda, yazılar üçer beşer gelio. benim doktorun anestezi uygulayacağını sanmıyorum. anestezisiz olanlar da ayılıp bayılıyolarmış acıdan. kimisi de hiç öyle büyütülecek bir acı değil dio. bilmiorum ki nazlım. onun acısı gözümde yok aslında. kalbimdeki acı daha büyük. şu işkenceden bir kurtulabilsem. töbe ya rabbim. resmen işkenceye dönüştü artık. hayatımda başka hiçbişey yok sanki artık. bazen düşünüyorum. ya hiç olmazsa. sonuçta çocuğu olmayan insanlar da var. ömür boyu böyle mi yaşıycam ben o zaman. bi de çok acayip, başkası böyle konuşurken umudunu yitirme die konuşuyorum, bak daha demin paşama yazmıştım. ama kendime laf geçiremiyorum. ne tuhaf bişey bu ya. nazlım senin ve benim işimiz nie bu kadar uzadı ben anlamadım ya.

canım tedavisinide gördüm ama malesef gene geçmiyo ölene kadarda benle galibadün kalp hastanesine gittim doktor dedi bu ney holter taktılar dedi kalp hapı veriyim dedimki ben 3 bebegimi kaybettim peş peşe babamı kaybettim sevdiklerimi kaybettim peş peşe ondan oldum böle dediki hayatını zehir etmeye hakkın yok ya bir nörolojıye git yada psikologa dedi bakalım pazartsi randevu alıcem nasipanladım senin ne demek istedigini canım neden kırasın inan moralim yerinde olsun hiç birşeyim yok moralim bir düşşün çok kötü oluyourm canımın sıkıntısından ablama gittim paazartesi hem yolda hemde metroda geçirdim karşımdaki kadın demiştir bu jkadın kafayı yedi bilmezki panik nöberti geçiriyorum salavat getire getire geçti çok şükür kardeşimin çocugunada gelince ablamda aynı hatayı yaptım derken şuydu onu kendi çocugumun yerine koydum sevdim vs bir hareket etti birisi sonra çok kırıldım dedim ne yapıyosun kendine paşa dedim arayı açtım allahtan umudumu kesmedim ama ne biliyim rahimde sorun var dediler diktiler gene durmadı vucutta var dedik birşey oda çıkmadı şimdi korkuyorum ne yaalan söylüyüm okadar eziyetimemi yanayım sütlerim boşa gitti canlı kürtakjamı yanayım neye yanayım bilmiyorım şimdi hedeflerim var bu kiloları vericem sonra eylülde korunmayı bırakıcam allahın izniylesonrası allah kerim işte

ne zamandır giremedim, bana bir uyku ve tembellik geldi. ama iyiyim, siz de iyisiniz umarım, geçmişi okudum baya koşuşturmalar var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…