unuturmuyum seni kıııız aşkolsun seninle daha geçen konuştuk diye öyle sitem ettiklerimi içine yazmadımbeklenen geün gelecekse çekilen çi,le kutsaldır canıım biz çok zor elde edicez belki bebişimizi ama buna değecek eminim...
yasemiiiinnnnnnnnnnnn mesajlarıma da cevap vermiyosun özledim senii
sağol canım hadi bakalım hep beraber başlayalım tekrardan destek olalım birbirimizeee...yeniden doktora gitmek bile umut oluyo de mi insana? hadi bakalım. yeniden iyi şanslar dumanım...
böyle şeyleri duymak moral oluyo bize.... sağol canım paylaşımın için....hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır dert ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor rabbine bizim için de dua edermisin?
hz musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak.
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimindir diyo.çift ya musa bu bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER.
onlar o Allahın peygemberi doğruyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demedier hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.
ayyy pek yaşlısınnn.... farkındamısın cnm artık insanlar senin suanki yaşında evleniyooo, gençsin sen gennçççççcanım benim inşallah RABBİM bu kez yüzünü güldürür..ben şimdilik hiç düşünmüyorum ama tabiki RABBİM bilir hem yaşım 33 öle küçükde değilim ..
valla ilk evlendim vajinusmus belası sonra bebek olayı her bi işimiz zor oldu bizim yaaaa sizinde öyle olmuş demek cnmm neyse sonu güzel olsunkız adam yaşlı ya ondandır eskiden elle muayene ederlermiş demek adam hala aynı yöntemi uyguluyo,hem seni çok iyi anlıyorum bende yaşamıştım vajinusmusu..bu hastaneler doktorlar warya resmen soyguncu ah bizde ne kadar borca girip ne paralar ödemiştik..
Ama hadi hayırlısı sewindim doğal yoldan deniceksin diye..artık sen çalişmalara başlarsın bidenem..
öylesin sen unutulurmusun hiç hııııııcanım ben unutulmucek kadınım vesselamcanım bu aralar çok sıkkın
günaydın kızlarr mutlu günler herkeseeeee
unutmayın döverin he sizleriöylesin sen unutulurmusun hiç hııııııyaa neden canın sıkkın paşam noldu sanaaa
paşam nolduuu???
ayrıca tuğba nerde?? merak ediyorum...
unutmayın döverin he sizleri
canım bir testim vardıya AMH testi onu yaptıramıyorum ya özele giriyo diye malesef ona canım sıkkıncumartesi abdesleniyim hafta içine daha belli degil doktora gidicem arda beye bakalım o ne dicek hemde bedenen hem ruhen bebege hazır degilim ben ya hem maddiyattan hemde kilo vermek yüüznden bebegi eylüle attım devamlı yatıcagımdan kısa gelmesi benim için daha iyi galiba arkadaşın biri bana geçen dediki paşa sen bu kadar karnındakine üzülüyosun ya arkadaşım ne yapsın 3 yaşında oglu vardı arkadaşımın demiş ölmüş kalp hastasıymış doguştan yavrum ameliyat olmuş tansiyonunu düzenleyememişler ve vefat etmiş ay çok üzüldüm dediki ban o yıkadı koynuna aldı uyuttu büyüdügünü gördü vs helede bir laf etti bu yüregim parçalandı oglu kadının demişki ameliyata grince annecim su veririmisin demiş kadında ne yapsın ameliyata giricek diye vermemiş vefat edincede kadın ahıt yakmış ah oglum benden su istedide ben son suyunu veremedim o gün o lafa ne agladım kendimi onun yerine koydum ya bende onun durumuda olsaydım ne yapardım dedigim gibi insan küçükte büyükte olsa üzülüyo can çünkü o insanın bir parçasıdedim neden öle dedin şuan gözlerimin yaşını görsen dedim bilerek dedim artık sirkelen kendine gel dedi bana dediki rahim boyum kısa korkuyorum üüzlüyorum vs deme dedi denemeden nerden anlıcaksın dedi hadi oldu hamilelik rahimin tuttu dogum ettin sonra bebegini kaybettin ozaman ne yapıcan dedi onun için dedi allaha inanıyosun secde ediyosun dedi onun için rabbimden ne geliyosa boyun egiceksinki dedi ozaman yaradan bak sana ne güzellikler yapıyo dedi sabret kardeşim sabret dedi mükafatın çok büyük helede 3 evladını cennete göndermişsin ne mutlu sana ve eşine dedi aklım başıma geldi işşallah geri gitmezben artık korkmucam tevekkülü yaradana bırakıcam şansımı bir daha denicem sanki hiç rahimimi diktirmemiş hiç hamile kalmamışım gibi davranıcam tabi davranabilirsem bu arada karar aldım kimseye demeyi düşünmüyorum hamileligi sadece eşim benim ailem ve sadece kaynanama dicem mecburum demeye eşim kızıyo yoksa kendimi kaştarırırm rabbim hepimizin yardımcısı olsun işşallah üüzlmeyelim hamile olan arkadaşlar saglıklıca dogursun bebegi olmasını bekleyenlere tez zamanda versin işşallah eylüle kadar düşünmüyorum gebeligi işşallahta bir kazayya kurban gitmem hem kıs olursa ddim kendimce kalırsam hamile stresede girmem yazın zor oluyo yatması gönül isterki yazın kalıyım geziyim tozuyum ama nerde bunada şükür deyim istanbulda gibi güzel bir memleketten günaydın diyorum
unutmayın döverin he sizleri
canım bir testim vardıya AMH testi onu yaptıramıyorum ya özele giriyo diye malesef ona canım sıkkıncumartesi abdesleniyim hafta içine daha belli degil doktora gidicem arda beye bakalım o ne dicek hemde bedenen hem ruhen bebege hazır degilim ben ya hem maddiyattan hemde kilo vermek yüüznden bebegi eylüle attım devamlı yatıcagımdan kısa gelmesi benim için daha iyi galiba arkadaşın biri bana geçen dediki paşa sen bu kadar karnındakine üzülüyosun ya arkadaşım ne yapsın 3 yaşında oglu vardı arkadaşımın demiş ölmüş kalp hastasıymış doguştan yavrum ameliyat olmuş tansiyonunu düzenleyememişler ve vefat etmiş ay çok üzüldüm dediki ban o yıkadı koynuna aldı uyuttu büyüdügünü gördü vs helede bir laf etti bu yüregim parçalandı oglu kadının demişki ameliyata grince annecim su veririmisin demiş kadında ne yapsın ameliyata giricek diye vermemiş vefat edincede kadın ahıt yakmış ah oglum benden su istedide ben son suyunu veremedim o gün o lafa ne agladım kendimi onun yerine koydum ya bende onun durumuda olsaydım ne yapardım dedigim gibi insan küçükte büyükte olsa üzülüyo can çünkü o insanın bir parçasıdedim neden öle dedin şuan gözlerimin yaşını görsen dedim bilerek dedim artık sirkelen kendine gel dedi bana dediki rahim boyum kısa korkuyorum üüzlüyorum vs deme dedi denemeden nerden anlıcaksın dedi hadi oldu hamilelik rahimin tuttu dogum ettin sonra bebegini kaybettin ozaman ne yapıcan dedi onun için dedi allaha inanıyosun secde ediyosun dedi onun için rabbimden ne geliyosa boyun egiceksinki dedi ozaman yaradan bak sana ne güzellikler yapıyo dedi sabret kardeşim sabret dedi mükafatın çok büyük helede 3 evladını cennete göndermişsin ne mutlu sana ve eşine dedi aklım başıma geldi işşallah geri gitmezben artık korkmucam tevekkülü yaradana bırakıcam şansımı bir daha denicem sanki hiç rahimimi diktirmemiş hiç hamile kalmamışım gibi davranıcam tabi davranabilirsem bu arada karar aldım kimseye demeyi düşünmüyorum hamileligi sadece eşim benim ailem ve sadece kaynanama dicem mecburum demeye eşim kızıyo yoksa kendimi kaştarırırm rabbim hepimizin yardımcısı olsun işşallah üüzlmeyelim hamile olan arkadaşlar saglıklıca dogursun bebegi olmasını bekleyenlere tez zamanda versin işşallah eylüle kadar düşünmüyorum gebeligi işşallahta bir kazayya kurban gitmem hem kıs olursa ddim kendimce kalırsam hamile stresede girmem yazın zor oluyo yatması gönül isterki yazın kalıyım geziyim tozuyum ama nerde bunada şükür deyim istanbulda gibi güzel bir memleketten günaydın diyorum
paşam itiraf ediyorum yazının yarısından sonrasını okumadım, okuyamadım. imdaat diye bağırıcam şimdi. sen etrafında beterin beteri hikayeleri anlatanları bir sustursana. izin verme içini karartmalarına. unutma, senin de benim de umuda ihtiyacımız var. mutlu hikayelere mutlu olmaya ihtiyacımız var. ancak bu şekilde başarı sağlayabiliriz. bir de lütfen doğacak olan yeğenine oğlum demekten vazgeç. senin kendi çocuğun olacak. anlıyo musun beni??? inan buna. yeğenin senin yeğenin olarak kalacak. sanki kendi çocuğun olmıycakmış gibi etrafındaki çocukları çocuğun yerine koymaya çalışma. OLACAK!!!! demek vakti değil daha.
günaydın nazlımm, nerelerdesin sen yaa? ne yapıyosun anlat bakiim??
günaydın kızlar...
dogru söz ne denir dogru o benim oglum degil yegenim ablamda yaptıgım hatayı yapmayı düşünmüyorum ben canım ölede o arkadaş dediki sen şanslısın kendini suçlamada sinir olmaya başladım dedi zaten pabnik atagım var psikolojim bozuk söyledikçe söylüyolar sinirlerim oynuyo bu arada mesajı 2 kere yazmışsın
kuzum işler yoğun çok sınavlarım var ondan fazla giremiorum bu ara sen nasılsın bat bugünmüş ne alemdesin adet oldunmu
panik atak annemde de var. bilirim ne korkunç olduğunu. ama sen daha iyi biliosundur ki panik atağı olanlar böyle sıkıntılı şeylere gelmemelidir. sana böyle bi hikayeler analatanlar olursa sustur. konuyu değiştirmelerini rica et. sana iyi hissettirecek, seni neşelendirecek kişileri tut yanında. o senin oğlun değil derken seni üzmek için söylemedim anladın sen de mi? sen öyle dediğin zaman sanki ümidini kesmişsin kendinden onla avunacakmışsın gibi konuşuyosun, sinir oluyorum. Allahtan umut kesilmez. mesaj gitmedi bi türlü diye bastım bikaç kere, neyse iki kere çıkmış :))
nazlım kolay gele...bat'ım bugün değil canım. o tabloyu geçen ayın başında başlatmıştım. sonra yumurta takibim yapıldı ya, o yüzden biliyorum 31 mart bat'ım. daha 2 gün var. reglim garanti...vücudum balon gibi şişti. göğüslerim deli gibi ağrıyo, dokunamıyorum bile. kasıklarım da arada ağrıyo. yani rahim filmi de kaçınılmaz oldu bu ay.
panik atak annemde de var. bilirim ne korkunç olduğunu. ama sen daha iyi biliosundur ki panik atağı olanlar böyle sıkıntılı şeylere gelmemelidir. sana böyle bi hikayeler analatanlar olursa sustur. konuyu değiştirmelerini rica et. sana iyi hissettirecek, seni neşelendirecek kişileri tut yanında. o senin oğlun değil derken seni üzmek için söylemedim anladın sen de mi? sen öyle dediğin zaman sanki ümidini kesmişsin kendinden onla avunacakmışsın gibi konuşuyosun, sinir oluyorum. Allahtan umut kesilmez. mesaj gitmedi bi türlü diye bastım bikaç kere, neyse iki kere çıkmış :))
nazlım kolay gele...bat'ım bugün değil canım. o tabloyu geçen ayın başında başlatmıştım. sonra yumurta takibim yapıldı ya, o yüzden biliyorum 31 mart bat'ım. daha 2 gün var. reglim garanti...vücudum balon gibi şişti. göğüslerim deli gibi ağrıyo, dokunamıyorum bile. kasıklarım da arada ağrıyo. yani rahim filmi de kaçınılmaz oldu bu ay.
rahim filminden sonra hamile kalan bi sürü insan var o basınçla bi sıvı enjekte ediolarmış içeri sanırım 2 arkadaşım yaptırdı anesteziyle hiç korkulcak bişi yok diolar benimde bu ay adetin 3.günü hormon testlerim yapılcak ve ardından muhtemelen rahim filmi hakkımızda hayırlısı kuzum inşallah uğraştırdı bizi veletler sağlıkla gelsinlerde bekleriz bakalım allahım aklımıza sahip çıksın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?