ah bacımm bende bi anlayabilsem her şerde bi hayır vardır bizim şer olarak gördüklerimiz belkide hayır bizim için bide benim bebeği duyanlar aaa baya da büyümüş nasıl oldu filan diyo kız hele bayramda mal yengem ne dedi bilionmu nasıl düşürdün kızzz ağır filanmı kaldırdın ayyyyyy kafamdan aşşa kaynar su döküldü bi ........ ağzına ama ne annem filan tamam kızım sus dedi mal ne demek nasuıl düşürdün şimdi konuşmuyo benimle çokda tınnnnnn 2.3.şahıslar böle saçmalamasa kız baksana benimde mayıs sonunda 1 sene dolcak anam ben bide klomen çatlatma iğnesi düzeni ilişki bitkisel kürler hepsini denedim inan kuzum eşimin hiç bi arkadaşıyla görüşmüos hepsinin eşleri hamile falan ya çocuklu olanlara tahammülüm varda hamile görmeye dayanamıorum:)ama inanın burdaki herkese kendim kadar seviniorum yemin ederim canım bu sene sonuna kadar hamile kalırız inşallah:)ayyy artık dalga geçer oldumyine tutukluk var forumda, yazılar üçer beşer gelio. benim doktorun anestezi uygulayacağını sanmıyorum. anestezisiz olanlar da ayılıp bayılıyolarmış acıdan. kimisi de hiç öyle büyütülecek bir acı değil dio. bilmiorum ki nazlım. onun acısı gözümde yok aslında. kalbimdeki acı daha büyük. şu işkenceden bir kurtulabilsem. töbe ya rabbim. resmen işkenceye dönüştü artık. hayatımda başka hiçbişey yok sanki artık. bazen düşünüyorum. ya hiç olmazsa. sonuçta çocuğu olmayan insanlar da var. ömür boyu böyle mi yaşıycam ben o zaman. bi de çok acayip, başkası böyle konuşurken umudunu yitirme die konuşuyorum, bak daha demin paşama yazmıştım. ama kendime laf geçiremiyorum. ne tuhaf bişey bu ya. nazlım senin ve benim işimiz nie bu kadar uzadı ben anlamadım ya.
amin sagol güzel dileklerin için hamilelik nasıl geçiyo bu aradane zamandır giremedim, bana bir uyku ve tembellik geldi. ama iyiyim, siz de iyisiniz umarım, geçmişi okudum baya koşuşturmalar var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum.
selamlarhepinize nasılsınız?? ne güzel sizleri görmek
selamlarhepinize nasılsınız?? ne güzel sizleri görmek
amin sagol güzel dileklerin için hamilelik nasıl geçiyo bu arada
kız beydaglı nasılsın kuzum görüşmeeyeli
nazlım bebem sen nasılsın kız sogan kürü yapın deyom ebn dinlemiyosunuz he kız kuşun nasıl oldu psikolojisi düzeldimi benimki elhamdurillah iyişuan yüzüklerimi almış agzına sehbadan aşagıya atıyo delü birde bakıyo nereye düştü diye ay halini görsen yeminle çok gülersin
amin sagol güzel dileklerin için hamilelik nasıl geçiyo bu arada
kız beydaglı nasılsın kuzum görüşmeeyeli
nazlım bebem sen nasılsın kız sogan kürü yapın deyom ebn dinlemiyosunuz he kız kuşun nasıl oldu psikolojisi düzeldimi benimki elhamdurillah iyişuan yüzüklerimi almış agzına sehbadan aşagıya atıyo delü birde bakıyo nereye düştü diye ay halini görsen yeminle çok gülersin
günaydın canımmmmmmm nasılsın
NAZLIM,MİRAGE bahar ayların da hemen hemen bütün canlılar hamile kalırmış kızlar,inşallah sizde bu ay sewinçli haberi alırsınız bizlerede werirsiniz..hadi kızlar bol,bol çalışın..
ayrıca bende rahim fikmi çektirmiştim ewet biraz sancılı ama çok uzun sürmüyo,ve gerçektende o ay hamile kalmıştım...
hoşgeldin beydağlııım. ay ümitlendirdin şimdi beni. zıplaya zıplaya gidecem filmi çektirmeye o zaman :))
canım aynı dert bende var sormaay ben soğan suyu içemem kuzummm incir kürü denicem bu ay da kuş bomba gibi zilli kocama ne cilveker işveler ya nazar değmesin duayla sevgimle iykeştirdim onu ama yine bana yüz vermiyo yaa deli edio beni varsa yoksa kocam aman iyi olsunda
çok şükür kızlar,iyi olmaya çalışıyorum..umarım sizlerde iyisinizdir...
çok şükür kızlar,iyi olmaya çalışıyorum..umarım sizlerde iyisinizdir...
hoşgeldin beydağlııım. ay ümitlendirdin şimdi beni. zıplaya zıplaya gidecem filmi çektirmeye o zaman :))
canım bende çektirdim acı olmadı sadece işlem bitiyoya ara sıra rahimi sızlıyo adamın okadar
kızzz benim hint bülbüllerim de 2 tane yumurtasının üstünde yatıyo onlar bile doğurcak kediler desen sürekli iş üstündeler:)bahar uğur getirsin ne diyeyim kuzum sen napmayı düşünüosun sormak istemiorum ama varmı planın
canım bende çektirdim acı olmadı sadece işlem bitiyoya ara sıra rahimi sızlıyo adamın okadar
şimdilik işlemden endişe duyuyorum. işlem bitince sonucunu meraktan endişelencem. hayatım endişe içinde geçio(
merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
walla doğru söylüyon he hepsi iş üstünde:)) walla ben şimdilik korunmayı bırakmayı hiç düşünmüyorum be kuzum hem ruhen çok yoruldum ama büyük konuşmakta istemem kendiliğinden olursa bişey diyemem tabi RABBİM in takdiri yani kısacası canım planımızda bebek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?