Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
canım basşın sagolsun rahim açıklıgına baktırdınmı ben 3 bebegimide öyle kaybettim sebebi bulundumu rabbim acı göztermesin işallah
hangi adamın kız

kız anladınmı yazıcektim allah seni kafamı kaldı bende yaw diyetteyimya açlıktan beynime kan gitmiyo iyimi

vay mikroplar vay iyi yapmışsın bebem kedi dedinde aklıma geldi bakın birşey anlatayımda dinleyin eşimle daaha 1 sene olmamış evleneli markete gittik eve geldik ellerim okadar doluki dediki sen dur ben çıkarayım sonra birlikte çıkarız neyse o çıktı indi çıktı indi sonra ses duydum dedim bu ses nerden geliyo garip kediyi hallediyolar eşimmerak etmiş bu neden gelmedi diye aşagıya indi benide onu seyrettiklerimi görünce kızdı ayıp ayıp ne seyrediyosun diye bir laf dedi şimdi bburda birşey derimde neyse bende kalsın benimde sinirlerim tepeme çıktı kedi nasıl bagırıyo aç kedilerde bekliyo kız lan daha küçük elimde poşetler bagırdım kaçırdım ne oldu acaba o kediye annemlerin ordada bir kedi var her marrata doguruyo hanım kaç tane bebekleri oluyo kız helede biri vardı yavrularından anasınımıu çok emmiş ney topbul bişeydi yaw dedim allahım bunlara can veren nasılsda dogumlarına vesile oluyor birde 4 5 tane doguruyolar ay olsada sevsek kedi yavrusu ay çok şeker oluyolar yaw işşallah paşamı evlandiriyim benimde bebelrim olucek

hb canım tşk ederim aminnn rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

canım ben duyguyu 3 kere yaşadım nasıldır acısı bilirim helede ellerin boş çıkıyosa hastaneden çok zor çok insanın hayallaei yarım kalıyo umudları yarım anlıcagın canı insanın öle yanıyoki ne sen sor ne ben söylüyüm

sağol canım benim hepimiz hakediyoruz..anaammm kız iyi yapmışsın walla yazık kıza 5 tanesiyle nasıl başa çıksın çokmu cazibeliydi acep zavallı kedigül olacaktı yoksa tövbe yarabbim..

anladım tabii.kız çok mu aç bırakıyosun kendini bir gün içinde neler yiyorsun anlat bakalım..

ne zamandır giremedim, bana bir uyku ve tembellik geldi. ama iyiyim, siz de iyisiniz umarım, geçmişi okudum baya koşuşturmalar var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum.

hamilelik ve birde bahar olunca doğaldır kuzum sen ve bebişin iyi olunda tembellik yap boşver sefan olsun..

merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum

çok geçmiş olsun dilsad, keşke böyle birşey yaşamasaydın da bu topice hiç yolun düşmeseydi. ama madem kaderde yazılmış ve geldin, hoş geldin. inşallah ilerde mutluluklarını da yazıyo olursun bizlere...

hangi adamın kız

deli bu yaaa :)))) ama ben anladım onun dilini...

biliyodum böyle diyceeni :)) demek ki acıdı diyenler hanımevladı olanlar. bizim gibilere sökmez de mi paşam :))) o gün anam anam vay anam diye dönmiim de rezil olmiyim :)

anladım tabii.kız çok mu aç bırakıyosun kendini bir gün içinde neler yiyorsun anlat bakalım..
canım kahvaltıda haslama yumurta badem domates yedim şuan ise elma yiyorum öglene haslama yicem akşamda buglama

yok canım ya vallahi seni bilmem ama ben hiç acı çekmedim he birde eşim korkuyorm diye dediki canım parası çoktu allah var özlede çekindim 4 çeyregim vardı onları bozdurdum neyse dediki eşim belden aşagı uyuştruyolar korkma acı çekmiyousnm ay ben nede seviniyorum he salak gibi gittim dedim uyuştırma yapmıcakmısınız demezmi yok hiç vajinal muayene olmadınızmı dedi oldum deyince sorun yok dedi onu hallettim canım eşim aşçılık yapıyodu ozaman haliç üniversitesinde gelmiş merak etmiş dedim yalancı kaldırıdn beni dedigi yoktu vs dedim oda be akıllı hanım öle olsa nasıl yürücektin hiç orasını düşünmedinmi dedimaksat ben korkmuyum diye öle demiş aglıyımmı gülüyümmmü kendime he ne birde akıll diyorum kendime

kız anladınmı yazıcektim allah seni kafamı kaldı bende yaw diyetteyimya açlıktan beynime kan gitmiyo iyimi

sağol canım benim hepimiz hakediyoruz..anaammm kız iyi yapmışsın walla yazık kıza 5 tanesiyle nasıl başa çıksın çokmu cazibeliydi acep zavallı kedigül olacaktı yoksa tövbe yarabbim..

ya kızlar öldürdünüz beni bugün heee :)))))))))) formunuzdasınız ikiniz de. kedigül dio yaaa :))))) uzundur böyle muahbbet dönmemişti burda, özlemişim valla.

ya kızlar öldürdünüz beni bugün heee :)))))))))) formunuzdasınız ikiniz de. kedigül dio yaaa :))))) uzundur böyle muahbbet dönmemişti burda, özlemişim valla.

ni demek keyfim yerinde olsun vallahi ne gülersin bana
dirmit nerde bu arada aklıma takıldı:44::44:

ni demek keyfim yerinde olsun vallahi ne gülersin bana
dirmit nerde bu arada aklıma takıldı:44::44:

paşam demek sen gelince şenlenio burası. öyle bırakıp bırakıp gitme. anam bırak gitsin hamileler. ne işleri var bu topic'de. eğleniolar onlar bi yerlerde. biz kendi derdimize yanalım. arada gelip iyi olduklarını haber versinler yeter bize. ben zaten taraftar değilim hamile kalanların bu topicleri okumalarına. başka topic altında yollarımız kesişecek bir gün inşallah. burda çok hamile muhabbeti dönünce bir yerden sonra bize de iyi olmuyo. dışarda kaçtığımızı burada tekrarlıyo oluyoruz. yani ben kendi adıma söyliyim öyle oluyorum. çok çok seviniyorum onlar için, başardıkları için. ama sonra içime dönüp panik yaşıyorum. onlar da hamile kaldı ben kalamıyorum diye. onlar için de iyi değil. sonuçta burası bir nevi endişe ve keder topici. kötü niyet yok söylediklerimde, zaten beni burada bilen bildi artık. kendimi anlatmama gerek yok herhalde. renkliatlas birilerine kızmış ayrı topic açmış, üstüne gelenler olmuş kızın ama bir yerde haklı buluyorum ben onu. burda yaşadıkları, paylaştıkları ızdırabı 1 günde unutan arkadaşlarımız var. arkada bıraktıkları burdaki arkadaşlarının hala aynı ızdırap içinde olduğunu düşünmüyorlar. kınadıkları şeyleri kendileri yapar duruma geliveriyorlar. belki biz de öyle yapacağız o heyecanla bilemiyorum şimdi ama ben ne olursa olsun olabildiğince özenli olmaya çalışacağım kendi şahsıma.

canım basşın sagolsun rahim açıklıgına baktırdınmı ben 3 bebegimide öyle kaybettim sebebi bulundumu rabbim acı göztermesin işallah

tşk ederim canım, benm stres kaynaklı erken doğum oldu. doğumdan 5 gün önce eşimin annesiyle bi tartışmamız olmuştu, 5 gün can sıkıntısı sonra da böyle oldu.

canım geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin inşallahh zaman su gibi akıp gidiyo acın hemencik diner inşallah

inşallah canım inşallah

aynısı banada oldu desm inanırmısın bende tartışma yasadım ve haftasına dogum ettim hastaneden kovdum ama gene bırakmadı beni eger ondansa allaha havale ettim ben ne kadar bir yanlarımız var seninle

kızlar sizlere inanın doyum olmuyo ama çu evi yemizliyim yemeklerim iyapıyıom duşumu alıyım yanınıza geliyom bekleyim beni

aynısı banada oldu desm inanırmısın bende tartışma yasadım ve haftasına dogum ettim hastaneden kovdum ama gene bırakmadı beni eger ondansa allaha havale ettim ben ne kadar bir yanlarımız var seninle

ben hastanede de bişe demedim doğumdan sonra 3 gün kaldı bende, yine anne diyerek konuştum, eşimin annesidir dedim sustum, oğlum ölünce bağıra bağıra ağladı, üzüldüğüne inanmıyorum çünkü hamileliğime de hiç bi zaman sevinmedi, hamileyim dedim yorum yapmadı erkek dedim kız istiyordum dedi,sadece vicdan azabı çektiğini düşünüyorum. bebeğimin cenazesinden 2 saat sonra evine gitti bi dahada ne aradı beni ne sordu, ben de doğumdan sonra evine falan gitmedim, affedemiyorum, dediğin gibi sebebi oysa er geç Verecektir Rabbim cezasını.

çok tşk ederim canım,hb, kaderde çekilecek olunca kaçış yok, inşallah ölümlü dünyadan ahirete geçtiğimizde bebeklerimizin şefaatiyle sonsuzlukta doyarız onlara, inşallah güzel haberlerde seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…