- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
canım çok üzüldüm ALLAH birdaha böyle bir acı yaşatmasın..üzülerek aramıza hoşgeldin canım ne olur çok üzme kendini..
canım basşın sagolsun rahim açıklıgına baktırdınmı ben 3 bebegimide öyle kaybettimmerhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
hangi adamın kız
hb canım tşk ederim aminnn rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
canım benim senin paşamın dumanın bebeği olsun çok istiyorum kimse yanlış anlamasın sizler sanki daha çok hakesdiosunuz hakkında hayılrısı olsun kuzummm rabbim yanında olsun inşallahh kız bizim bahallede bi tane kız kedi var anam geçen gün bi baktım 5 tane kedi etrafını sarmış kız nasıl korkuyo markete gitmiştim ayaamda terlik vardı çıkardım attım erkeklere yazık kıza 5 tanesi birden aç kediler:)
hb canım tşk ederim aminnn rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
canım benim senin paşamın dumanın bebeği olsun çok istiyorum kimse yanlış anlamasın sizler sanki daha çok hakesdiosunuz hakkında hayılrısı olsun kuzummm rabbim yanında olsun inşallahh kız bizim bahallede bi tane kız kedi var anam geçen gün bi baktım 5 tane kedi etrafını sarmış kız nasıl korkuyo markete gitmiştim ayaamda terlik vardı çıkardım attım erkeklere yazık kıza 5 tanesi birden aç kediler:)
canım basşın sagolsun rahim açıklıgına baktırdınmı ben 3 bebegimide öyle kaybettimsebebi bulundumu rabbim acı göztermesin işallah
kız anladınmıyazıcektim allah seni kafamı kaldı bende yaw diyetteyimya açlıktan beynime kan gitmiyo iyimi
ne zamandır giremedim, bana bir uyku ve tembellik geldi. ama iyiyim, siz de iyisiniz umarım, geçmişi okudum baya koşuşturmalar var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum.
merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
hangi adamın kız
bana akıl verene bak sen manyakmısın len sen döverim he zaten panik atagım belgem var kimse birşey yapamazben o rahim filmini 4 kere çektiricektim birşey oldu çejktiremedim sonra ablamla 5 çekime gitti çektiricez bu sefer neyse gittikk korkumdan hastaneyi terkettim ben ablam dediki tamam çektirme eve gidelim vs çıktım ordan hastane arkamda kaldı ben ona o ban bakıyo ablam hadi dedi gidelim dedim yok ben o bebegi istiyorum çektiricem bir krarla girdim içeri dedim fikrim degilmeden yapalım şu işi dedim sonra dedim oh be ne acı bile çekmedi beni korkutanlara okadar kızdımki elime bir verselerdi onları o an parçalardım bildigim duaları oku bir tane agrı kesici iç ban öle dediler ama ben içmedim diyeyim dedim kasma sıkma farzet vajinal muayene ediyo
canım kahvaltıda haslama yumurta badem domates yedim şuan ise elma yiyorum öglene haslama yicem akşamda buglamaanladım tabii.kız çok mu aç bırakıyosun kendini bir gün içinde neler yiyorsun anlat bakalım..
çok geçmiş olsun dilsad, keşke böyle birşey yaşamasaydın da bu topice hiç yolun düşmeseydi. ama madem kaderde yazılmış ve geldin, hoş geldin. inşallah ilerde mutluluklarını da yazıyo olursun bizlere...
deli bu yaaa :)))) ama ben anladım onun dilini...
biliyodum böyle diyceeni :)) demek ki acıdı diyenler hanımevladı olanlar. bizim gibilere sökmez de mi paşam :))) o gün anam anam vay anam diye dönmiim de rezil olmiyim :)
kız anladınmıyazıcektim allah seni kafamı kaldı bende yaw diyetteyimya açlıktan beynime kan gitmiyo iyimi
sağol canım benim hepimiz hakediyoruz..anaammm kız iyi yapmışsın walla yazık kıza 5 tanesiyle nasıl başa çıksın çokmu cazibeliydi acep zavallı kedigül olacaktı yoksa tövbe yarabbim..
ya kızlar öldürdünüz beni bugün heee :)))))))))) formunuzdasınız ikiniz de. kedigül dio yaaa :))))) uzundur böyle muahbbet dönmemişti burda, özlemişim valla.
ni demek keyfim yerinde olsun vallahi ne gülersin bana
dirmit nerde bu arada aklıma takıldı:44::44:
canım basşın sagolsun rahim açıklıgına baktırdınmı ben 3 bebegimide öyle kaybettimsebebi bulundumu rabbim acı göztermesin işallah
canım geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin inşallahh zaman su gibi akıp gidiyo acın hemencik diner inşallah
tşk ederim canım, benm stres kaynaklı erken doğum oldu. doğumdan 5 gün önce eşimin annesiyle bi tartışmamız olmuştu, 5 gün can sıkıntısı sonra da böyle oldu.
inşallah canım inşallah
kızlar sizlere inanın doyum olmuyo ama çu evi yemizliyim yemeklerim iyapıyıom duşumu alıyım yanınıza geliyom bekleyim beni
aynısı banada oldu desm inanırmısınbende tartışma yasadım ve haftasına dogum ettim hastaneden kovdum ama gene bırakmadı beni eger ondansa allaha havale ettim ben ne kadar bir yanlarımız var seninle
çok geçmiş olsun dilsad, keşke böyle birşey yaşamasaydın da bu topice hiç yolun düşmeseydi. ama madem kaderde yazılmış ve geldin, hoş geldin. inşallah ilerde mutluluklarını da yazıyo olursun bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?