Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar nasılsınızz havalar süperrrr

ama gıremıyorum evde tadilatım var ustalar bı hafta arayla gelebıldı evde heryer heryerde cocuk odasını boşaltıyorum baska esyalarım vardı onları ayarlıyoruz derken gunler ole gecıo cabuk yoruluyorum az yapıyorum az yatıyorum derken bıseyler oluyor ıste

nazlım gerı gelmısss çok sevındım nasılsın canım

inan aynısını oglumdada kaynanam dedi kız dogur oglan istemem diye şaştımda kaldım yaw yazdıklarına kendimi vallahi sende buldum alahım bir daha acı göstermesin işşallah özel olmasa neden kavga ettigini söylermisin yoksa sen bilirsin tabe
aaaaaa ama olmaz ki hep böyle yapıyosun...
canım inan şimdi oturdum başına iş güç bitti oh sefam olsun eşimi bekliyorum bende gelicek diye acıktıkmda gelsede yesek yemegi yawallah kimseyi açlıkla imtaan etmesin diyyetteyim veriyorum diye seviniyom ama bir yandanda açım açç

canım maşşakkah haftanda epey gelmiş artık bebek odasının resmini koyarsında görürüz burdakızlar ben geldim siz yoksunuz nerdesiniz sesime gelin

Son düzenleme:
kızlarrr slmm bayadır gelemiyorum saolsun şirket yasaklılar listesine aldı kk yı oyuzden sadece akşamları girmeye çalışıyorum ama yorgunluktan açamıyorum özledim sizii hepinizii çok çok öpüyorummmmm

merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
başın sağolsun arkadaşım Allah birdaha yaşatmasın, hoşgeldin aramıza ...

kopardın beni nsl da yorumlamış kedi kızın korktugunu filan bide kovalamış kız belki aralarından birini seçmeye çalışıyoduuu:)))

sağol canım benim hepimiz hakediyoruz..anaammm kız iyi yapmışsın walla yazık kıza 5 tanesiyle nasıl başa çıksın çokmu cazibeliydi acep zavallı kedigül olacaktı yoksa tövbe yarabbim..
bugün formunuz yerinde valla maşallahhh :) kedigül:))))

burası hamile görmeye dayanamayanlaaar topikiiiii duymaya değil ama görmeyee :)) nasılda savunmuş kendiniiii:)) kız bende gelseydim keşke bugün ne güzel kaynatmışssınız vallaaa yaaa.... şu rahim filmide neymiş öle yahuuu valla ben bile tırsıyorum olcaksa olsun bitsin yeterrrr....

kolay gelsin canımmmm dikkat et kendine yorulma üşütme ayakta fazla kalma ağır kaldırma,misafir sık kabul etme.resimlerini gördüm oğluşun büyümüşşş maşallahhhh:)

ahhh bu patronlaaar ne yasaklarsınızki yani hem konuşuo hem çalışabiliriz biz dimi amaaa..... neyse cnm sen yinede aradan girmeye çalış özletme kendini

inşallah canım,
1,5 yıl önceki düğünümde ona az hediye vermişim öyle başladı tartışmaya, sonra kalkıcaz eve gidecez başladı eşime sen hayırlı evlat olsan gidip karının koynunda yatmazsın, ben şeker hastasıyım benle kalman lazım falan dedi. 42 yaşında öyle ciddi bir hastalığı yok, tamamen duygu sömürüsü yapıyor. hamile karısını eve tek yollayıp orda kalmalıymış eşim, her hafta gidip kalıyorduk bu olaya kadar evlerimizin arası 10 dk olmasına rağmen, tutturdu siz 3 ayda bir geliyorsunuz diye. falaan filan, benm eşimin annesi oğlunu benden kıskanıyor başından beri. biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik, nişan günü annesi bana ben çok üzülüyorum hiç mutlu değilim oğlum evlenecek evden gidecek dedi, ne kadar safmışım bu lafa rağmen bir buçuk sene gittim gittim kaldım orda.

Son düzenleme:

yaaa olamazzz... akşamları girmeye çalış bari arada. çok hissediyorum ben burda yokluğunuu...

şaka yapıyo olmalısın dilsad. daha dogrusu kadın şaka gibi. Allaha havale edelim kendisini. sen politik olacaksın demek ki. akıllı davran, kocanla aranı bozma, düşmanını da sevindirme. ben daha anne olmadım, bilmiyorum duyguyu ama nasıl bir anne bu şekilde davranabilir? üstelik bunlardan çok var, çok duyuyoruz benzer hikayeleri.

günaydın herkese.canım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.yazık kadına aslında acınası halde.vicdan azabı çektiğini düşnüyorum bende.eden bulur arkadaşım, keşke bebeğin yaşayabilseydi ama nasipten öte yol yok.inş kardeşi bekletmeden çabucak gelirde derdinin dermanı olur

yok valla ne yalan söyliyim ben kadına hiç acımadım. Allah acısın inşallah ona.

günaydın hepinize,bugün çok kalamıcam işlerim war bitince gelirim inşaallah..nöörünüyonuz bakalım..

söze nerden başlıyacagımı bilmiyorum inan aynı ben senin anlattıkların bende eşimle 6 senedir görüşüyoduk okadar zorluklar çektikki eşimle çok zor oldu benim işim kaynanam beni hiç istemedi neymiş kiloluymuşum neymiş onların memleketlisi degilmişim tabi ben bilmiyorum eşime demiş o çok kilolu yanına yakışmıyo onu alma sana başkasını alalım demiş tabi eşimle seviyoruzya birbirimizi eşimde ya onu alırısın yada ben başkasıyla evlenmem demişneyse gel gelelim oldu bizim iş bana bir degişik gelmedi hareketleri tuaftı ama toz kondurAmadım ah salak paşa nede safmışım birgün bir akrabasına gittim eşimin yengesiyle dedim vakit geçmesin namazı kılıyım sagolsun yer gösterdi gel burda kıl diye içerded sülale komsunun küçük kızı var geldi yatak odasına çıktı dışarı namazı bittim tespih çekiyorum aynen şunlar konuşuluyo aman kız bu gelini neden istemediki vs konuşuyolardı duydum içeri girdim anladım kendimi konuşuyolar dedim söyleyin kadın dediki aman bunu oglum istedi dedi kilolu demişler bula bula onumu aldın demişler bizimkide öle demiş ogluma ne yaptıysam ayrılmadı dedi ben çok çektim dügünümüz oldu altınlarım dügün paralarımı aldılar milletten aldık dediler borçları meyerse onlar ödemişler ah saf eşim garip parayı alıyodu veriyodu anne borcumuzu ver biz okadar eziyet çektikki borç ödemekten inan kömürsüzde kaldım faturaları ödeyemedigim oldu gene yılmadım borcum var diye 17 korundum bebek düşünmedim borç varya hamile kaldım 5 ay koca 5 ay kanamam oldu gelipte bakmadı anne diyodum ev kjirli cam kapı var aman evini pokmu götürüyo yapma deyip her seferinde laf etti kendimin düşük teylikesi vardı gene rahat durmadım temizledim evimibebegimin cinsiyetini ögrendik eşimle anne dedi oglum oluyo biz havalarda uçuyoruz düşün sen heyecanı dediki aman dışarı çıkmadan inanmam ne agırıma gitti beni eliyle itmnesionunla gittik doktora daha bebek küçük 2 ay yok ay anne edim oglum olsa aman dedi kız dogur oglan dogurma yoksa sokarım orana çıkarma dedi ne agırıma gitti eltim dogurdu kızına bakıyorum maşallah de nazarın degecek elime vermezler kızı ne agladım allah var eltim esirgemedi bebegi elime almaya kalkıyodum kaynanam dokunma sakın deyip her seferinde ellettirmedi banaborçları anlıcagın bana ödettiler altınlarım bilerziklerim düşün takıları alış verişi bile basıma kalktı bu oturdugum evde onun her seferinde kirada olsan ne yapıcan dedi durdugel gelelim hastane işleri oldu okadar eziyee çektirdi eşim dediki büyüklük sende kalsın paşa annem ona bak dedi 8 gün ona baktım hastanede beni çok sevdi dediki düşündügüm gibi degilsin ama kalbimi kırması yetti düşün eşimin hatrı olmasa varya neyseeltim evlendi altınları dügün paralarını ona verdi bana yok ben kaldım öle kala kaldım onun altınları durdu benim gittineyse 7 sene çocugum olmadı oglum a hamile kaldım ne mutluyum havalarda uçuyorum evet bu sefer dedim oglumu alıcam kucagıma gene gitti beni bıırakıp evine götürdü allah var 3 gebelik geçirdim kanıma kadar temizledi lafın yok sonra kızıma hamile kaldım oda dikişe ragmen durmadı şimdide perşembe günü arda beye aldım randevuyu ona gidicem anlıcagın testlerimde hiç bir şey çıkmadı doktorda dedi hamileliklerde yüzde ellisi anlaşılamayan düşükler herşeye hazırlıklı ol dedi ben şimdi neye kime güveniyim yaradanımdan başka kimim varistiyorumki kimse beni bulamasın konuşmasın ama nerde

gelelim kızıma hamileydim konusuna kaynanam bana bakmaya geldi annem memlekete gitti kardeşimi evlendirmeye rahimim dikilmiş yatıyorum eşimle konuşuyolardı birden sesleri gitti dedim paşa özel konuşuyolar gitme neyse sabah oldu kaynananm dediki ben aşagıya iniyorum komsuya gitti makinayada çamaşır attı bitince gelirim dedi gitti geldi geri yemek yemek istermisin dedi sen bilirsin dedim neyse getirdi yatagımın üstüne koydu tepsiyi itin önnüne atar gibi başımda dikilidi hadi ye dedim anne ben yerim sen git eşim makinaya koyar yok ye gidicem dedi yemegide bogazıma dizdi neyse giti bu akşam eşim geldi deid annem nerde dedim eve gitti pazartesi gelicekmiş baktım surat düştü canım ne oldu :???dedi yok sonra sıkıştırdım demek zorunda kaldı hay demez olaydıben evi kompile tamire soktm canım eski hallıları anneme verdim annemlerde 3 ay kaldım kızımda annem baktı bana neyse orda kaldıgımız süreçte eşim illahı yemek aş getirdi eve alışveriş vs demiş annesi kaynanamın oglun anasının evine taşıyo erzakları hep kaynanalarını doyuruyo sonra demiş eşime halıları ne yaptın eşimde kaynanama verdim demiş demiş siz adam olmasınız anca kaynananı doyur vs sonra kızmış suratı ondan düşüktü annemlere birşey yapmamı istemiyo hep bana diyo sonra bende bir çoştum vay senmisin onu diyen kızım ah ömürüm karnımda bir otara bir butarafa gitti agrımda cabası cuma kavga ettik konuştuk cumartesi duydum eşimden pazar evladımı dogurdum doktor dediki dogum edince aç bacaklarına at solu attı sagı atsan dedi bu ney kaskatı kalmış bacakların ne agladım kızım vefat edince dedim ne olur birşey yap yaşat ogullarımı görmedim ama kızımı gördün bir saçları vardıki sormadoktor kıızmı gördügünü anladı dedi bakma sen dedim ne olur bir kere görüyüm oglulları görmedim canım aklından gitmez dedi düşün yemyeşil bir örtünün üstünde gazlı bez vardı o minnacık bedeni yatıyodu artık nefes alamıyodu çok agladım sinir kirizleri geçirdim ilaçlar igneler vurdular sakin ol diye nasıl oluyum herşeyi hazırdı ömüürmün bagrıma basıcaktım 10 senelik hayatım bir anda degişicekti ellerim karnımda sabaha kadar ezanıla uyudum elim karnımda ah ömürüm dedim annene tekmeleri kim vurucak kim sevindiricek allahım acımdan doktora ne olur banada bir igne yap onların yanına gönder dedim ama beni duymadı teselli etti yapma yaşın küçük gene olur olurmu acaba:???alırmıyım kucagıma saglıklı birşekilde:????umudum varmu ölmeden göürümüyüm :?????yorumsuzum hemde çok yorumsuz sözümn bitti yer bu oluyo galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama diyoruım eger kaynanam yüzünden o bebek gitsiyse yaradan biliyo rabbim öteki yerde versin hakkımı canımı çok yaktı şuan beni hiç gömek istemezdim gözlerim pınar oldu aglıyorum

ahh paşam ahh. dilsadi dinleyince tazelendin yine. şimdi format at kendine...bıcırtı paşam ol hemencik tamam mı? unuttuk yukarda yazsıklarını. bir kez daha yazdın rahatladın. şimdi unutalım bunları. güzel şeyleri düşünelim. güzel şeyler de olacak bu hayatta bizler için...

canım ben artık eski paşa degilim sinirlerime hakim olmayada çalışıyorum kaynanama gelince demin eve geldim dügün var diye burda bana tema etmedi yüzüme bile bakmadı anca oglunu öptü sarıldı ses bile vermedi adam yerine koyupta yatılıya gelmedi ben ona ne yaptım agırıma gidiyo kardeşim ayrımcılık inan buna neden böyle yapıyo beni üüzyo diyorum kafana takma ne yapayım yapım böyle artık eşimede dedim bundan sonra kimseyi takmıcam bir yerlerinme ama yemin ettim eger doguruyum sag sagli dicem evime gelrise ne oldu anne bebek yokken kapımı açmıyodun şimdimi kıymete bindim dicem eşimde dersen beni kaybedersin dedi annem üzülür kırılır len dedim illlahi çocukmu dogurmam lazım gelmesi için dedim suratı gene mahkeme suratıydı ya "artık kimse beni ilgilendirmiyo hamile kalsamda demicem varsın oglu desin umrumda degil herkezi tak kafaya sonra delir bundan sonra paşayı yıkamıcaklar işte o kaaaabengeldigini milletten duyuyorum ban diyolarki sana gelmiyomu kavgamı ettiniz diyo bende yalan söylüyorum milletin diline düşmemek için yok geldi gitti siz görmediniz diyorum ne yapayım((

Son düzenleme:
merhaba kizlarrr
uzun zamandir gelemedim
umarim yeni hamis haberleri vardir..
ben de beklemelerdeyim hala
bu ay oldu sandim ama yanildim bu sabah adet oldum malesef

kız yeter bak senin eylüle kadar kafanı ve bedenini rahatlatman lazım hepimizin yaşadığı neler,neler war ama kuzum geçmişi değiştiremiyorsun maalesef..o yüzden ALLAH a havale et ve sen önüne bak canım...nasılsa eden bulur burda olmazsa öte tarafta

merhaba kizlarrr
uzun zamandir gelemedim
umarim yeni hamis haberleri vardir..
ben de beklemelerdeyim hala
bu ay oldu sandim ama yanildim bu sabah adet oldum malesef

hoşgeldin canım...hayırlısı olsun olur inşallah sıkma canını....dirmit ve penpetekir hamile canım zaten semrayı biliyorsundur..

ah beydaglı ah kaynanam 2 gündür burda bebem aradı beni dügünleri var yemege egliyomusun dedim kalabalık gelemem hehalde neyse dünde gelinle hastanelere gittik geç geldik annemde bırakmadı damat gelsin burda yiyinde gidin diye eve geldi eşim neyse annesi aradı kınaya gelmiyomu diye eşimde demiş yok annesinde bende gidicem neyse dedim bak gidwelim laf edicek anne surat yapıcek dedi boşver neyse annemlerden kalktık minübüse binndik yürüyerekten geldik eve eşim bakkala girdi sen öçgretmiş gibi kaynanam teyzem önümüze çık neyse ogluna sarıldı öptü suratıma bile bakmadı ne agırıma gitti eşimede dedim eger bebegim olsun gelirse evime kalmaya bu sefer ben kovucam evden şimdimi kıymetli oldum diye eşim dedi kırılır yeter artık dedim bbeni kırıyo hanım senin gördügün yok dedim sinirlerim hatsaffadaydı vallahi dü,n sinirimden eve gelince eşimi yedim milet diyo kız paşa kaynanam gelmiş milleten duyuyorum annesi burda demiyo gelimde oglumda akıyım diye gelmezse gelmesin umrumda degil ama eşim üzülüyo o üzülünce haliyle bende üüzlüyorum inan gözüm yok bir eltim var başıma bir tane daha bela geliyo işin yoksa ugraş dur bunlarlavallahi durumum olsa bir dakika durmam burdaa ne yapıyım elim mahküm benden uzak allaha yakın olsunlar vallahi ban dokunmasınlarda kime doknurlarsa dokunsunlar vallahi onlar yüzünden panik atak oldum genç yaşta kalp hapı verdi doktor banada yazık bugün eşim evde güzel bir kahvaltı hazırlıyım diyorum ona bakalım ne hazırlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…