ben hastanede de bişe demedim doğumdan sonra 3 gün kaldı bende, yine anne diyerek konuştum, eşimin annesidir dedim sustum, oğlum ölünce bağıra bağıra ağladı, üzüldüğüne inanmıyorum çünkü hamileliğime de hiç bi zaman sevinmedi, hamileyim dedim yorum yapmadı erkek dedim kız istiyordum dedi,sadece vicdan azabı çektiğini düşünüyorum. bebeğimin cenazesinden 2 saat sonra evine gitti bi dahada ne aradı beni ne sordu, ben de doğumdan sonra evine falan gitmedim, affedemiyorum, dediğin gibi sebebi oysa er geç Verecektir Rabbim cezasını.
canım inan şimdi oturdum başına iş güç bitti oh sefam olsun eşimi bekliyorum bende gelicek diye acıktıkmda gelsede yesek yemegi yawaaaaaa ama olmaz ki hep böyle yapıyosun...
kızlar nasılsınızz havalar süperrrr
ama gıremıyorum evde tadilatım var ustalar bı hafta arayla gelebıldı evde heryer heryerde cocuk odasını boşaltıyorum baska esyalarım vardı onları ayarlıyoruz derken gunler ole gecıo cabuk yoruluyorum az yapıyorum az yatıyorum derken bıseyler oluyor ıste
nazlım gerı gelmısss çok sevındım nasılsın canım
başın sağolsun arkadaşım Allah birdaha yaşatmasın, hoşgeldin aramıza ...merhaba, 2 ay önce 26 haftalık doğum yaptım oğlum 46 gün yaşadı ve ben onu 11 gün önce kaybettim. müsadenizle aranıza katılıyorum
kopardın beni nsl da yorumlamış kedi kızın korktugunu filan bide kovalamış kız belki aralarından birini seçmeye çalışıyoduuu:)))canım benim senin paşamın dumanın bebeği olsun çok istiyorum kimse yanlış anlamasın sizler sanki daha çok hakesdiosunuz hakkında hayılrısı olsun kuzummm rabbim yanında olsun inşallahh kız bizim bahallede bi tane kız kedi var anam geçen gün bi baktım 5 tane kedi etrafını sarmış kız nasıl korkuyo markete gitmiştim ayaamda terlik vardı çıkardım attım erkeklere yazık kıza 5 tanesi birden aç kediler:)
bugün formunuz yerinde valla maşallahhh :) kedigül:))))sağol canım benim hepimiz hakediyoruz..anaammm kız iyi yapmışsın walla yazık kıza 5 tanesiyle nasıl başa çıksın çokmu cazibeliydi acep zavallı kedigül olacaktı yoksa tövbe yarabbim..
burası hamile görmeye dayanamayanlaaar topikiiiiipaşam demek sen gelince şenlenio burası. öyle bırakıp bırakıp gitme. anam bırak gitsin hamileler. ne işleri var bu topic'de. eğleniolar onlar bi yerlerde. biz kendi derdimize yanalım. arada gelip iyi olduklarını haber versinler yeter bize. ben zaten taraftar değilim hamile kalanların bu topicleri okumalarına. başka topic altında yollarımız kesişecek bir gün inşallah. burda çok hamile muhabbeti dönünce bir yerden sonra bize de iyi olmuyo. dışarda kaçtığımızı burada tekrarlıyo oluyoruz. yani ben kendi adıma söyliyim öyle oluyorum. çok çok seviniyorum onlar için, başardıkları için. ama sonra içime dönüp panik yaşıyorum. onlar da hamile kaldı ben kalamıyorum diye. onlar için de iyi değil. sonuçta burası bir nevi endişe ve keder topici. kötü niyet yok söylediklerimde, zaten beni burada bilen bildi artık. kendimi anlatmama gerek yok herhalde. renkliatlas birilerine kızmış ayrı topic açmış, üstüne gelenler olmuş kızın ama bir yerde haklı buluyorum ben onu. burda yaşadıkları, paylaştıkları ızdırabı 1 günde unutan arkadaşlarımız var. arkada bıraktıkları burdaki arkadaşlarının hala aynı ızdırap içinde olduğunu düşünmüyorlar. kınadıkları şeyleri kendileri yapar duruma geliveriyorlar. belki biz de öyle yapacağız o heyecanla bilemiyorum şimdi ama ben ne olursa olsun olabildiğince özenli olmaya çalışacağım kendi şahsıma.
kolay gelsin canımmmm dikkat et kendine yorulmakızlar nasılsınızz havalar süperrrr
ama gıremıyorum evde tadilatım var ustalar bı hafta arayla gelebıldı evde heryer heryerde cocuk odasını boşaltıyorum baska esyalarım vardı onları ayarlıyoruz derken gunler ole gecıo cabuk yoruluyorum az yapıyorum az yatıyorum derken bıseyler oluyor ıste
nazlım gerı gelmısss çok sevındım nasılsın canım
ahhh bu patronlaaar ne yasaklarsınızki yani hem konuşuo hem çalışabiliriz biz dimi amaaa..... neyse cnm sen yinede aradan girmeye çalış özletme kendinikızlarrr slmm bayadır gelemiyorum saolsun şirket yasaklılar listesine aldı kk yı oyuzden sadece akşamları girmeye çalışıyorum ama yorgunluktan açamıyorum özledim sizii hepinizii çok çok öpüyorummmmm
inan aynısını oglumdada kaynanam dedi kız dogur oglan istemem diye şaştımda kaldım yaw yazdıklarına kendimi vallahi sende buldum alahım bir daha acı göstermesin işşallah özel olmasa neden kavga ettigini söylermisin yoksa sen bilirsin tabe
kızlarrr slmm bayadır gelemiyorum saolsun şirket yasaklılar listesine aldı kk yı oyuzden sadece akşamları girmeye çalışıyorum ama yorgunluktan açamıyorum özledim sizii hepinizii çok çok öpüyorummmmm
inşallah canım,
1,5 yıl önceki düğünümde ona az hediye vermişim öyle başladı tartışmaya, sonra kalkıcaz eve gidecez başladı eşime sen hayırlı evlat olsan gidip karının koynunda yatmazsın, ben şeker hastasıyım benle kalman lazım falan dedi. 42 yaşında öyle ciddi bir hastalığı yok, tamamen duygu sömürüsü yapıyor. hamile karısını eve tek yollayıp orda kalmalıymış eşim, her hafta gidip kalıyorduk bu olaya kadar evlerimizin arası 10 dk olmasına rağmen, tutturdu siz 3 ayda bir geliyorsunuz diye. falaan filan, benm eşimin annesi oğlunu benden kıskanıyor başından beri. biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik, nişan günü annesi bana ben çok üzülüyorum hiç mutlu değilim oğlum evlenecek evden gidecek dedi, ne kadar safmışım bu lafa rağmen bir buçuk sene gittim gittim kaldım orda.
inşallah canım,
1,5 yıl önceki düğünümde ona az hediye vermişim öyle başladı tartışmaya, sonra kalkıcaz eve gidecez başladı eşime sen hayırlı evlat olsan gidip karının koynunda yatmazsın, ben şeker hastasıyım benle kalman lazım falan dedi. 42 yaşında öyle ciddi bir hastalığı yok, tamamen duygu sömürüsü yapıyor. hamile karısını eve tek yollayıp orda kalmalıymış eşim, her hafta gidip kalıyorduk bu olaya kadar evlerimizin arası 10 dk olmasına rağmen, tutturdu siz 3 ayda bir geliyorsunuz diye. falaan filan, benm eşimin annesi oğlunu benden kıskanıyor başından beri. biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik, nişan günü annesi bana ben çok üzülüyorum hiç mutlu değilim oğlum evlenecek evden gidecek dedi, ne kadar safmışım bu lafa rağmen bir buçuk sene gittim gittim kaldım orda.
günaydın herkese.canım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.yazık kadına aslında acınası halde.vicdan azabı çektiğini düşnüyorum bende.eden bulur arkadaşım, keşke bebeğin yaşayabilseydi ama nasipten öte yol yok.inş kardeşi bekletmeden çabucak gelirde derdinin dermanı olur
anaammmbütün gün kimsecikler gelmemiş buraya ama yaa
söze nerden başlıyacagımı bilmiyorum inan aynı ben senin anlattıklarıninşallah canım,
ahh paşam ahh. dilsadi dinleyince tazelendin yine. şimdi format at kendine...bıcırtı paşam ol hemencik tamam mı? unuttuk yukarda yazsıklarını. bir kez daha yazdın rahatladın. şimdi unutalım bunları. güzel şeyleri düşünelim. güzel şeyler de olacak bu hayatta bizler için...
ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmm.......
merhaba kizlarrr
uzun zamandir gelemedim
umarim yeni hamis haberleri vardir..
ben de beklemelerdeyim hala
bu ay oldu sandim ama yanildim bu sabah adet oldum malesef
kız yeter bak senin eylüle kadar kafanı ve bedenini rahatlatman lazım hepimizin yaşadığı neler,neler war ama kuzum geçmişi değiştiremiyorsun maalesef..o yüzden ALLAH a havale et ve sen önüne bak canım...nasılsa eden bulur burda olmazsa öte tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?