Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ay sinir oluyorum böyle insanlara ama onlara bişey olmuyor işte bak sen sağlığına zarar veriyorsun..çok ayıp etmiş,şimdi eşinde arada kalıyor diye üzülüyodur..neyse canım eşin sana iyi olsunda o daha önemli onlardan hadi bakalım kocişine güzel bir kahvaltı hazırla ve bence dayanabilirsen hiç bu konuyu açma,onlarda çatlasın..

sagol kardeşim iyiki varsınız degilmi ben eşimle mutlu oluyum gerisi boş

paşm yaaa bak anlattıklarını dün akşam okudum ama cevap yazamadım, benim aklımda kalan kaynana sinirlenip ömürünü erken doğum yaptıgın oldu..değermiydi yani bu derece takmaya, artık lütfen hatırlama böyle şeyleri... bak senin bi evlada ihtiyacın var,gerekirse görme duyma..gerekirse evini taşı yüzlerini görme bunu yapan çok insan var cidden önemli olan senin korunmayı bıraktığında kafanın da temizlenmiş olması... anlatma artık bunları lütfen silmeye çalış hafızandan...akşam ağlaya ağlaya okudum o bebeğini kaybettiğin anları, gerisi önemli değil o kaynananan ne yaparsa yaptın olan sana oluyo canım yaa...

ah kuzum ya karşılaşamıyoruz bir türlü..
evet yahuu geliyorum kimse yok(

merhaba kizlarrr
uzun zamandir gelemedim
umarim yeni hamis haberleri vardir..
ben de beklemelerdeyim hala
bu ay oldu sandim ama yanildim bu sabah adet oldum malesef

oooo kimler gelmiş:) hoşgeldin canım, inşallah bu son adet olur önümüzdeki ay hamiş olursun...

eweeett çok şükür nasılsın ?? tatlım..
iyim valla heleki burda birileriyle karşılaşmayı çok özlemişim seni gördüm daha iyi oldum :) kahvaltı yaptık eşim dışarı çıktı pantolununu terziye götürmeye bende şööyleee uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum ohhhh seviyorum haftasonlarını yaaa:))

sen nasılsın nasıl oldu bel ağrınların?

ewet yaa burda birilerini görünce bende çok seviniyorum kimseler gelmez oldu helede naz hiç uğramıyo baya merak ediyorum..senin eşin çıkmış benimkide yolda geliyomuş,oh kuzum uzat ayaklarını dinlen sefan olsun hakediyosun..
belimde hala ağrıyo eskisi kadar değil ama ben baya dayanıklı oldum galiba ağrı ve acılara karşı..
ee bu ay başlıyomusun kaç gün war çalışmalarına

nazı facede görüyorum en son fotosunu koymuş kocaman olmuş bebeği iyi maşallah nete fazla girmiyo sanırım... kendi kendine iyileşecek demekki belin cnm ne güzel işte kendine dikakt et sıkı tut belini geçer bişey olmaz...
bugün adetim bitti ama gittiğim dr lardan biri bana 1.5 ay coraspin kullan demişti 33 gün oldu bikaç güne bırakırım ama yumurtlama günlerimi de kaçırmak istemiyorum aslında, belkide hemen başlarım belli olmaz ama bu sabah böyle biraz canım sıkıldı offf yaa yine aynı şeyler olursa diye, hep aynı yani kalp atışını duymaya gidiyoruz vs bişiler oluyo valla içim bi tuhaf oldu hazır diilmişim gibi ama kaöçış da yok

iyi canım aman iyi olsunda ama bir ewsahibesi olrak gelse bir selam werse dimi ama..yani corasprini bırakacakmısın ben bırakmamıştım,canım benim seni çok iyi anlıyorum ama korkunun ecele faydası yok inşallah bu kez yüzün gülecek sıkma canını ALLAH a havale et ve başla çalışmalara hadi bağalım seninde beline kuvvet

corapin ve iğne aynı anda kullanılırmıki cnm? fazla sulanmazmı kanım bu kez? bu kez hemotologa gitmeyi düşünüyorum iğne konusunda inşallah sorun bi öncekilerde kullandığım iğnenin dozunun az olmasıdır...

ewet canım ben kullanmıştım genelde diğer topikteki kızlarda kullanıyor zaten..hematoloğa git bakalım zaten onlar karar verirler..iğnenin dozajını artık ona göre hem jinekoloğun hemde hemayoloğun ayarlar dediğin gibi inşallah tek sorun budur.. benim kociş geldi çıkıyorum kuzum sonra görüşürüz..

umarim canim hepimizzzzzz
bekledim sonuc olumlu olucak diye dusundum
sonra size mujde vermek istedim
ama olmadi
ne yapalim ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek bu nazli bebisler

valla bizim bebişler fazla nazlıı:) annemin bi komşusu var kız hamileydi doğum yaptı bebeği 3 aylık filan pat kazara 2.bebişe hamile kalmış o da doğdu birde sezeryan dr olmaz bu alıncak filan demiş valla çatır çatır doğuruyo hatun yaaaa....Allah işte verince veriyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…