ewet canım ben kullanmıştım genelde diğer topikteki kızlarda kullanıyor zaten..hematoloğa git bakalım zaten onlar karar verirler..iğnenin dozajını artık ona göre hem jinekoloğun hemde hemayoloğun ayarlar dediğin gibi inşallah tek sorun budur.. benim kociş geldi çıkıyorum kuzum sonra görüşürüz..
valla bizim bebişler fazla nazlıı:) annemin bi komşusu var kız hamileydi doğum yaptı bebeği 3 aylık filan pat kazara 2.bebişe hamile kalmış o da doğdubirde sezeryan dr olmaz bu alıncak filan demiş valla çatır çatır doğuruyo hatun yaaaa....Allah işte verince veriyo:)
ok canım görüşmek üzere öptüm seni
valla benimde bi olsun 1 yaşında filan hemen 2.yi düşüneceğim karar verdim :) hayırlısı yaa kısmet artıkcevrede cok var zaten ornekler
hele mucize diye adlandirilan ama ilk ayinda hamile kalanlar
ne diyelim bize de nasip olur insallah catir catir dogurmak
benim kuzen de ikinciye hamile
benim dugunumde daha yeni hamileydi
fazla zaman gecmedi benim 1.yok daha o ikinciye :)
amin canım ben hamlile değilim ama,şimdilikte düşünmüyorum zaten,inşallah sende yakın zamanda güzel haberler werirsin bizlere..
valla benimde bi olsun 1 yaşında filan hemen 2.yi düşüneceğim karar verdim :) hayırlısı yaa kısmet artık
ben istiyorum ya
ama en cok kocam
eskiden soylerdim hep hadi zamani geldi diye istemezdi
uzun zaman istemedik
olunca da zaten bizimle cok durmadi
umarim cok beklemeyiz ilkinde 7.ayda gelmisti ve bu surede inanilmaz kafayi takmistim neden olmuyor diye
bakalim simdi ne zmana gelicek 3.ay bitti
nasılsın ?? canım herşey yolundadır umarım..
ben istiyorum ya
ama en cok kocam
eskiden soylerdim hep hadi zamani geldi diye istemezdi
uzun zaman istemedik
olunca da zaten bizimle cok durmadi
umarim cok beklemeyiz ilkinde 7.ayda gelmisti ve bu surede inanilmaz kafayi takmistim neden olmuyor diye
bakalim simdi ne zmana gelicek 3.ay bitti
inşallah baharın bereketi senide bulur walla tam üreme zamanı onun için bol,bol çalış
sağol tatlım, herşey yolunda, yine unutuyorum hamile olduğumu, yani tek kanıtım ultrason görüntüsü:) bi doğsun kızımı ya da oğlumu öpcem beni hiç üzmedin ilk 3 ay die:) sen iyi misin tatlım?
kısmeti olduğu an gelecek canım, o iyi bilir zamanını:)
beydağlıı kız sen çıkmıyomuydunnn hııııpempetekir hoşgeldin cnm ne güzel bulantısız vs rahat bi hamilelik geçiriyosun herşey böyle kolay olur inş.canımmm...
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum..ne güzel annesi seni hiç üzmüyor işte bebişin
beydağlıı kız sen çıkmıyomuydunnn hııııpempetekir hoşgeldin cnm ne güzel bulantısız vs rahat bi hamilelik geçiriyosun herşey böyle kolay olur inş.canımmm...
canım inan artık takmıyourm kimseyi ne yapıyosam kendime yapıyorum benpaşm yaaa bak anlattıklarını dün akşam okudum ama cevap yazamadım, benim aklımda kalan kaynana sinirlenip ömürünü erken doğum yaptıgın oldu..değermiydi yani bu derece takmaya, artık lütfen hatırlama böyle şeyleri... Bak senin bi evlada ihtiyacın var,gerekirse görme duyma..gerekirse evini taşı yüzlerini görme bunu yapan çok insan var cidden önemli olan senin korunmayı bıraktığında kafanın da temizlenmiş olması... Anlatma artık bunları lütfen silmeye çalış hafızandan...akşam ağlaya ağlaya okudum o bebeğini kaybettiğin anları, gerisi önemli değil o kaynananan ne yaparsa yaptın olan sana oluyo canım yaa...
Evet yahuu geliyorum kimse yok(
oooo kimler gelmiş:) hoşgeldin canım, inşallah bu son adet olur önümüzdeki ay hamiş olursun...
geliyom,gidiyom ,kimseyi evde bulamıyom
rabbim hayırlısını zamanında versin işşallahumarim canim hepimizzzzzz
bekledim sonuc olumlu olucak diye dusundum
sonra size mujde vermek istedim
ama olmadi
ne yapalim ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek bu nazli bebisler
kız de get kocişinin yanınakız sen benim yazımı görmedin galiba kocişim banyoya girdi biraz daha oturacam diye yazdım ya..hem sen nereye kayboldun bakim,ama birazdan kesin gidiyorum
evet, umarım böle gider, allah her kadına ve bize anne olmayı yaşatsın...
Hoşbulduk tatlım, evet iyiyim, annemle ablamlara sordum, hepsi böle geçirmiş, adet gecikmese anlamıycaktık diolar:)
yumurtalık rezervi topikine bakıyodum cnm bende, sonra dışarı çıktım şimdi ablamlara geldim annemle oturuyoruz:) ama çok geç sen çıkmışsınnnnkız sen benim yazımı görmedin galiba kocişim banyoya girdi biraz daha oturacam diye yazdım ya..hem sen nereye kayboldun bakim,ama birazdan kesin gidiyorum
ne güzel yaa böyle diyorum sürekli midem bulansın razıyım filan diye ama çok kötü oluyo yemek filan yiyemiyosun....evet, umarım böle gider, Allah her kadına ve bize anne olmayı yaşatsın...
hoşbulduk tatlım, evet iyiyim, annemle ablamlara sordum, hepsi böle geçirmiş, adet gecikmese anlamıycaktık diolar:)
canım ben artık eski paşa degilim sinirlerime hakim olmayada çalışıyorum kaynanama gelince demin eve geldim dügün var diye burda bana tema etmedi yüzüme bile bakmadı anca oglunu öptü sarıldı ses bile vermedi adam yerine koyupta yatılıya gelmediben ona ne yaptım agırıma gidiyo kardeşim ayrımcılık inan buna neden böyle yapıyo beni üüzyo diyorum kafana takma ne yapayım yapım böyle artık eşimede dedim bundan sonra kimseyi takmıcam bir yerlerinme ama yemin ettim eger doguruyum sag sagli dicem evime gelrise ne oldu anne bebek yokken kapımı açmıyodun şimdimi kıymete bindim dicem eşimde dersen beni kaybedersin dedi annem üzülür kırılır len dedim illlahi çocukmu dogurmam lazım gelmesi için dedim suratı gene mahkeme suratıydı ya "artık kimse beni ilgilendirmiyo hamile kalsamda demicem varsın oglu desin umrumda degil herkezi tak kafaya sonra delir bundan sonra paşayı yıkamıcaklar işte o kaaaa bengeldigini milletten duyuyorum ban diyolarki sana gelmiyomu kavgamı ettiniz diyo bende yalan söylüyorum milletin diline düşmemek için yok geldi gitti siz görmediniz diyorum ne yapayım ((
merhaba kizlarrr
uzun zamandir gelemedim
umarim yeni hamis haberleri vardir..
ben de beklemelerdeyim hala
bu ay oldu sandim ama yanildim bu sabah adet oldum malesef
cnm şu senin yaptıracağın amh testi bende yaptırdım çok düşük çıktı, aslında burdaki hamile kalamayan tüm kızların yaptırması gerekiyo,amh düşüklüğü hamile kalmayı engelliyo, yada benim gibi hamile kalıyosun ama yumurtaların kalitesiz oluyo,aman ihmal etme onu...en azından düşükse kaliteyi artırmak için bişiler yaparsın,gerçi senin sorunun tamamen farklı ama olsun :)canım inan artık takmıyourm kimseyi ne yapıyosam kendime yapıyorum benbundan sonra bütün kötü şeyleri atıcem hep iyi şeyler düşünücem işşallah şimdi gelelim bana persembe günü randevum alındı bakalım doktor ne dicek:18::18:dua edinde güzel şeyler desin ban okadar ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya
kız ben burdayım devamlı açıgım ama kapalı görünüyorum eşimi yeni yolladım işten aradılar tüh gezmeye gidicektik negüzel saglık olsun bende evi toplucem sonra aranıza dönücem ben diyim 2 saaat siz deyin 1 saat ben gelince sizlerde olun burda aglarım bak
rabbim hayırlısını zamanında versin işşallah
kız de get kocişinin yanınane işin var bizim gibi hatunlarla ah eşim evde olucek neyse uatanırım ben şimdi diyemem
herşeyde vardır bir hayır cnm o zaman sen şimdi rahim filmine hazırla kendini kötü şeyleri duymamaya çalış münkünsepardon da daha iyi değil mi zaten bu kadının size gelmemesi. ne güzel işte bırak gelmesin. kocan çok görmek isterse çok özlerse gider kendi görür. üzüldüğün şeye bak :))
selam canım, hoşgeldin yeniden...
kızlar tam gününde geldi yine kırmızılarım. sabah bana günaydın dediler :) ama biliosunuz ya ben gayet farkındaydım zaten geliyo olduklarının. yani yumurta takibi işe yaramadı. şimdi 8. deneme ayıma giriyorum. pazartesi doktorumu arıycam rahim filmi için gün verecek. spermiogram da istiyodu. zor bir ay beni bekler. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?