herşeyde vardır bir hayır cnm o zaman sen şimdi rahim filmine hazırla kendini kötü şeyleri duymamaya çalış münkünsepardon da daha iyi değil mi zaten bu kadının size gelmemesi. ne güzel işte bırak gelmesin. kocan çok görmek isterse çok özlerse gider kendi görür. üzüldüğün şeye bak :))
selam canım, hoşgeldin yeniden...
kızlar tam gününde geldi yine kırmızılarım. sabah bana günaydın dediler :) ama biliosunuz ya ben gayet farkındaydım zaten geliyo olduklarının. yani yumurta takibi işe yaramadı. şimdi 8. deneme ayıma giriyorum. pazartesi doktorumu arıycam rahim filmi için gün verecek. spermiogram da istiyodu. zor bir ay beni bekler. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun...
üzülme canım hiç adet olamayanlar napsındumanım geldin miii? dumanım ben regl oldum dumanııım(
herşeyde vardır bir hayır cnm o zaman sen şimdi rahim filmine hazırla kendini kötü şeyleri duymamaya çalış münkünserahim filmninden sonrada hemen hamile kal olurmuuu
üzülme canım hiç adet olamayanlar napsınsenin genede bak üreyebildiğinin kanıtı bu dr bana erken menopoza gireceksin dediğinden beri valla adet olduğuma seviniyorum senin için artık vakti geldi, az kaldı bak koca grupta kaç kişi kaldık bikaç ay sonra kimse kalmıycak hamiş olmayan...
sen çok güçlü bi kızsın biliyosun herşeyin üstesinden gelirsin, bi bebek filan görünce gözlerim doluyo benimde böyle bakakalıyorum hepsi bize sevap katıyo çektiğimiz tüm bu üzüntüler.. en güzeli nisan da hamile olduğunu öğrenmen inşallah Allah sesini duyar cnm mutlu gidersin doğuma...rahim filmine hazırım zaten. artık zerre korkmuyorum o işten. inanır mısın regl olduğuma bile geçen aylardaki kadar üzülmüş değilim. bu doktor beni çok rahatlattı duman. kendimi resmen güvende hissediyorum şu anda. bu adamın yardımıyla başarıcaz bunu inanıyorum artık. ama kolay ama zor. inşallah bari en zorlarına kadar varmayalım. eltim doğurmadan önce hamile olduğumun haberini alsam, başım dik bir şekilde gitsem tebrikleşsem adam gibi duman...çok istiyorum bunu, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. o doğuma gittiğimde hala ahmile değilsem psikolojimin en başa dönmesinden korkuyorum çünkü. o zamandan beridir hiç bebek görmedim ben yakın çevremde. ne tepki vereceğimi bilmiyorum o yüzden. bir sürü hamile haberi aldım bu süre içinde ve onların hepsi ama hepsi mayıs ayında doğum yapacaklar. nisan benim ayım olsun diye yalvarıyorum Allahıma.
biliyorum canım, adetimin düzenli olması iyi birşey. inşallah artık her birimizin yüzü gülsün inşallah. Allahım duy bizi...
sen çok güçlü bi kızsın biliyosun herşeyin üstesinden gelirsin, bi bebek filan görünce gözlerim doluyo benimde böyle bakakalıyorum hepsi bize sevap katıyo çektiğimiz tüm bu üzüntüler.. en güzeli nisan da hamile olduğunu öğrenmen inşallah Allah sesini duyar cnm mutlu gidersin doğuma...
biliyo musun eltim isteyerek veya istemeyerek bana verdiği ızdırabın başka bir şeklini kendi yaşayacak. küçük kayınbiraderim eltimin üvey kızkardeşini istemeye gidecek. yani eltimin ikinci eltisi küs olduğu üvey kızkardeşi olacak. Allahım hep görüyo, hep biliyor yaptığını işte.
bak işte canım herkes biyerden sınanıyo bi yerden dertli sen buna üzülüyosun ama senin bebeğin olduğunda geçecek bu,ama o bunu belkide bir ömür çekecek...seni farkında olarak yada olmayarak üzdü ama biz bişey yapamasakda Allah yanımızda ya o yeter...
üzme canım kendini,vardır bunda da bir hayır...inşallah baharın bereketi senide bulur bakarsın nisanda yüzün güler kuzum..
bu karamsarlığının geceye bağlı olduğunu düşünüyorum,yarın güzel bi güne uyanırsın inşallah canımçok çok ama çok mutsuz ve çaresizim. ne yapacağımı bilemez haldeyim. çok mutsuzum çok.
günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkk bakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:
günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkk bakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:
canlar ben geldim nasılsınız? bugün iş başı yaptım, evde de pc yoktu sizi çok özledim
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım şimdi beni bekleyen işler var onları bitirirsem yine burdayım kızlar
bebeğim çok şükür iyi, babamızla gittik hareketlerini gördük 2 hafta sonra cinsiyet ve 2 testimiz var allah nasip ederse sonra gelicem canlarım:)
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha niceeee yıllara inş.
günaydın herkese
çok çok ama çok mutsuz ve çaresizim. ne yapacağımı bilemez haldeyim. çok mutsuzum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?