Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

herşeyde vardır bir hayır cnm o zaman sen şimdi rahim filmine hazırla kendini kötü şeyleri duymamaya çalış münkünse rahim filmninden sonrada hemen hamile kal olurmuuu

dumanım geldin miii? dumanım ben regl oldum dumanııım (
üzülme canım hiç adet olamayanlar napsın senin genede bak üreyebildiğinin kanıtı bu dr bana erken menopoza gireceksin dediğinden beri valla adet olduğuma seviniyorum senin için artık vakti geldi, az kaldı bak koca grupta kaç kişi kaldık bikaç ay sonra kimse kalmıycak hamiş olmayan...

herşeyde vardır bir hayır cnm o zaman sen şimdi rahim filmine hazırla kendini kötü şeyleri duymamaya çalış münkünse rahim filmninden sonrada hemen hamile kal olurmuuu

rahim filmine hazırım zaten. artık zerre korkmuyorum o işten. inanır mısın regl olduğuma bile geçen aylardaki kadar üzülmüş değilim. bu doktor beni çok rahatlattı duman. kendimi resmen güvende hissediyorum şu anda. bu adamın yardımıyla başarıcaz bunu inanıyorum artık. ama kolay ama zor. inşallah bari en zorlarına kadar varmayalım. eltim doğurmadan önce hamile olduğumun haberini alsam, başım dik bir şekilde gitsem tebrikleşsem adam gibi duman...çok istiyorum bunu, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. o doğuma gittiğimde hala ahmile değilsem psikolojimin en başa dönmesinden korkuyorum çünkü. o zamandan beridir hiç bebek görmedim ben yakın çevremde. ne tepki vereceğimi bilmiyorum o yüzden. bir sürü hamile haberi aldım bu süre içinde ve onların hepsi ama hepsi mayıs ayında doğum yapacaklar. nisan benim ayım olsun diye yalvarıyorum Allahıma.

biliyorum canım, adetimin düzenli olması iyi birşey. inşallah artık her birimizin yüzü gülsün inşallah. Allahım duy bizi...

sen çok güçlü bi kızsın biliyosun herşeyin üstesinden gelirsin, bi bebek filan görünce gözlerim doluyo benimde böyle bakakalıyorum hepsi bize sevap katıyo çektiğimiz tüm bu üzüntüler.. en güzeli nisan da hamile olduğunu öğrenmen inşallah Allah sesini duyar cnm mutlu gidersin doğuma...

biliyo musun eltim isteyerek veya istemeyerek bana verdiği ızdırabın başka bir şeklini kendi yaşayacak. küçük kayınbiraderim eltimin üvey kızkardeşini istemeye gidecek. yani eltimin ikinci eltisi küs olduğu üvey kızkardeşi olacak. Allahım hep görüyo, hep biliyor yaptığını işte.

bak işte canım herkes biyerden sınanıyo bi yerden dertli sen buna üzülüyosun ama senin bebeğin olduğunda geçecek bu,ama o bunu belkide bir ömür çekecek...seni farkında olarak yada olmayarak üzdü ama biz bişey yapamasakda Allah yanımızda ya o yeter...

ben bu açıdan hiç düşünmemiştim. ama benim de daha ömür boyu çekip çekmiyceğim belli değil. hiçbirşeyin garantisi yok bu hayatta.

üzme canım kendini,vardır bunda da bir hayır...inşallah baharın bereketi senide bulur bakarsın nisanda yüzün güler kuzum..

çok çok ama çok mutsuz ve çaresizim. ne yapacağımı bilemez haldeyim. çok mutsuzum çok.

günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkkbakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:

canlar ben geldim nasılsınız? bugün iş başı yaptım, evde de pc yoktu sizi çok özledim

umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım şimdi beni bekleyen işler var onları bitirirsem yine burdayım kızlar

bebeğim çok şükür iyi, babamızla gittik hareketlerini gördük 2 hafta sonra cinsiyet ve 2 testimiz var allah nasip ederse sonra gelicem canlarım:)

günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkkbakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:

nice mutlu sağlıklı ve bebişli yıllara canım..sen daha çok yeniymişsin kuzucum ilk yıllar daha başka oluyor ben harika sürprizler yapmıştım kocişime,tabi benim kadar olmasada oda bana yapmıştı halada dewam ettiririz..

hg.. kuzum çok sewindim iyi olduğunuza ay zaman ne çabuk geçiyor demek cinsiyet aşamasına geldi fasulye aman yesinler onu..

çok çok ama çok mutsuz ve çaresizim. ne yapacağımı bilemez haldeyim. çok mutsuzum çok.

miragekızıyorum ama san he hem sen başkaları böyle şeyler yazdığında neler söylüyosun..hadi bakalım silkelen kendine gel çaresizlik ne demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…