benim için önemli degil canım eşim üzülüyo adam aramızda kaldıpardon da daha iyi değil mi zaten bu kadının size gelmemesi. Ne güzel işte bırak gelmesin. Kocan çok görmek isterse çok özlerse gider kendi görür. üzüldüğün şeye bak :))
selam canım, hoşgeldin yeniden...
Kızlar tam gününde geldi yine kırmızılarım. Sabah bana günaydın dediler :) ama biliosunuz ya ben gayet farkındaydım zaten geliyo olduklarının. Yani yumurta takibi işe yaramadı. şimdi 8. Deneme ayıma giriyorum. Pazartesi doktorumu arıycam rahim filmi için gün verecek. Spermiogram da istiyodu. Zor bir ay beni bekler. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun...
canım doktor bana verdi o testide anlamadım elhamdurillah gebe kalabiliyorum 20 hafytanın üstünü göremiyorum işte yacnm şu senin yaptıracağın amh testi bende yaptırdım çok düşük çıktı, aslında burdaki hamile kalamayan tüm kızların yaptırması gerekiyo,amh düşüklüğü hamile kalmayı engelliyo, yada benim gibi hamile kalıyosun ama yumurtaların kalitesiz oluyo,aman ihmal etme onu...en azından düşükse kaliteyi artırmak için bişiler yaparsın,gerçi senin sorunun tamamen farklı ama olsun :)
paşam'ın yazdıklarını okudum da.o kaynanaya inat sen kocanla çok iyi geçin.hiç onların konusunu bile açma.onlar yokmuş gibi davran.onlar yüzünden eşinle tartışmaya değmez.eşin de
bunalmıştır.bir hafta dene bunu.aranızda onların muhabbeti geçmesin hiç.neşeli,güzel sohbetler yapın..güzelce giyin,süslen,hep gül.(kayınvaliden çatlasın desem çok mu gaddarca olur)
bunları söylemek belki haddime değil ama ne yapayım dayanamadım
benim için önemli degil canım eşim üzülüyo adam aramızda kaldıbir tarafta sen bir tarafta annem dedi dünde dügüne gittik eşim illahi gel dedi neyse şansa onların masasına oturduk şansımada eltim oglunu getirmiş ay ne olucagımı şaştım kaldım canım acıdı ya görünce ben bu psikolojiyi nasıl atıcam bir akıl verin pasta dagıttılar kaynanam ye bir dilimden birşey olmaz dedi ama ne biliyim diyetteyim diye yemedim oglanı bir sevmesi var eltimin kaynanamın sanki çocuk görmemiş okadarda dedim kaynanama yanımda sevme üzülüyorum diye dün bakmadım onların oldugu yere sonra kaynanam oglanı severken bakınca baktıki ben bakıyorum suratı degişti bıraktı oglanı sevmeyi ya ben olsam derimki bu garibim 3 bebegi öldü sevmiyuim yanımda kalktım eşime diyorum gidelim yok diyo otur artık dayanamıyorum dedim gözlerim doldu zor tuttum kendimi ya allahım hep eltim derdi aman durusa drusun ölürse ölsün umrumda degil diyodu öylelerin bebekleri yaşıyo allah affetsin birde annelik yapsa anca dövüyo artık ugraşmıcam kimseyle kafayıda takmaya deymez çünkü ne yapıyosam kendime yapıyorum ben ya
canım doktor bana verdi o testide anlamadım elhamdurillah gebe kalabiliyorum 20 hafytanın üstünü göremiyorum işte yaama perşembe doktora gidicem bakalım o ne dicek :18::18:bugün kendime tertemiz bir sayfa açtım bebem sabah 7.30 kalktım eşiem kahvaltı hazırladım bende yedim diyet listemdekileri sonra bir saat yürüyüş yaptım sonrada bakıyım bunlar ne alemde dedim eltimde rejime girmiş benim diyet yaptıgımı duyunca allahım bu hiç bir zaman beni çekemediki şimdi çeksin ona inat vericem yavrum için kendim için veremezsin diyenlere inat vericem bu kiloları işşallah
canım eşimle iyiyiz elhamdurillahta bunların yaptıkları varya beni bitirdi yaartık dedi eşim düşünme ben mutluluguma bakarım kardeşim gerisi boş bugün sabah dinamik kalktım işallahta böle olur
Eşin de senin yanında.Ne güzel işte.Herkese inat gül,eğlen,gez,dolaş..Onların yanında dimdik dur.
pasa aynı ben :))))
kıslar nasılsınız ben oldum bıttım gece boyu ne kocıs ne ben nerdeyse hıc uyumadık sabahtan berıde temızlık yapıyorum sımdı oturdum sizler nasılsınız
mıragecım yazılarını okudum cok kzıdım sana ne caresızlıgı ne mutsuzlugu yapma lutfen daha çok işin var güclü olmalısın
paşacım sende kaynana eltı olayı bendede bılıosun durumları aynı kı benım daha beter aynı bınadayız her dakıka goruyorum bak torunu olacak elıne bı şiş almadı eskıden yapıodum ama sımdı yapamam dedı gecen gun zıkkımın kokunu yap senden ısteyen var sankı sınır etmekten baska bısey yapmıo oğlum olcak dedık zaten oglun olsun dıe dua edıodum dedı yanı guya ben kotu gelınım ya oglum olsunda bana da bole bı gelın gelsın demek ıstıo kurana gıttık bunların cocuklarıda bunlar gıbı kara olur dedı tıkandım kaldım cevap bıle vermeedım bızım hacıya gıden namazını kuranını bırakmayan kaynanacıgım bılmıokı ne verırse yuce raabbım verıo bızım elımızden gelen bısey yok daha neler neler bı kac kıyafet verdı oda hedıye goturmek ıcın alır benım kaynana kımseye goturemedıgı adi lekeli seylerı bana getırdi bı takım var kocaman lekelerı var ustune bısey koymus rengı ssolmus bıde altlı ustlu bı bıjama takımı 5 tl lıkler var ya onlardan gecelık tarzı bıde verıdm dıe sevınıo kı bu kadının gelırı benım uc katım dusunun gerısını zerre kadar hakkım varsa haram olsun ahh paşacım daha neeler var neeleer esımle ılk gunlerımı zehır ettım sımdı akıllandım annesı hakkında tek bısey dmeıorum oda demıo zaten ne olursa olsunn ben haksızım o buyuk yapar o yaslı bosver o annem bısy dıyemem der bende delı olurum daha anlatsamö neler var neeler keske yakınımda olsanda kaynanamın bı yuzunu gorsen hersyeı anlarsın zaten.
sağol canım. gebelik hafif geçior. hala alışamadım hani hayatımda bi değşiklik yok ondandır, tek değişiklik artık evdeyim çalışmayı bir süre bıraktım. uyku hallerim de geçti.rabbim 40 haftaları göstersin kardeşim işşallahgebelik nasıl gidiyo
yumurtalık rezervi topikine bakıyodum cnm bende, sonra dışarı çıktım şimdi ablamlara geldim annemle oturuyoruz:) ama çok geç sen çıkmışsınnnn(
ne güzel yaa böyle diyorum sürekli midem bulansın razıyım filan diye ama çok kötü oluyo yemek filan yiyemiyosun....
günaaydıın hepinize mutlu günler olsun
günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkk bakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:
canlar ben geldim nasılsınız? bugün iş başı yaptım, evde de pc yoktu sizi çok özledim
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım şimdi beni bekleyen işler var onları bitirirsem yine burdayım kızlar
bebeğim çok şükür iyi, babamızla gittik hareketlerini gördük 2 hafta sonra cinsiyet ve 2 testimiz var allah nasip ederse sonra gelicem canlarım:)
bende cuma günü bebem dedigin kararı aldım artık kafama takmıcem şimdi bir iş var onamı başlasam diye diyorum eşim izin veririse tabe saat 8 iş başı akşam 4 işi bırakıyosun otelde kat görevlisi olucem ama eşim okeyi veirise tabesağol canım. gebelik hafif geçior. hala alışamadım hani hayatımda bi değşiklik yok ondandır, tek değişiklik artık evdeyim çalışmayı bir süre bıraktım. uyku hallerim de geçti.
sen de şu kaynananı takma artık ya. eşini için evet arada kaldığını düşünebilirsin ama sen eşisin o annesi, ikinizin de yeri ayrı ve değiştirilemez. ruh halini anlamıyorsa bir anne olarak bırak ne hali varsa görsün canım...
evet dumanım.aslında midem çok bulandı ama ben sallamıyorum, normalde çok kusan biriyim ya belki ondandır. aslında midem kalkıo, öğürüyorum ama sağ tıklayıp yok sayınca geçİor:) Allahım hamile kal da sen bulantıdan dert yan, elbet geçer, Allahım sana bebiş versin en hayırlı ve kısa olan zamanda...
iyi günleeeeeeeeeeeeeeer canım...
Allah sizi bir yastıkta kocatsın tatlım, biz 3.yıla gircez hala hediye alır eşim bana ama çok takılma tatlım bunlara erkekler bizim gibi değil biliosun...
canım ya hadi bakalım, ben de haftaya cuma gidiyorum bakalım neler olcak. sanki senin oğlun olacak gibi gelio bana ama hayırlısı olur inşallah.
biz iyiyiz heralde:) daha pek bişi yok karnımda sertlik falan, belki yapımdandır bakalım 12 nisan da görcez kendilerini ufaklığın...
nice yıllara canımm ne güzel ilk evlilik yıldönümüznüz ve siz 4 kişisiniz:) maşallah maşallahh :)günaydın kıslarrrrr bugün evlilik yıl dönümüm benimmmmhemde ilkkkk bakalım öküz kocişim nasıl bi süpriz yapacakkkk:26:
dirmitcim seni gördüğüme ve işyi olmanıza sevindim bebiş kocaman olmuş maşallah....canlar ben geldim nasılsınız? bugün iş başı yaptım, evde de pc yoktu sizi çok özledim
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım şimdi beni bekleyen işler var onları bitirirsem yine burdayım kızlar
bebeğim çok şükür iyi, babamızla gittik hareketlerini gördük 2 hafta sonra cinsiyet ve 2 testimiz var allah nasip ederse sonra gelicem canlarım:)
aman boşver eltiyi filan sen ne kadar verebiliyosan ver kiloyu onlar ne hali varsa görsün...canım doktor bana verdi o testide anlamadım elhamdurillah gebe kalabiliyorum 20 hafytanın üstünü göremiyorum işte yaama perşembe doktora gidicem bakalım o ne dicek :18::18:bugün kendime tertemiz bir sayfa açtım bebem sabah 7.30 kalktım eşiem kahvaltı hazırladım bende yedim diyet listemdekileri sonra bir saat yürüyüş yaptım sonrada bakıyım bunlar ne alemde dedim eltimde rejime girmiş benim diyet yaptıgımı duyunca allahım bu hiç bir zaman beni çekemediki şimdi çeksin ona inat vericem yavrum için kendim için veremezsin diyenlere inat vericem bu kiloları işşallah :
normalde de mde hassassa tai cnm sen alışkınsındır, o konudan bende aslında dertliyim hemen midem kalkar zor bi durum...evet dumanım.aslında midem çok bulandı ama ben sallamıyorum, normalde çok kusan biriyim ya belki ondandır. aslında midem kalkıo, öğürüyorum ama sağ tıklayıp yok sayınca geçİor:) Allahım hamile kal da sen bulantıdan dert yan, elbet geçer, Allahım sana bebiş versin en hayırlı ve kısa olan zamanda......
kıslar nasılsınız ben oldum bıttım gece boyu ne kocıs ne ben nerdeyse hıc uyumadık sabahtan berıde temızlık yapıyorum sımdı oturdum sizler nasılsınız
mıragecım yazılarını okudum cok kzıdım sana ne caresızlıgı ne mutsuzlugu yapma lutfen daha çok işin var güclü olmalısın
paşacım sende kaynana eltı olayı bendede bılıosun durumları aynı kı benım daha beter aynı bınadayız her dakıka goruyorum bak torunu olacak elıne bı şiş almadı eskıden yapıodum ama sımdı yapamam dedı gecen gun zıkkımın kokunu yap senden ısteyen var sankı sınır etmekten baska bısey yapmıo oğlum olcak dedık zaten oglun olsun dıe dua edıodum dedı yanı guya ben kotu gelınım ya oglum olsunda bana da bole bı gelın gelsın demek ıstıo kurana gıttık bunların cocuklarıda bunlar gıbı kara olur dedı tıkandım kaldım cevap bıle vermeedım bızım hacıya gıden namazını kuranını bırakmayan kaynanacıgım bılmıokı ne verırse yuce raabbım verıo bızım elımızden gelen bısey yok daha neler neler bı kac kıyafet verdı oda hedıye goturmek ıcın alır benım kaynana kımseye goturemedıgı adi lekeli seylerı bana getırdi bı takım var kocaman lekelerı var ustune bısey koymus rengı ssolmus bıde altlı ustlu bı bıjama takımı 5 tl lıkler var ya onlardan gecelık tarzı bıde verıdm dıe sevınıo kı bu kadının gelırı benım uc katım dusunun gerısını zerre kadar hakkım varsa haram olsun ahh paşacım daha neeler var neeleer esımle ılk gunlerımı zehır ettım sımdı akıllandım annesı hakkında tek bısey dmeıorum oda demıo zaten ne olursa olsunn ben haksızım o buyuk yapar o yaslı bosver o annem bısy dıyemem der bende delı olurum daha anlatsamö neler var neeler keske yakınımda olsanda kaynanamın bı yuzunu gorsen hersyeı anlarsın zaten.
nice yıllara canımm ne güzel ilk evlilik yıldönümüznüz ve siz 4 kişisiniz:) maşallah maşallahh :)
dirmitcim seni gördüğüme ve işyi olmanıza sevindim bebiş kocaman olmuş maşallah....
aman boşver eltiyi filan sen ne kadar verebiliyosan ver kiloyu onlar ne hali varsa görsün...
normalde de mde hassassa tai cnm sen alışkınsındır, o konudan bende aslında dertliyim hemen midem kalkar zor bi durum...
semroşum canım nerelerdesin sen bakalım heee... bebişi büyüten unutuyo bizi vallaneyse siz iyi olunda yeter arada bir gelip haber verin ama arayı açmayın
kızlaar nasılsınız bakalım... ben nezle oluyorum galiba yaaa kociş nezle benimde başım filan ağrımaya başladı. ayrıca size beni mutlu eden bi haber vermek istiyorum.korunmayı dün bıraktımmmmmmmmgazaaaaam mübarek olsun heyecanlı bekleyiş başladı benim için...
inşallah canım bu kez bilinçliyim adetim 1 gün gecikince yapıcam test öyle 10 gün sonra başlamıycam test yapmayahaklısın aslında bebem dur ben bu konuyu bir düşünüyüm :26::26:düşümdüm cevap veriyorum
ay deme hadi işşallah güzel haberlerini duyarım işşallah bebem perşemebe doktora gidiyim bakalım neler olucek:18::18::18::18:
iyi akşamlar arkadaşlar..bende aralıkta 8 haftalık bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim..3 ay korunma sürecini bitirdik..doktoruma da gittim herşey güzel hiç bir engel yok dedi kontrolde..bu gün adet olmam gerekiyor fakat olmadım idrar testi yapmayada korkuyorum şimdi... bir önceki hamileliğimin bütün belirtileri şimdi yine var..bir kaç gün daha beklesemmi acaba test yapmak için???
o zor dönemi geçirdiğim için testin sonucu eğer negatif olursa die kendimi tutuyorum aslında içim gidiyor :) bide şöyle bir şey var benim normalde 19 gibi yumurtlama tarihim ayın 21inde doktora gittiğimde yumurta 14mmdi sanırım bu ay geç yumurtlama oldu birazda o yüzden beklesemmi acaba diyorum..
allaha şükür adetlerim çok düzenli oluyor bu gün olmam gerekiordu aslında..bu bu yumurtlama işi kafama takıldı işte geç yumurtlama olduğu için bir kaç gün daha beklesemmi diyorum..geç döllenme olmuşsa bir kaç gün sora idrar testi yaptığımda çıkarmı hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?