Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evet bir önceki hamileliğimdeki aynı belirtilerim var aslında..göğüslerimin uçları çok hassaslaştı,sağ kasığımda arasıra batmalar oluyor,bide sürekli idara çıkıyorum..bir öncekindede böleydim..adet gecikince geç yumurtlama olsada çıkarmı diyorsun yani cnm???

çıkar canım çıkar silikde olsa çıkar, ama yinede kafanı karıştırmış olmayım bence kesinleştirmek için1- gün daha zaman ver kendine

evet en güzeli yrnı beklemek sanırım :):) allah hayırlısını versin hayırlısıyla öğrenmeyi nasip etsin :) yrdmların için çok tşkr ederim

dumanım sagol bebem benim dalında bir doktor buldum ona gidicem rahim boyuma bakıcek vs işte perşembeye gelince yazarım zaten dua et bana kötü birşey çıkmasın bu sefer

kızlar günaydın :)))))

mirage canım umutsuzluğa kapılma lütfen bak çat kapı gelecek bebişin inş. canım moralini bozma lütfen

beydağlı canım sen nasılsın sağlığın nasıl?

birsen canım valla özledim sizleri canım nasılsın nasıl gidiyor hayat?

tuğba hiç gelmemiş herhalde inş. iyidir

yeni gelen arkadaşlar olmuş malesef hg inş. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder size

paşam

naz nazlım semra tüm kızlara slm

canım güzel bi hamilelik geçiriyorsun tadını çıkar inş. güzel haberler alırsın hayırlısı olsun, canım bende bi oğlan bi kız bilmiyorum tam daha ne hissettiğimi anlamadım daha hayırlısı doktor 2 hafta sonra belli olacak dedi

sanada günaydın kuzumsağol canım iyi olmaya çalışıyorum..sende iyisindir umarım..

anaaammm gerçekten gazan mubarek olsun hade bakalım belinize kuvvetçok sewindim kuzum inşallah hayırlısıyla bu kez yüzün gülecek..ayrıca geçmiş olsun havalardan galiba sanki bende oluyorum..

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın..idrarda çıkmazsa kanda kesin çıkar canım git sağlık ocağında yaptır için rahatlasın:))

ya ben hergun mutlaka gırıyorum canım bazen dun yazdıgım yazıda kalmıs oluo ekran ama hala hergun gırıyorum yazan olmayınca cevap veremıyorum kı bende kızıytorum hamıle kalınca hıc gelmemezlık yapanlara bılıosunuz ama sayfalar ılerlemıo kı neyseee

korunmayı bırakmana cok sevındım hersey gonlunce olsun ınsssss bundan sonra gırerken hep senı dusunucez desene ve bıgun guzel haberlerı alıcazzz:)

daha önceki msjda yazdığım gibi geç yumurtlama oldu bu ay..şans eseri doktora gittiğimde kontolde öğrendim..o yüzden beklesemmi diyorum..geç döllenme olsada idrar testinde çıkarmı acaba sizce??

daha önceki msjda yazdığım gibi geç yumurtlama oldu bu ay..şans eseri doktora gittiğimde kontolde öğrendim..o yüzden beklesemmi diyorum..geç döllenme olsada idrar testinde çıkarmı acaba sizce??

gec dollenme oldu ıse ıdrardada gec gorunur canım bı kac gun bekle derım ben sana bole beklenılen hamılelıklerde yanılmalar cok fazla oluo sonradan uzulmenı ıstemem heray sureklı hamılelık belırtısı yasayıp adet olduk cogu seferler

sanada günaydın kuzumsağol canım iyi olmaya çalışıyorum..sende iyisindir umarım..

sağol canım bende çok şükür iyiyim :)

dumanım sagol bebem benim dalında bir doktor buldum ona gidicem rahim boyuma bakıcek vs işte perşembeye gelince yazarım zaten dua et bana kötü birşey çıkmasın bu sefer

canım inş. güzel haberlerle gelirsin rabbim sesini duysun inş.

canım geçmiş olsun allah sağlıkla rast getirsin inş. bol şans kuzum

ewt cnm bende öle düşündüğüm için bekliyorum işte içim içimi yiyor yalnız daha önceki hamilelik belirtilerimle aynı belirtileri yaşıyorum..bakalım hayırlısı artık cnm..

yavrum hadi bakalimmm anam saglikli sihhatli bebeler verr bizeeeeeee yiyenler ver bizee
bide hayirli insssssssAllahhh

Son düzenleme:
canım yaa çıkmaz bişey üzülme lütfen... düşünme kötü şeyler...

dirmitcim canım iyim ben işte dün akşam yazdıklarım dışında herhangi bi değişiklik yok bende, hala çabalayıp duruyorummm:)

anaaammm gerçekten gazan mubarek olsun hade bakalım belinize kuvvetçok sewindim kuzum inşallah hayırlısıyla bu kez yüzün gülecek..ayrıca geçmiş olsun havalardan galiba sanki bende oluyorum..

şu belinize kuvvet lafına da çok gülüyorum heeeee yaa benim kocicik hastalandı çok fena antibiyotik filan alıyo yumurtlama günlerimi kaçırırsam valla bu ay benden passss geç olsun da olsun valla acelem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…