çıkar canım çıkar silikde olsa çıkar, ama yinede kafanı karıştırmış olmayım bence kesinleştirmek için1- gün daha zaman ver kendineevet bir önceki hamileliğimdeki aynı belirtilerim var aslında..göğüslerimin uçları çok hassaslaştı,sağ kasığımda arasıra batmalar oluyor,bide sürekli idara çıkıyorum..bir öncekindede böleydim..adet gecikince geç yumurtlama olsada çıkarmı diyorsun yani cnm???
evet en güzeli yrnı beklemek sanırım :):) allah hayırlısını versin hayırlısıyla öğrenmeyi nasip etsin :) yrdmların için çok tşkr ederim
canım ya hadi bakalım, ben de haftaya cuma gidiyorum bakalım neler olcak. sanki senin oğlun olacak gibi gelio bana ama hayırlısı olur inşallah.
biz iyiyiz heralde:) daha pek bişi yok karnımda sertlik falan, belki yapımdandır bakalım 12 nisan da görcez kendilerini ufaklığın...
kızlar günaydın :)))))
mirage canım umutsuzluğa kapılma lütfen bak çat kapı gelecek bebişin inş. canım moralini bozma lütfen
beydağlı canım sen nasılsın sağlığın nasıl?
birsen canım valla özledim sizlericanım nasılsın nasıl gidiyor hayat?
tuğba hiç gelmemiş herhalde inş. iyidir
yeni gelen arkadaşlar olmuş malesef hg inş. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder size
paşam
naz nazlım semra tüm kızlara slm
canım güzel bi hamilelik geçiriyorsun tadını çıkar inş. güzel haberler alırsın hayırlısı olsun, canım bende bi oğlan bi kız bilmiyorum tam daha ne hissettiğimi anlamadım daha hayırlısı doktor 2 hafta sonra belli olacak dedi
dumanım sagol bebem benim dalında bir doktor buldum ona gidicem rahim boyuma bakıcek vs işte perşembeye gelince yazarım zaten dua et bana kötü birşey çıkmasın bu sefer
semroşum canım nerelerdesin sen bakalım heee... bebişi büyüten unutuyo bizi vallaneyse siz iyi olunda yeter arada bir gelip haber verin ama arayı açmayın
kızlaar nasılsınız bakalım... ben nezle oluyorum galiba yaaa kociş nezle benimde başım filan ağrımaya başladı. ayrıca size beni mutlu eden bi haber vermek istiyorum.korunmayı dün bıraktımmmmmmmmgazaaaaam mübarek olsun heyecanlı bekleyiş başladı benim için...
iyi akşamlar arkadaşlar..bende aralıkta 8 haftalık bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim..3 ay korunma sürecini bitirdik..doktoruma da gittim herşey güzel hiç bir engel yok dedi kontrolde..bu gün adet olmam gerekiyor fakat olmadım idrar testi yapmayada korkuyorum şimdi... bir önceki hamileliğimin bütün belirtileri şimdi yine var..bir kaç gün daha beklesemmi acaba test yapmak için???
semroşum canım nerelerdesin sen bakalım heee... bebişi büyüten unutuyo bizi vallaneyse siz iyi olunda yeter arada bir gelip haber verin ama arayı açmayın
kızlaar nasılsınız bakalım... ben nezle oluyorum galiba yaaa kociş nezle benimde başım filan ağrımaya başladı. ayrıca size beni mutlu eden bi haber vermek istiyorum.korunmayı dün bıraktımmmmmmmmgazaaaaam mübarek olsun heyecanlı bekleyiş başladı benim için...
o zor dönemi geçirdiğim için testin sonucu eğer negatif olursa die kendimi tutuyorum aslında içim gidiyor :) bide şöyle bir şey var benim normalde 19 gibi yumurtlama tarihim ayın 21inde doktora gittiğimde yumurta 14mmdi sanırım bu ay geç yumurtlama oldu birazda o yüzden beklesemmi acaba diyorum..
daha önceki msjda yazdığım gibi geç yumurtlama oldu bu ay..şans eseri doktora gittiğimde kontolde öğrendim..o yüzden beklesemmi diyorum..geç döllenme olsada idrar testinde çıkarmı acaba sizce??
sanada günaydın kuzumsağol canım iyi olmaya çalışıyorum..sende iyisindir umarım..
dumanım sagol bebem benim dalında bir doktor buldum ona gidicem rahim boyuma bakıcek vs işte perşembeye gelince yazarım zaten dua et bana kötü birşey çıkmasın bu sefer
canım yaa çıkmaz bişey üzülme lütfen... düşünme kötü şeyler...dumanım sagol bebem benim dalında bir doktor buldum ona gidicem rahim boyuma bakıcek vs işte perşembeye gelince yazarım zaten dua et bana kötü birşey çıkmasın bu sefer
kızlar günaydın :)))))
mirage canım umutsuzluğa kapılma lütfen bak çat kapı gelecek bebişin inş. canım moralini bozma lütfen
beydağlı canım sen nasılsın sağlığın nasıl?
birsen canım valla özledim sizlericanım nasılsın nasıl gidiyor hayat?
tuğba hiç gelmemiş herhalde inş. iyidir
yeni gelen arkadaşlar olmuş malesef hg inş. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder size
paşam
naz nazlım semra tüm kızlara slm
canım güzel bi hamilelik geçiriyorsun tadını çıkar inş. güzel haberler alırsın hayırlısı olsun, canım bende bi oğlan bi kız bilmiyorum tam daha ne hissettiğimi anlamadım daha hayırlısı doktor 2 hafta sonra belli olacak dedi
anaaammm gerçekten gazan mubarek olsun hade bakalım belinize kuvvetçok sewindim kuzum inşallah hayırlısıyla bu kez yüzün gülecek..ayrıca geçmiş olsun havalardan galiba sanki bende oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?