canım yaaa kızma takılıyorum ben herkez elinden geldiğince boş bırakmıyo topikimiziya ben hergun mutlaka gırıyorum canım bazen dun yazdıgım yazıda kalmıs oluo ekran ama hala hergun gırıyorum yazan olmayınca cevap veremıyorum kı bende kızıytorum hamıle kalınca hıc gelmemezlık yapanlara bılıosunuz ama sayfalar ılerlemıo kı neyseee
korunmayı bırakmana cok sevındım hersey gonlunce olsun ınsssss bundan sonra gırerken hep senı dusunucez desene ve bıgun guzel haberlerı alıcazzz:)
sağol canım bende çok şükür iyiyim :)
canım inş. güzel haberlerle gelirsin rabbim sesini duysun inş.
canım geçmiş olsun allah sağlıkla rast getirsin inş. bol şans kuzum
yavrum hadi bakalimmm anam saglikli sihhatli bebeler verr bizeeeeeee yiyenler ver bizee
bide hayirli insssssssAllahhh
inşallahhh canım yaaaa....zaten şu kötü şansı bi kırayım sen benim idolümsünnn 4.yü yapana kadar çabalıycam vallaaa
ay yavrum ins tez vakit nasip olsun herkeslere isteyenlereeee
canım seni burda görmek varya nede sevindim bilesin devamlı gel olurmukızlar günaydın :)))))
mirage canım umutsuzluğa kapılma lütfen bak çat kapı gelecek bebişin inş. canım moralini bozma lütfen
beydağlı canım sen nasılsın sağlığın nasıl?
birsen canım valla özledim sizlericanım nasılsın nasıl gidiyor hayat?
tuğba hiç gelmemiş herhalde inş. iyidir
yeni gelen arkadaşlar olmuş malesef hg inş. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder size
paşam
naz nazlım semra tüm kızlara slm
canım güzel bi hamilelik geçiriyorsun tadını çıkar inş. güzel haberler alırsın hayırlısı olsun, canım bende bi oğlan bi kız bilmiyorum tam daha ne hissettiğimi anlamadım daha hayırlısı doktor 2 hafta sonra belli olacak dedi
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
canım yaa çıkmaz bişey üzülme lütfen... düşünme kötü şeyler...
dirmitcim canım iyim ben işte dün akşam yazdıklarım dışında herhangi bi değişiklik yok bende, hala çabalayıp duruyorummm:)
günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba kızlar,
Size hikayemi anlatayım bende.. Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii..( çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni
Pazartesine kadar bekleyelim dedi, düşer kendiliğinden yada kürtajla alırız dedi.. Çok istediğimiz bir gebelikti, onun için laporoskopi olmuştum tüplerim kapalıydı açılmıştı..
İnşallah tekrar hamile kalabilirim.. çok zor
ne pası kız kaçırma,hapşura tıksıra çalışın işte yiwrumşu belinize kuvvet lafına da çok gülüyorum heeeeeyaa benim kocicik hastalandı çok fena antibiyotik filan alıyo yumurtlama günlerimi kaçırırsam valla bu ay benden passss geç olsun da olsun valla acelem yok...
canım seni burda görmek varya nede sevindim bilesin devamlı gel olurmu
kızlar çok sagolun işşallah güzel haberlre yazarım buraya:18::18:
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor olduğunu çok iyi biliyorum,inşallah daha hayırlısını verir RABBİM...
Allah razı olsun, inşallah bu son olsun, Allah düşmanımın başına vermesin bu aciyi..
anammmmmmm sen bugünmü doğdun mutlu yıllar canımmmmm nice yaşlara,en güzel hediyen bebiş olsun inşallahhhhhh....günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun cnm Allah sabır versinMerhaba kızlar,
Size hikayemi anlatayım bende.. Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii..( çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni
Pazartesine kadar bekleyelim dedi, düşer kendiliğinden yada kürtajla alırız dedi.. Çok istediğimiz bir gebelikti, onun için laporoskopi olmuştum tüplerim kapalıydı açılmıştı..
İnşallah tekrar hamile kalabilirim.. çok zor
ne pası kız kaçırma,hapşura tıksıra çalışın işte yiwrum
inşaalllaahh canım bekliyoruz güzel haberlerini..benimde bugün bir eltim daha doğum yapıyor ve diğer bir eltimde bebeğiyle bugün bana geliyor..
birsennnnn canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?