Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım yaaa kızma takılıyorum ben herkez elinden geldiğince boş bırakmıyo topikimizi semracım valla canım ne yalan söyleyim hamile olduğumu öğrenmek bende sadece sevinç yaratıcak heyecanı kalmdı hep olumsuz olduğu için, devamı gelsin istiyorum hamile kalmaktan da öte...

sağol canım bende çok şükür iyiyim :)

canım inş. güzel haberlerle gelirsin rabbim sesini duysun inş.

canım geçmiş olsun allah sağlıkla rast getirsin inş. bol şans kuzum

şansa ve duaya çoook ihtiyacım varrrr hadi hamiş kızlar boş durmak yok hepimiz için bi dua edin toplu olunca Allah duyar belkiii

canım seni burda görmek varya nede sevindim bilesin devamlı gel olurmu
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

kızlar çok sagolun işşallah güzel haberlre yazarım buraya:18::18:

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Rabbim mutlulugu daim etsin canım işşallah seneye bebeginle girersin günaydım türkiyenin güzel insanlarıbirazdan yürüyüşe çıkıcem eşimlesonra oda işe gidicek bende gelinde kahvaltımı yapıcem yaşasın diyet yaşasın kilolarım eriyip gidiyo yaaşasın

Merhaba kızlar,
Size hikayemi anlatayım bende.. Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii.. ( çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni
Pazartesine kadar bekleyelim dedi, düşer kendiliğinden yada kürtajla alırız dedi.. Çok istediğimiz bir gebelikti, onun için laporoskopi olmuştum tüplerim kapalıydı açılmıştı..
İnşallah tekrar hamile kalabilirim.. çok zor

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyiki doğdun yasemiiiinn,iyiki doğdun ,iyiki doğdun,iyikii doğdun yasemiiinnnice sağlıklı mutlu ve bebişili yıllar diliyorum sana

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor olduğunu çok iyi biliyorum,inşallah daha hayırlısını verir RABBİM...

şu belinize kuvvet lafına da çok gülüyorum heeeee yaa benim kocicik hastalandı çok fena antibiyotik filan alıyo yumurtlama günlerimi kaçırırsam valla bu ay benden passss geç olsun da olsun valla acelem yok...
ne pası kız kaçırma,hapşura tıksıra çalışın işte yiwrum
canım seni burda görmek varya nede sevindim bilesin devamlı gel olurmu

kızlar çok sagolun işşallah güzel haberlre yazarım buraya:18::18:

inşaalllaahh canım bekliyoruz güzel haberlerini..benimde bugün bir eltim daha doğum yapıyor ve diğer bir eltimde bebeğiyle bugün bana geliyor..

yaseminnnn kuzum iyki doğdunnn kuşummmmmdilerim bu bebeksiz kutladığın son doğumgünün olur

anammmmmmm sen bugünmü doğdun mutlu yıllar canımmmmm nice yaşlara,en güzel hediyen bebiş olsun inşallahhhhhh....

geçmiş olsun cnm Allah sabır versin çok zor ağrın filan varmı??? bebeklerin ümitsiz vaka derken ikizmiydi bebek? inşallah en kısa zamanda toparlanıp yeniden hamile kalırsın çok üzgünüm...

canım yaa valla hapşırıktan filan kokrmuyorum da antibiyotik alıyo ( ama bugün baktım iyileşmiş bıraktırırım yarın filan

günaydın kızlarrr saolun hepiniz ne güsel dualar etmişsiniz inşallah seneye bebeğim benimle olur inşallahh hepinize aynı duam gelsin artık veletler beeee ben çok üsülüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…