Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım üzülme gene olur ben 3 tane kaybettim hep 20 haftalıkken gitti beterin beteri var kardeşim allahım işşallah birdakini saglıklı verir
bana dua et beydaglı 16 .30 randevum var dua ette iyi geçsin
günaydın kızlarrr saolun hepiniz ne güsel dualar etmişsiniz inşallah seneye bebeğim benimle olur inşallahh hepinize aynı duam gelsin artık veletler beeee ben çok üsülüorum

günaydın tatlım nasılsın görüşmeyeli bugün büyük gün doktora gdicek kaç aydır bekledigim doktora duanızı eksik etmeyinde güzel haberler alıyım çok ihtiyacım var çünkü duaya

günaydın kızlarrr saolun hepiniz ne güsel dualar etmişsiniz inşallah seneye bebeğim benimle olur inşallahh hepinize aynı duam gelsin artık veletler beeee ben çok üsülüorum
seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme sewineceğin günler yakındır inşaalah..
dualarım seninle kuzum inşaalah hayırlı haberlerle döneceksin..
kırmızılar geldi çok moralim bozuk kızlar.....

moral bozmak yok,yola dewam:))

Kızlar nekadar pozitifsiniz!!! Hepinizi desteğiniz için çok teşekkurşer, gerçekten sağlık olsun!! Beterin beteri var - herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için - burda inşallah hep iyi haberler duyarız!!

bugüne kadar moralim yüksekti ama bugün bütün moralimi kaybettim sankii bütün herşeyimi kaybettim gibiyim modum bugün böyle..zaman sanki benim aksime ilerliyor..offff offfffffff

bugüne kadar moralim yüksekti ama bugün bütün moralimi kaybettim sankii bütün herşeyimi kaybettim gibiyim modum bugün böyle..zaman sanki benim aksime ilerliyor..offff offfffffff

sana daha oncede yazmıstım canım bız nıce aylar gecırdık bole her ay belırtılerımız vardı her ay umıdlerımız kırıldı ama sonunda ınsss hersey guzel olacak uzulme tamam

sana daha oncede yazmıstım canım bız nıce aylar gecırdık bole her ay belırtılerımız vardı her ay umıdlerımız kırıldı ama sonunda ınsss hersey guzel olacak uzulme tamam

ewt daha önce sölemiştim cnm ama bi umut bekliyordum işte..bir an önce hayırlısıyla hamile kalabilsem.. modum düştü ama yrna toparlarım inşallah...bebeğimin kalbi durunca kürtaj oldum ya birazda ondan korkuyorum sanki....

kırmızılar geldi çok moralim bozuk kızlar.....

canım yaaa hiç sıkma canını bu sabır işi zaman su gibi akıyo inşallah kırmızılar bitsin yeniden başlarsın,kendini oyalıycak bişiler yap düşünmemeye çalış, daha ilk denemeydi korunmadan sonra öyle pes etmek yok

paşaaaammm gitmedinmi dr a yazsana hadi yaaaaa

canım üzülme bu kadar.. kaçıncı ayın senin korunmayı bırakalı

nerdesin?? kuzum ne dedi ?? doktor yazmamışsın daha..

yeni fırsatım oldu kızlar anca gelebildim sıkı durun bir şey dicem çok şükür rahim boyun iyiymiş ama gene serklaj gerekicek dedi :18::18:koraspirin folbiol 06 inne verdi sende tanımlanamayan pırtılaşma var dedi igne ialçlar kullanıcan dedi çok muluyum 1 saate yakın dinledi beni agladım 2 kere üzülme dedi işallah buı sefer olcek şansım kaç dediömm allahın izniyle 100 de 100 dedi elkimizden geleni yapıcez merak etme sen dediiçim içime sıgmıyo sevinçten bir suru gene testler istedi onları yaptır en az 75 düş dedi sonra ben demeden bebege vesile olma dedi testlerin çıksın sonra konuşalım senle dedi çok mutluyum çok yakımda yçremdekileri sevincimden öpmek istiyorum eşimde çok kötü oldu eve gedlim kapıyı açtım fırladı yanıma canım ne oldu dedim bus sefer bebeklerim allahın izniyle ölmücek bizle duruceak dedim sarıldık agladık desem yeri duanızı eksik etmeyim benden geç geldim eve kusura bakmayın inan daha duş almadım muayene oldumyaşimdi behlül kaçar sonra sevişirk artık

canım yaaaaa nasıl sevindim senin böyle mutlu olmanaaa ne kadar moral vermiş dr sana tuttum onuuu bırakma sakın böyle dr lara ihtiyacımız var bizim.... bak yeni bi tedavi yöntemi deneyeceksiniz herşey güzel olacak inşallahhhhh

ilk ayım korunmayı bırakalı..ne bilim işte hemen hamile kalıcakmışım gibi geldi umut işte..bide bir sürü şey duyuyorum kürtaj olduktan sora korunursan zor olur die korktum bugün baya....

daha ilk ayınmış kuzum üzülme hem,bak ben 6 kez kürtaj oldum hamile kalamasaydım ben kalmazdım,doktor bana 3 ay korun derdi her seferinde tabi ben daha fazala korunurdum ama,yani sakın korkma tekrar hamile kalabilirsin..

daha ilk ayınmış kuzum üzülme hem,bak ben 6 kez kürtaj oldum hamile kalamasaydım ben kalmazdım,doktor bana 3 ay korun derdi her seferinde tabi ben daha fazala korunurdum ama,yani sakın korkma tekrar hamile kalabilirsin..

kürtajdan sonrada hamile kalınıyoooo dimeee beydağlııı bak biz canlı örnekleriz mutfakperisi sen bizi dinle cnm sıkma canını en kısa zamanda olur inş.

ay paşam çok ama çok sewindimkuzum inşallah bu sefer yüzün gülecek..demek sende de pıhtılaşma warmış,merak etme oda iğne ve aspirinle çözülüyor zaten..aayyy çok heyecanlı,kız kiloyu ver hemen ve başla çalışmalara..

kürtajdan sonrada hamile kalınıyoooo dimeee beydağlııı bak biz canlı örnekleriz mutfakperisi sen bizi dinle cnm sıkma canını en kısa zamanda olur inş.

walla öyle kuzum kalınıyo tecrübe konuşuyo burda,töwbe yarabbim...ne haber yiwrum nasılsın ?? başladımı çalışmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…