canım üzülme gene olur ben 3 tane kaybettim hep 20 haftalıkken gitti beterin beteri var kardeşim allahım işşallah birdakini saglıklı verirMerhaba kızlar,
Size hikayemi anlatayım bende.. Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii..( çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni
Pazartesine kadar bekleyelim dedi, düşer kendiliğinden yada kürtajla alırız dedi.. Çok istediğimiz bir gebelikti, onun için laporoskopi olmuştum tüplerim kapalıydı açılmıştı..
İnşallah tekrar hamile kalabilirim.. çok zor
bana dua et beydaglı 16 .30 randevum var dua ette iyi geçsinne pası kız kaçırma,hapşura tıksıra çalışın işte yiwrum
inşaalllaahh canım bekliyoruz güzel haberlerini..benimde bugün bir eltim daha doğum yapıyor ve diğer bir eltimde bebeğiyle bugün bana geliyor..
günaydın kızlarrr saolun hepiniz ne güsel dualar etmişsiniz inşallah seneye bebeğim benimle olur inşallahh hepinize aynı duam gelsin artık veletler beeee ben çok üsülüorum
tabi kesin hbr veririm cnm :)
seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme sewineceğin günler yakındır inşaalah..günaydın kızlarrr saolun hepiniz ne güsel dualar etmişsiniz inşallah seneye bebeğim benimle olur inşallahh hepinize aynı duam gelsin artık veletler beeee ben çok üsülüorum
dualarım seninle kuzum inşaalah hayırlı haberlerle döneceksin..canım üzülme gene olur ben 3 tane kaybettim hep 20 haftalıkken gitti beterin beteri var kardeşim allahım işşallah birdakini saglıklı verir
bana dua et beydaglı 16 .30 randevum var dua ette iyi geçsin
günaydın tatlım nasılsın görüşmeyeli bugün büyük gün doktora gdicek kaç aydır bekledigim doktora duanızı eksik etmeyinde güzel haberler alıyım çok ihtiyacım var çünkü duaya
kırmızılar geldi çok moralim bozuk kızlar.....
seni çok iyi anlıyorum canım..üzülme sewineceğin günler yakındır inşaalah..
dualarım seninle kuzum inşaalah hayırlı haberlerle döneceksin..
moral bozmak yok,yola dewam:))
bugüne kadar moralim yüksekti ama bugün bütün moralimi kaybettim sankii bütün herşeyimi kaybettim gibiyim modum bugün böyle..zaman sanki benim aksime ilerliyor..offff offfffffff
sana daha oncede yazmıstım canım bız nıce aylar gecırdık bole her ay belırtılerımız vardı her ay umıdlerımız kırıldı ama sonunda ınsss hersey guzel olacak uzulme tamam
kırmızılar geldi çok moralim bozuk kızlar.....
bugüne kadar moralim yüksekti ama bugün bütün moralimi kaybettim sankii bütün herşeyimi kaybettim gibiyim modum bugün böyle..zaman sanki benim aksime ilerliyor..offff offfffffff
canım üzülme bu kadar.. kaçıncı ayın senin korunmayı bırakalı
canım yaaa hiç sıkma canını bu sabır işi zaman su gibi akıyo inşallah kırmızılar bitsin yeniden başlarsın,kendini oyalıycak bişiler yap düşünmemeye çalış, daha ilk denemeydi korunmadan sonra öyle pes etmek yok
paşaaaammm gitmedinmi dr a yazsana hadi yaaaaa
nerdesin?? kuzum ne dedi ?? doktor yazmamışsın daha..
yeni fırsatım oldu kızlar anca gelebildimsıkı durun bir şey dicem çok şükür rahim boyun iyiymiş ama gene serklaj gerekicek dedi :18::18:koraspirin folbiol 06 inne verdi sende tanımlanamayan pırtılaşma var dedi igne ialçlar kullanıcan dedi çok muluyum 1 saate yakın dinledi beni agladım 2 kere üzülme dedi işallah buı sefer olcek şansım kaç dediömm allahın izniyle 100 de 100 dedi elkimizden geleni yapıcez merak etme sen dedi içim içime sıgmıyo sevinçten bir suru gene testler istedi onları yaptır en az 75 düş dedi sonra ben demeden bebege vesile olma dedi testlerin çıksın sonra konuşalım senle dedi çok mutluyum çok yakımda yçremdekileri sevincimden öpmek istiyorum eşimde çok kötü oldu eve gedlim kapıyı açtım fırladı yanıma canım ne oldu dedim bus sefer bebeklerim allahın izniyle ölmücek bizle duruceak dedim sarıldık agladık desem yeri duanızı eksik etmeyim benden geç geldim eve kusura bakmayın inan daha duş almadım muayene oldumya şimdi behlül kaçar sonra sevişirk artık
ilk ayım korunmayı bırakalı..ne bilim işte hemen hamile kalıcakmışım gibi geldi umut işte..bide bir sürü şey duyuyorum kürtaj olduktan sora korunursan zor olur die korktum bugün baya....
daha ilk ayınmış kuzum üzülme hem,bak ben 6 kez kürtaj oldum hamile kalamasaydım ben kalmazdım,doktor bana 3 ay korun derdi her seferinde tabi ben daha fazala korunurdum ama,yani sakın korkma tekrar hamile kalabilirsin..
yeni fırsatım oldu kızlar anca gelebildimsıkı durun bir şey dicem çok şükür rahim boyun iyiymiş ama gene serklaj gerekicek dedi :18::18:koraspirin folbiol 06 inne verdi sende tanımlanamayan pırtılaşma var dedi igne ialçlar kullanıcan dedi çok muluyum 1 saate yakın dinledi beni agladım 2 kere üzülme dedi işallah buı sefer olcek şansım kaç dediömm allahın izniyle 100 de 100 dedi elkimizden geleni yapıcez merak etme sen dedi içim içime sıgmıyo sevinçten bir suru gene testler istedi onları yaptır en az 75 düş dedi sonra ben demeden bebege vesile olma dedi testlerin çıksın sonra konuşalım senle dedi çok mutluyum çok yakımda yçremdekileri sevincimden öpmek istiyorum eşimde çok kötü oldu eve gedlim kapıyı açtım fırladı yanıma canım ne oldu dedim bus sefer bebeklerim allahın izniyle ölmücek bizle duruceak dedim sarıldık agladık desem yeri duanızı eksik etmeyim benden geç geldim eve kusura bakmayın inan daha duş almadım muayene oldumya şimdi behlül kaçar sonra sevişirk artık
kürtajdan sonrada hamile kalınıyoooo dimeee beydağlıııbak biz canlı örnekleriz mutfakperisi sen bizi dinle cnm sıkma canını en kısa zamanda olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?