herkes yeşil gözüküyodu nireye kayboldunuz ama( zaten canım sıkkın..
herkes yeşil gözüküyodu nireye kayboldunuz ama( zaten canım sıkkın..
s.a arkadaslar bende bebegımı yenı kaybettm 3 ay old fakat gectgmz ay kornmasz devam ettık ama hc yatmadm afedrsınız hemn kalkmama raen yumurta atmısım öle söledı dr bu ayın basnda gttm dr işte ymrtalıklar cok ii alışopoms falan ama halen adet olmadm bat 6 nısandı bn nrmalde battan 9 gn snra oluorm hep ama tık yok gecn hamişlgmdekı gbı sancm var falan bugn tekrar dr gttım eskı dr ma snra bana demesnmı kıstın var hmde 7.6 ne yapcagmı sasrdım bırde rahım duvarın kalınlasmıs gebe olablrsn dedi kıstı de kntrl altına almamz lazm amelyt gerekeblr dedı sıvı da brıkms bılgısı olan arkdaslar yardm edrmsnızz? ben cok sasrdm ne yapcam ben
canım sen nasılsın gercekten benımde cokk moralım bozuldu bı bakım dedım gozlerıme ınanamadım burda bıle bırbırımızı anlamazsak bızı kım anlar allah askına sız bılıosunuz hap kullandım baya yumurtam oldu belkı ıkız olur dedık sevınıo ınsan sevınmezmı ama ben daha dıger bebegımı yenı kaybettım nasıl olur onlarada bısey olursa ne yaparım dıe korkularım oldu cok allah bılıo yaa ıcımı tek olsun saglıklı olsun dedım ama ıstemezmıyım rabbım saglıklı nasıp ettıkten sonra ıkı mınık bedenı tasımak onlra bakmak canım sıkıldı cıkıorum ben optum cok sızıkuzuuuum hamişlik hassaslaştırdımı seni tabiki ikiz bebek sahibi olmak çok güzel ve özel bi durum, bende dua ediyorum Allah ım olsun ama vermişken iki tane versen güzel olur diye:) ama hani yasemin ve paşada rahim ağzı açıklığı olmuş ya ondan tehlikeli demiştir semra, yoksa senin ikiz bebiş beklediğini hepimiz biliyoruz kimse seni üzmek istermi canım benimmhepimizin yüreği ağzında oluyo bebek beklerken zor bi dönemdeyiz ondan sen alındın dime tatlım... ama eğer kendini iyi hissedeceksen böyle şeyleri duymaman daha iyi tabi, benimde olumsuz bişey duyunca moralim bozulur normal o ...
sen azımlısındır hemen verırsın o kıloları testlerıde yaptırrr sonrasını sen daha ıı bılıosunnnn :))gelsın fiki fikiler:)))))))ınankı hep aklımda olan ısımlerdensın dualarımdasınnn ınss hersey cok guzel olack senın bebegın ne sanslı bı bebek olacak ınsss allahım sızınde yuzunuzu guldursun tez vakıttecanım benim yasagım kalkmadıki bebege vesile oluyum bazı testlerim var onlar yapılıcaksonra 70 düşmem lazım sonra bebek siz saglıklı bir şekilde dogurunda ban yeter kız semra bu arada 2 eltiyide alıyoruz iyimi yandım eltiler 2 oldu
ahh bu kaybetme korkusu ınsanı yıyp bıtırıo ama dusunme canım kanama alanı kaybolduysa sorun yokk her gıttıgınde tekrar sor baktır oraya ama unutup dıkkat etmeyebılır cok egılıp dogrulma uzanma agır kaldırma dıkkat et bu sene erkek senesı valla erkek tır kesın oda:)slm kızlar :119::119::119:bugün dr. gittim 2 li testimiz güzel çıkmış çok şükür kuzuma gördüm13 hafta 5 gün usg göre sata göre 13 haftalık şuan iyimiş çok şükür bide erkeğe benziyo dedi:) bir hafta önce de %80 erkek demişti zaten 1 ay sonra gel görüşürüz dedi doktorum... tabi ben önce bi ziyaret daha yaparım bekleyemem o kadar:)) endişelenmem gerektiğini söyledi kanama olan alanda kaybolmuş ama yinede progestana devam ediyorum.. bi tarafım hayaller kuruyo diğer tarafım kaybetme korkusuyla senaryolar üretiyor rabbim hayırlısını versin inş.
bu gittiğim doktor devlet hastanesinde çok tatlı ilgili bi doktor sabah işten önce gidiyorum diğer doktorum başka şehirde özel hastanede ona gitmek için 1 günü ayırmam gerek çok izin alınca da sorun oluyor ay ne güvensiz bi anne adayıyım ya 2 li testimi iki ayrı doktora yaptırdım
:26::26::26:benim hallerim
ilk once ne yapalım bılıomusun agzımızı toplayalım ne demek dangalak fılan allah allah konuda senın ısmın bıle yokken ne bu asabılık bu tamamen benım dusuncem sana burda ne dusecegını burdan yazmayım ıstersen gece gece moralım bozuldu yaaa bu ne bole sen bı kere benı tanımadan konusamazsın eger gercekten tanısaydın duman gıbı dusunurdun ne demek ıstedıgımı anlardın kı benım ne kadar hassas dusundusugumu bılırdın ne kadardır burda oldugumu neler okuyup gordugumu de hangı sıteye gırersen gır ıkız gebelık tek gebelıge gore bıraz daha agır sorunluluk ısteyen ve daha rısklı bı olaydır benım gıbı duman gıbı paşam gıbı yasemın gıbı sureklı sorunlarla karsılasan ve gebelıklerı yarım kalan lar ıcın daha agırdır hersey duzgun gıtse bıle hep bı soru ısaretlerımız var ıkız olursa bu dusunceler artar ve bu bızı daha cok yorar demek ıstedım bu acıklamayıda normalde asla yapmazdım ama hamılelıgınden kaynaklanan duygusalllıgına verıyorum ve pas gecıyorumyseminim biz gayet iyiyiz canım walla semra ne derse desin bence ikiz gebelik çok güzel ayrıca her gebelikte risk var kendiside bunu yaşadı pes diyorum semra sana bu kadar dangalaklık olurgenede allah büyük kimsenin adına karar verme birsen ılgım hepinizi çok özledim ama artık fazla uğramıyorum topiğe hoş bugün bu yazılanlardan sonra hiç uğramam daha iyi yani malum moral çok önemli korkularımız malesef bebeklerimiz doğana kadar hep olacak bana göre doğduktan sonra dahada artacak annelerimizin bizi hala düşünüp endişelendiği gibi rabbim hepimizi korusun canlarım
canım iyi olmana sevindim kuzularının iyi olmasına daha çok sevindimsemra, yasemin için söyledi canım bence seninle ilgisi yok herkes ikiz ister kuzum rahim ağzı açıklığı için söylemiştir canım ben öyle anladım kuzum, paşamda var o öyle bi durum ( allah bilir yinede ne olacağını kuzum sen canını sıkma yanlış anlama bana da kırılma ben öyle anladım taraf falan tutmuyorum yani paşam yaseminde kızmasın bana esra canım sen kuzularımız annesisin , ikizlerimizi daha görücez biz valla seni bırakmayız
kılar ara ara giriyordum güzel bir haber verene kadar da yazmıycam artık diye karar almıştım kendi kendime ben bu ay çatlatma iğnresi vuruldum sonrada test yaptım sonuç pozitif 19.6 çıkmışı adetime 6 gün kala yani pazar günü doktorumla görüştüm doktor pazartesi testi yenile deni ertesi günkü sonucum 25.7 idi dr çok güzel herşey yolunda 2 günde bir testi tekrarla dedi bana bildir dedi dr diyarbakırda ben siirtteyim telefon ile anlaşabiliyoruz ancakbugün tekrarladım testi sonucum 33 çıktı 50 çıkması gerekiyordu oysa ama kanamam sancım falan hiçbirşeyim yok dr. cuma günü tekrar test yap beni bilgilendir ona göre birşey diyelim dedi şu an için hiçbirşey diyemem dedi ama ben umudumu yitirdim kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ( öyle üzgünüm ki bu 3. beklemek çok zor geliyor bana artık ( ağlamaktan mahfoldun lütfen bana dua edin kızlar bu kadar çok yaklaşmışken kaybeden ben olamk istemiyorum yine (
canım hiç bişe, hiç kimse çocuğundan önemli değil nolur ağlama. bebeğini düşün onun için takma ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar, Rabbim bana bir daha anne olmayı nasip ederse ben hamileliğimde asla kendimi üzmeyeceğim.günaydın :) herkese güzel bir gün diliyorum :)
umarım benim içinde güzel bir gün olur buna çok ihtiyacım var çünkü dün gece çok ağladım gözlerim hala şişbebişle ilgli değil başka sorunlar var bide gebeliğin verdiği alınganlık duygusallık beni mahvetti neyse canlarım sizde moralinizi yüksek tutun hayat çok kısa ama sanki hep devam edecekmiş gibi geliyo sanki bir gün sonu yokmuş gibi
kılar ara ara giriyordum güzel bir haber verene kadar da yazmıycam artık diye karar almıştım kendi kendime ben bu ay çatlatma iğnresi vuruldum sonrada test yaptım sonuç pozitif 19.6 çıkmışı adetime 6 gün kala yani pazar günü doktorumla görüştüm doktor pazartesi testi yenile deni ertesi günkü sonucum 25.7 idi dr çok güzel herşey yolunda 2 günde bir testi tekrarla dedi bana bildir dedi dr diyarbakırda ben siirtteyim telefon ile anlaşabiliyoruz ancakbugün tekrarladım testi sonucum 33 çıktı 50 çıkması gerekiyordu oysa ama kanamam sancım falan hiçbirşeyim yok dr. cuma günü tekrar test yap beni bilgilendir ona göre birşey diyelim dedi şu an için hiçbirşey diyemem dedi ama ben umudumu yitirdim kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ( öyle üzgünüm ki bu 3. beklemek çok zor geliyor bana artık ( ağlamaktan mahfoldun lütfen bana dua edin kızlar bu kadar çok yaklaşmışken kaybeden ben olamk istemiyorum yine (
günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor
günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor
başın sagolsun kardeşim ben her martın 6 sinda her eylülün 22 de ve her mayısın 29 2 oglum 1 kızım için ölüp ölüp diriliyorum yavrularımın ölüm yıldönümü o gün gelsin paşaya ne yemek ne uyku var okadar özledimki yavrularımın tekmelerini onlarla konuşmayı 5 ay koskoca 5 ay birlikte kaldık yavrularımla ama yetmedi yetemedim yavrularıma can çekişe çekişe öldüler insanın elinden birşey gelmeyince dahada kahroluyo insanama diyoruzya herşey allahtan sabredicez kardeşim biz agladıkça biliyorumki onlar etrafımızda toplanıyolar gözyaşlarımızı siliyolardır kim bilir kokularını içime bir çeksem hasretimi çıkarsam yeterdi bana inan çok özledim çok varlılarını hemde çok
günaydın. canım inş. geride kalır bu günler biliyorum çok acı çok zor( allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.canım
başın sagolsun kardeşim ben her martın 6 sinda her eylülün 22 de ve her mayısın 29 2 oglum 1 kızım için ölüp ölüp diriliyorum yavrularımın ölüm yıldönümü o gün gelsin paşaya ne yemek ne uyku var okadar özledimki yavrularımın tekmelerini onlarla konuşmayı 5 ay koskoca 5 ay birlikte kaldık yavrularımla ama yetmedi yetemedim yavrularıma can çekişe çekişe öldüler insanın elinden birşey gelmeyince dahada kahroluyo insanama diyoruzya herşey allahtan sabredicez kardeşim biz agladıkça biliyorumki onlar etrafımızda toplanıyolar gözyaşlarımızı siliyolardır kim bilir kokularını içime bir çeksem hasretimi çıkarsam yeterdi bana inan çok özledim çok varlılarını hemde çok
canım inş.güzel bigün olur...noldu sana neden ağlıyosun bebişde üüzlür bakgünaydın :) herkese güzel bir gün diliyorum :)
umarım benim içinde güzel bir gün olur buna çok ihtiyacım var çünkü dün gece çok ağladım gözlerim hala şişbebişle ilgli değil başka sorunlar var bide gebeliğin verdiği alınganlık duygusallık beni mahvetti neyse canlarım sizde moralinizi yüksek tutun hayat çok kısa ama sanki hep devam edecekmiş gibi geliyo sanki bir gün sonu yokmuş gibi
günaydın kızlar
canım inş.güzel bigün olur...noldu sana neden ağlıyosun bebişde üüzlür bakbenimde moralim bozuk adet sancısı çekmeye başladım olmadı bu ay ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?