Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım arkadaşlarım sizleri çok seviyorum hepiniz iyki varsınız beni öyle çok mutlu ettinizkisuperisi canım bensana hayırlı olsun diyorumdualarım seninle bebişin seni, hiç bırakmıycak canım emin ol:13:miragecim dilerim rabbim seninde yüzünü tek seferde güldürür kuzummmm ama ne olur moralini bozma olacağına önce sen inan çok öpt

s.a arkadaslar bende bebegımı yenı kaybettm 3 ay old fakat gectgmz ay kornmasz devam ettık ama hc yatmadm afedrsınız hemn kalkmama raen yumurta atmısım öle söledı dr bu ayın basnda gttm dr işte ymrtalıklar cok ii alışopoms falan ama halen adet olmadm bat 6 nısandı bn nrmalde battan 9 gn snra oluorm hep ama tık yok gecn hamişlgmdekı gbı sancm var falan bugn tekrar dr gttım eskı dr ma snra bana demesnmı kıstın var hmde 7.6 ne yapcagmı sasrdım bırde rahım duvarın kalınlasmıs gebe olablrsn dedi kıstı de kntrl altına almamz lazm amelyt gerekeblr dedı sıvı da brıkms bılgısı olan arkdaslar yardm edrmsnızz? ben cok sasrdm ne yapcam ben

kistler normalde adetle atılır diye biliyorum ama hamileysen bu mümkün olmayacağı için tehlikeli olabilir gerçekten ama dr kontrolünde oldugun sürece sıkıntı olmaz cnm...geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına.

canım sen nasılsın gercekten benımde cokk moralım bozuldu bı bakım dedım gozlerıme ınanamadım burda bıle bırbırımızı anlamazsak bızı kım anlar allah askına sız bılıosunuz hap kullandım baya yumurtam oldu belkı ıkız olur dedık sevınıo ınsan sevınmezmı ama ben daha dıger bebegımı yenı kaybettım nasıl olur onlarada bısey olursa ne yaparım dıe korkularım oldu cok allah bılıo yaa ıcımı tek olsun saglıklı olsun dedım ama ıstemezmıyım rabbım saglıklı nasıp ettıkten sonra ıkı mınık bedenı tasımak onlra bakmak canım sıkıldı cıkıorum ben optum cok sızı
sen azımlısındır hemen verırsın o kıloları testlerıde yaptırrr sonrasını sen daha ıı bılıosunnnn :))gelsın fiki fikiler:)))))))ınankı hep aklımda olan ısımlerdensın dualarımdasınnn ınss hersey cok guzel olack senın bebegın ne sanslı bı bebek olacak ınsss allahım sızınde yuzunuzu guldursun tez vakıtte
ahh bu kaybetme korkusu ınsanı yıyp bıtırıo ama dusunme canım kanama alanı kaybolduysa sorun yokk her gıttıgınde tekrar sor baktır oraya ama unutup dıkkat etmeyebılır cok egılıp dogrulma uzanma agır kaldırma dıkkat et bu sene erkek senesı valla erkek tır kesın oda:)
ilk once ne yapalım bılıomusun agzımızı toplayalım ne demek dangalak fılan allah allah konuda senın ısmın bıle yokken ne bu asabılık bu tamamen benım dusuncem sana burda ne dusecegını burdan yazmayım ıstersen gece gece moralım bozuldu yaaa bu ne bole sen bı kere benı tanımadan konusamazsın eger gercekten tanısaydın duman gıbı dusunurdun ne demek ıstedıgımı anlardın kı benım ne kadar hassas dusundusugumu bılırdın ne kadardır burda oldugumu neler okuyup gordugumu de hangı sıteye gırersen gır ıkız gebelık tek gebelıge gore bıraz daha agır sorunluluk ısteyen ve daha rısklı bı olaydır benım gıbı duman gıbı paşam gıbı yasemın gıbı sureklı sorunlarla karsılasan ve gebelıklerı yarım kalan lar ıcın daha agırdır hersey duzgun gıtse bıle hep bı soru ısaretlerımız var ıkız olursa bu dusunceler artar ve bu bızı daha cok yorar demek ıstedım bu acıklamayıda normalde asla yapmazdım ama hamılelıgınden kaynaklanan duygusalllıgına verıyorum ve pas gecıyorum

ay dirmitcim benımde ınanılmaz sınırlerım bozuldu yaaa gorunce ben degılımdır baska bırıdır dedım kı allahtan benı tanıyanlar tanıoda ...
benım neeler yasadıgımı fazlasıyla bılıosunuz kım ıstemez saglıklı bebek hatta bebekler dogurmak afedersın aylarca neden yırtındık burda ıgnelerle haplarla ben o gunlerı hıc unutmadım unutamamda hamıle kaldım bıttı gıttı tamam hersey ohhhhhh ne guzel kım dıyebılıo ben dıyebıldım mı sureklı sorunlarcıktı cıkmasaydıda dıyemem kı benım allah ınancım cok yuksektır nerden bılıoruz yarın gebelıgımın sonlanmayacagını nerden bılıoruz dogursam bıle saglıklı olup benle kalacagını anlasma mı yaptık sankı bız heranhersey olabılır belkıde bıdaha aynı seylerı yasıcam belkı anne bıle olamayacagım neyın garantısı var ama ıste bole olaylar ınsanın canını sıkıo yaa

hee paşam unuttum bı anda ıkıncı eltııı dedın deme allah sabır lar versın deyım ne dıyım ama belkı dıgerı gıbı olmaz ıı bırı cıkarda ıkınız dıger eltıyı catlatırsınız sen ıı bırıne benzıo demıstın gercı ıcıne gırmeden bellı olmazz ama

amannnnnnn sallllaaa gıtsın zor bılıom ama sen kocana ve sana bak bosver elınden gelenı yaparsın ama ıı anlasamazsanızda boşverr gıtsın sneı uzen kıran herseyden uzak dur cnım ılk once moral cok onemlı hayatta hersey ıcın benım bıle bı senede yuzum kırıstı saclarım beyazladı ben buyuk eltımden daha yaslı gosterıorum ınanırmısın yuzu kaymak gıbı eltımın hıc canını sıkmaz hıc yormaz kendını bende ole olmaya calıosıom artık

canım inş. sağlıklı bir gebeliğin olur rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum.. canım kötü düşünme pozitif ol:) kan testi yaptırıyorsun dimi ?iğneni ne zaman yaptırdın canım

günaydın :) herkese güzel bir gün diliyorum :)

umarım benim içinde güzel bir gün olur buna çok ihtiyacım var çünkü dün gece çok ağladım gözlerim hala şiş bebişle ilgli değil başka sorunlar var bide gebeliğin verdiği alınganlık duygusallık beni mahvetti neyse canlarım sizde moralinizi yüksek tutun hayat çok kısa ama sanki hep devam edecekmiş gibi geliyo sanki bir gün sonu yokmuş gibi

canım hiç bişe, hiç kimse çocuğundan önemli değil nolur ağlama. bebeğini düşün onun için takma ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar, Rabbim bana bir daha anne olmayı nasip ederse ben hamileliğimde asla kendimi üzmeyeceğim.

canımm inşallah hayırlı haberler vermeye devam edersin. inşallah güzel sonuçlar alırız senden devamında da. moralini bozma her şey çok güzel olacak.

günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor

günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor

günaydın. canım inş. geride kalır bu günler biliyorum çok acı çok zor( allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.canım

günaydın kızlar

başın sagolsun kardeşim ben her martın 6 sinda her eylülün 22 de ve her mayısın 29 2 oglum 1 kızım için ölüp ölüp diriliyorum yavrularımın ölüm yıldönümü o gün gelsin paşaya ne yemek ne uyku var okadar özledimki yavrularımın tekmelerini onlarla konuşmayı 5 ay koskoca 5 ay birlikte kaldık yavrularımla ama yetmedi yetemedim yavrularıma can çekişe çekişe öldüler insanın elinden birşey gelmeyince dahada kahroluyo insanama diyoruzya herşey allahtan sabredicez kardeşim biz agladıkça biliyorumki onlar etrafımızda toplanıyolar gözyaşlarımızı siliyolardır kim bilir kokularını içime bir çeksem hasretimi çıkarsam yeterdi bana inançok özledim çok varlılarını hemde çok

paşam inş. rabbim bu sefer sağlıkla ve hayırlısı ile nasip eder bir ömür boyu koklarsın sararsın yavrunu rabbim sesini duysun canım arkadaşım

seni allaha havale ediyorum smra ben uğraşmıycam seninle kimin ne olduğu ortada zaten hoş sende biliyosun ya aslında nasıl bi kişilik olduğunu neyse ya değmezsin....

günaydın. canım inş. geride kalır bu günler biliyorum çok acı çok zor( allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.canım

inşallah canım aminn

canımm ben de 26 hafta hemen hemen 6 buçuk ay oğlumu hissettim, 1 buçuk ay yaşadı her gün umudum katlandı ama hepimizin acısı gibi oldu benm de. şimdi yaşadığım bu bir ay bilmiyorum nasıl anlatılır rabbim hepimize sabır versin. senin acını ben anlıyorum desem de anlayamam eminim 3 kat büyük benm acımdan. rabbim hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı cenntte doya doya sevelim koklayalım inşallah.

canım inş.güzel bigün olur...noldu sana neden ağlıyosun bebişde üüzlür bak benimde moralim bozuk adet sancısı çekmeye başladım olmadı bu ay...

canım inş.güzel bigün olur...noldu sana neden ağlıyosun bebişde üüzlür bak benimde moralim bozuk adet sancısı çekmeye başladım olmadı bu ay...

sağol canım ben normalde de duygusalım hemen ağlarım,bu hayatta sorunlar bitermi biraz benim aileyle sorunlar oldu bide eşimle zaten konu konuyu açar hesabı işte ben kendimi üzüyorum insanları anlamıyorum ya yoruldum artık 27 yaşına giricem artık bu ruh halini üzerimden atmalıyım biraz da kendime ağladım bebeğim olursa böyle sulu göz güçsüz bi anneyle napsın diye(( sen nasılsın canım? üzülme rabbim hayırlısını versin inş. sağlıklı gebeliğin olcak sonrada sağlıkla alacaksın kuzularını kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…