- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
günaydın :) herkese güzel bir gün diliyorum :)
umarım benim içinde güzel bir gün olur buna çok ihtiyacım var çünkü dün gece çok ağladım gözlerim hala şişbebişle ilgli değil başka sorunlar var bide gebeliğin verdiği alınganlık duygusallık beni mahvetti neyse canlarım sizde moralinizi yüksek tutun hayat çok kısa ama sanki hep devam edecekmiş gibi geliyo sanki bir gün sonu yokmuş gibi
günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor
seni allaha havale ediyorum smra ben uğraşmıycam seninle kimin ne olduğu ortada zaten hoş sende biliyosun ya aslında nasıl bi kişilik olduğunu neyse ya değmezsin....
günaydın canım. ben de bi ara çok fena olmştum, hep ağlıyordum hatta aldırmayı dşündüm bebeği, sora dedim ki noluyo kızım o kadar uğraş dur sora pisiciğe bağla. Ama geçen hafta o elleri o kocamman karnı ayakları bacakları gördüm ya Allahım dedim şükür sana. Her kadına yşat bunu. Bebeğin iyi, teslerin güzel çıktı, bırak gerisini, evet hepimizde sorunlar var, insanlarla uğraşmaya kalksan kafayı yersin. E biz de gebelik hormonları etkisiyle açıkçası hassas ve takaraklıyız. Ben kendimi tanıyamıyorum. En ufak bir terslik gördüğümü düşünsem atmaca gibi atlıyorum. Gerek var mı? YOk. Ne güzel dedin bak hayat kısa, belki yarın yokuz. hele karnımızdakine negatif elektirik vermeye hakkımız yok dimi. Bırak kim ne sorun çıkarırsa çıkarsın, ben gebeyim de sıyrıl dirmitim...
başın sağolsun canım. Allah oğlun yattıkça sana sağlık versin, sevdiklerine sağlık versin. Ne kadar zor bir durum tahim ediyorum ama Allah emanetini almış öyle düşün, o senin şefaatçin...
ben burdayım şekerim. noldu niye sıkkınsın?
noldu canım yaa neden sıkıldı canın??
canım sen nasılsın bakimmm...
superisi, canım Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın. Cuma güzel haberlrle gel...
paşam, canım biz iyiyiz, arada karnımda kasılmalar oluyo, o da rahim büyümesi kaynaklıymış, bi de çok acıkıyorum...
semra, duman, ketenhelva, mirage öpüldünüz...
canım inş. sağlıklı bir gebeliğin olur rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum.. canım kötü düşünme pozitif ol:) kan testi yaptırıyorsun dimi ?iğneni ne zaman yaptırdın canım
canım hiç bişe, hiç kimse çocuğundan önemli değil nolur ağlama. bebeğini düşün onun için takma ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar, Rabbim bana bir daha anne olmayı nasip ederse ben hamileliğimde asla kendimi üzmeyeceğim.
canımm inşallah hayırlı haberler vermeye devam edersin. inşallah güzel sonuçlar alırız senden devamında da.moralini bozma her şey çok güzel olacak.
kuzum benim kendine dikkat et şimdi daha hassassın seni anlıyorum ama senin bebeğini düşünmen lazım..hepimizin öyle çok sorunları varki yani en azından ben kendi adıma söylüyorum,ama yinede başkasını dinlediğimde RABBİM bunada şükürler olsun diyorum,şükretmek için hep bir sebebimiz vardır:))günaydın :) herkese güzel bir gün diliyorum :)
umarım benim içinde güzel bir gün olur buna çok ihtiyacım var çünkü dün gece çok ağladım gözlerim hala şişbebişle ilgli değil başka sorunlar var bide gebeliğin verdiği alınganlık duygusallık beni mahvetti neyse canlarım sizde moralinizi yüksek tutun hayat çok kısa ama sanki hep devam edecekmiş gibi geliyo sanki bir gün sonu yokmuş gibi
canım ALLAH sabır versin..günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor
kıslar nasılsınızzz bole bı tartısma ıcınde olmak ıstemezdım ama ne yazıkkı sorunlu ınsanlar var ben ne yazıyorum onlar ne anlıo bıde kendısıne yazılmıs bısey yokkken ustune alınmısss cevap verıo sankı onla muhatap olan bırı varmıs gıbı benı allaha havale etmıs ya ıs yapmıs kendılerı her neyse sacma sapan olaylar benım bunlarla ugrascak vaktım hıc ama hıc yok benım ıslerım bana yeter bu olaydan sonra daha gırmeyı dusunmuyorum baska yerlerde karsılasırsak konusuruz optum cok
kızlar hepinize teşekkür ederim ama ben yine kötü haberlerle karşınızdayım dr büyük ihtimalle dış gebelik dedi dün Allah yalvarıyordum lütfen boş gebelik olmasın diye bugün neredeyse adak adıycam boş gebelik olsun diye neyse herşeyin hayırlısı möoralimi bozmuyorum hiç bundada bir hayır vardır ve yakın zamanda güzel haberlerle dönecem geldiğimdede hepinizi hamiş görecem :))
beydağlı canım Allah biran evel kurtarsın seni de annecini de şifasını versin. Çok zor gerçekten ama işte hayat bize bazen uyuzluk yapabiliyor. Olabildiğince güçlü ve kuvvetli olman lazım, annen için...
kızlar hepinize teşekkür ederim ama ben yine kötü haberlerle karşınızdayım dr büyük ihtimalle dış gebelik dedi dün Allah yalvarıyordum lütfen boş gebelik olmasın diye bugün neredeyse adak adıycam boş gebelik olsun diye neyse herşeyin hayırlısı möoralimi bozmuyorum hiç bundada bir hayır vardır ve yakın zamanda güzel haberlerle dönecem geldiğimdede hepinizi hamiş görecem :))
canım arkadaşlarım sizleri çok seviyorum hepiniz iyki varsınız beni öyle çok mutlu ettinizkisuperisi canım bensana hayırlı olsun diyorum dualarım seninle bebişin seni, hiç bırakmıycak canım emin ol:13:miragecim dilerim rabbim seninde yüzünü tek seferde güldürür kuzummmm ama ne olur moralini bozma olacağına önce sen inan çok öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?