Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın canım. ben de bi ara çok fena olmştum, hep ağlıyordum hatta aldırmayı dşündüm bebeği, sora dedim ki noluyo kızım o kadar uğraş dur sora pisiciğe bağla. Ama geçen hafta o elleri o kocamman karnı ayakları bacakları gördüm ya Allahım dedim şükür sana. Her kadına yşat bunu. Bebeğin iyi, teslerin güzel çıktı, bırak gerisini, evet hepimizde sorunlar var, insanlarla uğraşmaya kalksan kafayı yersin. E biz de gebelik hormonları etkisiyle açıkçası hassas ve takaraklıyız. Ben kendimi tanıyamıyorum. En ufak bir terslik gördüğümü düşünsem atmaca gibi atlıyorum. Gerek var mı? YOk. Ne güzel dedin bak hayat kısa, belki yarın yokuz. hele karnımızdakine negatif elektirik vermeye hakkımız yok dimi. Bırak kim ne sorun çıkarırsa çıkarsın, ben gebeyim de sıyrıl dirmitim...

günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor

başın sağolsun canım. Allah oğlun yattıkça sana sağlık versin, sevdiklerine sağlık versin. Ne kadar zor bir durum tahim ediyorum ama Allah emanetini almış öyle düşün, o senin şefaatçin...

canım Allah tamamına erdirsin. Kucağına sağlıkla al inşallah kuzunu. Senin oğlun olacak. Önce pıt pıtları duy sağlıkla sonra gerisi gelir inşallah. Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım. Paşamın sorduğu tüm soruları gözden geçirdin mi? Sen mutlaka tüm riskleri elemek adına herşeyi yapacaksın zaten. Bence en çok pozitif düşünmeye ihtiyacın var. Çok zor bazı dönemler krize giriyosun ama geçio sonra. Her şey güzel olacak...

superisi, canım Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın. Cuma güzel haberlrle gel...

paşam, canım biz iyiyiz, arada karnımda kasılmalar oluyo, o da rahim büyümesi kaynaklıymış, bi de çok acıkıyorum...

semra, duman, ketenhelva, mirage öpüldünüz...

seni allaha havale ediyorum smra ben uğraşmıycam seninle kimin ne olduğu ortada zaten hoş sende biliyosun ya aslında nasıl bi kişilik olduğunu neyse ya değmezsin....

ne demek bu ya allah askına cok komıkkkk benım hakkımda yazılanlar sana bellı zaten cogu arkadas da sana yazmıs ama nedense cevap yazmamısssın asıl senın kısılıgın ortada bıde benı tanıomus gıbı kısılıgın ortada yok sende bılıosun felan cok cocukca ve sacma oldugu ortada bence senın tedavıye ıhtıyacın varr yazdıkların dan bellı sacma sapan bı tartısmaya gırdın hadı onu gectım bu son mesaj hakıkaten guldurdu benı tanısan felan hadı neyse dıcem sende bılıosun felan neyı bılıosun alllh askına bıde alllaha havale edıomus sen kımsın benı allaha havale edıosun sen nette bole ısen noprmal hayatında senı cekenlere acıdım suan mahhalle kadınları gıbı cok hossun valla aslında nasıl bırı oldugumu ben tabıkı bılıyorumda senı gercekten cok merak ettım canım benım

ketenhelva sen benı allaha havale etme yaz ıcını dokte etrafındakıler bari rahat etsın nettee bole ısen normal hayattta yakınındakılare neler yaparsın sen hıc degılse sen burda ugrasırken onlarda rahat bı nefes alırlarrr :)

kıslar nasılsınızzz bole bı tartısma ıcınde olmak ıstemezdım ama ne yazıkkı sorunlu ınsanlar var ben ne yazıyorum onlar ne anlıo bıde kendısıne yazılmıs bısey yokkken ustune alınmısss cevap verıo sankı onla muhatap olan bırı varmıs gıbı benı allaha havale etmıs ya ıs yapmıs kendılerı her neyse sacma sapan olaylar benım bunlarla ugrascak vaktım hıc ama hıc yok benım ıslerım bana yeter bu olaydan sonra daha gırmeyı dusunmuyorum baska yerlerde karsılasırsak konusuruz optum cok

penpetekir canım çok tşk ederim aminnn
bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın sen de inşallah.

canım sağol benim bebekle ilgili değil zaten çok istiyorum bebeğimi ondan asla vazgeçemem bir saniye bile aklıma gelmedi ama güçlü bir anneye ihtiyacı var onun bundan sonra öyle olması için çabalıcam... canım ağlamazsam daha kötü oluyorum ben haberleri bile izleyemiyorum inan hemen gözlerim doluyo moralimi yüksek tutmaya çalışıcam sağol sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır kuzun nasıl?

semra ve ketenhelva canlarım böyle yapmayın nolur hepimiz ikinizide seviyoruz ikinizinde yeri ayrı, aynı acıyı paylaştık birlikte beraber umut ettik yanlış anlamanız umarım en kısa zamanda çözülür hem ikinizde bir yere gitmiyorsunuz kızlar ya nolur bişey söyleyin gebelik çok duysusal stresli alıngan nazlı bir dönem ama aynı zamanda arkadaşlıklara paylaşmaya daha çok ihtiyaç duyulan bir dönem....

canım sen nasılsın bakimmm...

çok şükür kuzum iyi diyelim iyi olalım,ama çok yoruluyorum... annemin sol tarafı felçli onu her gün fizik tedaviye götürüyorum,geliyorum ewle ve yine annemgilin bazı işleriyle uğraşıyorum,belimin ağrısı arttı biraz, bunada hamdolsun, o iyi olsunda ben herşeye razıyım...
sen nasılsın ??

beydağlı canım Allah biran evel kurtarsın seni de annecini de şifasını versin. Çok zor gerçekten ama işte hayat bize bazen uyuzluk yapabiliyor. Olabildiğince güçlü ve kuvvetli olman lazım, annen için...

kızlar hepinize teşekkür ederim ama ben yine kötü haberlerle karşınızdayım dr büyük ihtimalle dış gebelik dedi dün Allah yalvarıyordum lütfen boş gebelik olmasın diye bugün neredeyse adak adıycam boş gebelik olsun diye neyse herşeyin hayırlısı möoralimi bozmuyorum hiç bundada bir hayır vardır ve yakın zamanda güzel haberlerle dönecem geldiğimdede hepinizi hamiş görecem :))

dirmitcim biz iyiyiz. ara ara kasılma gibi şeyler oluyo. bi de 1 haftadır farklı zamanlarda sol tarafa yakın yerde böle bişi oynuyomuş gibi oluyo ama hep aynı bölgede. Acaba bebek mi diyorum ama erken diolar hissetmek için. Karar veremedim yani.
duygusallığını anlıyorum, ne kadar da sulu göz oluyoruz dimi şu zamanlar. dediğin gibi bebeğnin güçlü bir anneye ihtiyacı var. O nedenle ağlamak var amaaaaa moral bozmak yokkkkk.....

kuzum benim kendine dikkat et şimdi daha hassassın seni anlıyorum ama senin bebeğini düşünmen lazım..hepimizin öyle çok sorunları varki yani en azından ben kendi adıma söylüyorum,ama yinede başkasını dinlediğimde RABBİM bunada şükürler olsun diyorum,şükretmek için hep bir sebebimiz vardır:))

günaydın kızlar
dün oğlumu kaybedeli 1 ay oldu, sanki bir ömürdür onsuzum ama bugün gibi acım hiç azalmıyor her gün artıyor
canım ALLAH sabır versin..
RABBİM sana sağlıklı ,hayırlı ve uzun ömürlü çocuklar nasip eder inşaallah..

sağol semracım sen nasılsın ?? lütfen ikinizde gitmeyin biryere ve düzeltin aranızı bunca zamanlık paylaşımınızı bir yanlış anlama yüzünden bozmayın ne oluurr:13:

Allah en iyisini bilir, hayırlısı ama bana da boş gebelik dediler şu an 14.haftadayım. En az 2 farklı doktor ve 2 farklı ultrasona girmeden emin olma. Kese çok geç görünebiliyor bazılarında. Umarım dış gebelik değildir. Mutlaka haber ver canım.

beydağlı canım Allah biran evel kurtarsın seni de annecini de şifasını versin. Çok zor gerçekten ama işte hayat bize bazen uyuzluk yapabiliyor. Olabildiğince güçlü ve kuvvetli olman lazım, annen için...

amin canım sağolasın..bende öyle olmaya çalışıyorum 2 yıla yakın oldu inan ben kendimi unuttum nerdeyse,ben annem için bunlara razıyım..RABBİM BUNU UNUTTURACAK BAŞKA ACI YAŞATMASIN..sağlık kadar önemli bişey yokmuş ou anladım...

İNŞALLAH DEĞİLDİR KUZUM YAA.. bazen doktorlar korkutmatı sewerler ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun..zaten yanılmıyorsam senin değerin daha çok düşüktü bu kadar düşükken bişey gözükmezki şimdi...

canım bizde seni sewiyoruz ama semrayada dediğim gibi sizler şimdi çok hassassınız lütfen birbirinizide bizide üzmeyin ve sakın bizi bırakmayın..aylarca bir sürü şey paylaşmışsınız bir terde kader birliği yapmışsınız inşaallah düzelir aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…