duygusal ince ruhlu bi annesi var ne güzel işte, herkes birbirinden farklı yapıda cnm herkes sürekli güçlü olmakz orunda diil... bende çok sulugözlüyüm ama bak hiç üzülüyomuyum :)) seninki güçsüzlük diil hem duygusallık, bebeğin olunca arslan olursun merak etmesağol canım ben normalde de duygusalım hemen ağlarım,bu hayatta sorunlar bitermibiraz benim aileyle sorunlar oldu bide eşimle zaten konu konuyu açar hesabı işte ben kendimi üzüyorum insanları anlamıyorum ya yoruldum artık 27 yaşına giricem artık bu ruh halini üzerimden atmalıyım biraz da kendime ağladım bebeğim olursa böyle sulu göz güçsüz bi anneyle napsın diye (( sen nasılsın canım? üzülme rabbim hayırlısını versin inş. sağlıklı gebeliğin olcak sonrada sağlıkla alacaksın kuzularını kucağına
annen dimiboşverin kızlar anlatıp sizinde canınızı sıkmıcam...sizler napıyosunuz ?? bakalım....
dış gebelik tehlikeli ama dimi..inş.normaldir cnm ve bikaç gün içinde normaldir biz yine en iyisini düşünelim... gelişmelerden bizi haberdar et..kızlar hepinize teşekkür ederim ama ben yine kötü haberlerle karşınızdayım dr büyük ihtimalle dış gebelik dedi dün Allah yalvarıyordum lütfen boş gebelik olmasın diye bugün neredeyse adak adıycam boş gebelik olsun diye neyse herşeyin hayırlısı möoralimi bozmuyorum hiç bundada bir hayır vardır ve yakın zamanda güzel haberlerle dönecem geldiğimdede hepinizi hamiş görecem :))
duygusal ince ruhlu bi annesi var ne güzel işte, herkes birbirinden farklı yapıda cnm herkes sürekli güçlü olmakz orunda diil... bende çok sulugözlüyüm ama bak hiç üzülüyomuyum :)) seninki güçsüzlük diil hem duygusallık, bebeğin olunca arslan olursun merak etme
annen dimiinş.başka şeyler yoktur... ben bugün gördüm kırmızıları tam olarak ve şuan bebek görmeye gidiyorum iş arkadaşım doğum yaptı bugün, kader böyleymiş yani napıyım hüzünlüyüm ama gitmem gerekiyo...
dış gebelik tehlikeli ama dimi..inş.normaldir cnm ve bikaç gün içinde normaldir biz yine en iyisini düşünelim... gelişmelerden bizi haberdar et..
ewet kuzum hem annem hemde çoookkk başka şeyler neyse boşwer....birsenim sakın üzülme kırmızıları gördün diye bizim tek derdimiz hamile kalmak değil hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucağımıza almak o yüzden demek bu ay hayırlısı buymuş...inşaaallah önümüzdeki ay hayırlıdır senin için:))
biliyorum bebek görmeye gitmek zor ama bizler bunun üstesinden de geliyoruz evelallah..ne yapalım bu yaşadıklarımız bizim elimizde oln şeyler değilki...
kızlarrrr topike gelim bi bakim dedim ama nolmuş burayaa ketenhelvammm semoşum noldu yaaaaa yapmayın nolurr biz burda neler paylaştık önce semoşun kötü zamanlarında onu destek olduk sonra sevinmedikmi yine senin olayındaa o 10 günü geçsin biran önce diyee birlikte bekleyip güzel haberinle coşmadıkmı yapmayın nolur kızlarrr şuanda ikinizde gerginsiniz ama konuşularak anlaşamayacağımız şeyler yokki biz ikinizide çok seviyoruzzz hem siz bizden 1 adım öndesiniz biz hamiş kalınca size sorcazzz nolcak ne bitcek diyeeeee .......
hepinizii çok çok özledimmmm
dirmit,mirage , semoş , duman , naz ,nazlım , kerenhelvam , beydağlı , paşam , ılgım , penpetekir....... ismini şimdi hatırlayamadığım cnm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum bayadır giremiyorum biraz uzağım hepinizden biraz kafam boşalsın istiyorum çünkü ama her akşam gelip bakıyorum okuyorum neler olmuş tek tek haberlerinizi alıyorum özlüyorum siziii.... hepinizz ayrı ayrı iyiki varsınız iyiki tanımışım siziiiiii....
işşallah kardeşim tek temennim o benim bu seferki doktordan umutluyum rabbim yardımcım olsun gerisi boş birde silerin destekleri yeter banapaşam inş. rabbim bu sefer sağlıkla ve hayırlısı ile nasip eder bir ömür boyu koklarsın sararsın yavrunu rabbim sesini duysun canım arkadaşım
evet canım 3 acı ne kadar acı degilmi bir anne içinde birde aynı üç kayıpta inan bana rabbim birdaha acı göstermesin işşallah hiçbirimize kardeşiminşallah canım aminn
canımm ben de 26 hafta hemen hemen 6 buçuk ay oğlumu hissettim, 1 buçuk ay yaşadı her gün umudum katlandı ama hepimizin acısı gibi oldu benm de. şimdi yaşadığım bu bir ay bilmiyorum nasıl anlatılır rabbim hepimize sabır versin. senin acını ben anlıyorum desem de anlayamam eminim 3 kat büyük benm acımdan. rabbim hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı cenntte doya doya sevelim koklayalım inşallah.
canım igne kullanıyomusun magnezyum filan alıyomusun aman diyim kasılmalar olunca bol su içsuperisi, canım Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın. Cuma güzel haberlrle gel...
paşam, canım biz iyiyiz, arada karnımda kasılmalar oluyo, o da rahim büyümesi kaynaklıymış, bi de çok acıkıyorum...
semra, duman, ketenhelva, mirage öpüldünüz...
bunlar çok güzel dayak istiyolar bendende haberleri yoksemra ve ketenhelva canlarım böyle yapmayın nolur hepimiz ikinizide seviyoruz ikinizinde yeri ayrı, aynı acıyı paylaştık birlikte beraber umut ettik yanlış anlamanız umarım en kısa zamanda çözülür hem ikinizde bir yere gitmiyorsunuzkızlar ya nolur bişey söyleyin gebelik çok duysusal stresli alıngan nazlı bir dönem ama aynı zamanda arkadaşlıklara paylaşmaya daha çok ihtiyaç duyulan bir dönem....
canım bugün erkenden teyzeme gittim dügün telaşı yemek hazırlandı 1 çuval unu börek yaptık aman agladı yemekeri yardım ettim salata ayak işleri 2 kere koca bulaşıgı yıkadım 2 kere evi temizledim belim çok agrıdı şimdide kafayı vurup uyumak istiyorum işşallah nasıl uyuyabilirsem okadar iş yapınca ben agrıdan uyuyamıyorum ya allah yardımcım olsun yarın düghün evine gidicem öglene kadar evi temizklicem sonra 1 gibi gelinle buluşucam doktora gidicez 40 haftası doluyo yarınhiç girmemişisin kuzum bugün sendemi yoğunsun yoksa,, yada benim mi dikkatimden kaçtı:44::44:
hayırlısıyla git gel bebem özletme kendini özlerim ben seni rabbime emanet olcanım yaa ne deyim valla sen çözersin her türlü sorunudediğin gibi bizim için önemli olan hamile kalmak diil,sağlıklı olması inan üzüldüm ama öyle yıkıldım diyemem....geç olsun sağlıklı olsun başka bişi istemem..
bebişi de gördüm minnacık pek tatlıydı maşallah...kız normal doğum yaptı,doğum sancısı çekerken hemşire birileri için duan varsa et demişler, ben gelmişim aklınainşallah kabul olur dedimm
kızlaar ben yarın akşam kocicimin memleketine gidicem 3 gün özleyin benigün içinde gelirim yine inş,ama gelemezsemde kendinize çook iyi bakın...öpüyorum sizi
canım benim değerim normal şekilde yükselmiyor pzt test sonucum 25 civarı çıkmıştı bugün 100 olamsı gerekirken 40 küsür birşey düşmüyorda 5er 5er artıyor 2 günde bir dr o yüzden ddedi dış gebelik olabilir diye ve daha kötüsü bu benim 2. dış gebeliğim olacak ,lkinde sağ tüpüm alınmıştıAllah en iyisini bilir, hayırlısı ama bana da boş gebelik dediler şu an 14.haftadayım. En az 2 farklı doktor ve 2 farklı ultrasona girmeden emin olma. Kese çok geç görünebiliyor bazılarında. Umarım dış gebelik değildir. Mutlaka haber ver canım.
inşallah öyledir canım lütfen banada dua edinİNŞALLAH DEĞİLDİR KUZUM YAA.. bazen doktorlar korkutmatı sewerler ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun..zaten yanılmıyorsam senin değerin daha çok düşüktü bu kadar düşükken bişey gözükmezki şimdi...
duygusal ince ruhlu bi annesi var ne güzel işte, herkes birbirinden farklı yapıda cnm herkes sürekli güçlü olmakz orunda diil... bende çok sulugözlüyüm ama bak hiç üzülüyomuyum :)) seninki güçsüzlük diil hem duygusallık, bebeğin olunca arslan olursun merak etme
annen dimiinş.başka şeyler yoktur... ben bugün gördüm kırmızıları tam olarak ve şuan bebek görmeye gidiyorum iş arkadaşım doğum yaptı bugün, kader böyleymiş yani napıyım hüzünlüyüm ama gitmem gerekiyo...
dış gebelik tehlikeli ama dimi..inş.normaldir cnm ve bikaç gün içinde normaldir biz yine en iyisini düşünelim... gelişmelerden bizi haberdar et..
kızlar hepinize teşekkür ederim ama ben yine kötü haberlerle karşınızdayım dr büyük ihtimalle dış gebelik dedi dün Allah yalvarıyordum lütfen boş gebelik olmasın diye bugün neredeyse adak adıycam boş gebelik olsun diye neyse herşeyin hayırlısı möoralimi bozmuyorum hiç bundada bir hayır vardır ve yakın zamanda güzel haberlerle dönecem geldiğimdede hepinizi hamiş görecem :))
dirmitcim biz iyiyiz. ara ara kasılma gibi şeyler oluyo. bi de 1 haftadır farklı zamanlarda sol tarafa yakın yerde böle bişi oynuyomuş gibi oluyo ama hep aynı bölgede. Acaba bebek mi diyorum ama erken diolar hissetmek için. Karar veremedim yani.
duygusallığını anlıyorum, ne kadar da sulu göz oluyoruz dimi şu zamanlar. dediğin gibi bebeğnin güçlü bir anneye ihtiyacı var. O nedenle ağlamak var amaaaaa moral bozmak yokkkkk.....
canım işşallah öyle birşey çıkmaz bebem ya içini ferah tutcanım benim değerim normal şekilde yükselmiyor pzt test sonucum 25 civarı çıkmıştı bugün 100 olamsı gerekirken 40 küsür birşey düşmüyorda 5er 5er artıyor 2 günde bir dr o yüzden ddedi dış gebelik olabilir diye ve daha kötüsü bu benim 2. dış gebeliğim olacak ,lkinde sağ tüpüm alınmıştı
inşallah öyledir canım lütfen banada dua edin
inşallah canım dün ankaradan bir dr aradım cepten kadın alanında uzman biri anlattım herşeyi oda daha senin adet günün geçmemiş adetin geçmeden herhangi bir şey diyemeyiz zaten adet günün geçmeden de değerler ikiye katlanamayabilir genellikle dedi salı günü adet günüm inşallah güzel gelişmelerle dönecem kızlar lütfen dua edin bugün açılan eller boş çevrilmezmiş ayrıca bir mümin insan başka bir mümin kardeşi için dua ederken meleklerde yanıbaşında oturur onun için dua edermiş inşallah bu günde dualarımız boş çevrilmesin
canım benim arkadaşımınnda 4 sene olmadı bebesi rahim filmi çektirdi eşide o dedigin ameliyatı oldu şimdi bir oglu var işin komigi o ay hamile kaldı çocukkken eşi agaçtan düşmüsselam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)
ketenhelva senin eşine varikosel ile ilgili birşey söylenmiş miydi?
canım daha erken böyle bi tanıyı neye dayanarak koyuyorlar doktorlar anlamıyorum sen üzülme sıkma canını kalbini ferah tut inş. güzel haberler alırsın hayırlısını dile canım dua et gerisi allaha kalmış dualarım seninle canım
canım rahim genişliyor onun içinde kasılmalar olabilir bende de oluyor bazen ama sen yinede dikkatli ol doktorunla her zaman temasta ol, bıçak saplanması gibi ağrı ve kanama olunca kork dedi benim doktorum onun dışında gaz şişkinlik karın ağrısı bile korkutuyo insanı :18: canım bende elimi koyduğumda bazen sanki karnımda böyle elektrik kıvılcımı gibi titreşim kelebek uçuşması gibi bişey hissediyorum ama daha var hissetmemize :)) canım sağol ağlayalım ama sevinçten olsun hep inş.
tubiş canım özledik seni kuzum sende iyiki varsınara ara gel bırakma bizi
birsen canım bügün yolculuk var demek biraz kafanı dağıt umarım iyi gelir sana bu gezme yolun açık olsun canım sağsağlim gidip dönmek nasip olsun
dilek canım inş. sende annende tez zamanda sağlığına kavuşursunuz allah bugünleri aratmasın canım
paşam canım işlerini bitir de dön aramıza noldu sizin gelinin zamanı az kaldı dimi inş. sağlıklı hayırlısı ile kavuşmak nasip eder rabbim sende bol bol kokla halası bizim içinde öp
yasemin taze anne nerlerdesin kuzum inş. herşey yolundadır
yonca canım sen nasılsın? ismin düşündün mü oğluna
mirage canım inş. daha iyi olursun moral bozmak yok güzel sonuçlar alman dileğiyle
esra canım
semra canım senin oğluşunadaismin düşündünüz mü canım?
naber kizlar ?
gunaydin herkese
benim duzenim cok bozuldu sanirsam
33 gunde geldi gecen ay adet, ilk defa bu kadar gecikti hayatim boyunca, simdi de gorunurde 32 gun sonra gibi..
dusukten sonra hormonlara yeniden baktirmak gerekli mi acaba ya
selam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)
ketenhelva senin eşine varikosel ile ilgili birşey söylenmiş miydi?
naber kizlar ?
gunaydin herkese
benim duzenim cok bozuldu sanirsam
33 gunde geldi gecen ay adet, ilk defa bu kadar gecikti hayatim boyunca, simdi de gorunurde 32 gun sonra gibi..
dusukten sonra hormonlara yeniden baktirmak gerekli mi acaba ya
saol pasam bu dongum de bitsin bakalim giderim doktora bir..
29 gunde gelecek diye dusunuyordum adetimi bugun ates tablomda ymurtlama gunum degisti, sansima da o gun iliski yoktu, hatta onceki gun de uygunsuz bir sekilde hemen ayaga kalktim bir ilskiydi o yzden bu ay olmasi bir mucize olacak zaten..
canım benimben kızımda 1 kere yaramazlık yaptık eşimle o ay kaldım hemde iş oldu bitti yatadımda hemen gittim duş almaya allah sitedikten sonra herşey oluıriçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?