Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hiç girmemişisin kuzum bugün sendemi yoğunsun yoksa,, yada benim mi dikkatimden kaçtı:44::44:

duygusal ince ruhlu bi annesi var ne güzel işte, herkes birbirinden farklı yapıda cnm herkes sürekli güçlü olmakz orunda diil... bende çok sulugözlüyüm ama bak hiç üzülüyomuyum :)) seninki güçsüzlük diil hem duygusallık, bebeğin olunca arslan olursun merak etme

boşverin kızlar anlatıp sizinde canınızı sıkmıcam...sizler napıyosunuz ?? bakalım....
annen dimi inş.başka şeyler yoktur... ben bugün gördüm kırmızıları tam olarak ve şuan bebek görmeye gidiyorum iş arkadaşım doğum yaptı bugün, kader böyleymiş yani napıyım hüzünlüyüm ama gitmem gerekiyo...

dış gebelik tehlikeli ama dimi..inş.normaldir cnm ve bikaç gün içinde normaldir biz yine en iyisini düşünelim... gelişmelerden bizi haberdar et..

ewet kuzum hem annem hemde çoookkk başka şeyler neyse boşwer....birsenim sakın üzülme kırmızıları gördün diye bizim tek derdimiz hamile kalmak değil hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucağımıza almak o yüzden demek bu ay hayırlısı buymuş...inşaaallah önümüzdeki ay hayırlıdır senin için:))
biliyorum bebek görmeye gitmek zor ama bizler bunun üstesinden de geliyoruz evelallah..ne yapalım bu yaşadıklarımız bizim elimizde oln şeyler değilki...

SEMRA VE KETENHELVA...kızlar karışmayım daha fazla dedim ama dayanamadım, çok üzdü beni bu tartışma olayı..biz neler paylaştık burda 1 senedir birbirimizi teselli ediyoruz lütfen ufacık bi yanlış anlaşılmayı bu kadar büyütmeyin, ikinizde topiği terketmeyi düşünüyosunuz... eee ben hamile kalınca kim beni motive edicekk bende bencillik yapayımm ikinizide çok seviyoruz ikinizinde gitmesi bizi üzer... siz suan hamişsiniz ya duygusalsınız ondan böyle oldu bu öperim sizi...

Son düzenleme:
kızlarrrr topike gelim bi bakim dedim ama nolmuş burayaa ketenhelvammm semoşum noldu yaaaaa yapmayın nolurr biz burda neler paylaştık önce semoşun kötü zamanlarında onu destek olduk sonra sevinmedikmi yine senin olayındaa o 10 günü geçsin biran önce diyee birlikte bekleyip güzel haberinle coşmadıkmı yapmayın nolur kızlarrr şuanda ikinizde gerginsiniz ama konuşularak anlaşamayacağımız şeyler yokki biz ikinizide çok seviyoruzzz hem siz bizden 1 adım öndesiniz biz hamiş kalınca size sorcazzz nolcak ne bitcek diyeeeee .......
hepinizii çok çok özledimmmm
dirmit,mirage , semoş , duman , naz ,nazlım , kerenhelvam , beydağlı , paşam , ılgım , penpetekir....... ismini şimdi hatırlayamadığım cnm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum bayadır giremiyorum biraz uzağım hepinizden biraz kafam boşalsın istiyorum çünkü ama her akşam gelip bakıyorum okuyorum neler olmuş tek tek haberlerinizi alıyorum özlüyorum siziii.... hepinizz ayrı ayrı iyiki varsınız iyiki tanımışım siziiiiii....

Son düzenleme:

canım yaa ne deyim valla sen çözersin her türlü sorunu dediğin gibi bizim için önemli olan hamile kalmak diil,sağlıklı olması inan üzüldüm ama öyle yıkıldım diyemem....geç olsun sağlıklı olsun başka bişi istemem..
bebişi de gördüm minnacık pek tatlıydı maşallah...kız normal doğum yaptı,doğum sancısı çekerken hemşire birileri için duan varsa et demişler, ben gelmişim aklına inşallah kabul olur dedimm

kızlaar ben yarın akşam kocicimin memleketine gidicem 3 gün özleyin benigün içinde gelirim yine inş,ama gelemezsemde kendinize çook iyi bakın...öpüyorum sizi

kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum iyiki varsınız,yoksa şu son 1 yıl yaşadıklarımı bu kadar kolay atlatamazdım sanırım kafanı toplayınca gel cnm arada böyle herşeyden uzaklaşmak iyi geliyo tabii ama uzatma bu süreyi

paşam inş. rabbim bu sefer sağlıkla ve hayırlısı ile nasip eder bir ömür boyu koklarsın sararsın yavrunu rabbim sesini duysun canım arkadaşım
işşallah kardeşim tek temennim o benim bu seferki doktordan umutluyum rabbim yardımcım olsun gerisi boş birde silerin destekleri yeter bana
evet canım 3 acı ne kadar acı degilmi bir anne içinde birde aynı üç kayıpta inan bana rabbim birdaha acı göstermesin işşallah hiçbirimize kardeşim
canım igne kullanıyomusun magnezyum filan alıyomusun aman diyim kasılmalar olunca bol su iç
bunlar çok güzel dayak istiyolar bendende haberleri yokolduda kavga ettiler barışsınlar olduda barışmasınlar bizleri kendilerinden mahrum etmelerinin ne anlamı var aglarım bnde giderlerse burdan
hiç girmemişisin kuzum bugün sendemi yoğunsun yoksa,, yada benim mi dikkatimden kaçtı:44::44:
canım bugün erkenden teyzeme gittim dügün telaşı yemek hazırlandı 1 çuval unu börek yaptık aman agladı yemekeri yardım ettim salata ayak işleri 2 kere koca bulaşıgı yıkadım 2 kere evi temizledim belim çok agrıdı şimdide kafayı vurup uyumak istiyorum işşallah nasıl uyuyabilirsem okadar iş yapınca ben agrıdan uyuyamıyorum ya allah yardımcım olsun yarın düghün evine gidicem öglene kadar evi temizklicem sonra 1 gibi gelinle buluşucam doktora gidicez 40 haftası doluyo yarınişşallah eve yollarlar dogurtmazlar dua edinde sag saglim çıkalım alnımızın akıyla oglumu kucagıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum
hayırlısıyla git gel bebem özletme kendini özlerim ben seni rabbime emanet ol

canım benim değerim normal şekilde yükselmiyor pzt test sonucum 25 civarı çıkmıştı bugün 100 olamsı gerekirken 40 küsür birşey düşmüyorda 5er 5er artıyor 2 günde bir dr o yüzden ddedi dış gebelik olabilir diye ve daha kötüsü bu benim 2. dış gebeliğim olacak ,lkinde sağ tüpüm alınmıştı
inşallah öyledir canım lütfen banada dua edin

inşallah canım dün ankaradan bir dr aradım cepten kadın alanında uzman biri anlattım herşeyi oda daha senin adet günün geçmemiş adetin geçmeden herhangi bir şey diyemeyiz zaten adet günün geçmeden de değerler ikiye katlanamayabilir genellikle dedi salı günü adet günüm inşallah güzel gelişmelerle dönecem kızlar lütfen dua edin bugün açılan eller boş çevrilmezmiş ayrıca bir mümin insan başka bir mümin kardeşi için dua ederken meleklerde yanıbaşında oturur onun için dua edermiş inşallah bu günde dualarımız boş çevrilmesin

selam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)

ketenhelva senin eşine varikosel ile ilgili birşey söylenmiş miydi?

canım daha erken böyle bi tanıyı neye dayanarak koyuyorlar doktorlar anlamıyorum sen üzülme sıkma canını kalbini ferah tut inş. güzel haberler alırsın hayırlısını dile canım dua et gerisi allaha kalmış dualarım seninle canım

canım rahim genişliyor onun içinde kasılmalar olabilir bende de oluyor bazen ama sen yinede dikkatli ol doktorunla her zaman temasta ol, bıçak saplanması gibi ağrı ve kanama olunca kork dedi benim doktorum onun dışında gaz şişkinlik karın ağrısı bile korkutuyo insanı :18: canım bende elimi koyduğumda bazen sanki karnımda böyle elektrik kıvılcımı gibi titreşim kelebek uçuşması gibi bişey hissediyorum ama daha var hissetmemize :)) canım sağol ağlayalım ama sevinçten olsun hep inş.

tubiş canım özledik seni kuzum sende iyiki varsın ara ara gel bırakma bizi

birsen canım bügün yolculuk var demek biraz kafanı dağıt umarım iyi gelir sana bu gezme yolun açık olsun canım sağsağlim gidip dönmek nasip olsun

dilek canım inş. sende annende tez zamanda sağlığına kavuşursunuz allah bugünleri aratmasın canım

paşam canım işlerini bitir de dön aramıza noldu sizin gelinin zamanı az kaldı dimi inş. sağlıklı hayırlısı ile kavuşmak nasip eder rabbim sende bol bol kokla halası bizim içinde öp

yasemin taze anne nerlerdesin kuzum inş. herşey yolundadır

yonca canım sen nasılsın? ismin düşündün mü oğluna

mirage canım inş. daha iyi olursun moral bozmak yok güzel sonuçlar alman dileğiyle

esra canım

semra canım senin oğluşunada ismin düşündünüz mü canım?

naber kizlar ?

gunaydin herkese

benim duzenim cok bozuldu sanirsam
33 gunde geldi gecen ay adet, ilk defa bu kadar gecikti hayatim boyunca, simdi de gorunurde 32 gun sonra gibi..
dusukten sonra hormonlara yeniden baktirmak gerekli mi acaba ya

canım işşallah öyle birşey çıkmaz bebem ya içini ferah tut
canım benim arkadaşımınnda 4 sene olmadı bebesi rahim filmi çektirdi eşide o dedigin ameliyatı oldu şimdi bir oglu var işin komigi o ay hamile kaldı çocukkken eşi agaçtan düşmüsordan kalmış tıkanıklık rabbim işşallah dogal veriride bebeni tüp bebege gerek kalmaz canım

naber kizlar ?

gunaydin herkese

benim duzenim cok bozuldu sanirsam
33 gunde geldi gecen ay adet, ilk defa bu kadar gecikti hayatim boyunca, simdi de gorunurde 32 gun sonra gibi..
dusukten sonra hormonlara yeniden baktirmak gerekli mi acaba ya

evet teyzesi bugün tam 40 haftalık ntsye giricek olurda beni görmezseniz bilinki bebegim dogdu nts iyi çıkarsa olurda herşey yolunda çıkarsa zorla dogurrtmazlar degilmi :44::44:yada suni sanci veya sezeryan yapmazlar degilmi :18::18:ay işallah sag saglim geliriz evimizede normal dogumu bekleriz yakızlar hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin işşallah

sen gene için rahat etsin diye hormon testi yaptır bebem birde muayene ol tamam bu iş

Son düzenleme:
slm günaydıınhayırlı cumalar bnmm canım arkadaşlarrıım nasılsınız bakalııım bzde iyiyiz çok şükür allaha
ama burda tatsız şeyler olmuş yanlış anlaşılmadan dolayı üzüldüm açıkçasıı semra we esraaa bzler burda dert ortakları sırdaşı olduuk birbirimizi birz alttan almamız lazıım söylenen ne warsa kmse kırma incitme amaçlı sölemez burda ona eminim benn

hg canım,canım daha iyi olmana çok sevindim doktorunda inş. sana uğurlu gelir, bence canım tüp bebek şansını yükseltmek için eşin ameliyet olsun ondan sonra kafanız rahat olur eşinin tedavisi inş. iyi sonuçlanır ondan sonra tüp bebek yaparsınız canım benim fikrim böyle moralini bozma biliyorum sen çok üzülüyorsun ama eşin içinde güçlü olmalısın şimdi onun senin desteğine ihtiyacı vardır biz ağlarız anlatırız erkekler öyle değil ama kalbinizi ferah tutun canım birbirinize moral verin destek olun...

günaydın canım telaşlanma hepimizde oldu o gecikmeler biraz psikolojik biraz havalardandır takma ama doktora gidip hormonlarına baktırıp yumurta takibi yaptırabilirsin canım ben öyle yaptım korunmam bitti direk doktora gittin beklemek istemedim..

ben yurt disindayim ya oyle istedigim zaman gidemiyorum , biraz prosedurler farkli biraz da yabanci oldugumdan zor oluyor diyebilirim.
ama dusuk yaptigim hafta kontrol altindayim sonraki ay gitmedim hic kontrole falan.
aklima da takip duruyorum gec yumurtlamaya basladim ve daha once hep 28 gunde olurken simdi ben bile bilmiyorum hep duzensizlesiyor.
yakinda ben hormonlara yeniden baktirayim aklimda soru isareti kalmasin.
tesekkur ederim canim yorumun icin
saglikli ve cok kolay bir hamilelik diliyorum sana

saol pasam bu dongum de bitsin bakalim giderim doktora bir..
29 gunde gelecek diye dusunuyordum adetimi bugun ates tablomda ymurtlama gunum degisti, sansima da o gun iliski yoktu, hatta onceki gun de uygunsuz bir sekilde hemen ayaga kalktim bir ilskiydi o yzden bu ay olmasi bir mucize olacak zaten..

canım benimben kızımda 1 kere yaramazlık yaptık eşimle o ay kaldım hemde iş oldu bitti yatadımda hemen gittim duş almaya allah sitedikten sonra herşey oluıriçini ferah tut

canım benimben kızımda 1 kere yaramazlık yaptık eşimle o ay kaldım hemde iş oldu bitti yatadımda hemen gittim duş almaya allah sitedikten sonra herşey oluıriçini ferah tut

kesinlikle dogru soyluyorsun
olacaksa her turlu olacak zaten
bekliyorum bakalim 28 nisanda gelmezse 3 gun daha beklerim.. umudumu kaybetmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…