Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

birsencim iyi yolculuklar canım...

dirmitim ben elimi koyunca değil de mesela otururken bişiler hissediorum ama hergün olmuo. böle gaz gibi değil. aynı yerde aynı tonda oluo.

paşam canım doktor verdi magnezyum falan içiom. Normalmiş bu kasılmalar büyümeden oluomuş hani ilk 5-6 haftada olan ağrılar varya onun gibi.

miragecim, çevremden bilidiğim kadarıyla varikosal basit ameliyatla %100 tedavi sağlıo. eşnin değerlrri de iyileşmiş bence zihnini temizle, zamana bırak ama tabi karar senin beklemek istemiyorum dersen tüp te artık çok yaygın.ama Allah istediğinde versin be miragem...

everythingwellbegreat, canım benim de kasımda 28 yıllık hayatımda ilk defa 28günü geçmiş 32 gün olmuştu,bunun iki sebebi var:ya kafayı artık iyice doldurdun ya da rahim ve beyin gebeliğe artık hazır...

superisi canım inşallah dış gebelik değildir. ben 1 gün gecikmeyle 158 çıkmıştı ki doktor düşük dedi, 1 hafta sora kese görünmedi,1 hafta sora da yani 7hafta bittiğinde bebek görünmedi boş dediler. bu durumda hemen bi doppler ultrason net cevap verio.ama umarım dış değildir.iyi olacak canım,senin bebiş de sana heyecan yaşatacaktır belki benimki gibi.

herkese merhaba...

1 hafta öce bende bebeğimi kaybettim..çok üzgünüm hala kendime gelmeye çalışıyorum...

doktorum 3 ay toparlanma süreci dedi......zaman nasıl geçecek...daha neler getirecek bilmiyorum.

Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun..yaşamayan bilemez

kızlar,RABBİM hepimin tüm hayırlı dualarını kabul eder inşaallah....

BİRSEN, canım hayırlı yolculuklar git kuzum kafan dağılır :))

PAŞAM, ewet yorucu ama neyseki sen güzel şeylerle uğraşmışsın,inşaallah gelininizde hayırlısıyla bebeğine kavuşur canım ne güzel çok az kalmış ne heyecanlıdır şimdi onlar :))

SUPERİSİ dualarım seninle canım inşaallah güzel sonuçlar alırsın:))

MİRAGE bak gördünmü canım durumun hiçte ümitsiz vaka değilmiş,biliyorum 6 ay sana çok uzun bir süre gibi geliyor ama eğer kararın bu yönde olacaksa oda geçer kuzum merak etme,ve bizim tanıdıkta bu ameliyatı olmuştu hemen sonrasında da eşi hamile kaldı şimdi 2 çocukları war:))

DİRMİT çok sağol canım güzel ve iyi dileklerin için:))

NAZ iyi olmanıza sewindim kuzum inşaallah hep iyi olursunuz arada gel böylee:))

YASEMİİİNN sen nerelerdesin?? canım:))

merhaba canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın...

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

beydağlı canım hg nasılsın?

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

hb. kuzum çok şükür,, sen nasılsın ?? ılgımcım sen ne iş yapıyodun unuttum walla kusurabakma kafam o kadar dağınıkki..

hb. kuzum çok şükür,, sen nasılsın ?? ılgımcım sen ne iş yapıyodun unuttum walla kusurabakma kafam o kadar dağınıkki..

bende çok şükür canım iyiyim canım bir ofiste çalışıyorum canım muh. tutuyorum iş takibi yapıyorum ama yorulmuyorum canım bazen yoğun oluyorum ama genelde rahatım

aslinda bu aralar cok bosladim diyebilirim
dsunmuyorz artik esimle muhabbeti bile olmuyor
ilki cabuk olmadi sonucta dusukten sonra yien hemen hamile kalmam nasilsa dedim kendime 6 ay sure verdim
4.ayim o yuzden kaptirmiyorum sadece ates ocluyorum yumurtlamayi tespit edeyim gidisati goreyim diye yani cok taktigim soylenemez
ama rahim gebelik icin hazir dedin ya yuzumde guller acti insallah dedigin gibi olur.

cok gecmis olsun
Bu yasadigin son olsun ve insallah saglikla gelsin bebegin kisa zamanda

bende çok şükür canım iyiyim canım bir ofiste çalışıyorum canım muh. tutuyorum iş takibi yapıyorum ama yorulmuyorum canım bazen yoğun oluyorum ama genelde rahatım

anladım canım neyse iyiki yorucu değilmiş:))

merhaba canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın...

cok gecmis olsun
Bu yasadigin son olsun ve insallah saglikla gelsin bebegin kisa zamanda

çok sağolun kızlar.Allah razı olsun..inşallah hepimize tekrar sağlıklı bebişler nasip eder Rabbim...
taifi zor gerçekten....

canım geçmiş olsun çok. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebeğini versin sana.

bu arada bu topice ilk geldigimde doktorum bana 6 ay korun demisti diye sizinle paylasmistim
siz hemen beni caydirmistiniz ne 6 ayi yaaa diye
iyki de oyle yapmissiniz bir ay korundum cok ilac igne aldim diye biraktim iyki de oyle yapmisim
yoksa 6 ay korunmak sacmalik olacakti biraz erken donem dusuk icin

kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

kuzum benim dualarım seninle inşaallah hiçbirşey olmaz..bebeğin seninle kalır RABBİM seninle ve bebeğinle olsun canım çok dikkat et kendine(

uzme sakin kendini hicbir sey olmaz Allahin izniyle
bir arakadasimin da kese bozulmus demislerdi birsye olmadi simdi 6 aylik

canım bebğin Allah emanet olsun inşallah hiçbir sıkıntı yaşatmadan geçer bu haftan sonrada sağlıkla görürsün kalp atışlarını inşallah dualarımdasın ..

aynen öle birsen benimde çabuk toparlanmamın sebebi sizsiniz ... artık dayanamıyorum valla akşma gelip hemen bakıyorum size olmuyo beee sizsiz :))
cnmmm nolur üzme kendini bak negüzel demiş doktor tedaviyle sağlıklı ve normal bi hamilelik olabilir çok güzel bi gelişme bu :)) cnm bak benim yakınımın eşinde vardı varikosel ameliyat oldugu ay eşi hamile kaldı şimdi 6 yaşında kuzumm :)) seninde öle olcak inşallah sen sadece kafanı rahat tut herşey olacağına varır... hakkında hayırlısı bitanemmm :)))
ılgımmm kuzummm bırakamıyomki siziii aklım hep burda özlüyom sizi çokkk :))) sen napıyosun cnm nasıl gidiyoo ???

yaseminn kuzumm sen kafanı rahatt tut merak etme meleğin nasıl sana süpriz yapıp geldiyse yine ölee sıkıca tutunucak annesine ve harşey güzel olcak sen dinlen sakın yorma kendini ve bizide habersiz bırakma olurmu cnmm güzel haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…