- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
herkese merhaba...
1 hafta öce bende bebeğimi kaybettim..çok üzgünüm hala kendime gelmeye çalışıyorum...
doktorum 3 ay toparlanma süreci dedi......zaman nasıl geçecek...daha neler getirecek bilmiyorum.
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun..yaşamayan bilemez
herkese merhaba...
1 hafta öce bende bebeğimi kaybettim..çok üzgünüm hala kendime gelmeye çalışıyorum...
doktorum 3 ay toparlanma süreci dedi......zaman nasıl geçecek...daha neler getirecek bilmiyorum.
çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
beydağlı canım hg nasılsın?
hb. kuzum çok şükür,, sen nasılsın ?? ılgımcım sen ne iş yapıyodun unuttum walla kusurabakma kafam o kadar dağınıkki..
herkese merhaba...
bende çok şükür canım iyiyim canım bir ofiste çalışıyorum canım muh. tutuyorum iş takibi yapıyorum ama yorulmuyorum canım bazen yoğun oluyorum ama genelde rahatım
merhaba canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın...
çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
beydağlı canım hg nasılsın?
cok gecmis olsun
Bu yasadigin son olsun ve insallah saglikla gelsin bebegin kisa zamanda
herkese merhaba...
aslinda bu aralar cok bosladim diyebilirim
dsunmuyorz artik esimle muhabbeti bile olmuyor
ilki cabuk olmadi sonucta dusukten sonra yien hemen hamile kalmam nasilsa dedim kendime 6 ay sure verdim
4.ayim o yuzden kaptirmiyorum sadece ates ocluyorum yumurtlamayi tespit edeyim gidisati goreyim diye yani cok taktigim soylenemez
ama rahim gebelik icin hazir dedin ya yuzumde guller actiinsallah dedigin gibi olur.
çok sağol canım inşallah cümlemize versin...canım geçmiş olsun çok. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebeğini versin sana.
kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
aynen öle birsen benimde çabuk toparlanmamın sebebi sizsiniz ... artık dayanamıyorum valla akşma gelip hemen bakıyorum size olmuyo beee sizsiz :))kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum iyiki varsınız,yoksa şu son 1 yıl yaşadıklarımı bu kadar kolay atlatamazdım sanırımkafanı toplayınca gel cnm arada böyle herşeyden uzaklaşmak iyi geliyo tabii ama uzatma bu süreyi
cnmmm nolur üzme kendini bak negüzel demiş doktor tedaviyle sağlıklı ve normal bi hamilelik olabilir çok güzel bi gelişme bu :)) cnm bak benim yakınımın eşinde vardı varikosel ameliyat oldugu ay eşi hamile kaldı şimdi 6 yaşında kuzumm :)) seninde öle olcak inşallah sen sadece kafanı rahat tut herşey olacağına varır... hakkında hayırlısı bitanemmm :)))selam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)
ketenhelva senin eşine varikosel ile ilgili birşey söylenmiş miydi?
ılgımmm kuzummm bırakamıyomki siziii aklım hep burda özlüyom sizi çokkk :))) sen napıyosun cnm nasıl gidiyoo ???canım daha erken böyle bi tanıyı neye dayanarak koyuyorlar doktorlar anlamıyorum sen üzülme sıkma canını kalbini ferah tut inş. güzel haberler alırsın hayırlısını dile canım dua et gerisi allaha kalmış dualarım seninle canım
canım rahim genişliyor onun içinde kasılmalar olabilir bende de oluyor bazen ama sen yinede dikkatli ol doktorunla her zaman temasta ol, bıçak saplanması gibi ağrı ve kanama olunca kork dedi benim doktorum onun dışında gaz şişkinlik karın ağrısı bile korkutuyo insanı :18: canım bende elimi koyduğumda bazen sanki karnımda böyle elektrik kıvılcımı gibi titreşim kelebek uçuşması gibi bişey hissediyorum ama daha var hissetmemize :)) canım sağol ağlayalım ama sevinçten olsun hep inş.
tubiş canım özledik seni kuzum sende iyiki varsınara ara gel bırakma bizi
birsen canım bügün yolculuk var demek biraz kafanı dağıt umarım iyi gelir sana bu gezme yolun açık olsun canım sağsağlim gidip dönmek nasip olsun
dilek canım inş. sende annende tez zamanda sağlığına kavuşursunuz allah bugünleri aratmasın canım
paşam canım işlerini bitir de dön aramıza noldu sizin gelinin zamanı az kaldı dimi inş. sağlıklı hayırlısı ile kavuşmak nasip eder rabbim sende bol bol kokla halası bizim içinde öp
yasemin taze anne nerlerdesin kuzum inş. herşey yolundadır
yonca canım sen nasılsın? ismin düşündün mü oğluna
mirage canım inş. daha iyi olursun moral bozmak yok güzel sonuçlar alman dileğiyle
esra canım
semra canım senin oğluşunadaismin düşündünüz mü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?