canım yok rahim filmini çektirmiştim ya, rahim filminde rahmin kenarında ufak bir tırtık gördü doktor. tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahmin dört dörtlük olması gerektiği için bu pürüzün giderilmesi lazımmış. törpüleme gibi bişey yapacakmış. 15 dakikalık kolay bir işlemmiş ama anesteziyle yapacak. öyle iştee...
dumannn demek akşamları yalnız kalıyosun. burdayım ben şekerim...
slm kızlar beni merak etmeyin diye yazayım dedim kardeşimden yazıorum kanamaların durmadı malesef bebek sağlıklı ama kesenin yanında azcık kanama varmış ağlama krizlerime üzülmelerime hakim olmaıyorum kafayı yemek üzereyim iğneler ilaçlar yatmalar herşey yapıorum ama geçmio tuvalete gitmekten nefret ediorum en son cumartesi gittim doktora bebek sağlıklı kalp atışlarıda var ama kanama neden oluyo bilmiorum hakkımızda hayırlısı diyorum ama miniğimi kaybetmekten çok korkuyorum benimle birlikte eşimde zor günler yaşıo evde yatıorum 1 hafta daha rapor verdi pazartesiye kadar raporluyum rabbim hepinizin yardımcısı olsun herşey çok zor umarım yine canımın parçası bırakmaz beni çok mutsuzum
ben adet olmadim kizlar
ama ates bugun dibe indi
yani adet geliyor yarin
yaaaa( belki gelmez...
tugbadan haber var
umarim hamiledir
kuzummm sakın kötü şeyler düşünmeee olurmu bak benim şirketten arkadaşım ilk 3 hastanede kaldı kanaması hiç durmadı ama kuzusunu pazartesi aldı kucağına sana sıkı sıkı tutunucak bebişinn herşey yoluna gşrcek sen dikkat et kendine yeter :))slm kızlar beni merak etmeyin diye yazayım dedim kardeşimden yazıorum kanamaların durmadı malesef bebek sağlıklı ama kesenin yanında azcık kanama varmış ağlama krizlerime üzülmelerime hakim olmaıyorum kafayı yemek üzereyim iğneler ilaçlar yatmalar herşey yapıorum ama geçmio tuvalete gitmekten nefret ediorum en son cumartesi gittim doktora bebek sağlıklı kalp atışlarıda var ama kanama neden oluyo bilmiorum hakkımızda hayırlısı diyorum ama miniğimi kaybetmekten çok korkuyorum benimle birlikte eşimde zor günler yaşıo evde yatıorum 1 hafta daha rapor verdi pazartesiye kadar raporluyum rabbim hepinizin yardımcısı olsun herşey çok zor umarım yine canımın parçası bırakmaz beni çok mutsuzum
kzumm yok valla hala bekliyorum benimkisi 7 gün kadar gecikti yarın son kez idrar yapıcam ona görede doktora gidicem kesemi görmeye inşallah :))dumanım en son gelişme rahim operasyonumun tarihi belli oldu. haftaya pazartesi saat 12:00 onun dışında yeni bir haber yok. psikoloğa devam edicem. çarşamba günü 2. randevum var. sen napıyosun? keyifler nasıl?
tubişim senin yeni haberin var mı? nerdesin?
ketenhelvam nerdee?
BİRSEN kuzum kalkmaz oldu netin başından bugünlerde ben tvden maçlara izin vermeyince oda netten izliyo bende giremiyorum, bende seni özledim kuzum nasıl gidiyor çalışmalar
PAŞAM bebişiniz hayırlısıyla gelsin,ayrıca köpük kim kız yeni gelinmi aldın yine paşana:))
EVERTİMM sana böle yazıcam nikin çok uzun ve zor ay canım inşaallah hamilesindir:))
MİRAGE canım rahim operasyonu derken filmden mi bahsediyorsun eğer öyleyse inşaallah temiz çıkar,genetiği yaptırdınız mı??
NAZLIM, canım bizi merakta bırakıyosun ne oldu unuttunmu bizi(
TUĞBA,DİRMİT,SEMRA ,PENPETEKİR,KETENHELVA,MULBERY,GURBET GÜZELİ,NAZ, sizlerde iyisinizdir umarım girmeyen arkadaşlar ne oldu bizleri unuttunuzmu yaa....inşaallah unuttuğum kimse kalmamıştır)
kuzummm benden daha haber yok hala hasta olmadım son bi idrar testi aldım yarın sabah yapcam cumarteside doktora gidicem haber veririm :)) bu arada çıkmadık candan umut kesilmez cnmm hakkımızda hayırlısı :))
canım çok geçmiş olsun ne denirki başaka...
Allahım sabrını versin inşallah....
en kısa zamanda bebişlerimiz gelsin Allahım.
slm kızlar beni merak etmeyin diye yazayım dedim kardeşimden yazıorum kanamaların durmadı malesef bebek sağlıklı ama kesenin yanında azcık kanama varmış ağlama krizlerime üzülmelerime hakim olmaıyorum kafayı yemek üzereyim iğneler ilaçlar yatmalar herşey yapıorum ama geçmio tuvalete gitmekten nefret ediorum en son cumartesi gittim doktora bebek sağlıklı kalp atışlarıda var ama kanama neden oluyo bilmiorum hakkımızda hayırlısı diyorum ama miniğimi kaybetmekten çok korkuyorum benimle birlikte eşimde zor günler yaşıo evde yatıorum 1 hafta daha rapor verdi pazartesiye kadar raporluyum rabbim hepinizin yardımcısı olsun herşey çok zor umarım yine canımın parçası bırakmaz beni çok mutsuzum
ALLAH yardımcın olsun kuzum...tuğba walla senin adına çok heyecanlandım inşaallah hamişsindir:))kuzummm sakın kötü şeyler düşünmeee olurmu bak benim şirketten arkadaşım ilk 3 hastanede kaldı kanaması hiç durmadı ama kuzusunu pazartesi aldı kucağına sana sıkı sıkı tutunucak bebişinn herşey yoluna gşrcek sen dikkat et kendine yeter :))
kzumm yok valla hala bekliyorum benimkisi 7 gün kadar gecikti yarın son kez idrar yapıcam ona görede doktora gidicem kesemi görmeye inşallah :))
kzummmm unutmamışsın kimseyiii çok giremiyorum geç geliyorum evede yemek yiyip yatıyorum diyebilirim oyuzden yani :))) çok özlüyorum ama siziiii :))) hiç unuturmuyummm....
sağol canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum... sen bayağı yoruluyormuşsun yaa uykusuzluk kötü ama kızın için değer,inşaallah sıkıntıları çabuk geçer sende rahatlarsın..ewet canım eskisi gibide kimse gelmiyor..kızlar nasılsınız? biraz yazılanlara baktım ama sanırım eskilerden pek kimse yok artık... merak ettim naz alin maxiderin semra nasıllar acaba.. duman ketenhelva paşam beydağlı mirage sizler nasılsınız? tuğbacım hamiş haberini bekliyorum inş. güzel haberi okuyalım burdan. nazlım bebeğin sıkıca tutunacak inşallah annesine merak etme yorma sakın kendini..kızlar hamiş arkadaşlar hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.. yeni kayıplar yaşayan arkadaşşalar üzülerek hoşgeldiniz diyorum. dumanım paşam hadi güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla.. ben arada bi yazmasamda takip ediyorum sizleri vazgeçemiyorum bu sayfaya bakmaktan..ama malum benim kızdan yazmaya pek vakit olmuyor. ailemden uzak olduğum için tek başıma bakıyorum yardım edecek kimsem yok . arta kalan vakitlerdede hep ev işi yapmaya çalışıyorum biraz gaz sıkıntımız var birde büyük tuvaleti 7-8 günde bir yapıyor ne yaptıysam gün sayısını düşüremedik. dr.a sorarsak normal ilaç verip mama değiştirp yolluyorlar . ee tabi o uğraşmıyor ki geceleri ben çekiyorum. neyse bizde durumlar böle kızlar hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum. ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım olduysa affınıza sığınıyorum yorgunluğuma verin olur mu?
gunaydin kizlar
ben adet oldum
hem de ilkdefa 34 gun gibi uzun bir donguyle
hayirlisi artik, onumuzde guzel sicak gunler var hamis kalmak icin
insallah sizlerden guel haberler aliriz yakin zamanda
kızlar nasılsınız? biraz yazılanlara baktım ama sanırım eskilerden pek kimse yok artık... merak ettim naz alin maxiderin semra nasıllar acaba.. duman ketenhelva paşam beydağlı mirage sizler nasılsınız? tuğbacım hamiş haberini bekliyorum inş. güzel haberi okuyalım burdan. nazlım bebeğin sıkıca tutunacak inşallah annesine merak etme yorma sakın kendini..kızlar hamiş arkadaşlar hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.. yeni kayıplar yaşayan arkadaşşalar üzülerek hoşgeldiniz diyorum. dumanım paşam hadi güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla.. ben arada bi yazmasamda takip ediyorum sizleri vazgeçemiyorum bu sayfaya bakmaktan..ama malum benim kızdan yazmaya pek vakit olmuyor. ailemden uzak olduğum için tek başıma bakıyorum yardım edecek kimsem yok . arta kalan vakitlerdede hep ev işi yapmaya çalışıyorum biraz gaz sıkıntımız var birde büyük tuvaleti 7-8 günde bir yapıyor ne yaptıysam gün sayısını düşüremedik. dr.a sorarsak normal ilaç verip mama değiştirp yolluyorlar . ee tabi o uğraşmıyor ki geceleri ben çekiyorum. neyse bizde durumlar böle kızlar hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum. ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım olduysa affınıza sığınıyorum yorgunluğuma verin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?