Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ay doğru ya bende kafa kalmadıki,iyi kuzum yaptırda hiçbir pürüz kalmasın:)))

canim icini ferah tutmaya calis, uzme kendini insallah bebegin saglikla gelecek kucagina, sen iyi dusun Allah'a emanet olsun bebisin

yaaaa( belki gelmez...

bir umitttt
ama ates baya baya cakildi yani hem de dun en yuksek seviyeden en alta :)
bakalim canim bugun bekliyordum gelmedi
bir umut yarin yeniden yukselir ve gelmez adet
ama ciddi geciktim bir garip bu ay
bu arada daha gun bitmedi diyceksiniz de beni sabah karsilar adet hep

Son düzenleme:
kuzummm sakın kötü şeyler düşünmeee olurmu bak benim şirketten arkadaşım ilk 3 hastanede kaldı kanaması hiç durmadı ama kuzusunu pazartesi aldı kucağına sana sıkı sıkı tutunucak bebişinn herşey yoluna gşrcek sen dikkat et kendine yeter :))
kzumm yok valla hala bekliyorum benimkisi 7 gün kadar gecikti yarın son kez idrar yapıcam ona görede doktora gidicem kesemi görmeye inşallah :))

kzummmm unutmamışsın kimseyiii çok giremiyorum geç geliyorum evede yemek yiyip yatıyorum diyebilirim oyuzden yani :))) çok özlüyorum ama siziiii :))) hiç unuturmuyummm....

kızlar nasılsınız? biraz yazılanlara baktım ama sanırım eskilerden pek kimse yok artık... merak ettim naz alin maxiderin semra nasıllar acaba.. duman ketenhelva paşam beydağlı mirage sizler nasılsınız? tuğbacım hamiş haberini bekliyorum inş. güzel haberi okuyalım burdan. nazlım bebeğin sıkıca tutunacak inşallah annesine merak etme yorma sakın kendini..kızlar hamiş arkadaşlar hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.. yeni kayıplar yaşayan arkadaşşalar üzülerek hoşgeldiniz diyorum. dumanım paşam hadi güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla.. ben arada bi yazmasamda takip ediyorum sizleri vazgeçemiyorum bu sayfaya bakmaktan..ama malum benim kızdan yazmaya pek vakit olmuyor. ailemden uzak olduğum için tek başıma bakıyorum yardım edecek kimsem yok . arta kalan vakitlerdede hep ev işi yapmaya çalışıyorum biraz gaz sıkıntımız var birde büyük tuvaleti 7-8 günde bir yapıyor ne yaptıysam gün sayısını düşüremedik. dr.a sorarsak normal ilaç verip mama değiştirp yolluyorlar . ee tabi o uğraşmıyor ki geceleri ben çekiyorum. neyse bizde durumlar böle kızlar hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum. ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım olduysa affınıza sığınıyorum yorgunluğuma verin olur mu?

Son düzenleme:
kuzummm benden daha haber yok hala hasta olmadım son bi idrar testi aldım yarın sabah yapcam cumarteside doktora gidicem haber veririm :)) bu arada çıkmadık candan umut kesilmez cnmm hakkımızda hayırlısı :))

Bu super bir haberrrrrr insallah hamissindir testte de girursn yarin.ben bakalum yarin adet olacak miyim

Moralini yüksek tut bence Nazlım arkadaşım. Allahın izni ile birşeycik olmadan geçecektir herşey. Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini alırız İNŞALLAH...

günaydın kızlar :)

nazlım canım inş. bu günleride atlatacaksınız bebeğinle allah yardımcın olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış canım dualarım seninle...

gunaydin kizlar

ben adet oldum

hem de ilkdefa 34 gun gibi uzun bir donguyle
hayirlisi artik, onumuzde guzel sicak gunler var hamis kalmak icin

insallah sizlerden guel haberler aliriz yakin zamanda

ALLAH yardımcın olsun kuzum...tuğba walla senin adına çok heyecanlandım inşaallah hamişsindir:))

sağol canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum... sen bayağı yoruluyormuşsun yaa uykusuzluk kötü ama kızın için değer,inşaallah sıkıntıları çabuk geçer sende rahatlarsın..ewet canım eskisi gibide kimse gelmiyor..

gunaydin kizlar

ben adet oldum

hem de ilkdefa 34 gun gibi uzun bir donguyle
hayirlisi artik, onumuzde guzel sicak gunler var hamis kalmak icin

insallah sizlerden guel haberler aliriz yakin zamanda

hayırlısı olsun canım..belki de beyin gücü geciktiriyor yani psikolojik..sen önündeki maçlara iyi hazırlan:))

selam canım. biz işte burda okuduğun gibiyiz :) bekleee bekleee bekleee. kimi regl olmamayı bekler, kimi doğum yapacağı vakti bekler, kimi tedaviye başlayacağı zamanı bekler.

benim idolüm ketenhelvam, ilk tüp bebek denemesinde tutturdu, ben de tutturmak istiyoruuuuummm. ketenhelvammm gel biraz sürün bana, şansın bana da bulaşsın.

ketenhelvamla semra didiştiler, sonra ikisi de yok oldu. halbuki ketenhelvaya en ihtiyacım olan zamanlardı

tubiş nerdesin kız? hamilesin sen biliom :) haydi gel de söyle bize deee.

geliyorum gidiyorum kimse yok ıssız ada gibi oldu he bu topik oofffff(

kızlarrr galiba ben hamileyim bugün test yaptım pozitif cumarteside doktor randevum var herşey ozaman belli olucak haber verim dedim :)) çokkk heyecanlıyımmmmm :)) serappp kızzz içine mi doğduuu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…