Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarrr galiba ben hamileyim bugün test yaptım pozitif cumarteside doktor randevum var herşey ozaman belli olucak haber verim dedim :)) çokkk heyecanlıyımmmmm :)) serappp kızzz içine mi doğduuu ???

ayyyy ne güzel bir haber bu kuzum gözünaydın

çok sewindim ALLAH tamamına erdirsinwalla bugün bu topiği beklediğime değdi

ayyyy ne güzel bir haber bu kuzum gözünaydın

çok sewindim ALLAH tamamına erdirsinwalla bugün bu topiği beklediğime değdi

çok çok saolll kuzummm bidedoktordan güzel haberler duyarsam süpper olucakkk :)) aminnn aminnn en kısazamanda tüm istyenlerede inşallahhhhh

çok çok saolll kuzummm bidedoktordan güzel haberler duyarsam süpper olucakkk :)) aminnn aminnn en kısazamanda tüm istyenlerede inşallahhhhh

inşaallah güzel haberler duyarsın canım aman dikkat et kendine bizide habersiz bırakma:))

inşaallah güzel haberler duyarsın canım aman dikkat et kendine bizide habersiz bırakma:))

inşallah cnmmm inşallahh tabiki cnmm hep aklımdasınız zatenn :)) sadecesize söledim eşime bile sölemedim herşey yolundaysa sölicem :))

kızlarrr galiba ben hamileyim bugün test yaptım pozitif cumarteside doktor randevum var herşey ozaman belli olucak haber verim dedim :)) çokkk heyecanlıyımmmmm :)) serappp kızzz içine mi doğduuu ???

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canııım çok sevindim inşallah bu kez herşey çoook güzel olur bitanem nasıl mutlu oldum yaaaa valla okuyuncaa darısı bize olsun inş.:)) test hemen yaptırsana :)) nasıl bekliycenkic.tesiye kadarrr...

kızlaaar nasılsınız,,,, benim üzerimde bi semerim eksik eşekkkleeeeeerrrrr gibi alışıyorum gündür 10 da giriyorum eve çoook yorgunum şu 2 hafta bitsin artık yaaa..bide bu yogunlukta yumurtalama günlerim kaçmasın diye apartopar çalışma yapıyoruz Allah yüzümüze bakar inş. bu kadar fedakarlığa herşey güzel olur bukez:))

birsenimmm çok çok saol inşallah dayancam valla allahım kısmet ederse kesemi görcem teste gerek kalmadan :))aminnnn en kısa zammanda darısı başınızaaa AAMMMİİİNNNN :)) sen kaçırma sakın günlerini olsunnn acele olsun ama sonucu güzel olsunn :))
kuzuum bende öleee valla yeni girdim evee bıktımmm valla bu iş yoğunlugundannn (

ah kıyamam bideneme..inşaallah bu sefer herşey çok güzel olacak canım:)) bende şu anda salya sümük ağlıyorum fatmagüle bakıp hiç dayanamam gelinlere ah aah aklıma neler geldi.. zaten oto moka ağlarım...

canım benim yaa valla o en güzeli tabiki c.tesi gitcen dr sana 4-5 haftalık hamişsin dicek...Allah tamamına erdirsin cnm benim....sen dikkat et kendine fazla yorma...

yaa kızlar yaseminle görüşen oldumu ben valla wc ye kalkamıyorum yogunluktan,aklımda ama arayamadım bi türlü,yarın arıycam inş...merak ettim iyilerdir umarım..

ya bende yasemini merak ediyorum ama haber alamıyoruz maalesef bende numaası falanda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…