Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dileeekk niye yazmıyosun ( ben çıkıyorum kızlar evi filan toparlayım yatıcam sonra..görüşürüz öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn

dileeekk niye yazmıyosun ( ben çıkıyorum kızlar evi filan toparlayım yatıcam sonra..görüşürüz öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn

yazdım ya kuzum aa görmedinmi yazdıklarımıbende çıkıyorum kuzum hadi iyigeceler sende dinlen

Son düzenleme:
fatmagül o güzelim kız o topuzla ne kadar çirkinleşmişşş.ağlama kııızzz mutlu onlar suan :) delüüüüüü öporum seni kocaman hadi kaçtım bennn

fatmagül o güzelim kız o topuzla ne kadar çirkinleşmişşş.ağlama kııızzz mutlu onlar suan :) delüüüüüü öporum seni kocaman hadi kaçtım bennn

ewet topuz konusunda haklısın:)) nihayet vuslata erecekler....bende seni öpüyorum

kızlarrr galiba ben hamileyim bugün test yaptım pozitif cumarteside doktor randevum var herşey ozaman belli olucak haber verim dedim :)) çokkk heyecanlıyımmmmm :)) serappp kızzz içine mi doğduuu ???

tubiiiiiiiiiiişşşşşşş, üstelik sana bişey daha söliycem. bu defa kucağına alacaksın bu bebeği....tuğba çok sevindiiiim. ama bak hep dua edceksin bizim için de tamam mıııı? beni yarı yolda bırakma baak. dua et tamam mı aklına geldikçeeee. herşey çok güzel olcak canım benim...yoldaşımmm...herşey çok güzel olacak...:))))

herkese merhaba:))

tubiş canım çok sevindim tebrik ederim inş. cumartesi güzel haberler verirsin bizlere allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş. canım

everythingwillbegreat canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umut inş.

duman canım çok yoruyorlar seni kuzum inş. çabuk kolay geçer bu zamanlar sen çalışmanı yap uyu canım allah kalmış gerisi ...

kızlar tek tek hamiş haberlerini alıyoruz çok sevindim inş. rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder buradaki herkes sağlıklı hayırlı bebişleri olur inş.

inşallahhh bitanemmm saatler kaldııı çok heyecanlıyımm :)) off hemende giremeyebilirimm bi şekilde haber vermeye çalışırımm inşallahh :)) yaaa bende merak ediyoorumm yasemini haber yokmu ???
kuzummmm çok saaol inşallahhh bu sefer hayırlısıyla göbüşümde büyüsünn :)) aşkk olsunn hep dualarımdasınız ve hep öle olucakk cnm yoldaşımmm en kısa zamandaa sendende gelicek güzel haberler inanıyorum ben :))

çok saol cnmm benimm inşallahhhh :)) hemen yarın olsun istiyorummmmm

kızlarrr nerdesiniz yyaaaa çok heyecanlıyım biran öncee sabahh olsa keşkeee :))

kızlarrr nerdesiniz yyaaaa çok heyecanlıyım biran öncee sabahh olsa keşkeee :))
az kaldıııııııııııııııııı yarın da çalışıcam ben ama bu haber kaçmaz ara ara mutlaka gelip bakarım hemen yaz bize olurmu....
semra hoşgeldin canımm özledik seni keteni de özledik ama eminim bizi takip ediyosunuz siz yine bırakmazsınızzz
kızlar yaseminden size haberler getirdim... 3 gündür filan kanaması yokmuş..bi riskli gebelik uzmanı bulmuşlar baya incelemiş bebişkoo maşallah iyiymiş sağlıklıymış... bugün hastaneye yattı kan uyuşmazlığı için iğne yapmışlar akşam çıkmış geri, birsürü test yapmışlar test sonuçlarıda güzel çıkmış...yani yasemin için herşey yolunda çok şükür... darısı hepimize diyerekten kapatıyorum konuyu :)
dirtmitciiiim canımm kuzumm benim valla elimden geleni yaptım gün aşırı ilişki filan,yumurtalama günlerimin bitmiş olması lazım..oturup belicem şimdi, dua ediyorum sağlıklı olacaksa olsun diye...dualarınızda biz kalanları unutmayın kızlar lütfen...mirageee sen napıyosun canımmm??

selam canıımm. benim birşey yaptığım yok. pazartesiyi bekliyorum operasyon için. geçen günlere göre daha iyiyim. ama demin yine bi buruklaştım, bu sene anneler günü 13 mayısa geliomuş, yani anneliğimin benden alındığı gün çok hazin değil mi?

sen napıyosun arkadaşım??

evettt cnmm az kaldııı çok heyecanlıyımm inşallah güzel haberler alırım ve paylaşırım tabiki olumsuz olursada hayatıma devam etmeyimm heray yeni bir umutt :))
ayyy yasemin adına çok çok sevindimmm nazlı kuzusuuu heee :)) cnm yaaa şu 3 ayı bi atlatsa herşey yoluna giricekkk aklımız ve dualarımız seninle özledikk senii :))
birsenimm hadi bakalım ektin tohumları inşallah sağlıklı sıhatli gelsin göbüşüne kuzuunnn :))

kuzummm herşey daha güzel olucak sen kalbini rahat tut olurmu cnmm :)) en kısa zamanda güzel haberler alıcaksın inşallahhh

günaydın :)))))

nazlım canım iyi olmanıza çok sevindim umarım daha güzel haberlerini alırız rabbime emanet olun kuzum

mirage, moralini bozmamaya çalış canım üzülmemeye çalış inş. sağlıkla yeniden olacaksın şimdiden geçmiş olsun inş. sorunsuz geçer operasyonun kendine iyi bak kalbini ferah tut

duman canım yeni ay yeni umut diyerek başladık yola olmadığı her ay üzüldük ağladık karamsarlığımız arttı ama hayırlı sağlıklı kuzular diledik hayırlısı olsun dedik canım sende kalbini ferah tut inş. tez zamanda olcaksın

tubiş canım güzel haberlerini bekliyorum canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş. benim bir arkadaşım var tüp bebek yaptı bugün ikinci testini yapacak inş. değeri yükselmiştir ikinizdende güzel haberler almak nasip etsin rabbbim

günaydın herkese

TUĞBAA hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah tatlım:))

YASEMİNİN ve bebişinin iyi olmasına çok sewindim kızlar....

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
kuzumm geldimm valla saat 11 den 4 e kadar hastanedeydim keseyi malesef göremedik kan testi yaptık sonuç 260 doktor bi gebelik var ama değerlerin artması gerekiyo dedi pazartesi testi tekrarlıcaz geç döllenme olabilir pazartesi kan testinde 500 550 lerde bişi çıkması lazım dedi yani yine kimyasal olabilir dedim hastalıkla atıcam galiba bu ayda olmadı dedim hiç hastalanıcağa benzemiyosun dedi kızmet bakalım kızlarr dualarınıza ihtiyacım var inşallah değer yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçiririm...

çok şükür geldin:)) inşaallah bu sefer yükselecek değerin içini ferah tut canım..kesenin gözükmemesi çok doğal daha çok küçük çünkü:))RABBİM bu kez yüzünü güldürür inşaallah kuzum..dikkat et kendini yorma sakın..

Son düzenleme:

dikkat ediyorum cnmm çok saol herşey pazartesi yaptıracağım kan testine bağlı yükselirse herşey çok güzel olucak hakkımda hayırlısı :)) inşallah kuzummm allahım yüzümüzü güldürsün bize evlat sevgisini tattırsın inşallahh

inşaallah canım amin..bu sefer güzel olsun herşey senin için sen hamilelik öncesi folikasit vs. kullanıyomuydun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…