Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

inşaallah canım amin..bu sefer güzel olsun herşey senin için sen hamilelik öncesi folikasit vs. kullanıyomuydun??

aminnnn kuzummm :)) evet cnm 9 aydır kullanıyorum folicasit içim dışım folicasit oldu zaten :))

canım çok zor gerçekten artık bende bu konuda teselli olacak bi söz bulamıyorum.bende geçen sene bu zamanlar ilk kez hamile olduğumu öğrenmiştim..1 yıl oldu hala değişen bişey yok aklıma geliyo sürekli ama bu günlerde geçecek yaa napalım bizim daha çok sabretmemiz gerekti sadece...

tubişimmmmmm hayırlı olsun canımm.p.tesi bi gitcen değer 500 küsür olmuş heheyy geliyo bebek geliyo:))

nerelerdeseniz yaa geliyorum gidiyorum kimseyi evde bulamıyorum

ben burdayımm :) ama acilen temizliğe girişmem lazım 1 haftadır eve saat 10 da giriyodum gözünü kapatıp bi düşün ne halde olduğunu evimin:)) çok işim var çooookkkkk inş.akşama filan biter akşam gelirim rahat rahat ohhhhh,,sen buralardamısın? görüşürüz canım öptüm seni...

ay anlıyorum canım yap temizliğini sonra görüşürüz inşaallah..iyi ewdeymişsin iş yok bugün ne güzel:))bende seni çok öpüyorum tatlım

xeynox ne kadar benziyor hikayelerimiz.merak ettim tekrar hamile kaldın mı?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sahalara geri döndüm işteyim kendimi iyi hissettim şükür evden çıkabildim biz iyiyiz şükürler olsun kabus dolu 2 haftanın sonunda iyiyim şükür bebek gayet sağlıklı kanamam kesildi ilaçlar iğneler devam işte kendimi yormucam gerisi rabbimin takdiri inşallah bizlere o mucizeyi yaşatır hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız bi son sayfaya bakabildim tuğbacım hamileymiş canımm allah kucağına almanı nasib etsin inşallahhh işe başlamadan size yazayım dedim

günaydın herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum :)))

nazlım hg canım iyi olmana çok sevindim rabbim korusun meleğini inş. sen kendine dikkat et kuzum

tubiş canım inş. değerin yükselir keseyi ve ve sonra kalp atışını görmeyi nasip eder rabbim sağlıklı ve hayırlı bi gebelik olur inş. sen üzülmemeye çalış canım hayırlısını dile allah tan
canım benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı ilk kan testi 300 dü değeri 2 gün sonra tekrarladı 900 dü 6 gün sonra keseyi görmeye gidecek geç döllenme olabilir canım sen kalbini ferah tut güzel haberler alman dileğiyle...

mirage nin operasyonu vardı bugün allah yardımcısı olsun inş. sorunsuz geçer

ketenhelva ve semra özledik sizleri walla nerelerdesiniz teyzeleri kuzuları merak etti siz hiç bizi özlememişsiniz

kızlar

NAZLIM iyi olmanıza çok sewindim canım hoşgeldiinn dikkat et kendini çok yorma:))

DİRMİT sanada günaydın kuzum:))

ben biraz yoğunluktan yazamadım ama hep takip ettim.

TUBİŞ canım hayırlı olsun, senin kese de benmki gibi geç görünenlerdendir, bugün göreceksin eminim...

BEYDAĞLI, canım iyi misin anne nasıl oldu?

BİRSEN çok yorma kendini kuzum, canından kıymetli mi iş.

MİRAGE inşallah operasyon güzel geçer de hayırlı haberlerini alırız buradan.

NAZLIM, bebişin de senin de iyi olmana çok sevindim tatlım.

DİRMİTcim benim gebelik arkadaşım sen de iyisin umarım. Benim sırtım popom hep sivilceler çıktı. Yüzümde bişi yok. Göbek öne doğru çıkıntılı. Popo basen bel aynı. Kilo almadım hala. Burnum ufacık kaldı. Hiç acıkmıorum sık sık. Kuzum arada tepiklio inceeeeeee ince. Başkaaaaaaaa. Başka pek bişi yok tabi kıyafetler artık zorluo. Psikolojim daha iyi, alıştım gebeliğe. Rahat geçio. Siz nasılsınız oğluşla annesi?

Adını saymadığım saydığım kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

sağol canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum annemin tedawiside sürüyor ama çok bir değişiklik yok ama bunada şükürlerolsun...seninde iyi olmana sewindim:))

canlaaar napıyosuunuuz bakalııım??kmsecikler yook geneee......

canımm sen napıyosun nasılsın,,yaa kimsecikler gelmiyo ewsahibi olarak gelde topla herkesi yaaa..doğuma da pek bişey kalmadı heyecanlısınızdır şimdi:)

Son düzenleme:

hg canım iyiyim çok şükür umarım bebeğimde iyidir bu güne kadar haftada bir yada iki hafta bir gidiyorduk doktora bu sefer 4 haftayı doldurucaz onun için çoook merak ediyorum oğlumu canım hissetmeye başlamışsın çok güzel ben daha hissetmiyorum bişey, yememde bi değişiklik yok sık sık acıkıyorum sadece bazen iştahlı oluyorum benim kıyafetlerde az zorluyo bide yüzümde kırmızı kırmızı küçük sivilce çıktı, bende gebeliğe alıştım bide telaş yapıp evhamlı olmasam çok güzel olacak herşey

canımm sen napıyosun nasılsın,,yaa kimsecikler gelmiyo ewsahibi olarak gelde topla herkesi yaaa..doğuma da pek bişey kalmadı heyecanlısınızdır şimdi:)

aslında çok özlüyorum sizi walla eskiden sabahları fln nasıl herkes burda olurdu demii ama walla artık hazırlıklar fln bayaa yoğunuz ew işi temizlik yerleştirme flnn sen nasılsın belin nasıl oldu cnmm anacıın nasıl olduu?ewet artık çok az kaldı gün saymaya başladık hayırlsısylaa dualarınızı eksik etmeyn üstümüzden szlerde bnm dualarımdasınız cnmm her zamn çok öpüyorum gene gelirim allaha emanet

hoşgeldin canım.... dikkat et kendine işte stres filan yapma çalışırken..

kızlarrr çok çok saolun iyi dilekleriniz için dün iş yoğunlugundan gidemedim doktora bugün gidiyorum tekrar kan vermeye bi şekilde sonuçları yazmaya çalışırım hakkımda hayırlısı hiç umutlu diilim nie bilmiyorum ama neysee öle işte haber verim dedimm hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…