- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
inşaallah canım amin..bu sefer güzel olsun herşey senin için sen hamilelik öncesi folikasit vs. kullanıyomuydun??
canım çok zor gerçekten artık bende bu konuda teselli olacak bi söz bulamıyorum.bende geçen sene bu zamanlar ilk kez hamile olduğumu öğrenmiştim..1 yıl oldu hala değişen bişey yok aklıma geliyo sürekli ama bu günlerde geçecek yaa napalım bizim daha çok sabretmemiz gerekti sadece...selam canıımm. benim birşey yaptığım yok. pazartesiyi bekliyorum operasyon için. geçen günlere göre daha iyiyim. ama demin yine bi buruklaştım, bu sene anneler günü 13 mayısa geliomuş, yani anneliğimin benden alındığı günçok hazin değil mi?
sen napıyosun arkadaşım??
kuzumm geldimm valla saat 11 den 4 e kadar hastanedeydim keseyi malesef göremedik kan testi yaptık sonuç 260 doktor bi gebelik var ama değerlerin artması gerekiyo dedi pazartesi testi tekrarlıcaz geç döllenme olabilir pazartesi kan testinde 500 550 lerde bişi çıkması lazım dedi yani yine kimyasal olabilir dedim hastalıkla atıcam galiba bu ayda olmadı dedim hiç hastalanıcağa benzemiyosun dedi kızmet bakalım kızlarr dualarınıza ihtiyacım var inşallah değer yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçiririm...
nerelerdeseniz yaa geliyorum gidiyorum kimseyi evde bulamıyorum
ben burdayımm :) ama acilen temizliğe girişmem lazım 1 haftadır eve saat 10 da giriyodum gözünü kapatıp bi düşün ne halde olduğunu evimin:)) çok işim var çooookkkkk inş.akşama filan biter akşam gelirim rahat rahat ohhhhh,,sen buralardamısın? görüşürüz canım öptüm seni...
Nazcım,kızlarımı 28 Kasım'da aldılar.O gün benim kara günüm.4 ayım bitti.Bana yıllar önce gibi geliyor.
Benim ergenliğimden beri kilo problemim var.Oğluma hamileyken de 30 kilo alıp kapılardan bacalardan sığmamaya başlayınca doktorum normal doğumu pek uygun görmemişti bana.
İlk doğumum sezeryan olunca kızlarımı da öyle aldılar.
valla pek ayrıntıya giremedim yoruldum :) biraz dışarı ıktık şimdi uzattın ayaklarımı ohhhhhyaptın mı işlerini kuzum:))
ben biraz yoğunluktan yazamadım ama hep takip ettim.
TUBİŞ canım hayırlı olsun, senin kese de benmki gibi geç görünenlerdendir, bugün göreceksin eminim...
BEYDAĞLI, canım iyi misin anne nasıl oldu?
BİRSEN çok yorma kendini kuzum, canından kıymetli mi iş.
MİRAGE inşallah operasyon güzel geçer de hayırlı haberlerini alırız buradan.
NAZLIM, bebişin de senin de iyi olmana çok sevindim tatlım.
DİRMİTcim benim gebelik arkadaşım sen de iyisin umarım. Benim sırtım popom hep sivilceler çıktı. Yüzümde bişi yok. Göbek öne doğru çıkıntılı. Popo basen bel aynı. Kilo almadım hala. Burnum ufacık kaldı. Hiç acıkmıorum sık sık. Kuzum arada tepiklio inceeeeeee ince. Başkaaaaaaaa. Başka pek bişi yok tabi kıyafetler artık zorluo. Psikolojim daha iyi, alıştım gebeliğe. Rahat geçio. Siz nasılsınız oğluşla annesi?
Adını saymadığım saydığım kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
canlaaar napıyosuunuuz bakalııım??kmsecikler yook geneee......
ben biraz yoğunluktan yazamadım ama hep takip ettim.
TUBİŞ canım hayırlı olsun, senin kese de benmki gibi geç görünenlerdendir, bugün göreceksin eminim...
BEYDAĞLI, canım iyi misin anne nasıl oldu?
BİRSEN çok yorma kendini kuzum, canından kıymetli mi iş.
MİRAGE inşallah operasyon güzel geçer de hayırlı haberlerini alırız buradan.
NAZLIM, bebişin de senin de iyi olmana çok sevindim tatlım.
DİRMİTcim benim gebelik arkadaşım sen de iyisin umarım. Benim sırtım popom hep sivilceler çıktı. Yüzümde bişi yok. Göbek öne doğru çıkıntılı. Popo basen bel aynı. Kilo almadım hala. Burnum ufacık kaldı. Hiç acıkmıorum sık sık. Kuzum arada tepiklio inceeeeeee ince. Başkaaaaaaaa. Başka pek bişi yok tabi kıyafetler artık zorluo. Psikolojim daha iyi, alıştım gebeliğe. Rahat geçio. Siz nasılsınız oğluşla annesi?
Adını saymadığım saydığım kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
canımm sen napıyosun nasılsın,,yaa kimsecikler gelmiyo ewsahibi olarak gelde topla herkesi yaaa..doğuma da pek bişey kalmadı heyecanlısınızdır şimdi:)
hoşgeldin canım.... dikkat et kendine işte stres filan yapma çalışırken..günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben sahalara geri döndüm işteyim kendimi iyi hissettim şükür evden çıkabildim biz iyiyiz şükürler olsun kabus dolu 2 haftanın sonunda iyiyim şükür bebek gayet sağlıklı kanamam kesildi ilaçlar iğneler devam işte kendimi yormucam gerisi rabbimin takdiri inşallah bizlere o mucizeyi yaşatır hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız bi son sayfaya bakabildim tuğbacım hamileymiş canımm allah kucağına almanı nasib etsin inşallahhh işe başlamadan size yazayım dedim
canım çok zor gerçekten artık bende bu konuda teselli olacak bi söz bulamıyorum.bende geçen sene bu zamanlar ilk kez hamile olduğumu öğrenmiştim..1 yıl oldu hala değişen bişey yok aklıma geliyo sürekli ama bu günlerde geçecek yaa napalım bizim daha çok sabretmemiz gerekti sadece...
tubişimmmmmm hayırlı olsun canımm.p.tesi bi gitcen değer 500 küsür olmuş heheyy geliyo bebek geliyo:))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben sahalara geri döndüm işteyim kendimi iyi hissettim şükür evden çıkabildim biz iyiyiz şükürler olsun kabus dolu 2 haftanın sonunda iyiyim şükür bebek gayet sağlıklı kanamam kesildi ilaçlar iğneler devam işte kendimi yormucam gerisi rabbimin takdiri inşallah bizlere o mucizeyi yaşatır hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız bi son sayfaya bakabildim tuğbacım hamileymiş canımm allah kucağına almanı nasib etsin inşallahhh işe başlamadan size yazayım dedim
günaydın herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum :)))
nazlım hg canım iyi olmana çok sevindim rabbim korusun meleğini inş. sen kendine dikkat et kuzum
tubiş canım inş. değerin yükselir keseyi ve ve sonra kalp atışını görmeyi nasip eder rabbim sağlıklı ve hayırlı bi gebelik olur inş. sen üzülmemeye çalış canım hayırlısını dile allah tan
canım benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı ilk kan testi 300 dü değeri 2 gün sonra tekrarladı 900 dü 6 gün sonra keseyi görmeye gidecek geç döllenme olabilir canım sen kalbini ferah tut güzel haberler alman dileğiyle...
mirage nin operasyonu vardı bugün allah yardımcısı olsun inş. sorunsuz geçer
ketenhelva ve semra özledik sizleri walla nerelerdesiniz teyzeleri kuzuları merak etti siz hiç bizi özlememişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?