aslında çok özlüyorum sizi walla eskiden sabahları fln nasıl herkes burda olurdu demii ama walla artık hazırlıklar fln bayaa yoğunuz ew işi temizlik yerleştirme flnn sen nasılsın belin nasıl oldu cnmm anacıın nasıl olduu?ewet artık çok az kaldı gün saymaya başladık hayırlsısylaa dualarınızı eksik etmeyn üstümüzden szlerde bnm dualarımdasınız cnmm her zamn çok öpüyorum gene gelirim allaha emanet
kızlarrr çok çok saolun iyi dilekleriniz için dün iş yoğunlugundan gidemedim doktora bugün gidiyorum tekrar kan vermeye bi şekilde sonuçları yazmaya çalışırım hakkımda hayırlısı hiç umutlu diilim nie bilmiyorum ama neysee öle işte haber verim dedimm hepinizi öpüyorummm
tuğbaa canım inşaallah bu umutsuzluğun seni yanıltır, inşaallah değerin yükselmiştir kuzum:)) haberlerini bekliyorum..
tuğbaa canım inşaallah bu umutsuzluğun seni yanıltır, inşaallah değerin yükselmiştir kuzum:)) haberlerini bekliyorum..
internetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm
çok çok saol cnmm darısı başınıza inşallahh en kısa zamandaaa :))cok sevindim tugba
degerin cok iyisaglikli ve rahat bir hamilelik gecirmen dilegiyle
aayyyy çok sewindim kuzum dedim ama sana yaa..bizede haber verrr:)))olurmu?? şimdi kese görünmez daha sakın üzme kendini..
çok çok saol cnmm darısı başınıza inşallahh en kısa zamandaaa :))
ayy kuzumm yaaa okadar mutluyumki anlatamam doktor pazartesi için 500 550 bekliyoduk bugün 900 olmuş çok güzel dedi perşembe sabah keseyi görmeye gidicem inşallah görücez doktor keseyide görürsek herşey yolunda dedi kısmet bakalım :))
ALLAH mutluluğunu daim etsin canım bende senin adına çok sewindim inşaallah perşembeye keseyide görürsün sonrasıda hep güzel gelsin inşaallah:))
inşallah cnmm benimm :)) tamda zamanında geldi ev almayı planlıyoduk yazsonuna kadar ertelemiştik biranda geçen pazar karar verdik ev almaya ve şimdi banka kredisine başvurduk önümüzdeki hafta evimizide alıyoruz allahım kısmet ederse tam üzerine geldi ev bakarken hep diyodum acaba varmı diye meyerse kısmetiyle gelmiş kuzumm
selam kızlarr...
beni merak eden ve ilgilenen hepinize çok teşekkür ederim. dün gece annemde kaldık, o yüzden yazamadım. operasyon başarılı geçti. sadece çıktığımda biraz ağrım oldu. ağrı kesici verdiler, geçti. 2 tane polip varmış, onları aldı. 10 gün ilişki yasağı var. reglim de 10 gün kadar gecikecekmiş.3 hafta sonra kontrole gidicem. eylülde hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayacağız. ben yazı geçirmek istedim.
tubişim çok sevinçliyim senin adına canımm :)) umarım bu defa herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.
hepinizi öpüyorum...
inşallah cnmm benimm :)) tamda zamanında geldi ev almayı planlıyoduk yazsonuna kadar ertelemiştik biranda geçen pazar karar verdik ev almaya ve şimdi banka kredisine başvurduk önümüzdeki hafta evimizide alıyoruz allahım kısmet ederse tam üzerine geldi ev bakarken hep diyodum acaba varmı diye meyerse kısmetiyle gelmiş kuzumm
aynen öle canım bu bebekler kısmetleriyle gelio. Biz de 5 yıl diye çektiğimiz ev kredisini hamile kaldığımı öğrendiğim ay 2.yılında bitirdik.Yarın keseyi göreceksin ve herşey daha iyi olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun...
aminnnnn inşallahh kuzummm aaa ayy negüzelll bakalım bizimkiler nasıl olcak biz 10 senenin altına giriyoruz inşallah bizde en kısa zamanda bitirebilirz :)) umarın yarın güzel haberler veririmm :))aynen öle canım bu bebekler kısmetleriyle gelio. Biz de 5 yıl diye çektiğimiz ev kredisini hamile kaldığımı öğrendiğim ay 2.yılında bitirdik.Yarın keseyi göreceksin ve herşey daha iyi olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun...
kuzummm herşeyinnn yolunda olmasına çok sevindim iyisin dimi ağrın sızzın yokk allahım bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallahhh eylülede az kaldı belkide üpe gerek kalmaz kızzz :))selam kızlarr...
beni merak eden ve ilgilenen hepinize çok teşekkür ederim. dün gece annemde kaldık, o yüzden yazamadım. operasyon başarılı geçti. sadece çıktığımda biraz ağrım oldu. ağrı kesici verdiler, geçti. 2 tane polip varmış, onları aldı. 10 gün ilişki yasağı var. reglim de 10 gün kadar gecikecekmiş.3 hafta sonra kontrole gidicem. eylülde hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayacağız. ben yazı geçirmek istedim.
tubişim çok sevinçliyim senin adına canımm :)) umarım bu defa herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.
hepinizi öpüyorum...
ne güzel ikinizinde bebişleri kısmetleriyle gelmiş oh ohhh:)))
süüpersinnnnn tuğbaaaaaaaainternetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm
canım benim geçti bitti ohhh şimdi kafanı dinle eylülden sonra artık bebeiş gelecek inşallah...çok sevindim iyi olmana..selam kızlarr...
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?