Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bizde seni çok özledik canım ewet ne güzel sabahlarımız olurdu kalkmaz istemezdim netin başından....aman canım ew işi yapıcam diye heder etme sakın kendini dikkat et,aman diyim...walla yoncacım anacımı fizik tedawiye götürüyorum hala çok bir değişiklik yok ama bunada şükürler olsun,benimde belim tekrar başlıyo ama dua ediyorum annemin tedawisi bitene kadar idare etsin beni sonrada bakıcaz artık...bende seni çok öptüm ALLAH a emanet olun:))

tuğbaa canım inşaallah bu umutsuzluğun seni yanıltır, inşaallah değerin yükselmiştir kuzum:)) haberlerini bekliyorum..

tuğbaa canım inşaallah bu umutsuzluğun seni yanıltır, inşaallah değerin yükselmiştir kuzum:)) haberlerini bekliyorum..

internetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm

internetten baktım şimdiii değerrr 903 e çıkmışşşş doktora gidiyorum şimdi bakalım o nedicekk ayyyy çok heyecanlıyımmmmmmmm

aayyyy çok sewindim kuzum dedim ama sana yaa..bizede haber verrr:)))olurmu?? şimdi kese görünmez daha sakın üzme kendini..

Son düzenleme:
cok sevindim tugba
degerin cok iyi saglikli ve rahat bir hamilelik gecirmen dilegiyle
çok çok saol cnmm darısı başınıza inşallahh en kısa zamandaaa :))
aayyyy çok sewindim kuzum dedim ama sana yaa..bizede haber verrr:)))olurmu?? şimdi kese görünmez daha sakın üzme kendini..

ayy kuzumm yaaa okadar mutluyumki anlatamam doktor pazartesi için 500 550 bekliyoduk bugün 900 olmuş çok güzel dedi perşembe sabah keseyi görmeye gidicem inşallah görücez doktor keseyide görürsek herşey yolunda dedi kısmet bakalım :))

ALLAH mutluluğunu daim etsin canım bende senin adına çok sewindim inşaallah perşembeye keseyide görürsün sonrasıda hep güzel gelsin inşaallah:))

ALLAH mutluluğunu daim etsin canım bende senin adına çok sewindim inşaallah perşembeye keseyide görürsün sonrasıda hep güzel gelsin inşaallah:))

inşallah cnmm benimm :)) tamda zamanında geldi ev almayı planlıyoduk yazsonuna kadar ertelemiştik biranda geçen pazar karar verdik ev almaya ve şimdi banka kredisine başvurduk önümüzdeki hafta evimizide alıyoruz allahım kısmet ederse tam üzerine geldi ev bakarken hep diyodum acaba varmı diye meyerse kısmetiyle gelmiş kuzumm

aynen öle canım bu bebekler kısmetleriyle gelio. Biz de 5 yıl diye çektiğimiz ev kredisini hamile kaldığımı öğrendiğim ay 2.yılında bitirdik.Yarın keseyi göreceksin ve herşey daha iyi olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun...

selam kızlarr...

beni merak eden ve ilgilenen hepinize çok teşekkür ederim. dün gece annemde kaldık, o yüzden yazamadım. operasyon başarılı geçti. sadece çıktığımda biraz ağrım oldu. ağrı kesici verdiler, geçti. 2 tane polip varmış, onları aldı. 10 gün ilişki yasağı var. reglim de 10 gün kadar gecikecekmiş.3 hafta sonra kontrole gidicem. eylülde hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayacağız. ben yazı geçirmek istedim.

tubişim çok sevinçliyim senin adına canımm :)) umarım bu defa herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.

hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun canımm,iyi geçmiş operasyonunda hadi bakalım darısı tüp bebeğee:))))

ne güzel ikinizinde bebişleri kısmetleriyle gelmiş oh ohhh:)))

Hepinize slm olsunnn...
Benim 1 ayım kaldı, önümüzdeki ay bebiş için çalışmalara başlayacağız :)))Hepimizin gönlüne göre olsun...

merhaba kızlar:)))

tubiş çok sevindim tebrik ederim inş. perşembe keseyi görürsün canım rabbim hayırlısı ile devamını görmeyi nasip etsin

mirage iyi olmana çok sevindim canım hayırlısı ile rabbim anne olmayı nasip etsin inş.

naz, kuzum günleriniz az kaldı rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bir avazda kurtarsın inş. canım

paşam nerelerdesin nasılsın canım yiğen gelmedi dimi daha güzel haberlerini bekliyorum inş.

aminnnnn inşallahh kuzummm aaa ayy negüzelll bakalım bizimkiler nasıl olcak biz 10 senenin altına giriyoruz inşallah bizde en kısa zamanda bitirebilirz :)) umarın yarın güzel haberler veririmm :))
kuzummm herşeyinnn yolunda olmasına çok sevindim iyisin dimi ağrın sızzın yokk allahım bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallahhh eylülede az kaldı belkide üpe gerek kalmaz kızzz :))
ne güzel ikinizinde bebişleri kısmetleriyle gelmiş oh ohhh:)))

inşallah kzum keseyi arkasındanda kalp atışlarını duymadan içim rahat etmicek biliyorum yani 2 hafta sonra falan anca içim rahatlicak heralde :)) bi yarını atlatim önce gerisi allah kerim ...

süüpersinnnnn tuğbaaaaaaaamaşallahhhhhh

canım benim geçti bitti ohhh şimdi kafanı dinle eylülden sonra artık bebeiş gelecek inşallah...çok sevindim iyi olmana..

nasılsınız hatunlaaaarrr..kimse özlemedimi beni heeee

dumanım ben özledim seniiii :)) napıyosun??? ağrım sızım yok tatlım, turp gibiyim maşallah. dün rüyamda kayısı şarabı içiyodum bu arada, ne alaka?? :))) çok komiğime gitti. işin kötüsü tam içecekken annem aradı uyandım, yani bakamadım tadına :) içimde kaldı.

beydağlım çıldırmış kimse yok kimse yok diye :) beydağlım canın mı sıkıldı dünnn?

tubişim güzel haberlerle gel bugün bize. zaten şüphem yok da, laf olsun diye bir de yazayım dedim öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…