Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın hepinize

BİRSEENNN seni özlememmi hiç kuzum,nasılsın??

MİRAGEE iyi olmana çok sewindim kuzum..ewet beni çıldırttılar artık kimse gelmiyo yaa terkedicem buraları hee

TUĞBAA geriside güzel gelicek canım bugün keseyi göreceksin inşaallah:)))

PAŞAAAMM nerelerdesin yiwruumm:))

NAZLIMM nasılsın yine uğramıyosun:))

NAZ,KETENHELVA,SEMRA,PENPETEKİR,DİRMİT,,EWERTİ ve ismini unutmuş olduğum varsa diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım:))

slm herkese :)))

duman canım çok özledim ben seni kuzum, sen akşamları oluyorsun bende gündüzleri görüşemiyoruz hiç ama hep aklımdasın kuzum umarım iyisindir
artık buralar çok sessiz oldu kızlar uğramaz oldular

beydağlı canım sen nasılsın? bizi bırakıp gitme kuzum yoksa bu topik unutulur gider walla semra ve ketenhelva zaten bırakıp gittiler bizi hiç uğramıyorlar artık:26:

kızlar alin nasıl şubattan beri hiç haber yok aranızda görüşen varmı?

tubişim nasılsın kuzum gittin mi doktora?

herkes beni çook özlemişşş seviyorum sizi.....mirage kız baksana ne demekmiş rüyanın yorumuna rüyalar çıkar heee :) nasılsınız kızlaarr???

beydağlı sen bizi terkedersen ben seni yinede bulurum heheee

Ne guzel sayfamiz hamislerle dolmus rabbim hepinize meleklerinizi saglkla kucaklamanisi nasip etsin
Rabbim bebis isteyen herkesin kucagini doldursun kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben hala esimi iknaya ugrasiyorm bu ayin 23 unde 9 ay olacak bebisimi kaybedeli esim hala yanasmiyor
Hatta bu ay reglim 4 gun gecikti esime dedm gunum gecti dedi hamilemisin yoksa eger oyleyse aldirirsin dedim nedenmis ben allahin verdigi cana kiyamam neden aldiracakmisimm ben daha hazir degilm dedi bana ya bir kizdim sen mi tasiyacan sen mi doguracan dedm sesi cikmadi hala kendine mi gelemedi neden isemiyor anlamadm 2.karnmdayken bu 1.5 yasna gelsin ucuncuyu yapariz diyordu simdi ses yok bu arada esim korunuyor

özlemem mi hiiççç.. hadi neyse terketmiyeyim,ama baksana canım topik ıssız adaya döndü...ne etsek başka topikmi açsak yada sığınma talebinde mi bulunsak

canım bdemek ki eşin çok etkilenmiş belki san kıyamıyordur benim eşimde öyle düşünüyor çünkü..4 gün geçmiş adetin bir test yaptırsaydın ne olur ne olmaz:))

canım bence eşin atlatamamış hala. erkekler bizim gibi hayata adapte değilller. mesela erkek terketse kadın hayatına daha rahat dönüyor ama kadın terketse erkek kendine uzun zaman gelemiyor. biraz daha zaman ver ona. kısmetse zaten o da istediği kadar yok desin...

özlemem mi hiiççç.. hadi neyse terketmiyeyim,ama baksana canım topik ıssız adaya döndü...ne etsek başka topikmi açsak yada sığınma talebinde mi bulunsak

yaaaaaaaaaa böle demeyinnnnnnn. başka topiğe falan sığınmak yok. kanımız yettiği kadar girioz. ama eskiden daha şendi tabi. ne naz ne nazlım girio bebişleriyle ilgileniolar. tuğba da devamsızlığa başladı. dirmit duman hala aktifler bi de mirage. semra ile ketencik malum sebepten bizi terk-i diyar eylediler. e ben zaten uyuycm die pek sık yazmıorum ama her Allahın günü okuyorum valla. sanki siz bilmionuz gibi bi de özet geçtim kızlardan. nese

ben iyiym. benim bu bebiş çok gezdiğimde tepiklio onu anladım. evdeyken pek sesi çıkmıo ama gezerken çıldırıo dur be kadın bi yerinde der giibi. ayyy inşallah babası gibi tembel olmaz.karnım öne çıkıntıda. 2 hafta sora cinsiyeti de öğrenmiş olcam. öle işte.

sen yıpranma diye böyle davranıyodur belkide eşin... ama zamanla daha iyi olur inş..
valla canım yaa kendi kendime yazıyom çıkıyorum ahh ahh eski günler ne çene çalınırdı burda:))

uykucuuu bebişide alıştırdın demek sevmiyo gezmeyi bak hep sakin kalın istiyo:))

kızlarrr günaydınnnn sabahın bii körü girim haber verim dedim akşama kadar meraklanmayın diyee dün akşam malesef giremedim (
evevtttt bennnnn kesemide gördüm maşşallahh kuzummm yaa 4+3 müş şuanda herşey yolunda doğru yere yerleşmiş dedi ama ben bunu öğrendikten sonra daha tedirgin oldum en ufak ağrıda korkuyorum bişimi oldu diyee allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin vee isteyen herkeze hiç bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahhh

canım benim Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Herşeyden önce şuna inan: Allah o bebeğe yiyecek ekmek, sürecek hayat verdi ise, sen ne yaparsan yap o bebişe bişey olmaz. Ve olmayacak inşallah.
Ben eylülde düşük yapmıştım ya bebeği öğrenir öğrenmez hep yattım, ama gitti. Bu seferkinde hani 7.haftada doktor bu kese boş alınacak demişti ya o zaman da umudumu yitirmedim ve ertesi gün tık tık atan kalp göründü. Yine bu sefer 2 kere hamile olduğumu unutup yukarı uzandım ama fena, gören 2 arkadaşımdan dayak yiyodum ve son olarak 2 hafta kadar önce ben unut hamile olduğumu otobüse koş. Sora dedim ki kızım NAAAAAPIYOSUN? Ve aklıma şu ayet geldi: O, ol derse olur, O'nun izni olmadan hiçbir dişi gebe kalamaz... E tabi şimdi bebeiş beni tepikler gezince bi yavaş ol kadıııııııın dercesine.

Neyse, Allahın izni, senin ve eşinin ve bizim dualarımızla bebşin sağ sağlim büyüyecek tatlım. Hadi hayırlı olsun...

Valla ya evde hep yattıydım bi ara velet alıştı tabi uykuya. Şimdi gezerken sinirleniooo. Ohooo bu şimdiden bana tavır tafra falan yapacaksa bilemiyorum yani:

Hepinize kat kat güzel ve umutlu ve mutlu bir gün diliyoruuum....

BAYDAĞLI canım bak açılışı ben yaptım bu sabah:)

PENPETEKİR sewindim walla bugün benden önce açmışsın topiği:))

BİRSENİM ne yapalım yiwrum kimse gelmesede buraya yazan kızlarla kanımızın son damlasına kadar yaşatırız topiğimizi

DİRMİT yok kuzum biyere gitmiyom merak etme özlerim ben sizleri:))

TUĞBAAAAAA güzel anne ne güzel keseciği görmüşsün kuzum bak yawrun sana anneler günü hediyesi verdi:)))

canlarım cancaazlarım cumanız mubarek olsun 2 haftadır gelmeyen ben 2 haftanın acısını 4 günde çıkarttım fena çalıştım şükürler olsun toparlandım işler azaldı herkes iyisir inşallahh
tuğbam rabbim kucağına almanı nasib etsin canım herşey güzel oalcak inşallahhh
beydağlı nasılsın kuzum
dirmit penpetekir sizin minnoşlar kocaman oldu maşallah rabbim doğaumlarını da göstersin nasılsınız
dumanım bebemmm guzummmm sen nasılsın
semrayı merak ediom girmio hiç
ketenhelva beni cepten aradı konuştuk iyilermiş maşallahh
nazla semranın doğumuna az kaldı allah yardım etsin
kızlar biz iyiyiz şükürler olsun pazartesi kontrolum var klasik şikayetler dışında sorun yok kızlar çok başka bişeymiş bu durum ödüm kopuyo bişi olcak diye düşünmeden edemiyo insan yeni doktorum çok iyi muayneleri uzun sürüyo pazartesi kontrol var bakalım büyümüşmü velet rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun cennet bahçesinde ki melek evlatlarımız bize de güzel yerler ayırsın amin...herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrr
unuttuğum varsa affola:)patronun karısı burda kaçak yazıorum

sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum..senin ve yawrunun iyi olmasına çok sewindim seni burda görmek ne güzel özletme bu kadar kendini:))

Son düzenleme:
sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum..senin ve yawrunun iyi olmasına çok sewindim seni burda görmek ne güzel özletme bu kadar kendini:))

oy kuzum bende özledim valla bugün patronum yok fırsattn istifade gireyim dedim bende hava da bi acaip yağmur yağsammı yağmasammı diye düşünüo sanki uykum geldi sen napıon anacıın nasıl belin nasıl tedavi devammı ne kadar sürcek iyi geliomu

uykun gelir tabii hamileliğin yan etklerinden biri:)) burdada bir yağıyor hava bir açıyor şimdide güneş en yakıcı haliyle çıktı...canım belim tekrardan azmaya başladı ama anacığımı hergün fizik tedawiye götürdüğüm için umursamaz davranıyorum inşaallah yatırmaz yine beni..annemde pek bi değişiklik yok ama bunada şükürler olsun ne yapalım bir umut deyip götürüyoruz..

bugün anneler günü için hediye işini de halletmem lazım ne alacağımıda bilmiyorum yani karar veremedim yaa(

ayy inanmıyorumm toplam 4 kullanıcı okuyor

3 üyeee 1 ziyaretçi

NAZLIM,OZEY,BEYDAGLİ nihayet ıssız topiğimize birileri düştüüanaa ne hale geldim bak 3 kişiye bile deli gibi sewiniyorum

slm kızlar nasılsınız? herkesin cuma günü mübarek olsun :)

tubiş canım rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı mutlu 40. haftaları görmeyi nasip etsin inş. çok sevindim canım

nazlım iyi olmana çok sevindim fırsat bulursan yaz mutlaka canım bizi habersiz bırakma

penpetekir bebeşin tekmedi demek ay çok güzel

bende dün doktora gittim telaşlı bi anneyim ya bebeğimi gördüm çok şükür iyiydi 2 hafta var kontrole ama bekleyemedim içim rahatladı işte bana kalsa hergün giderim walla ama bu kadar da telaş da iyi değil ama napayım elimde değil çok merak ediyorum çok özlüyorum oğlmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…