dumanım ben özledim seniiii :)) napıyosun??? ağrım sızım yok tatlım, turp gibiyim maşallah. dün rüyamda kayısı şarabı içiyodum bu arada, ne alaka?? :))) çok komiğime gitti. işin kötüsü tam içecekken annem aradı uyandım, yani bakamadım tadına :) içimde kaldı.
beydağlım çıldırmış kimse yok kimse yok diye :) beydağlım canın mı sıkıldı dünnn?
tubişim güzel haberlerle gel bugün bize. zaten şüphem yok da, laf olsun diye bir de yazayım dedim öyle :)
günaydın hepinize
BİRSEENNN seni özlememmi hiç kuzum,nasılsın??
MİRAGEE iyi olmana çok sewindim kuzum..ewet beni çıldırttılar artık kimse gelmiyo yaa terkedicem buraları hee
TUĞBAA geriside güzel gelicek canım bugün keseyi göreceksin inşaallah:)))
PAŞAAAMM nerelerdesin yiwruumm:))
NAZLIMM nasılsın yine uğramıyosun:))
NAZ,KETENHELVA,SEMRA,PENPETEKİR,DİRMİT,,EWERTİ ve ismini unutmuş olduğum varsa diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım:))
herkes beni çook özlemişşşslm herkese :)))
duman canım çok özledim ben senikuzum, sen akşamları oluyorsun bende gündüzleri görüşemiyoruz hiç ama hep aklımdasın kuzum umarım iyisindir
artık buralar çok sessiz oldu kızlar uğramaz oldular
beydağlı canım sen nasılsın? bizi bırakıp gitme kuzum yoksa bu topik unutulur gider wallasemra ve ketenhelva zaten bırakıp gittiler bizi hiç uğramıyorlar artık:26:
kızlar alin nasıl şubattan beri hiç haber yok aranızda görüşen varmı?
tubişim nasılsın kuzum gittin mi doktora?
herkes beni çook özlemişşşseviyorum sizi.....mirage kız baksana ne demekmiş rüyanın yorumuna rüyalar çıkar heee :) nasılsınız kızlaarr???
beydağlı sen bizi terkedersen ben seni yinede bulurum heheee
Ne guzel sayfamiz hamislerle dolmus rabbim hepinize meleklerinizi saglkla kucaklamanisi nasip etsin
Rabbim bebis isteyen herkesin kucagini doldursun kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben hala esimi iknaya ugrasiyorm bu ayin 23 unde 9 ay olacak bebisimi kaybedeli esim hala yanasmiyor
Hatta bu ay reglim 4 gun gecikti esime dedm gunum gecti dedi hamilemisin yoksa eger oyleyse aldirirsin dedim nedenmis ben allahin verdigi cana kiyamam neden aldiracakmisimm ben daha hazir degilm dedi bana ya bir kizdim sen mi tasiyacan sen mi doguracan dedm sesi cikmadi hala kendine mi gelemedi neden isemiyor anlamadm 2.karnmdayken bu 1.5 yasna gelsin ucuncuyu yapariz diyordu simdi ses yok bu arada esim korunuyor
Test yaptim negatif Zaten sonra dort gun gecikmeli adet oldumcanım bdemek ki eşin çok etkilenmiş belki san kıyamıyordur benim eşimde öyle düşünüyor çünkü..4 gün geçmiş adetin bir test yaptırsaydın ne olur ne olmaz:))
Ne guzel sayfamiz hamislerle dolmus rabbim hepinize meleklerinizi saglkla kucaklamanisi nasip etsin
Rabbim bebis isteyen herkesin kucagini doldursun kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben hala esimi iknaya ugrasiyorm bu ayin 23 unde 9 ay olacak bebisimi kaybedeli esim hala yanasmiyor
Hatta bu ay reglim 4 gun gecikti esime dedm gunum gecti dedi hamilemisin yoksa eger oyleyse aldirirsin dedim nedenmis ben allahin verdigi cana kiyamam neden aldiracakmisimm ben daha hazir degilm dedi bana ya bir kizdim sen mi tasiyacan sen mi doguracan dedm sesi cikmadi hala kendine mi gelemedi neden isemiyor anlamadm 2.karnmdayken bu 1.5 yasna gelsin ucuncuyu yapariz diyordu simdi ses yok bu arada esim korunuyor
özlemem mi hiiççç.. hadi neyse terketmiyeyim,ama baksana canım topik ıssız adaya döndü...ne etsek başka topikmi açsak yada sığınma talebinde mi bulunsak
sen yıpranma diye böyle davranıyodur belkide eşin... ama zamanla daha iyi olur inş..Ne guzel sayfamiz hamislerle dolmus rabbim hepinize meleklerinizi saglkla kucaklamanisi nasip etsin
valla canım yaa kendi kendime yazıyom çıkıyorum ahh ahh eski günler ne çene çalınırdı burda:))özlemem mi hiiççç.. hadi neyse terketmiyeyim,ama baksana canım topik ıssız adaya döndü...ne etsek başka topikmi açsak yada sığınma talebinde mi bulunsak
yaaaaaaaaaa böle demeyinnnnnnn. başka topiğe falan sığınmak yok. kanımız yettiği kadar girioz. ama eskiden daha şendi tabi. ne naz ne nazlım girio bebişleriyle ilgileniolar. tuğba da devamsızlığa başladı. dirmit duman hala aktifler bi de mirage. semra ile ketencik malum sebepten bizi terk-i diyar eylediler. e ben zaten uyuycm die pek sık yazmıorum ama her Allahın günü okuyorum valla. sanki siz bilmionuz gibi bi de özet geçtim kızlardan. nese
ben iyiym. benim bu bebiş çok gezdiğimde tepiklio onu anladım. evdeyken pek sesi çıkmıo ama gezerken çıldırıo dur be kadın bi yerinde der giibi. ayyy inşallah babası gibi tembel olmaz.karnım öne çıkıntıda. 2 hafta sora cinsiyeti de öğrenmiş olcam. öle işte.
kızlarrr günaydınnnn sabahın bii körü girim haber verim dedim akşama kadar meraklanmayın diyee dün akşam malesef giremedim(
evevtttt bennnnnkesemide gördüm maşşallahh kuzummm yaa 4+3 müş şuanda herşey yolunda doğru yere yerleşmiş dedi ama ben bunu öğrendikten sonra daha tedirgin oldum en ufak ağrıda korkuyorum bişimi oldu diyee allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin vee isteyen herkeze hiç bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahhh
canlarım cancaazlarım cumanız mubarek olsun 2 haftadır gelmeyen ben 2 haftanın acısını 4 günde çıkarttım fena çalıştım şükürler olsun toparlandım işler azaldı herkes iyisir inşallahh
tuğbam rabbim kucağına almanı nasib etsin canım herşey güzel oalcak inşallahhh
beydağlı nasılsın kuzum
dirmit penpetekir sizin minnoşlar kocaman oldu maşallah rabbim doğaumlarını da göstersin nasılsınız
dumanım bebemmm guzummmm sen nasılsın
semrayı merak ediom girmio hiç
ketenhelva beni cepten aradı konuştuk iyilermiş maşallahh
nazla semranın doğumuna az kaldı allah yardım etsin
kızlar biz iyiyiz şükürler olsun pazartesi kontrolum var klasik şikayetler dışında sorun yok kızlar çok başka bişeymiş bu durum ödüm kopuyo bişi olcak diye düşünmeden edemiyo insan yeni doktorum çok iyi muayneleri uzun sürüyo pazartesi kontrol var bakalım büyümüşmü velet rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun cennet bahçesinde ki melek evlatlarımız bize de güzel yerler ayırsın amin...herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrr
unuttuğum varsa affola:)patronun karısı burda kaçak yazıorum
sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum..senin ve yawrunun iyi olmasına çok sewindim seni burda görmek ne güzel özletme bu kadar kendini:))
oy kuzum bende özledim valla bugün patronum yok fırsattn istifade gireyim dedim bende hava da bi acaip yağmur yağsammı yağmasammı diye düşünüo sanki uykum geldi sen napıon anacıın nasıl belin nasıl tedavi devammı ne kadar sürcek iyi geliomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?