- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
slm kızlar nasılsınız? herkesin cuma günü mübarek olsun :)
tubiş canımrabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı mutlu 40. haftaları görmeyi nasip etsin inş. çok sevindim canım
nazlım iyi olmana çok sevindimfırsat bulursan yaz mutlaka canım bizi habersiz bırakma
penpetekir bebeşin tekmedi demekay çok güzel
bende dün doktora gittim telaşlı bi anneyim ya bebeğimi gördüm çok şükür iyiydi2 hafta var kontrole ama bekleyemedim içim rahatladı işte bana kalsa hergün giderim walla ama bu kadar da telaş da iyi değil ama napayım elimde değil çok merak ediyorum çok özlüyorum oğlmu...
ayy inanmıyorumm toplam 4 kullanıcı okuyor
3 üyeee 1 ziyaretçi
NAZLIM,OZEY,BEYDAGLİ nihayet ıssız topiğimize birileri düştüüanaa ne hale geldim bak 3 kişiye bile deli gibi sewiniyorum
herkes nerdeee hani hala ıssız burasıııııtubişim kesecikde çıkmış çok sevindim cnm darısı hepimize :))
nasılsınız kızlarr...tek tek isim sayamıyorum şimdi kaçak göçek giriyorum :) beni sorarsanız nasılım bilmiyorum bi tuhafım, bazen mutlu bazen mutsuz bi dengesiz haldeyim... depresyondayım sanırım yine... dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar herşey güzel olsun diye nedensiz ama ederseniz sevinirim :) bugün cuma belki içimizden birinin kalp gözü açık olur bugün duamız da kabul olur.... Allahım herşeyin hayırlısını versinneyse ben çıkıyorum öptüm sizleri...hoşçakalın..
aminnın kuzumm inşallahhh :)) bende öle düşünüyorum hep eger yicek ekmeği varsa herşekilde gelir diyorum ama aklım böle sölüyo en ufak bi sancıda akıntıda koşa koşa lavaboya gidiyorum bişeymi oluyo diye... Allahım bu sefer bize bağışlasın yavrularımızı inşallahh...canım benim Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Herşeyden önce şuna inan: Allah o bebeğe yiyecek ekmek, sürecek hayat verdi ise, sen ne yaparsan yap o bebişe bişey olmaz. Ve olmayacak inşallah.
Ben eylülde düşük yapmıştım ya bebeği öğrenir öğrenmez hep yattım, ama gitti. Bu seferkinde hani 7.haftada doktor bu kese boş alınacak demişti ya o zaman da umudumu yitirmedim ve ertesi gün tık tık atan kalp göründü. Yine bu sefer 2 kere hamile olduğumu unutup yukarı uzandım ama fena, gören 2 arkadaşımdan dayak yiyodum ve son olarak 2 hafta kadar önce ben unut hamile olduğumu otobüse koş. Sora dedim ki kızım NAAAAAPIYOSUN? Ve aklıma şu ayet geldi: O, ol derse olur, O'nun izni olmadan hiçbir dişi gebe kalamaz... E tabi şimdi bebeiş beni tepikler gezince bi yavaş ol kadıııııııın dercesine.
Neyse, Allahın izni, senin ve eşinin ve bizim dualarımızla bebşin sağ sağlim büyüyecek tatlım. Hadi hayırlı olsun...
ayy kuzumm yaaaa çok çok saol aynen öle anneler günü hediyemi aldımm şimdi sıra kalp atışında :)) darısı başınıza Allahım saglıklı sıhatli bebiş nasip etsin inşallahh tüm isteyenlere dualarım hep sizinlee ....PENPETEKİR sewindim walla bugün benden önce açmışsın topiği:))
BİRSENİM ne yapalım yiwrum kimse gelmesede buraya yazan kızlarla kanımızın son damlasına kadar yaşatırız topiğimizi
DİRMİT yok kuzum biyere gitmiyom merak etme özlerim ben sizleri:))
TUĞBAAAAAA güzel anne ne güzel keseciği görmüşsün kuzum bak yawrun sana anneler günü hediyesi verdi:)))
ainn cnmm inşallahh sende iyisin inşallah merak ettirme bizi güzel haberlerini bekliyorumm :))canlarım cancaazlarım cumanız mubarek olsun 2 haftadır gelmeyen ben 2 haftanın acısını 4 günde çıkarttım fena çalıştım şükürler olsun toparlandım işler azaldı herkes iyisir inşallahh
tuğbam rabbim kucağına almanı nasib etsin canım herşey güzel oalcak inşallahhh
beydağlı nasılsın kuzum
dirmit penpetekir sizin minnoşlar kocaman oldu maşallah rabbim doğaumlarını da göstersin nasılsınız
dumanım bebemmm guzummmm sen nasılsın
semrayı merak ediom girmio hiç
ketenhelva beni cepten aradı konuştuk iyilermiş maşallahh
nazla semranın doğumuna az kaldı allah yardım etsin
kızlar biz iyiyiz şükürler olsun pazartesi kontrolum var klasik şikayetler dışında sorun yok kızlar çok başka bişeymiş bu durum ödüm kopuyo bişi olcak diye düşünmeden edemiyo insan yeni doktorum çok iyi muayneleri uzun sürüyo pazartesi kontrol var bakalım büyümüşmü velet rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun cennet bahçesinde ki melek evlatlarımız bize de güzel yerler ayırsın amin...herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrr
unuttuğum varsa affola:)patronun karısı burda kaçak yazıorum
aminnn kuzumm aminn inşallahh allahım sizede benden önce doğurcaksınızz :) hayırlı doğumlar versin inşallahh.... ayyy ne güzell yaa gerçekten bebeğini görüyosun ben daha keseyi gördüm kalp atışı görmeyi bekliyorumm acaba hareketlerini ne zaman görcem çok merak ediyorummm :))slm kızlar nasılsınız? herkesin cuma günü mübarek olsun :)
tubiş canımrabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı mutlu 40. haftaları görmeyi nasip etsin inş. çok sevindim canım
nazlım iyi olmana çok sevindimfırsat bulursan yaz mutlaka canım bizi habersiz bırakma
penpetekir bebeşin tekmedi demekay çok güzel
bende dün doktora gittim telaşlı bi anneyim ya bebeğimi gördüm çok şükür iyiydi2 hafta var kontrole ama bekleyemedim içim rahatladı işte bana kalsa hergün giderim walla ama bu kadar da telaş da iyi değil ama napayım elimde değil çok merak ediyorum çok özlüyorum oğlmu...
herkes nerdeee hani hala ıssız burasıııııtubişim kesecikde çıkmış çok sevindim cnm darısı hepimize :))
nasılsınız kızlarr...tek tek isim sayamıyorum şimdi kaçak göçek giriyorum :) beni sorarsanız nasılım bilmiyorum bi tuhafım, bazen mutlu bazen mutsuz bi dengesiz haldeyim... depresyondayım sanırım yine... dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar herşey güzel olsun diye nedensiz ama ederseniz sevinirim :) bugün cuma belki içimizden birinin kalp gözü açık olur bugün duamız da kabul olur.... Allahım herşeyin hayırlısını versinneyse ben çıkıyorum öptüm sizleri...hoşçakalın..
kıızzzz nerden bildin sen bunları düşündüğümü çok şaşırdım şimdi :)))) valla artık içimi dışımı biliyosunuz iiceanaamm kuzucum gelmiş,yine karşılaşamadık..canım benim, dualarım seninle şimdi senin için içinide yiyordur acaba bu ay hamile olacakmıyım olursam sonrası ne olacak,nasıl olacak diye ama inşaallah herşey güzel olacak bu sefer:))
aminn kuzummm darısı en kısa zamanda başınıza inşallahh :))) dualrım seninle bitanemm en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzz inşallahhh :))
pempetekiiirrr sen napıyosun burda bu saatte uyuyo olman lazımmmm :)) nasılsın canım???
geçer canım biliyorum bugün pek bi yağmur yağdı ondan içim kapandı herhalde ama şimdi iyim :)ay canım benim ben bol bol dua ediyorum hepimize. bak bahar geldi, sen de yenilen, arada oluyo bu mutsuzluk hali ama geçeceeeeeeeeeek...
anaaammm sen hakkaten tüm gün uyuyosunn :) ama uyu tabi sen uyudukça bebişin büyüsünya bugün biraz geç uyudum öğleden sora, 6 gibi uyandım, ondan daha ayaktayım birazdan göçerim:) kızmaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum...
geçer canım biliyorum bugün pek bi yağmur yağdı ondan içim kapandı herhalde ama şimdi iyim :)
anaaammm sen hakkaten tüm gün uyuyosunn :) ama uyu tabi sen uyudukça bebişin büyüsün
sorma duman yaaaaa. normalde de erken yatan biriyim ama gündüz uyumaları hakkaten şaşırtıyo beni. ben 8 de yatıyorum ama sabah 6 olmadan kalkıyorum. gene çok ya. nerseyde 12 saat. ama olsun ekimde tüm bunlar anı olacak.
ve sen dumancan, sen öyle güzel anne olacaksın ki, Allah ayağını taşa koymasın...
valla canım içinden uyumak geliyosa uyu demekki öyle toparlıyo vücudun kendini...kıymetini bil bu günlerinin uyu sen şimdi bebek gelince çok arıycaksın :)) bu sabah 3 yaşındaki yeğenimle sohbet ettim de benim kızım olacakmış yakında öyle dedi :) valla etrafımdaki herkes güzel şeyler diliyo çokk tşkkr ederm seviyorum hepinizi iyiki varsınız
sen de iyi ki varsın canım. çocuklar yanılmaz. eğer yeğenin öyle demişse öyledir. pat diye geliverecek Allahın izniyle canikom kızın...
bend öyle avutuyorum kendimi:) canım uykun geldiyse tutmuş olmayım ben seni...
düşünceli arkadaşım benim ben gideyim artık evet yatayım. sana da iyi geceler canım, Allah rahatlık versin...
bence yakın kuzummm... yakında güzel haberler verceksin bizee inşallahhhh....kıızzzz nerden bildin sen bunları düşündüğümü çok şaşırdım şimdi :)))) valla artık içimi dışımı biliyosunuz iiceinşallah bu kez güzel olur canım inşallah...
inşallah tubişim bende çok isterim güzel haberlerle gelmeyiii
valla canım içinden uyumak geliyosa uyu demekki öyle toparlıyo vücudun kendini...kıymetini bil bu günlerinin uyu sen şimdi bebek gelince çok arıycaksın :)) bu sabah 3 yaşındaki yeğenimle sohbet ettim de benim kızım olacakmış yakında öyle dedi :) valla etrafımdaki herkes güzel şeyler diliyo çokk tşkkr ederm seviyorum hepinizi iyiki varsınız
evet canım ya.ben hissediyorum ama 13. haftadan beri. artık eminim gaz değil o:) ama öle devamlı yapmıo. her gün olmadığı oluo. senin oğlan başlamadı mı daha be ya hafiften dokundurmalara annesi...ama zaten 20 haftadan sora net hissedilirmiş diolar. kaç cm oldu senin oğlan. bi de 18-20. haftada bi test yapıolar dimi? benim muayene 25i gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?