Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selamlar hepinize nasılsınız?? herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadımda

selam kızlar nasılsınız bakalım? mügecim hoşgeldin cnm...

kızlar malesef size kötü bi haberim var, ben duyguğumdan beri çok üzgünüm yasemin bebeğini kaybetti... kalbi atmıyormuş 1 haftadır meğer,bugün aldılar.... onun desteğe çok ihtiyacı vardır eminim, tabi en çok da duaya duanızı esirgemeyin Allah sabır versin ne kadar zor bi durumda oldugunu en iyi biz biliriz. Böyle kötü bi haber vermek istemezdim sizlere...

ALLAH ım sen bilirsin..oofff çok kötü oldum birsen yaa ne yazacağımıda bilmiyorum RABBİM sabır versin..çok üzüldüm çokk(

ALLAH ım sen bilirsin..oofff çok kötü oldum birsen yaa ne yazacağımıda bilmiyorum RABBİM sabır versin..çok üzüldüm çokk(

evet cnm bende çok üzüldüm ama kimsenin elinden bişey gelmiyo...acaba kan pıhtılaşması olabilirmi diyorum yaa hani kalbi sonradan durdu ya..

evet cnm bende çok üzüldüm ama kimsenin elinden bişey gelmiyo...acaba kan pıhtılaşması olabilirmi diyorum yaa hani kalbi sonradan durdu ya..

haklısın canım..walla bende aynı şeyi düşündüm hatta az önce yazdım sana geri sildim bencede olabilir kalp atışı durmuş çünkü..çalışmaya dewam ediyormuymuş en son çalışıyodu..

Son düzenleme:

bütün testleri yaptırcaklarmış zaten cnm,çıkar varsa.bugün hastanedeydi cnm sanırım izinli olur yarında.

Son düzenleme:
iyi yaptırsın bari keşke daha önce yapılsaymış yaa ooff(

insan kızıyo ama 40 türlü sorun var cnm bizim başımıza bu geldiği için bunu biliyoruz, yok kimin aklına geliyoki devlette 3.düşükten sonra yapıyolar bu testleri, en son geliyo insanın aklına...

insan kızıyo ama 40 türlü sorun var cnm bizim başımıza bu geldiği için bunu biliyoruz, yok kimin aklına geliyoki devlette 3.düşükten sonra yapıyolar bu testleri, en son geliyo insanın aklına...

öyle ya,şimdi herkes biliyo bunu artık walla diğer topikteki kızlarında dediği gibi ilk düşükten sonra hemen gidip 3 düşük oldu deyip yaptıracaksın bütün tahlilleri..çoğuda öylle yaptı zaten canı yanan bizleriz çünkü..

kesinlikle cnm ne kadar tehlikeli aslında bunu yaşamadan anlayamıyoruz... neyse sen nslsn?

dumanım hoşbulduk demeyi çok isterdim yasemin e çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun yaşadıklarım aklıma geldi. Ne yazacağımı bilemedim çok üzgünüm Allah sabırlar versin dualarım onunla....

Bende uzuldum yasemin arkadasa
Rabbim gobisini tez zamanda doldursun yine
Ya ben cok istiyorum ogluma bir kardes ama rahim agzi yetmezligi var ve gebe kalirsam ucuncu ayimda rahim agzina dikis atilcak yatacam esimde bi sebepten istemiyor baska cocuk diyor sen yatalak olacan hamilelikte zor olacak offf offf ama ben istiyorm ve herseyi cekmeye raziym

Bende uzuldum yasemin arkadasa
Rabbim gobisini tez zamanda doldursun yine
Ya ben cok istiyorum ogluma bir kardes ama rahim agzi yetmezligi var ve gebe kalirsam ucuncu ayimda rahim agzina dikis atilcak yatacam esimde bi sebepten istemiyor baska cocuk diyor sen yatalak olacan hamilelikte zor olacak offf offf ama ben istiyorm ve herseyi cekmeye raziym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…