selam kızlar nasılsınız bakalım? mügecim hoşgeldin cnm...
kızlar malesef size kötü bi haberim var, ben duyguğumdan beri çok üzgünümyasemin bebeğini kaybetti... kalbi atmıyormuş 1 haftadır meğer,bugün aldılar.... onun desteğe çok ihtiyacı vardır eminim, tabi en çok da duaya duanızı esirgemeyin Allah sabır versin ne kadar zor bi durumda oldugunu en iyi biz biliriz. Böyle kötü bi haber vermek istemezdim sizlere...
ALLAH ım sen bilirsin..oofff çok kötü oldum birsen yaa ne yazacağımıda bilmiyorum RABBİM sabır versin..çok üzüldüm çokk(
evet cnm bende çok üzüldüm ama kimsenin elinden bişey gelmiyo...acaba kan pıhtılaşması olabilirmi diyorum yaa hani kalbi sonradan durdu ya..
haklısın canım..walla bende aynı şeyi düşündüm hatta az önce yazdım sana geri sildim bencede olabilir kalp atışı durmuş çünkü..çalışmaya dewam ediyormuymuş en son çalışıyodu..
bütün testleri yaptırcaklarmış zaten cnm,çıkar varsa.
iyi yaptırsın bari keşke daha önce yapılsaymış yaa ooff(
insan kızıyo ama 40 türlü sorun var cnm bizim başımıza bu geldiği için bunu biliyoruz, yok kimin aklına geliyoki devlette 3.düşükten sonra yapıyolar bu testleri, en son geliyo insanın aklına...
öyle ya,şimdi herkes biliyo bunu artık walla diğer topikteki kızlarında dediği gibi ilk düşükten sonra hemen gidip 3 düşük oldu deyip yaptıracaksın bütün tahlilleri..çoğuda öylle yaptı zaten canı yanan bizleriz çünkü..
kesinlikle cnm ne kadar tehlikeli aslında bunu yaşamadan anlayamıyoruz... neyse sen nslsn?
çok şükür kuzum iyiyim, sen nasılsın?? bakim nasıl gidyor çalışmalar:))
ii cnm aynen devam
1 hafta filan var cnm...iyi iyi heyecanla bekliyorum seni kaç gün var adet tarihine:))
1 hafta filan var cnm...
az kalmış kuzum yaa kanda baktırsanmı acep
selam kızlar nasılsınız bakalım? mügecim hoşgeldin cnm...
kızlar malesef size kötü bi haberim var, ben duyguğumdan beri çok üzgünümyasemin bebeğini kaybetti... kalbi atmıyormuş 1 haftadır meğer,bugün aldılar.... onun desteğe çok ihtiyacı vardır eminim, tabi en çok da duaya duanızı esirgemeyin Allah sabır versin ne kadar zor bi durumda oldugunu en iyi biz biliriz. Böyle kötü bi haber vermek istemezdim sizlere...
dumanım hoşbulduk demeyi çok isterdimyasemin e çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun yaşadıklarım aklıma geldi. Ne yazacağımı bilemedim çok üzgünüm Allah sabırlar versin dualarım onunla....
dumanım hoşbulduk demeyi çok isterdimyasemin e çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun yaşadıklarım aklıma geldi. Ne yazacağımı bilemedim çok üzgünüm Allah sabırlar versin dualarım onunla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?