güzel bi cuma geçirdimmmhepinize hayırlı cumalar gününüz güzel ve hayırlı geçsin
güzel bi cuma geçirdimmminşallah hergünümüz böyle geçerrrrrr
haftasonu geldiiiii...kızzz gelde az lafın belini kıralım :))
amin canım inşallah hepimizin :) gelip gidip kimseyi bulamadım dün gündüz herkes terketmiş burayı
selamcanım nasılsın ewet hemen,hemen herkes terketti burayı ( sen nasılsın ??
Selam canım iyiyim ben baya iyiyim şu aralar daha bat yaklaşmadığından iyiyim :) bat yaklaşınca hep kendimi dinliyorum, belirti arıyorumsonrada çok üzülüyorum. Şimdilerde oldukça attım sayılır kafamdan inşallah yine bata doğru kaptırmam kendimi sen nasılsın :)
kafandan atman daha iyi aslında hiç takmadığında hamile kalıyosun inşaallah seninde bu ay öyle olmuştur:)) bende iyi olmaya çalışıyorum canım....
paşam bende özledim canım yaa giriyorum giriyorum kimse olmuyoçok özledim seni ben ya nerelerdesin bakıyım
kızzz ben seni dün akşam çağırdım :))amin canım.. kız geldim ama şimdi de sen yoksun yaa(
evet cnm yaa eskisi gibi diil artıkamin canım inşallah hepimizin :) gelip gidip kimseyi bulamadım dün gündüz herkes terketmiş burayı
hep öyle oluyor diye düşünmemeye çalışıyorum ama bi yandan da herşeyi bıraktım hiç bi çaba göstermiyorum eşimdede bendede sorun yok çünkü sebepsiz infertilitedemkki Allah henüz zamanı değil diye vermiyor diye düşünüyorum. Hacet namazı kılıp 4444 salat-ı tefriciye ye başladım hiç okuyamadım gerçi daha 44 tanecik ama işlerim azaldı artık ara vermeden okumaya başlıcam. Kafam birazda bu yüzden rahat Allah'a teslim oldum nihayet o ne zaman verirse diyebiliyorum artık. Önceden yaşım geçiyo bu ay olsun diye yalvarırdım Allah'a. Şimdi tamamen hazırım :) Sen nasılsın, annen rahatsızı sanırım bide fıtıklarla uğraşıyordun umarım iyisindir
paşam bende özledim canım yaa giriyorum giriyorum kimse olmuyo
kızzz ben seni dün akşam çağırdım :))
evet cnm yaa eskisi gibi diil artık
selam kızlaaar nasılsınız?
en iyisini yapıyosun kuzum madem eşinde ve sende bir sorun yok.. RABBİM bilir tabii O na teslimiyet insanı tamamıyle rahatlatan bir olgu..inşaallah duaların kabul olur hayırlısıyla hamile olursun bu ay:)) sen kaç aydır korunmuyorsun??
canım annemin durumunda pek bir değişiklik yok ama bunada şükürler olsun,, RABBİM başımdan eksik etmesin..o iyileşse bende iyileşecem sanki benim bel ağrım sürüyor eskisi kadar yataklık değilim ama bu aralar yine yoklamaya başladı ..şimdi annemi haftanın 5 günü fizik tedawiye götürüyorum o bitsin kendimle tekrar ilgilenecem bakalım...
hııı anladım cnm neyse eşine kavuştuysan sıkıntı yokhg. kuzum..anacım eşim 5 gündür iş için kıbrıstaydı dün akşam gelecekti onun için çıktım yani hazırlandım kocacığıma gerçi uçak rötar,yapmış telefonlr çekmemiş haber verememiş,bende ulaşamadım herkesi ayağa kaldırdım vs.vs. bayağı telaşlı bir gece geçirdim dün ama sonu güzel bitti neyseki
paşam bende özledim canım yaa giriyorum giriyorum kimse olmuyo
kızzz ben seni dün akşam çağırdım :))
evet cnm yaa eskisi gibi diil artık
selam kızlaaar nasılsınız?
ben 3 yıla yakındır korunmuyorum biraz inatçı eşim doğal yolla olsun diye tutturuyor geçen yıl temmuzun 26 sında kürtaj oldum bebek gelişmedi karnımda öldü. Sonra 3 ay korundum sonra dedem vefat etti o ayda boş geçtihalada tık yok Bu ayda üşütmüşüm sanırım sağ kasığım çok ağrıdı sonra sola geçti ağrı şimdi geçti ağrımıyor ama bu ayda karavana Allah ikinizede sifalar versin canım ya...
ayy inşallah canım yaa özledim ben eski günleri çokk...olsun biz canlandırırız burayı tekrar :)
hııı anladım cnm neyse eşine kavuştuysan sıkıntı yok..benimkide sürekli gidiyo öyle iş nedeniyle o yol bitene kadar içim içimi yiyo zor böyle beklemek....
amin canım sağolasın...aman üşütmemeye dikkat et iltihapın falan olursa oda geciktirir hamile kalmayı,hem hiç belli belki karavana olmamıştır
inşallah ağzından bal damlıyor valla
ben 3 yıla yakındır korunmuyorum biraz inatçı eşim doğal yolla olsun diye tutturuyor geçen yıl temmuzun 26 sında kürtaj oldum bebek gelişmedi karnımda öldü. Sonra 3 ay korundum sonra dedem vefat etti o ayda boş geçtihalada tık yok Bu ayda üşütmüşüm sanırım sağ kasığım çok ağrıdı sonra sola geçti ağrı şimdi geçti ağrımıyor ama bu ayda karavana Allah ikinizede sifalar versin canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?