Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yasemin canım benim çok üzüldüm (( rabbim sabır versin son acısı olsun inş.

buraya yazmıştım tüp bebek yapan bir arkadaşım kanaması oldu hastanede diye dün elim telefona zor gitti kötü bir haber duymaktan korktum kendisini değil kardeşini aradım çok şükür iyiymiş hastanede fakat anladım ki kim olursa olsun yüreğim onunla kendime yandığı kadar yanıyo çok üzülüyorum kayıplara hele tekrarlara rabbim yaseminin sesini duysun çok üzüldüm ya

sözün bittigi yer burası galiba topikçe başımız sag olsun aradım dün kız kardeşi açtı telefonu sonra gene arıcam dualarım onunla rabbim sabıur versin işşalah

10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kistik higroma ve hidrops nedeniyle aldılar (doğruysa tabi) içim yanıyor. hep oğlum olsun istemiştim....... ilk bebeği böyle olupta ikinci bebeği sağlıklı dünyaya getiren var mı arkadaşlar n'olur bu korkularımı biraz hafifletin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş. her şeyin hayırlısını versin.

ahh kuzum yaaaa çok üzüldümm allahım sabır versinnn ne dicemi bilemedim allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatlisini versin inşallah...

slm kızlaar nasılsınız dicem ama diyemiyoruum yasemininmizin hbrinden snr dicek bşyde bulamıyoruum yasemiiin cnmm seni çok sewiyorum sadece bunu dicem ama dün sesin ii geliyoduya içim rahatladıı azda olsa......

yasemincim çok üzüldüm kızlar hep takip ediyom bilgisayar biraz agır yazamıyom bende iyim hepinizi öptm aklımdasınız dualarımdasınız

slm kızlaar nasılsınız dicem ama diyemiyoruum yasemininmizin hbrinden snr dicek bşyde bulamıyoruum yasemiiin cnmm seni çok sewiyorum sadece bunu dicem ama dün sesin ii geliyoduya içim rahatladıı azda olsa......

ewet canım bende çok üzüldüm yasemine inşaallah daha iyidir...

selam kızlar nasılsınız bakalım ? yasemin maşallah düşündüğümüzden daha kuvvetli, çok zor bi zamanda ama çabuk atlatacağına eminim...siz nasılsınız canlarım herkes iyidir inşallahhh...

yaseminin iyi olmasına çok sewindim canım umarım sende iyisindir:))

selam kızlar
kardeşimin cebinden yazıoyorum geçmişe bakamadım ama inanıyorum ki hepiniz benim için üzüldünüz ve dualar ettiniz allah kat kat razı olsun neler hissettiğimi anlatmam için kelimeler cümleler çok manasız 2. canımda gitti canımdan söküp aldılar yarısı genetik incelemeye yarısı patolojiye gitti benimse canımdan can gitti ama saçma bi şekilde iyiyim kendimi çok güçlü hissediyorum hep hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kucağıma diye dua ettim ve ianıorum ki rabbim dualarımı duydu kürtajda zor ayılmışım sürekli ağlamışım annelik böyle bi duygu sanırım hemşireler halime acımış gibi gözlerle beni uyandırmaya çalışıyodu uyandığımda gözlerim yaşlı karnım boş kalbim yaralıydı ama ben dimdik ayaktaydım şüürler olsun rabbime nasıl da kaldıramıyacağımız yükler vermiyo bize :)yardımcı olsun insan herşeye alışıomuş çok ilginç bi şekilde rahatım çok ağlamadım kendimi kapatmadım dün çıktım hastaneden eve geldim yemek yaptım misafirler geldi annemler falan yemek yedik bugün dışarı çıktım kendimi yormadan gezdim üstüme başıma bişeyler aldım akşam kardeşimle mutfak dolaplarını kapladık sürekli bişeyler yapasım var bu günümüze binlerce şükür eşim iyi ben iyiyim şimdi diyorum ki bişey var ve o bulunacak bi dahaki gebeliğim sağlıklı olacak inşallah rabbime ianıyorum bebek genetiğe gitti 2 hafta sonra sonuçlar gelicek ona 1 hafta sonra da patoloji raporu genetiği devlette yaptırmadım uzun sürüyodu özelde 250 liraya yaptırdık eşim gerekirse tüp bebek yaptırırız yeterki üzülme dedi içime su serpildi kızlar analttıkça anlatasım var ben iyiym inanın iyiyim daha güçlü ve daha ayaktayım sınavlarıma 15 gün var 15 gün onlara çalışıcam sonra eylülde kpss var ona hazırlancam zaman ilaç olacak yarama inşallah yarın işe gitcektim ama gelme dinlen dediler hafta sınu da bi yerlere gitces eşimle inş vakit geçicek acılar soğucak yine gülcez eğlences rabbim dermansız dertler vermesin kimse kendini üzmesin kızlar nolur hayat çok acayip bişey bizler seçilmiş melek anneleriyiz bebeklerimiz cennet kapısında mis kokularıyla bizi beklices ben bi kocam bi kendim için yolladım:)rabbim dermansız dertler vermesin pazartesi işe başlıcam kalın sağlıcakla allaha emanet olun

canım zaten konuştuk senle maşşallah sesin iyi geliyo rabbim saflkıklısından hayırlısından versin işşallah sana
kızlar hayırlı cumalar bbu arada cumanız mubarek olsun rabbim hayrınızı evinizin bereketni bol etsin işşallah

yaseminim canım arkadaşım yazın beni çok duygulandırdı ama güçlü olmana çok sewindim inşaallah daha hayırlısını verecek RABBİM sana ve bebek isteyen herkese

canım diycek çok şey var .ama allahtan geldi yapcak hiç bişe yok şimdi okuyunca çok agladım ama sen aglama hayırlısıyla birgün gelicek işlh bak şimdi içimden hemde ikiz diyesim geldi işlh canım kendine iyi bak

canım çok sevindim iyi olmana Rabbim o gücü sana vermiş ne mutlu sana. Herşey çok daha güzel olacak inşallah. İlk başta çok üzüldüm okuyunca ama seni böyle dimdik ayakta görmek tuhaftır bana bile kuvvet verdi. Önlemlerini almana da çok sevindim. En zor sınavlardan geçiyoruz burada hep beraber Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin hepimize. Sizi çok özlemişim buarada :)

Ben iyiyim canım kardeşimin mezuniyeti için koşturuyorum. Bugün elbise kaosu bitti şükürler olsun. Şimdi yok saçı çantası dertleri kaldı. O kadar küçük şeyleri kafaya takıyorki veletler şu zamanının kıymetini bil diyorum ama nerdeee :) Kızmıyorum ama hiç, sonuçta bizde aynı yollardan geçtik, genç olduk :) Çok güzel bi kız oldu büyüdü benim oyuncak bebeğim birsen :) O doğduğunda ben 11 yaşındaydım küçük annemsin sen benim der hep bana. Altınıda değiştirdim mamasınıda yedirdim kusmuğunuda temizledim. Şimdi sanki ilk mürvetini görüyor gibiyim liseyi bitiriyor kuzucum :) O benim ilk çocuğum, çok duygulanıyorum :)

cnm yaaa çocugun olana kadar bu hayatta en çok sevdiğin ilk insan kardeşmiş biliyomusun... sonra anne baba ama öncelik kardeşmiş..sen birde onu büyütmüşsün evlendirdiğiniz günüde görürsünüz inşallah...

aferim sana arkadaşım işte hep böyle güçlü olucazz biz.... çok seviiniyorm inan seni böyle gördüğüme, önemli olan en az hasarla atlatmak...en kısa zamanda tüm testlerini yaptırıp yeniden hamiş oldugun günler gelecek inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…