Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

amaninn toplam 4 kullanıcı okuyor

mmuge,,duman85,,beydagli,,inci4 bunada şükürler olsun :))))

öylemi derler valla doğru o zaman :) iyim canım bende herşey güzel şükür:))

çok sıcak oluyo dimi yaaa artık gündüz çıkmazsın hiç dışarı gece yaşarsınız:)

hemde nasıl walla nefesim daralıyor....kızlaarr lütfen bugün herkes ne yemek yapacaksa yani menüsünü paylaşsın bugün yemek bulmakta zorlanıyorum ya her gün ne pişirsem derdi varya...

hemde nasıl walla nefesim daralıyor....kızlaarr lütfen bugün herkes ne yemek yapacaksa yani menüsünü paylaşsın bugün yemek bulmakta zorlanıyorum ya her gün ne pişirsem derdi varya...

yeşil fasulye-pilav dün annem yapmıştı çok yemedik bugün onları yeriz artık:)

bezelye pilav :) aynı dertten muzdaribim bi de eş yemek seçince hepten karııyor ortalık Cacıksız olmaz dereotlu zeytinyağlı kekik nane soslu off canım çekti kalkıp yemekleri yapmaya başlasam iyi olcak :)

Son düzenleme:
bezelye pilav :) aynı dertten muzdaribim bi de eş yemek seçince hepten karııyor ortalık

benimkide bezelyeyi çok sewer ama ben sevmem,,walla benim eşim yemek seçmiyo iyiki,, çok zor olurdu heralde ALLAH yardımcın olsun kuzum:))

hımm yeşil fasulyeyi bende sewerim güzel menüoh walla senin yemeğin hazırmış:))
evet cnm ben artık yarın düşünürüm ne yapsam diye gerçi benim menü çok zengin diil sınırlı sayıda yemek biliyorum ama olsun bulurum illa bişiler:)
bezelye pilav :) aynı dertten muzdaribim bi de eş yemek seçince hepten karııyor ortalık Cacıksız olmaz dereotlu zeytinyağlı kekik nane soslu off canım çekti kalkıp yemekleri yapmaya başlasam iyi olcak :)

bezelyeyide özledim valla ama benimde kociş sevmez... cacık istedi bak canım ne güzel anlattınnnn :)

kızlar ben şimdi çıkmalıyım daha kahvaltı sofrası ortada duruyo biraz toparlanıp gelirim yine öpüyorum sizi görüşürüz.

zengin kalkışı oldu seninki bende yemeğimi yapmaya başlıyım da hazır olsun bari sonrada biraz dikiş dikeyim. Diktiklerimi bloğa koymalıyım çok işim var saat kaçta toplanıyoruz

ay kuzum yakın olsak ben sana öğretirdim yaa:)) birseenn sana bezelye yasakk hadi git toplada çabuk dön bekliyoruz bak,gerçi benim eşimde bugün erken gelir ama o gelene kadar burdayım..

amin canım çok zor oluyo valla sebze düşmanı adama az da olsa sebze yediriyorum artık etçil benimki fena halde :)
ayy bende çok sewrim etii

zengin kalkışı oldu seninki bende yemeğimi yapmaya başlıyım da hazır olsun bari sonrada biraz dikiş dikeyim. Diktiklerimi bloğa koymalıyım çok işim var saat kaçta toplanıyoruz

sende mi gidiyon yaa...ne dikiyosun kuzum bizede göstersene:))

benimkide bezelyeyi çok sewer ama ben sevmem,,walla benim eşim yemek seçmiyo iyiki,, çok zor olurdu heralde ALLAH yardımcın olsun kuzum:))

çok şanslısıııın. karar verebildin mi patlıcan musakka yapabilirsin mesela aynı menüyle onada cacık çok güzel yakışır ben cacığa taktım acıkmışım galiba

çok şanslısıııın. karar verebildin mi patlıcan musakka yapabilirsin mesela aynı menüyle onada cacık çok güzel yakışır ben cacığa taktım acıkmışım galiba

kız taktın sen cacığa hee,karar veremedim bizde de hemen hemen her yemeğin yanına yapılır salatalık mewsimi başladımı tamam eşim nerdeyse kahvaltıda bile isticek o kadar yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…