ayy inşallah canım yaa özledim ben eski günleri çokk...
ewet kavuştum çok şükür ee ne demişler insanın kocası canının yarısıbenimki çok sık olmasada arada gidiyo işte ama gerçekten beklemek çok zor...
eee kuzum sen nasılsın herşey yolundadır umarımmmmm:))))
öylemi derler valla doğru o zaman :) iyim canım bende herşey güzel şükür:))
:))))) yavaş yavaş çoğalıyoruz....amaninn toplam 4 kullanıcı okuyor
mmuge,,duman85,,beydagli,,inci4 bunada şükürler olsun :))))
evetttt bencede yaz gelince kötü şeylerde sona ersin:))ewet ben derim,iyi iyi sewindim herşey güzel olsun:))
:))))) yavaş yavaş çoğalıyoruz....
evetttt bencede yaz gelince kötü şeylerde sona ersin:))
ay çoğalalım yaa...yaz geliyor dimi adananın yazı berbattır o yüzden pek sewmiyorum ben burda yazı..
çok sıcak oluyo dimi yaaa artık gündüz çıkmazsın hiç dışarı gece yaşarsınız:)
hemde nasıl walla nefesim daralıyor....kızlaarr lütfen bugün herkes ne yemek yapacaksa yani menüsünü paylaşsın bugün yemek bulmakta zorlanıyorum ya her gün ne pişirsem derdi varya...
yeşil fasulye-pilav dün annem yapmıştı çok yemedik bugün onları yeriz artık:)
hemde nasıl walla nefesim daralıyor....kızlaarr lütfen bugün herkes ne yemek yapacaksa yani menüsünü paylaşsın bugün yemek bulmakta zorlanıyorum ya her gün ne pişirsem derdi varya...
bezelye pilav :) aynı dertten muzdaribim bi de eş yemek seçince hepten karııyor ortalık
evet cnm ben artık yarın düşünürüm ne yapsam diye gerçi benim menü çok zengin diil sınırlı sayıda yemek biliyorum ama olsun bulurum illa bişiler:)hımm yeşil fasulyeyi bende sewerim güzel menüoh walla senin yemeğin hazırmış:))
bezelye pilav :) aynı dertten muzdaribim bi de eş yemek seçince hepten karııyor ortalıkCacıksız olmaz dereotlu zeytinyağlı kekik nane soslu off canım çekti kalkıp yemekleri yapmaya başlasam iyi olcak :)
benimkide bezelyeyi çok sewer ama ben sevmem,,walla benim eşim yemek seçmiyo iyiki,, çok zor olurdu heralde ALLAH yardımcın olsun kuzum:))
evet cnm ben artık yarın düşünürüm ne yapsam diye gerçi benim menü çok zengin diil sınırlı sayıda yemek biliyorum ama olsun bulurum illa bişiler:)
bezelyeyide özledim valla ama benimde kociş sevmez... cacık istedi bak canım ne güzel anlattınnnn :)
kızlar ben şimdi çıkmalıyım daha kahvaltı sofrası ortada duruyo biraz toparlanıp gelirim yine öpüyorum sizi görüşürüz.
evet cnm ben artık yarın düşünürüm ne yapsam diye gerçi benim menü çok zengin diil sınırlı sayıda yemek biliyorum ama olsun bulurum illa bişiler:)
bezelyeyide özledim valla ama benimde kociş sevmez... cacık istedi bak canım ne güzel anlattınnnn :)
kızlar ben şimdi çıkmalıyım daha kahvaltı sofrası ortada duruyo biraz toparlanıp gelirim yine öpüyorum sizi görüşürüz.
ayy bende çok sewrim etiiamin canım çok zor oluyo valla sebze düşmanı adama az da olsa sebze yediriyorum artık etçil benimki fena halde :)
zengin kalkışı oldu seninki bende yemeğimi yapmaya başlıyım da hazır olsun bari sonrada biraz dikiş dikeyim. Diktiklerimi bloğa koymalıyım çok işim var saat kaçta toplanıyoruz
benimkide bezelyeyi çok sewer ama ben sevmem,,walla benim eşim yemek seçmiyo iyiki,, çok zor olurdu heralde ALLAH yardımcın olsun kuzum:))
çok şanslısıııın. karar verebildin mi patlıcan musakka yapabilirsin mesela aynı menüyle onada cacık çok güzel yakışır ben cacığa taktım acıkmışım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?