Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ay kuzum yakın olsak ben sana öğretirdim yaa:)) birseenn sana bezelye yasakk hadi git toplada çabuk dön bekliyoruz bak,gerçi benim eşimde bugün erken gelir ama o gelene kadar burdayım..

oooo öğrenmenin sınırı yok hep yeni bişiler çıkıyo. ben 6 yıllık evliyim hala bilmediğim yemek çooooook geçen ilk defa biber patates dolma yaptım mesela etli ama göz aşinası olduğumdan annemden çok güzel oldu menüyü genişletmek lazım sonra kara kara düşünüyoruz ne yapsam diye ben dahil

doğru söylüyosun kuzum öğrenmenin sonu yok..ben biber dolmasını yaparım ama patatesi birkere yaptım eşim onu sewmedi diye bende bir daha yapmadım...

ayy bende çok sewrim etii

sende mi gidiyon yaa...ne dikiyosun kuzum bizede göstersene:))

şimdi bi tane badi dikiyorum kalıbını çıkardım leopar desenli kumaştan dümdüz bişi ama genelde kurtarıcım böyle iddalı kumaşlardan düz badiler. Önü kısa arkası uzun bi model olacak yuvarlak yaka o kadar :)

kız taktın sen cacığa hee,karar veremedim bizde de hemen hemen her yemeğin yanına yapılır salatalık mewsimi başladımı tamam eşim nerdeyse kahvaltıda bile isticek o kadar yani:))

valla taktım eşinle aynı kafadayım bende çoook severim her akşam yapsam yerim. marketede gitmem lazım işim çok kaçta buluşalıııııım :)

marifetli hatunmuşsun walla ben dikişten hiç anlamam...tamam canım bitir sen işlerini kaçta buluşuruz bilemiyorum kontrol ederiz ara ara:))

marifetli hatunmuşsun walla ben dikişten hiç anlamam...tamam canım bitir sen işlerini kaçta buluşuruz bilemiyorum kontrol ederiz ara ara:))

çok teşekkür ederim aslında merak ve heves tamamen isteyen herkes yapar ben internetten öğrendim bu işi bi de burda dergisinden yapa boza öğreniyosun zaten ben şu an çoook acemiyim pek öğrendim sayılmaz :) tamam ara ara gelir bakarım öptüm sizi

tama canım bende öptüm sonra görüşürüz:))

paşam bende özledim canım yaa giriyorum giriyorum kimse olmuyo

kızzz ben seni dün akşam çağırdım :))

evet cnm yaa eskisi gibi diil artık

selam kızlaaar nasılsınız?

canım bu ara çok yogunum iş kadını gibi aylık baglasalar bari banaişşallah hafta içi aranızdayım şimdi bugün elti alıyorum kendime yüzük takıyoruz yarın eşimin dayısının kızına yüzük takıyorum pazartesi doktora gidicem ordan arkadaşıma salı çocukluk arkadaşıma gidicem çarşamba ablama perşembe anneme cuma pazara cumartesi kaynanama :111::111::111azar neredeyim bilemedim şimdi işşalah eşimle birlikte oluruz:123::123:
anlıcagın çok yogunum kızlar nasılsınız özledim sizleri ben

Son düzenleme:

eee pazarınıda bize ayır artık

10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kistik higroma ve hidrops nedeniyle aldılar (doğruysa tabi) içim yanıyor. hep oğlum olsun istemiştim....... ilk bebeği böyle olupta ikinci bebeği sağlıklı dünyaya getiren var mı arkadaşlar n'olur bu korkularımı biraz hafifletin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş. her şeyin hayırlısını versin. ........lütfen cevap verin.........

canım başın sağolsun inşallah birdaha böyle şeyler gelmez başına.... bebeğini kaybetme nedeni hakkında bilgim yok nasıl bir rahatsızlık olduug hakkında, dr bu konuda ne dedi .de tekrarlama ihtimali varmıymış aynı rahatsızlığın? ama içini rahatlatacaksa bizim burda birçok arkadaş bebeğini kucagına aldı ve suanda doğuma gün sayanlar var herkes farklı bi nedenden kaybetmiştiilk bebeğini.inşallahh hepimiz alırız sonunda sağlıklı bi şekilde.

bayağı yoğunmuşsun canım sen ama gelin arada böyle yaa..bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol:))

kzumm okadar yoruluyorum ki eve gelip hemen yatıyorum şuanlık iyiyim ama nolur bilmiyorum gelişmelerden haberdar ederimm hepinzi öpüyorumm :)
sewindim kuzum iyi olmana merak etmiştim bizi habersiz bırakma:))

ne kadınım ama degilmi
hemde ne kadınnn waaooovvvv:))

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha aynı acıyı yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…