ay kuzum yakın olsak ben sana öğretirdim yaa:)) birseenn sana bezelye yasakkhadi git toplada çabuk dön bekliyoruz bak,gerçi benim eşimde bugün erken gelir ama o gelene kadar burdayım..
oooo öğrenmenin sınırı yok hep yeni bişiler çıkıyo. ben 6 yıllık evliyim hala bilmediğim yemek çooooook geçen ilk defa biber patates dolma yaptım mesela etli ama göz aşinası olduğumdan annemden çok güzel oldu menüyü genişletmek lazım sonra kara kara düşünüyoruz ne yapsam diye ben dahil
ayy bende çok sewrim etii
sende mi gidiyon yaa...ne dikiyosun kuzum bizede göstersene:))
kız taktın sen cacığa hee,karar veremedim bizde de hemen hemen her yemeğin yanına yapılır salatalık mewsimi başladımı tamam eşim nerdeyse kahvaltıda bile isticek o kadar yani:))
şimdi bi tane badi dikiyorum kalıbını çıkardım leopar desenli kumaştan dümdüz bişiama genelde kurtarıcım böyle iddalı kumaşlardan düz badiler. Önü kısa arkası uzun bi model olacak yuvarlak yaka o kadar :)
valla taktımeşinle aynı kafadayım bende çoook severim her akşam yapsam yerim. marketede gitmem lazım işim çok kaçta buluşalıııııım :)
marifetli hatunmuşsun walla ben dikişten hiç anlamam...tamam canım bitir sen işlerini kaçta buluşuruz bilemiyorum kontrol ederiz ara ara:))
çok teşekkür ederimaslında merak ve heves tamamen isteyen herkes yapar ben internetten öğrendim bu işi bi de burda dergisinden yapa boza öğreniyosun zaten ben şu an çoook acemiyim pek öğrendim sayılmaz :) tamam ara ara gelir bakarım öptüm sizi
ay kuzum yakın olsak ben sana öğretirdim yaa:)) birseenn sana bezelye yasakkhadi git toplada çabuk dön bekliyoruz bak,gerçi benim eşimde bugün erken gelir ama o gelene kadar burdayım..
paşam bende özledim canım yaa giriyorum giriyorum kimse olmuyo
kızzz ben seni dün akşam çağırdım :))
evet cnm yaa eskisi gibi diil artık
selam kızlaaar nasılsınız?
tama canım bendeöptüm sonra görüşürüz:))
canım bu ara çok yogunum iş kadını gibi aylık baglasalar bari banaişşallah hafta içi aranızdayım şimdi bugün elti alıyorum kendime yüzük takıyoruz yarın eşimin dayısının kızına yüzük takıyorum pazartesi doktora gidicem ordan arkadaşıma salı çocukluk arkadaşıma gidicem çarşamba ablama perşembe anneme cuma pazara cumartesi kaynanama :111::111::111 azar neredeyim bilemedim şimdi işşalah eşimle birlikte oluruz :123::123:
anlıcagın çok yogunum kızlar nasılsınız özledim sizleri ben
benimki işten erken geldi kızlar, anca gece gelirim artıköptüm sizi
hoşgeldiniz nasılsınız???
canım hiç uğramadın merak ettim seni bize bir haber wer kuzum:))
canım bu ara çok yogunum iş kadını gibi aylık baglasalar bari banaişşallah hafta içi aranızdayım şimdi bugün elti alıyorum kendime yüzük takıyoruz yarın eşimin dayısının kızına yüzük takıyorum pazartesi doktora gidicem ordan arkadaşıma salı çocukluk arkadaşıma gidicem çarşamba ablama perşembe anneme cuma pazara cumartesi kaynanama :111::111::111 azar neredeyim bilemedim şimdi işşalah eşimle birlikte oluruz :123::123:
anlıcagın çok yogunum kızlar nasılsınız özledim sizleri ben
10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kistik higroma ve hidrops nedeniyle aldılar (doğruysa tabi) içim yanıyor. hep oğlum olsun istemiştim....... ilk bebeği böyle olupta ikinci bebeği sağlıklı dünyaya getiren var mı arkadaşlar n'olur bu korkularımı biraz hafifletin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş. her şeyin hayırlısını versin. ........lütfen cevap verin.........
bayağı yoğunmuşsun canım sen ama gelin arada böyle yaa..bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol:))iyim canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyom hem bigisayar agır hemde gündü okuldu pazardı çarşı hastane biraz yogundum eve girince iş yemek biraz dinlenmek başka pek bişe yapmıyom ama çogu yazdıgınızı okuyom .
sewindim kuzum iyi olmana merak etmiştim bizi habersiz bırakma:))kzumm okadar yoruluyorum ki eve gelip hemen yatıyorum şuanlık iyiyim ama nolur bilmiyorum gelişmelerden haberdar ederimm hepinzi öpüyorumm :)
hemde ne kadınnn waaooovvvv:))ne kadınım ama degilmi
10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kistik higroma ve hidrops nedeniyle aldılar (doğruysa tabi) içim yanıyor. hep oğlum olsun istemiştim....... ilk bebeği böyle olupta ikinci bebeği sağlıklı dünyaya getiren var mı arkadaşlar n'olur bu korkularımı biraz hafifletin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş. her şeyin hayırlısını versin. ........lütfen cevap verin.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?