Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarr merhaba ben geldimm :))
dün size sölemek istemedim telaşlandırmıyim diye dün kanamam oldu bugün hastaneye gittik Allahıma şükürler olsun rahimde kanama yok bebek yerleşirken olmuş olabilir dedi ve düşük önleyici ilaç verdi önlem için ve 6+1 çıktı ultrasondaa veee kalp atışlarınıda gördüm kuzumun okadar minikki daha 0.50 cm :)) haftaya salı kalp atışlarını görmek için gidicez ... korkarak gittim doktora düngece geçmek bilmedi ama şimdi çok çok mutluyum ....

ay kuzum hem geçmiş olsun hemdeee gözünaydın pıtpıtları görmüşsün demek yerleşme kanaması olmuş ama yinede dikkatli ol sen bugün ewdmisin ewdeysen güzelce dinlen...mercimeğin yarattığı korkuya ve sewince bak sen kerata aaa kerata dedim erkekmi olacak ne

çok çok saol cnm yaaa :)) şimdiden başladı korkutmaya beni mercimeğim :)) evdeyim cnm bugün dinlenicem kendimi zorlamadan bi evi süpürürm üstten belki ama bilmiyom şimdii :)) ayy sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek hiç farketmez :)) inşallah hep böle yolunda gider herşey :))

benimkide erken geldi canımm:)))

:))

günaydın hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum

günaydıııııın

geçmiş olsun tuba, hayırlısıyla kucağına al inşallah

kızlar günaydın
ben işe başladım herkese ayrı ayrı telekkür ederim desteğiniz benimle birlikte üzülmeleriniz dualarınız ve herşey için şükürler olsun iyiyim kanamam var ama ağrım falan yok bu günlerde geçecek inşallah önümüzdeki hafta genetik ve patoloji sonuçlarım çıkıcak sonra da mutlaka pıhtılaşma baktırcam aklıma hep bu geliyoVİRÜS

burdaki herkes çok mutlu olsun inşallah işe başladım kafam daha da yerine geldi çok sevdiğim bi abim vardı 60 a yakındı yaşı ama hayat doluydu sen ölmezsin derdim hep cumartesi ölmüş kalp krizi patronumundaçok sevdiği bi abisiydi her cumartesi gelir kahvaltı yapardı burda bu cumarteside patronum poğçasını hazırlmış ama gelip yemek kısmet olmamış hayat pek acayip bişey artık hiç bişeye şaşırmuyorum çok soğukkanlı oldum sanırım gözümdede yaş kalmamış sanki içim acıyo bazen ağlamak istiyorum gelmiyo yaş:)sonra yorulup uyuyorum rabbim dermansız dertler vermesin kimselere 2 meleğim oldu cennette ilki benim içinmiş 2. kocam için kocam öyle söylüyo:)ve hemen yeni bi bebek istiyo delirdi bu adam sanırım ben şimdilik istemiorum ona kalsa kanamam bitince çalışmalara başlıcakmışız hadi len ordan dedm o çekmiyo tabi acısını en az 3- 4 ay dinlenmek lazım dimi kızlarVİRÜS

tupbaaaaa valla gelip ben seni süpürürüm heeee bırak evi mok götürsün yat dinlen kuzum yaaa ne süpürgesi rabbim eşine sana bağışlasın evladınızı canım

Son düzenleme:
:))

günaydıııııın

geçmiş olsun tuba, hayırlısıyla kucağına al inşallah
aminn kuzumm inşallahhh allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahhhh

yaseminn bitanemmm okadar mutlu oldumki senin böle pozitif olmana herşey bizim için hiç birşeyin garantisi yok allahım en kısa zamansa sağlıklı sıhatli bi bebek versin inşallah size senin ve eşinin yüzünü güldürsün :)) bu arada yakınınız içinde başın saolsun ... bikaç ay dinlen ve kendini ne zaman yeniden hazır hissedersen o zaman tekrar başla çalışmalara ama bak artık biliyosun sen isteyinde hep aklındayken olmuyo ne zaman kendini başka bişeye yönlendirdin hemen geldi bi dahaki seferede böle sen hiç beklemeden süpriz yapsın inşallahh :))
ayy kuzum tamam kızmaaa bişi yapmıyorum oturuyorum yatıyorum :)) aminn kuzum inşallahhh :))

canım pozitif olmaktan başka bi çare yok o bebek 1 hafta ölü durmuş karnımda allah korusun ya bana bişey olsaydı kocacım napardı o zaman:)bizim adama kalsa hemen başlıcak çalışmalara bende istemiorum canım 2-3 adet görmem lazım anca hele şu testler çıksın bakalım doktorum ne dicek pozitif olmak zorundayım kendimi salarsam toparlanamam ne kendime ne evime bi faydam olmaz nefes alıyosak yaşamak zorundayız kuzum rabbime emanet olsun yavrun

tuğbacımmm canım çok sevindim şimdi öğrendim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim güzel anneeeeeee:119::119::119::119::119:

kuzum benimm allahım korumuş seni allahım sana ve eşine sağlık sıhat versin inşallah da gerisi gelir umaram testlerde temizçıkar ve 3 4 ay sonra yeniden başlarsın bebek çalışmalarına ve bu sefer inşallah kucağına da almayı nasip eder :)) çok çok saol cnm sende rabbime emanetsinnn :))
tuğbacımmm canım çok sevindim şimdi öğrendim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim güzel anneeeeeee:119::119::119::119::119:

çok çok saol hürrrrüm aminn hepimizinkinin inşallahhh sen napıyosun nasıl gidiyo senin bakalım :))

amin tatlım iyiyiz ikimizde maşallah güzel gidiyo şimdilik inşallah sonuna kadar böyle devam eder hayırlısıyla kucağımıza alırız cnm

ne işi kız iş falan yapma sakın bırak çocuk iyice bir yerleşip rahat etsin yuvasında:)) ewet canım cinsiyet önemli değil yeterki sağlıklı olsun:))

yaseminim kuzum çok sewindim iyi olmana canım benim..inşaallah testlerin temiz çıkar ama sanki seninkide pıhtılaşmaya benziyor inşaallah da değildir,,çok fazlada ara werme kuzum testlerin sonucuna göre hareket et:))

sewdiğiniz abin için de başınız sağolsun.....

merak etme cnm dikkatli davranıyorum ben bugün gördüm ya bebeğimi çok çok daha iyiym :)) hep uzanıyorum zateen servistede çok sallanmıyım diye ön koltuga geçtim o yuvasına iyice yerleşsin büyüsün diye :))

merak etme cnm dikkatli davranıyorum ben bugün gördüm ya bebeğimi çok çok daha iyiym :)) hep uzanıyorum zateen servistede çok sallanmıyım diye ön koltuga geçtim o yuvasına iyice yerleşsin büyüsün diye :))

canım yaa geçmiş olsun kazı çalışmaları hızlanmış bebiş yerleşmiş maşallah:) iyice dinlen canım bu kez bişey olmayacak inşallah... evide süpürme bi zahmeeeettt
veeee yaseminnn sahalara döndüüüü canım hoşgeldin, ayrıca başınız sağolsun mekanı cennet olsun abinizin... kocanın destekçisiyim:) test sonuçların çıkar çıkmaz başlayın canım bırak 3 ü 5 i zaten rahim kendini toparlamadan olmuyo biliyosun...

nasılsınız kızlaar? ben bugün çok yoruldum belim filan ağrıyo bi bakim size dedim gidip uyumak istiyorum....ayrıca mirage nerelerdesin canım???

ben siizn kadınınızın bebem benim
eee pazarınıda bize ayır artık
işşallah ayırdım gitti işşallah
rabbim devamını göstersin sana bebem işşallah senin adına inan çok sevindim

tamam o zaman anlaştık:))

kız sen niye o kadar yoruyosun kendini yiwrum ya bak belin ağrımış iyi dinlen bari:))

ben siizn kadınınızın bebem benim

işşallah ayırdım gitti işşallah

rabbim devamını göstersin sana bebem işşallah senin adına inan çok sevindim

tabikide bizimsinnnn:))

umarım hepiniz iyisinizdir.

bu hafta biraz yoğun geçti o nedenle okudum ama yazmadım.

Cuma sağlık ocağında kontrol vardı. Herşey yolunda. Tetanoz aşısı vurdular. Hiç kilo almamışım. Falan filan.

Asıl bu Cuma randevum var. Cinsiyetini artık net olarak öğrencem kuzumun ama ben diyim bu kız:)

Bende başka bişi yok.

Dirmit sen neler yaptın bu haftaaaaaaaaaaaaaa????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…