- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
YASEMİNCİM, iyi olman o kadar mutlu ediyor ki beni, sen harikasın...
TUĞBACIM, bol bol yat, ben de en ufak bi iş yapsam belim ağrıyor. Zaten işten de ayrıldım izne kimseyi çekemiyorum. En ufak ağrı sızı da yat tatlım.
DUMAAAN, sen gene yoğunsun gündüzleri dimi, akşam da ben pek gelemiyorum napim:)
PAŞAM, iş kadını gibi koşturuyosun dimi olsun o da lazım bazen..
BEYDAĞLI, bugün açılışı ben yaptıııııııııııııım,,
naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.
Semra ve esra napıyo var mı görüşen?
Selam ;
Ben 41 gün önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim :-(
zor günler geçiriyorum İşbaşı yaptımda biraz daha iyiyim
Sizlerin yazdıklarını okuyunca daha da rahatladım İnsanın basına gelince
hep kendi sanıyor ama okadar çok ki aynı anları duyguları yaşayan
Rabbim inş tekrar anne olmayı nasip eder Tüm isteyenlere
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı.. burda dertlerimiz paylaştıkça azalıyor sanada üzülerek hoşgeldin diyorum..
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
dertler sıkıntılar paylaştıkça azalırmış
rica ederim canım..ama bişey dicem kızmazsan hamilelik takvimin duruyor o seni daha çok üzmezmi(
Selam ;
Ben 41 gün önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim :-(
zor günler geçiriyorum İşbaşı yaptımda biraz daha iyiyim
Sizlerin yazdıklarını okuyunca daha da rahatladım İnsanın basına gelince
hep kendi sanıyor ama okadar çok ki aynı anları duyguları yaşayan
Rabbim inş tekrar anne olmayı nasip eder Tüm isteyenlere
naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.
ben iyiyim teşekkürler umarım sizde iyisinizdir.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda kucağını doldursun
günaydın hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum hepinize
mmugeeene yapıyosun canım:))
canım günaydııın amin :) ay çok mutluyum dün evlilik yıldönümümdü benim yaşlandık gerçi ama 6, yılımız bitti bizim yemekler yaptım süsledim kocacım da bana unutmuş taklidi yapıyo cebindeki iki kuruşlada bana çiçek yaptırmış :) sen nasılsın bakalım
tebrik ediyorum daha nice uzun mutlu ,sağlıklı ve bebişili yıllar diliyorum size:)) çiçek her kadını mutlu eder.. bende bugün ewde yaydım kendimi bir sürü işim var ama yapasım yok işler bana bakıyor ben işlere..öle işte...
sağol canııım amiiiin :) sorma ya aynı dertten bende muzdaribim :S elim kolum kalkmıyo havalar da bi güzel bi kapalı mahvetti bizi. bi yorgunluk bi halsizliktir gidiyo
ewet ya dün burda yağmur, dolu kıyamet gibi yağdı bugün güneş acayip yakıyor bende çok halsizim walla:))
ben yataktan kazınarak kalktım resmen çok fena ya gerçekten bünye sapıtıyor havalar yüzündennapsak kuzum ya :)
sen benim yanıma gel çay demleriz sohbet falan kendimize geliriz
( çoooook istedim şimdi gelmeyi ama ben... ben taaaa istanbullarda stres şehrindeyim ne güzel olurdu ya hem dertleşir hem gülerdik (
ay ne güzel olurdu bütün kızlar toplansak:)) kız ben istanbuldan 13 yaşımda döndüm çok sewerdim orayı yaa bütün çocukluğum orda geçti:))
ben doğa insanıyım ne biliyim sevmiyorum istanbuluçok kalabalık, çok gürültülü, çok kirli, çok güvensiz istanbul benim için. yazları çanakkleye gidipte aylarca kalınca kendime geliyordum. Şimdi buralar boğuyor beni bi de burda bi kaç tatsız olay geldi başıma bi tinerci saldırısı, bi de kapkaç olayı çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?