Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

YASEMİNCİM, iyi olman o kadar mutlu ediyor ki beni, sen harikasın...

TUĞBACIM, bol bol yat, ben de en ufak bi iş yapsam belim ağrıyor. Zaten işten de ayrıldım izne kimseyi çekemiyorum. En ufak ağrı sızı da yat tatlım.

DUMAAAN, sen gene yoğunsun gündüzleri dimi, akşam da ben pek gelemiyorum napim:)

PAŞAM, iş kadını gibi koşturuyosun dimi olsun o da lazım bazen..

BEYDAĞLI, bugün açılışı ben yaptıııııııııııııım,,

naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.

Semra ve esra napıyo var mı görüşen?

Selam ;

Ben 41 gün önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim :-(
zor günler geçiriyorum İşbaşı yaptımda biraz daha iyiyim
Sizlerin yazdıklarını okuyunca daha da rahatladım İnsanın basına gelince
hep kendi sanıyor ama okadar çok ki aynı anları duyguları yaşayan
Rabbim inş tekrar anne olmayı nasip eder Tüm isteyenlere

aaaa sen görmemişsin kuzum çoktaaan yaptım açılışı iyi okumamışsın:)) bu arada senin ve bebişin iyi olmasına sewindim canım:))

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı.. burda dertlerimiz paylaştıkça azalıyor sanada üzülerek hoşgeldin diyorum..

naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.

ben iyiyim teşekkürler umarım sizde iyisinizdir.

Allah yardımcın olsun, tez zamanda kucağını doldursun

ben iyiyim teşekkürler umarım sizde iyisinizdir.

Allah yardımcın olsun, tez zamanda kucağını doldursun

mmugeee ne yapıyosun canım:))

günaydın hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum hepinize

canım günaydııın amin :) ay çok mutluyum dün evlilik yıldönümümdü benim yaşlandık gerçi ama 6, yılımız bitti bizim yemekler yaptım süsledim kocacım da bana unutmuş taklidi yapıyo cebindeki iki kuruşlada bana çiçek yaptırmış :) sen nasılsın bakalım

tebrik ediyorum daha nice uzun mutlu ,sağlıklı ve bebişili yıllar diliyorum size:)) çiçek her kadını mutlu eder.. bende bugün ewde yaydım kendimi bir sürü işim var ama yapasım yok işler bana bakıyor ben işlere..öle işte...

sağol canııım amiiiin :) sorma ya aynı dertten bende muzdaribim :S elim kolum kalkmıyo havalar da bi güzel bi kapalı mahvetti bizi. bi yorgunluk bi halsizliktir gidiyo

Son düzenleme:
sağol canııım amiiiin :) sorma ya aynı dertten bende muzdaribim :S elim kolum kalkmıyo havalar da bi güzel bi kapalı mahvetti bizi. bi yorgunluk bi halsizliktir gidiyo

ewet ya dün burda yağmur, dolu kıyamet gibi yağdı bugün güneş acayip yakıyor bende çok halsizim walla:))

( çoooook istedim şimdi gelmeyi ama ben... ben taaaa istanbullarda stres şehrindeyim ne güzel olurdu ya hem dertleşir hem gülerdik (

ay ne güzel olurdu bütün kızlar toplansak:)) kız ben istanbuldan 13 yaşımda döndüm çok sewerdim orayı yaa bütün çocukluğum orda geçti:))

ay ne güzel olurdu bütün kızlar toplansak:)) kız ben istanbuldan 13 yaşımda döndüm çok sewerdim orayı yaa bütün çocukluğum orda geçti:))

ben doğa insanıyım ne biliyim sevmiyorum istanbulu çok kalabalık, çok gürültülü, çok kirli, çok güvensiz istanbul benim için. yazları çanakkleye gidipte aylarca kalınca kendime geliyordum. Şimdi buralar boğuyor beni bi de burda bi kaç tatsız olay geldi başıma bi tinerci saldırısı, bi de kapkaç olayı çok korktum

walla o zamanlar bana güzel geliyodu belki çocuktum diye..gerçektende tatsız olaylar yaşamışsın benide çocukken kaçırıylardı orda..muge bugünkü menün bellimi kuzum cacık var mıı ben geçen sana sorduğumda senin menüyü yaptım kocacım istedi bezelye ,pilav ikilisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…