walla o zamanlar bana güzel geliyodu belki çocuktum diye..gerçektende tatsız olaylar yaşamışsın benide çocukken kaçırıylardı orda..muge bugünkü menün bellimi kuzum cacık var mııben geçen sana sorduğumda senin menüyü yaptım kocacım istedi bezelye ,pilav ikilisi:))
gerçekten öyle olabilir şimdi hatırladımda benim çocukluğum oto sanayide geçtiği halde mutluydum seviyordum buraları o zamanlar artık bozuldusen güzel hatırlıyorsun ne güzel :) kaçırıyorlarmıydı nasıl yani Ayy Allah korusun
menüde bugün ne var bende bilmiyorumdaha karar vermedim. Dün körili jülyen tavuk vardı çççooookkk güzel oluyor tavsiye ederim yanına da patates püresi, pilav yoğurt ve domates sosu yaptım bayıla bayıla yiyor benim ki bu menüyü :)) patates püresini de böyle pasta şırıngasıyla süsledim üstünede ketçapla 6 yazdım Eki Görüntüle 424769
walla bakkaldan dönüyodum siyah çarşaflı biri artık içindeki kadınmıydı erkekmiydi bilemem omuzumdan yakalmaya çalıştı arkamdan,, nasıl sıyrılıp büyük bir hızla koştuğumu 4 katı birden nasıl çıktığımı bir ALLAH bir ben bilirim...anaamm şimdi kimbilir nerelerdeydimtövbe yarabbim....
kız ne güzel yapmışsın iştah açıcıduruyo ellerine sağlık walla tavuğun tarifinide yaz bi ara canım hiç denemedim ben:))
ben çıkıp azıcık iş yapayım
Allah korumuş seni çok kızıyorum çoook
Canım tavuğun yapımı çok basit. Tavuk göğsünü 1,5 cm kadar kalınlıkta küçük parmağından az uzun doğruyorsun, soğanları salata soğanı gibi ince uzun doğruyorsun yeşil biberleride ince uzun doğra. Teflon tavada yaptım ben önce soğanları kavurdum sonra biberleride attım içine en son tavukları attım atvukların rengi değişir değişmez baharatlarını attım. Karabiber, kekik kırmızı toz biber ve pul biber ve 1 silme çay kaşığı kadar köri. Tabi ne kadar yapacağına da bağlı körinin miktarı tadına baka baka ayarlarsın. Renk renk biberler çok güzel oluyo orjinali öyle zaten evde sadece yeşil sivri biber vardı ben onu kullandım yoksa sarı kırmızı yeşil biberle rengarenk güzel oluyo bide havuç kullanıyorlar ama eşimde bende pişmiş havucu sevnmediğimizden onu da kullanmadım. Böyle işte çok görünmemiş ama :)
Eki Görüntüle 424792
bide sarımsak koyuyordum 2 diş soğanlardan sonra onu yazmayı unutmuşum :)
slm kızlaar herkes nasıl iidir umarım bzde iyiyz çok şükür szlere bi bakiim dedim bz artık çok ağırlaştık walla yürüyemez oldum ayaklarım çok şişiyoo artık.szlerin dualarına ihtiyacım war eksik etmwyin emii
naaz hg kuzum yaa gelin böle arada ya ay çok az kaldı doğuma dimi dualarım seninle kuzum sağalim kucağına alırsın bebeğini inşaallah..tarih belli mi??
dileğiim nasılsın cnmm walla drun dediği 10 haziran şimdilik normal gidiyo herşey ama bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorus
sağol canımm ben bildiğin gibiyim pek bir değişiklik yok..ammaaannn siz şimdi ne heyecanlısınızdır pek bişey kalmamış geliyor paşamız ayy ne güzel yonca senin adına çok sewiniyorum hemde özledim seni yaa
cnm yaa inan hep dualarımdasınız eğer normal dğm olusa dğm ananda da edicem szler için walla bnde özledim szlerii
tamam canım sağol aldım tarifiay müge istanbuldan o kadar bahsettik bugün netin başından kalktım ya iş yapmak için halam geldi haftasonu istanbula gidiyormuş diğer halamın yanına banada ısrar ediyor gel birlikte gidelim açılırsın diye çok isterdim ama annneciğimi bırakıp nasıl giderim bilmiyorum rahatsızlığından dolayı..son 2 yıldır o kadar bunaldımki annemin rahatsızılığı, benim kürtajlarım bana iyi gelirdi 1 hafta ama neyse...
cnm yaa inan hep dualarımdasınız eğer normal dğm olusa dğm ananda da edicem szler için walla bnde özledim szlerii
tamam o zaman normal olursa unutma sakın isimlerimizi say,say bitmez zatenzaman ne kadar çabuk geçiyor yaa kız doğurduktan sonrada sakın bizi bırakma he hem resimde bekliyoruz unutma
walla ne güzel olurdu ama bilmiyorum eşim gelsinde akşam bir konuşayım bakimyaaaa gelsen nasıl güzel olurduuu buluşurduk belkide... ama bi yanda da annen var ne desem bilemedim şimdi :S sen yinede düşün bi haftasonuna az kaldı ne de olsa hemen hayır deyip geçmeeee :)
Allah bi avazda kurtarsın arkadaşım dualarımız seninle...
yok cnmm unutmam gelirim genee fotoda koyarım allah naip ederse....hala facen yokmu
walla ne güzel olurdu ama bilmiyorum eşim gelsinde akşam bir konuşayım bakim
tamam beklicem..maalesef canım hala face yok bende,benim kociş bırakmıyo sanki faceden beni yicekler tövbe yarabbim
bnmkide öledi ama artık koywerdi walla bni:)) mugecim allah razı olsun cnm saol
yok koyvermemiştirde belki pes etmiştir:)) yonca normal doğumdan korkmuyomusun?? benimkide soru he korksan yapmayı düşünmezsin heralde aslında en sağlıklısı ve en güzeli ama ben çok korkarım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?